#Nusret gökçeyi taklit eden ashley nocera

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Sizi Ortamlarda Güçlü Gösterecek 3 Pratik Bilgi - Tevekkül - Mehmet Yıldız 30:40

Sizi Ortamlarda Güçlü Gösterecek 3 Pratik Bilgi - Tevekkül - Mehmet Yı

Tevekkül nedir ? Çok uğraştığım halde neden Allah bana nasip etmiyor istediğimi ? Her şeyi zamana değil, Allah'a bırakmalısın dostum.. Neticede, zamanı yoktan var eden, Allah'tır.. İyi seyirler.....

Jose Mourinho Ve Antonio Conte Kapışması 00:37

Jose Mourinho Ve Antonio Conte Kapışması

FA Cup çeyrek final maçında Chelsea sahasında Manchester United'ı 1-0 yenerek yarı finale yükseldi ve Tottenham Hotspur ile eşleşti. Maçın içinde bir pozisyonda hakeme itiraz eden Conte, bir anda Mourinho ile burun burun..

  • PITIRCIK tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Kuzucuk Balon 04:03

Kuzucuk Balon

Kuzucuğun evinde bir sürü uçan balon vardır, pencereden onları gören horoz, eve girer, kuzucuğun uyuduğunu fark edince bir tane balonu alıp çıkar. Son anda bunu fark eden kuzucuk sinirlenir ve onu kovalar. Horoz da gidip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Boya 03:32

Kuzucuk Boya

Çiftlikte sabah olmuştur, kuzucuğun saati çalar, kuzucuk uyanmak istemez, bu yüzden saati camdan fırlatır. Saat camın önünde uyuyan horoza çarpar ve horoz sinirlenir. Camdan içeri uzanıp var gücüyle öterek kuzucuğu uyand..

  • ÇocukTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Pervasızlık Daha!Yılmaz Özdil'den ''Osmanlı''yı Aşağılayan İfadeler! 27:45

Bir Pervasızlık Daha!Yılmaz Özdil'den ''Osmanlı''yı Aşağılayan İfadele

Son günlerde Türkiye'yi karalama çalışmaları son hız devam eden Avrupa hükümetleri ve basının yanısıra bu karalama kampanyalarına bir de gazeteci Yılmaz Özdil eklendi.Her tavrı ve konuşması Osmanlı'ya hakaret kokan yılma..

  • ANKA tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu 00:36

Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu

Avustralya'ya giden bir uçakta yolculardan birinin kullandığı kulaklığın patlaması kısa süreli paniğe sebep oldu. Pekin'den Melbourne'e giden uçakta ismi açıklanmayan bayan bir yolcu müzik dinlerken yüzünün yanmaya başl..

Kuzucuk Piknik 03:52

Kuzucuk Piknik

Kuzucuk piknik yapmak için sepetini alıp gelmiştir. Ancak rüzgar örtüsünü sermesine bir türlü izin vermez, kuzucuk da bir süre bununla uğraşsa da örtüsünü sermeyi başarır. Sonra piknik yapmaya başlar. Radyosunu çıkartır ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Macaristan Başbakanı: Göçmen İstemiyoruz Brüksel'i Durdurmalıyız 01:30

Macaristan Başbakanı: Göçmen İstemiyoruz Brüksel'i Durdurmalıyız

Macaristan'ın 1848-1849 yıllarında Avusturya İmparatorluğu'na karşı verdiği Özgürlük Savaşı'nın 169'uncu yıl dönümü kutlamaları hükumet karşıtı ve yanlısı gösterilere dönüştü. Başkent Budapeşte'de toplanan binlerce kiş..

Vücut Boyasıyla Sokağa Çıkan Kadını Kaç Kişi Fark Edebildi? 01:49

Vücut Boyasıyla Sokağa Çıkan Kadını Kaç Kişi Fark Edebildi?

Vücut boyası ile sokağa çıkma dneylerine devam eden Dailymail bu defa 24 yaşındaki model Crystal Eastman'i denek olarak kullandı. Octavio Solis isimli sanatçı tarafından vücudu boyanan Crystal çıktığı Los Angeles sokakla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.279 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Teknenin Peşinden Atlayan Yunus Balıkları 01:00

Teknenin Peşinden Atlayan Yunus Balıkları

Tekne gezisi yapmakta olan bir film ekibi, teknenin arkasında onları takip eden yaklaşık 20 yunus balığı olduğunu fark edince bu büyüleyici şovu kameralara kaydetti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.319 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Kızılayından Müge Anlı'ya  Anlamlı Ödül! 04:54

Türk Kızılayından Müge Anlı'ya Anlamlı Ödül!

Başlattığı yada katıldığı sorumluluk projeleriyle büyük yardımlar toplanmasına öncülük eden Tatlı Sert programına 16 mart perşembe günü, Kızılay'dan çok anlamlı bir ödül verildi...

  • ANKA tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor 01:08

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor Koyu Arsenal taraftarı olduğu bilinen Donald Trump, mart ayında Wenger maskeli balodaki palyaço. Görevden ayrılsın, yeni menajerin maaşını..

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti 00:34

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu evinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreni dolayısıyla geldiği Sakarya'da, Sofuoğlu ile görü..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Bayan Hentbol Maçında Canice Hareket! 01:00

Bayan Hentbol Maçında Canice Hareket!

Rusya Kadınlar Hentbol Ligi'nde inanılmaz anlar yaşandı. Ülkenin U-16 liginde mücadele eden iki takım, Rostov ve Moskova'nın maçında, 15 yaşındaki bir sporcu yerde kalan rakibinin suratına kasıtlı bir şekilde bastı. Oldu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Sahibiyle Beraber Şarkı Söyeleyen Köpek :) 02:25

Sahibiyle Beraber Şarkı Söyeleyen Köpek :)

arabada uyurken sahibinin acdıgı şarkıya uyanarak eşlik eden köpek hem şaşırtıyo hem güldürüyo :) Seyredelim ögrenelim....

 Cologne 4-2 Hertha Berlin Maç  Özeti  Hd İzle 18.03.2017 06:50

Cologne 4-2 Hertha Berlin Maç Özeti Hd İzle 18.03.2017

Köln 4-2 Hertha Berlin maç özeti izle 18 mart 2017 Almanya Ligi Maç Özetleri20 saat önceYorum yok 158 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Köln 4-2 Hertha Berlin maç özeti izle 18 mart 2017, Almanya Bundesliga 1 de 2..

Barcelona vs Valencia 4-2   19.03. 2017 - Highlights & Goals 17:23

Barcelona vs Valencia 4-2 19.03. 2017 - Highlights & Goals

Barcelona, evinde Valencia'yi ağırladı. Barça, sürekli gidip gelen maçı sonunda kazanmasını bildi. Sahasında Valencia'yı konuk eden Barcelona, ilk yarısı büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı 4-2 kazanmasını bildi ve R..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Müthiş Top Kontrollerine İmza Atan Futbolcular 08:49

Müthiş Top Kontrollerine İmza Atan Futbolcular

Bir Çok Yıldız Futbolcuların Yer Aldığı Derlemede Gelen Topu Klas bi Şekilde Kontrol Eden Yıldızları Seyrediyoruz Efendim....

Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Şok İsim Elendi! 04:19

Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Şok İsim Elendi!

Kısmetse Olur 19 Mart Pazar haftanın finali bölümünde, eve veda eden isim Melis mi yoksa Altuğ mu oldu? Gerilim dolu eleme gecesinde yaşananlar herkesi şok etti!Kanalımız ANKA ya abone olmayı lütfen unutmayın,iyi seyirle..

  • ANKA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Türkiye Güzeli' Ecem Uzgör İlk Klibini Çekti 00:33

'Türkiye Güzeli' Ecem Uzgör İlk Klibini Çekti

Geçtiğimiz yıl Top Model of the World yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Ecem Uzgör ilk klibini yayınladı. Sözü ve bestesi kendisine ait olan Sorma adlı şarkının klibini Londra ve İspanya'da çeken Ecem'in geçtiğimiz yıl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce