#Nusret gökçeyi taklit eden ashley nocera

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI 01:18

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ailesi ile birlikte orman işletme müdürlüğünün ağaç kesim işine çalışmaya giden 16 yaşındaki kızı zorla kaçıran evli ve 5 çocuk babası Musa Ç. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından za..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Çanakkale Köprüsü'nde 29 Tabliye Tamamlandı 01:22

Çanakkale Köprüsü'nde 29 Tabliye Tamamlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale'de yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 87 tabliyeden 29'unun montajının tamamlandığını açıkladı. Mega tabliye bloklarının bir bölümünün yerlerine monte edilmesiyle köp..

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir 04:58

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşanan 4.6 şiddetindeki deprem sonrasında bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Deprem Araştırmacısı Ahmet Yakut'tan şok uyarı geldi. Sarıköy fayının tehlike arz ettiğini ifade eden Yakut, y..

Kızıl Elma Ne Demektir?  Sen Attila'nın Oğlusun, Unutma! 47:21

Kızıl Elma Ne Demektir? Sen Attila'nın Oğlusun, Unutma!

Kızıl Elma ülküsü neyi ifade ediyor, nereyi hedefliyor? Tarihte Kızıl Elma'ya dair en çok ilerleme kat eden liderler kimler olmuştur? Günümüzde de varlığını devam ettiren, gizli Türk teşkilatı tarihte ne gibi operasyonla..

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ROMANYA VE RUSYA'DAN AÇIKLAMA: TÜRKİYE'DE HAARP KULLANILDI 19:32

ROMANYA VE RUSYA'DAN AÇIKLAMA: TÜRKİYE'DE HAARP KULLANILDI

Romanya ve Rusya'da iki milletvekili çok çarpıcı iddialarda bulundu. Türkiye'de HAARP silahı kullanıldı. Delilleriyle ortaya konulan açıklamalarda şok eden noktalar var...

  • STUDIO AS tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 2 yıl önce
TEK DÜNYAN'IN (BOP) YENİ ROMA SAPKINLIĞI. Hazırlanın! 1:34:34

TEK DÜNYAN'IN (BOP) YENİ ROMA SAPKINLIĞI. Hazırlanın!

Yüzbinlerce insanımızı öldürüp deprem ile içeride olan bir çetenin her şeye yeni başlamış olması her vatan evladının anlamak zorunda olduğu bir konudur. Yeni Roma yani Büyük Ortadoğu Projesi sapkınlığı bir Tek Dünya kılı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına döndü! 01:16

Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına dönd

Ankara'da, pazar esnafı ile müşteri arasında ezik şeftali tartışması sonucu çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Polis ekipleri, kendilerine patates atan pazar esnafını dağıtmak için havaya ateş açtı, 13 kişi gözaltına alındı..

ABD Seçimlerine Darbe! | Hamza Yardımcıoğlu ile Gündem 52:18

ABD Seçimlerine Darbe! | Hamza Yardımcıoğlu ile Gündem

ABD seçimleri konusunda yaşanan yeni ve çok önemli gelişme, bundan sonraki süreci nasıl etkileyecek? Donald Trump mı Joe Biden mi? Hangi ismi temsil eden kesim bu güç dengesinde öne çıkacak?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 10 ay önce
THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya geldi 01:41

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya g

Türk Hava Yolları'nın Dubai’den İngiltere’nin Birmingham kentine gerçekleştirdiği TK3281 sefer sayılı tahliye uçuşunda bir Afgan kız çocuğu dünyaya geldi. Uçakta doktorun bulunmaması nedeniyle kabin ekibi aldıkları eğit..

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç yandı... 02:31

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç y

Başakşehir'de bulunan İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde dün akşam çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu yaklaşık sekiz saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın dün akşam 21.00 sıralarında Ba..

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı 04:25

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 53'üncü tabliye bloğunun montajı yapıldı. Her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındak..

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenlik kamerasında 01:18

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenli

Ankara'da 1 hafta önce otomobilinde tabanca ile vurulmuş bulunan İlhami Topçu'nun (55), borç alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada arkadaşı Abdülkelim Etike (52) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Etike, polis tara..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen ceza belli oldu 02:30

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen c

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında halası Zerrin A.'nın (42) kullandığı cipin altında kalan 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara'nın ölümüyle soruşturma kapsamında, aracı kullanan hala Zerrin A. hakkında 6 yıla kadar h..

Artvin'de 'silah atışlarına karşılık vermeyin' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu 01:14

Artvin'de 'silah atışlarına karşılık vermeyin' paylaşımı sosyal medyad

Artvin'in Borçka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan alıntılı paylaşımda dünyaca ünlü aksiyon filmlerinin yönetmeni Christopher Nolan'ın ilçede film çektiği yönündeki mizansen anonsta yöre şiveli 'silah atışla..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Barry - Kural Benim 03:02

Barry - Kural Benim

Kural Benim şarkı sözleri ile Zor dimi, insanlar sırtından yaralar Bul derim, kayboldum geçmişim karartı Duy derim, tanrım cezasız kalmasın hiç bir delil Solusun cehennemi her biri Bulamazlar evvelimi ben geri bıra..

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi 02:34

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi

Bıçak Gibi şarkı sözleri ile Karanlığına yürüyorum Gözü dolu yüzü buruk Sadece Yalanlarına gülüyorum Sesi kısık Dili bıçak gibi Her gece Bekledim seni yapayalnız Evime uğramadın Çektim derin bir of amansız Dengemi bul..

Çaba - Baba 04:23

Çaba - Baba

Söz & Müzik: Çaba Düzenleme: Ahmet Özgül Yönetmen: Metin Boyraz Baba şarkı sözleri ile Hayat öyle zor ki baba Düşmeye gör dara Hayat çok zor be baba Düşme de gör dara Gül yeter bana Olmalısın yanımda Her an muht..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Düzce'de protesto 00:58

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Düzce'de protesto

Düzce ilinde bir dizi proğrama katılmak amacıyla ziyarette bulunan Kılıçdaroğlu'nın araç konvoyu, bir grup tarafından ellerinde Kaçmak nedir en iyi sen bilirsin 15 Temmuz kaçağı pankartı ile karşılaştı. Devam eden ziy..

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı 01:05

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı

Bursa'da zabıta ekipleri, temizlik için gittikleri çöp evden 112 bin lira nakit ve 6 bin 100 dolar çıkınca şok yaşadı. Bulunan paralar polis eşliğinde ev sahibi yaşlı kadının banka hesabına yatırıldı. Bursa'nın merkez O..

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım 05:28

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım

Kadınım Sana dargınım Kırgınım sana kızgınım Haksızlık, vefasızlık bu Bu herşeyi inkar eden duygu Ne acı, yazık Kadınım söyle sen mutlu oldun mu? Bu deli adamı unuttun mu? Sevdin mi gerçekten ah seviştin mi? Söyle onl..