#O yer

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Sibel Can'a Büyük Şok! Fişini Çektiler 01:35

Sibel Can'a Büyük Şok! Fişini Çektiler

Başrollerini Sibel Can ve Emre Kınay'ın paylaştığı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Sevda'nın Bahçesi adlı dizinin ömrü 4 bölüm sürdü. Kanalın yeni sezonunda büyük umutlarla başlayan, başrollerinde ise Sibel Ca..

  • ANKA tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı 05:59

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı ( Ever since Istanbul is Istanbul ) Lyrics İstanbul İstanbul Olalı Söz-Müzik: Sezen Aksu Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir..

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Mary Shelley'nin klasikler arasına girmiş gotik romanından daha önce pek çok kez uyarlanan film bu sefer, 2012 tarihli Doğaüstü filmine imza atan Max Landis'in senaryosuyla beyazperdeye gelecek. Filmin y..

  • Film İzle tarafından
  • 19.852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çiçek Abbas  Şener Şen Kolpalıyor 06:04

Çiçek Abbas Şener Şen Kolpalıyor

Baktım ford önümde hıyar gibi duruyor, yürüsene lan dedim; 4 kişi indiler. Kaptım levyeyi; yer misin yemez misin... Yer misin yemez misin... Bi 4 kişi daha u lan sekizine birden basıyorum sopayı ha.....

Yasmi̇n Erbi̇l’den İti̇raf Geldi̇ Anne Kız Ayni Projede Mi̇ 01:55

Yasmi̇n Erbi̇l’den İti̇raf Geldi̇ Anne Kız Ayni Projede Mi̇

Yasmin Erbil ve Nergis Kumbasar dün akşam Nilgün Belgün’ün oyununu izlemeye gelenler arasındaydı. Film projesiyle oyunculuğa adım atan Yasmin Erbil yeni proje teklifleri geldiğini ifade etti. Erbil “Bir dizide yer almak ..

  • BETA tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bohem Nedir 03:04

Bohem Nedir

Aaa ııımm biraz kırılgan, yer yer ikircikli diyalogların olduğu bi' hayat bizimkisi. Sanat hayatımızın her köşesini sarmalarken, bu kaotik ortamda girift ilişkilerin ızdırap çeken çocukları mıyız biz?..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Sincapgillerden Marmot , Yeter Dedim Mi ? 00:17

Sincapgillerden Marmot , Yeter Dedim Mi ?

Marmot, sincapgiller familyasının yer sincapları oymağından kemirgen memeli cinsi. Yakın akrabaları olan gelengilerden çok daha tombul olan marmotlar, en büyük yer sincaplarıdır. Kuzey Amerika'daki çayır köpeği marmotlar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazlalık Nedir 02:48

Fazlalık Nedir

Her yer kablo, her yer uzaktan kumanda, yok mu bunun çözümü? Çözümü var: D-Smart D-Fix..

İstanbul'a İlk Kar Yağdı 01:11

İstanbul'a İlk Kar Yağdı

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'a ilk kar yağdı. Gece 23.30 sıralarında yağmaya başlayan kar yer yer etkili olmaya başladı...

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor 01:30

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor Son dakika gelişmesi... Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer alan karara göre harp okulları Şubat 2017'den itibaren yeniden öğrenci alacak. Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer a..

Baha ve Çınara Yazsın Şarkısına Nasıl Düet Yaptıklarını Anlattı 04:43

Baha ve Çınara Yazsın Şarkısına Nasıl Düet Yaptıklarını Anlattı

Pop müziğin dikkat çeken ismi Çınara, Avrupa Müzik etiketi ile yayınlanan ''Kandıramazsın'' isimli albümünde yer alan şarkılarını kliplendirmeye devam ediyor. Çınara, aşk şarkılarının başarılı ismi Baha ile yaptığı düet ..

  • BETA tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahte Hamile Olup İnsanları Kandırmak (Kamera Şakası) 01:56

Sahte Hamile Olup İnsanları Kandırmak (Kamera Şakası)

Hamile kılığına giren şakacı kadın hamileliği sayesinde durakta yer kendine yer vuruyor, kasa sırasında öne geliyor ancak karnındaki balon patlayınca gerçek ortaya çıkıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gringo Fragmanı 02:49

Gringo Fragmanı

Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu baronlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına ka..

 Dünyada İnsanların Yediği En Garip Şeyler 04:04

Dünyada İnsanların Yediği En Garip Şeyler

Kimi kedi yer kimi böcek yer gelin dünyada insanların yediği en garip yiyecekleri izleyelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Canim Kardeşi̇m 80.Bölüm 23 Ni̇san Kutlu Olsun 11:18

Canim Kardeşi̇m 80.Bölüm 23 Ni̇san Kutlu Olsun

Bu bölümde Mine ve Müge okulda yapılacak ve televizyondan yayınlanacak 23 Nisan gösterilerinde yer almak isterler. Okulun folklor ekibine girmek için can atarlar. Galip beyin yardımı ile folklor gösterilerine hazırlanırl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Büyük Aşk Vatan 01:38

En Büyük Aşk Vatan

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle En büyük aşk, vatan klibi yayımlandı. Komutanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan klipte, jandarma personelinin zorlu kış şartlarında yür..

Gringo Fragmanı 01:45

Gringo Fragmanı

Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu baronlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına ka..

Eğreti Gelin Ladik Fragman 02:28

Eğreti Gelin Ladik Fragman

Dram türündeki “Eğreti Gelin Ladik” filminin yönetmen koltuğunda Zaim Güvenç ve Deniz Güvenç oturuyor. Yeşim Salkım’ın başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Sevinç Meşe, Deniz Güvenç, Zaim Güvenç, Özgür ..

Ayşe Özyılmazel Magazin Gündemi Yorumu İğrenç Çirkin İkinci Sınıf İşler Yapıyorlar 13:39

Ayşe Özyılmazel Magazin Gündemi Yorumu İğrenç Çirkin İkinci Sınıf İşle

Magazin D programında son gelişmelerin yer aldığı magazin haber turu. Magazin haber turunda; Ayşe Özyılmazel, Azra Akın, Sefa Doğanay, Levent Yüksel, Ferman Toprak, Sarp Apak, Okatay Kaynarca ve Muazzez Ersoy'un yer aldı..

  • BETA tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce