#O yer

Hoş Sada 5.Bölüm 48:40

Hoş Sada 5.Bölüm

Gülgün Feyman’nın sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır. Programda ayrıca Emin Ongan ile yapılan röportaja yer verilmektedir...

Hoş Sada 7.Bölüm 55:14

Hoş Sada 7.Bölüm

Gülgün Feyman'ın sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Arif Sami Toker ile yapılan röportaja yer verilmektedir...

Hoş Sada 9.Bölüm 50:36

Hoş Sada 9.Bölüm

Gülgün Feyman'ın sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Muazzez Abacı ile yapılan röportaj yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanç Dünyası 31.Bölüm 38:06

İnanç Dünyası 31.Bölüm

Programın 31. bölümünde; Mehmet Özkan'ın Hac Suresi 11-17. ayetleri ve Tükçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Kutsal Yolculuk belgeseline de yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanç Dünyası 34.Bölüm 31:04

İnanç Dünyası 34.Bölüm

Programın 34. bölümünde; Tarık Suresi'nin 1-17. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Yunus Emre'yi Anma Töreni'ne yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 43.Bölüm 50:26

Zirveye Ulaşanlar 43.Bölüm

Sunuculuğunu Ümit Utku'nun yaptığı programın 43. bölümünde; Aytuğ Akkor, Özcan Kökner, Hikmet Koyuncuoğlu ve Mehmet Çakmak konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Muazzez Abacı'nın seslendirdiği Çok Yalnızım şark..

Zirveye Ulaşanlar 47.Bölüm 52:41

Zirveye Ulaşanlar 47.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 47. bölümünde; Orhan Taşanlar, Ramazan Er, Kemal Yazıcıoğlu ve İsmail Taşkafa konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Muazzez Ersoy'un seslendirdiği Yanar Küle Dönerim ..

Zirveye Ulaşanlar 50.Bölüm 48:10

Zirveye Ulaşanlar 50.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 50. bölümünde; Mehmet Sağlam, Nail Güreli, Atalay Şahinoğlu ve Ali Rıza Berkem konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Muazzez Ersoy'un seslendirdiği Ah Bu Gönül Şarkıl..

Zirveye Ulaşanlar 52.Bölüm 47:37

Zirveye Ulaşanlar 52.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 52. bölümünde; Neşe Taraktaş, Ateş Vuran, Mesut Önen ve Kayıhan İçel konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Nilüfer'in seslendirdiği Sen Mühimsin şarkısına yer verilm..

Zirveye Ulaşanlar 81.Bölüm 48:17

Zirveye Ulaşanlar 81.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 81. bölümünde; Kaya Özkuş, Nusret Ziyal, Mücahit Atmanoğlu ve Koptagel İlgün konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Edip Akbayram'ın seslendirdiği Bekle Bizi İstanbul ..

Zirveye Ulaşanlar 82.Bölüm 49:29

Zirveye Ulaşanlar 82.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 82. bölümünde; Cengiz Aydoğan, Tuğrul Acar ve Şakir Kandönmez konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Nil Burak'ın seslendirdiği Akdeniz Rüzgarı şarkısına yer verilmek..

Zirveye Ulaşanlar 87.Bölüm 49:45

Zirveye Ulaşanlar 87.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 87. bölümünde; Seyfi Basa, Cavit Avcı ve Kenan Binak konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Kuşum Aydın'ın seslendirdiği Deli Misin şarkısına yer verilmektedir...

Zirveye Ulaşanlar 89.Bölüm 54:16

Zirveye Ulaşanlar 89.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 89. bölümünde; Yaman Törüner, Ünal Korukçu ve Cihan Paçacı konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Serap Mutlu Akbulut'un seslendirdiği Apansız Uyanırsan Gecenin Bir Ye..

Bizden Size 21.Bölüm 55:52

Bizden Size 21.Bölüm

Erkan Yolaç'ın sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca komedyen Morris'in gösterisi yer almaktadır...

Bizden Size 24.Bölüm 1:04:09

Bizden Size 24.Bölüm

Erkan Yolaç'ın sunuculuğunu yaptığı programın 24. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Mehmet Özden'in Sakıp Sabancı taklidi ve Tuncay Vural'ın dans gösterileri ye..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizden Size 23.Bölüm 1:04:32

Bizden Size 23.Bölüm

Erkan Yolaç'ın sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Mehmet Özden'in Sakıp Sabancı taklidi ve Yasemin Yalçın'ın Güllü skeci yer..

Bizden Size 27.Bölüm 51:22

Bizden Size 27.Bölüm

Erkan Yolaç'ın sunuculuğunu yaptığı programın 27. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Devlet Halk Dansları Topluluğu ve Tuncay Vural Dans Topluluğu'nun gösterileri ..

Kırkbeşlik (2003) 1.Bölüm 33:07

Kırkbeşlik (2003) 1.Bölüm

Alper Fidaner ve Murat Meriç'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır. Programda ayrıca Alper Fidaner ve Murat Meriç'in plak dükkanlarına yaptığı geziye y..

Zirveye Ulaşanlar 131.Bölüm 58:24

Zirveye Ulaşanlar 131.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 131. bölümünde; Bahtiyar Uyanık, Yılmaz Bayat ve Yücel Çelikbilek konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Sezen Aksu’nun seslendirdiği “Onu Alma Beni Al” şarkısına yer v..

Zirveye Ulaşanlar 166.Bölüm 44:19

Zirveye Ulaşanlar 166.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 166. bölümünde; Deniz Şener, Bingür Sönmez ve Nilgün Tosun konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Candan Erçetin'in seslendirdiği Daha şarkısına yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samanyolu 1.Bölüm İzle 1:01:43

Samanyolu 1.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Fecri Ebcioğlu ile yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

Samanyolu 2.Bölüm İzle 37:26

Samanyolu 2.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Erdoğan Berker ve Bekir Mutlu ile yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmekted..

Samanyolu 4.Bölüm İzle 52:20

Samanyolu 4.Bölüm İzle

Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Erdoğan Berker ile yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samanyolu 7.Bölüm İzle 1:29:30

Samanyolu 7.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Celal Tutant, Fecri Ebcioğlu ve Alpay ile yapılan röportajlar yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer ..

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor 02:34

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak yağış geliyor İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Doğu Karadeniz ile Bolu, Ordu, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer g..

Sessions- Rusya İle İşbirliğ Bir Yalan 02:13

Sessions- Rusya İle İşbirliğ Bir Yalan

ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions, senato karşısında, Rusya ile seçimlere müdahale konusunda işbirliği yaptığı iddialarını yanıtladı. İddiayı kesin dille yalanlayan Sessions, yer yer tonunu sertleştirdi. Senatörlerden de S..

Ordu-Giresun Havalimanına Dvor Sistemi 02:53

Ordu-Giresun Havalimanına Dvor Sistemi

Ordu-Giresun Havalimanına DVOR sistemi Türkiye'nin prestij projeleri arasında yer alan ve Avrupa'nın denize dolgu yöntemiyle inşa edilen tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanına DVOR sistemi monte ediliyorORDU - Tür..

Semiha Yankı Bikinili Pozuyla İnstagramı Salladı! 00:35

Semiha Yankı Bikinili Pozuyla İnstagramı Salladı!

80'li yılların en aranılan şarkıcıları arasında yer alan 59 yaşındaki Semiha Yankı'nın bikinili fotoğrafları sosyal medyayı salladı. Geçtiğimiz yıllarda bikinili pozlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Semiha Yankı son In..

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eto'o'nun Yanına Yeni Bir Dünya Yıldızı Daha Geliyor! 00:28

Eto'o'nun Yanına Yeni Bir Dünya Yıldızı Daha Geliyor!

Antalyaspor transferde bir sürpriz ve ses getirecek ismi daha kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. Samuel Eto'o transferiyle dikkat çeken kırmızı beyazlı kulüp, Manchester City'nin kadrosunda yer alan Samir Nasr..

  • OFSAYT tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk-ı Roman Dizisine Sosyal Medyadan Tepki Yağdı 01:58

Aşk-ı Roman Dizisine Sosyal Medyadan Tepki Yağdı

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Aşk-ı Roman dizisine sosyal medya kullanıcılarından ağır eleştiriler yöneltildi. Yıllar önce Melek Baykal, Çağla Şıkel, Alişan, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal ..

  • ANKA tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce