#Nükleer anlaşma

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti 00:30

Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti

Robin van Persie'nin 2.5 yıllık Fenerbahçe kariyeri sona eriyor. Hollandalı yıldız futbolcu ve menajeri, Fenerbahçe Yönetimi ile yapılan görüşmede ayrılık konusunda fikir birliğine vardı.Sarı-Lacivertlilerde bu sezon 2's..

  • OFSAYT tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Söz | 72.Bölüm 2:23:00

Söz | 72.Bölüm

Karargâha bombalı saldırı yapmak üzere olan Karabatak’ı(Eren Vurdem) karşısında gören Tim, büyük bir şok yaşar. Tim ve Nazlı(İlayda Ildır), Karabatak’a aslında kim olduğunu hatırlatmak için elinden geleni yapar.nSami’ye ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm 1:51:05

Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey sevdiklerini korumak için Ferhat’la anlaşma masasına oturuyor. Bu masadan kalkıldığında ise, Ferhat'ın ellerine sadece umutlarını değil, geleceğini de teslim ediyor.n nKuzey, Ferhat'la hesaplaşmak için verilen adre..

  • Dizi TV tarafından
  • 448 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

İsrail' den ABD'ye İran Tepkisi 01:18

İsrail' den ABD'ye İran Tepkisi

ABD Dışişleri Ned Price, İran ile nükleer anlaşmayla örtüşmeyen yaptırımların kaldırılacağını söyledi. Bu açıklamaya ilk tepki İsrail'den geldi. Başbakan Netanyahu, “anlaşma bizi bağlamaz” dedi...

İran'dan Balistik Füze Denemesi 00:42

İran'dan Balistik Füze Denemesi

İran’ın orta menzilli bir balistik füze denemesinde bulunduğu bildirildi. Konuyla ilgili açıklama Amerika Birleşik Devletleri’nden geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, ‘İran’ın balistik füze fırlattığının farkındayız..

İngiltere'den Başarısız Füze Denemesi 01:31

İngiltere'den Başarısız Füze Denemesi

İngiltere'nin başarısız füze denemesi tartışmalara yol açtı. Nükleer bir denizaltıdan fırlatılan füze, Afrika'nın batı kıyısı yerine ABD'ye doğru gitti. Muhalefet partileri olayı tepkiyle karşılarken İngiltere Başbakanı ..

'Kıyamet Günü Saati' 64 Yıl Sonra Gece Yarısına En Yakın 00:25

'Kıyamet Günü Saati' 64 Yıl Sonra Gece Yarısına En Yakın

Bilim insanları dünyanın sonunu sembolize eden ‘Kıyamet Günü Saati’ni ileri aldı. Atom bilimciler 23:57’yi gösteren saati 30 saniye ileri alarak 64 yıl sonra gece yarısına en yakın hale getirdi. Atom Bilimcileri Bülteni..

Kuzey Kore bu kez başaramadı 01:08

Kuzey Kore bu kez başaramadı

Kuzey Kore'nin yaptığı son füze denemesinin başarısız olduğu öne sürüldü. Mart ayı başında yaptığı başarılı füze denemeleriyle dikkat çeken Kuzey Kore, sabah saatlerinde yeni bir füze fırlattı. ABD ordusu, füzenin fırl..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da 01:47

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da

Rusya Devlet Başkanı Putin'in taşıyan uçak Esenboğa Havalimanına indi. Rusya Devlet Başkanı Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ilk nükleer santral projesi olan Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) ..

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor 01:29

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor

Kuzey Kutbu’nun üst dairesi Arktika’da elini güçlendirmeyi hedefleyen Rusya bölgedeki askeri varlığını artırıyor. Rus Kuzey Filosu’ndan Arktik Motorize Piyade Tugayı Arktika’daki askeri tatbikatlarına devam ederken, dün..

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi 00:53

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi

Füze denemeleri bölge ülkelerinden tepki çeken Kuzey Kore bu kez ardarda 4 balistik füze denemesi yaptı. Füzeler Çin sınırına yakın Tongchang-ri bölgesinden fırlatıldı ve Pasifik Okyanusu’na düştü. Denemelere ilk tepki J..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akkuyu'da inceleme yaptı 00:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akkuyu'da inceleme yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ilk nükleer enerji santrali Akkuyu Nükleer Güç Santrali sahasında inceleme yaptı...

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında 01:03

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında

Greenpeace uyarıcı olarak adlandırılan Fransız Nükleer Güvenlik raporunu yeniden düzenliyor. Greenpace çevreci eylemciler geçtiğimiz 18 ay boyunca Fransa'nın 19 nükleer reaktör alanının sadece çevre kirliliği ve radyoakt..

Özel Kuvvetler Türkçe Dublaj Film İzle 1:57:30

Özel Kuvvetler Türkçe Dublaj Film İzle

Özel Kuvvetler – Iris The Movie Filmini İzle (Türkçe Dublaj) NSS adlı örgün Kore devleti tarafından kabul edilmeyen bir oluşumdur. NSS genel olarak nükleer saldırılarda bulunmak isteyen ülkelere karşı kurulan bir yapılan..

  • PengoTV tarafından
  • 6.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RADYASYON ALTINDAYIZ! 1:31:00

RADYASYON ALTINDAYIZ!

● 5G Nesnelerin İnterneti ve Sağlığımız, 2018. ● CEP TELOFONU TEHLİKESİ, 2009. ● Tehlikeli Oyuncak, 2005. ● Radyasyon Kuşatması; Elektriğin ve Nükleer Enerjinin Sağlığımıza Etkileri, 2000. ● Çevremizdeki Radyasyon ve Kor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Suriye'de bölgesel ateşkes 00:53

Suriye'de bölgesel ateşkes

Suriye'de çatışmalar cuma günü Halep'in güneyinde yoğunlaştı. Feth üş-Şam Cephesi ağırlıklı muhalif milisler şehrin Şeyh Said bölgesine saldırı düzenledi. İnsan hakları izleme örgütüne göre milisler bölgenin yüzde 70'e y..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..