#O yer

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ozan Çolakoğlu Neden Karakolluk Oldu Ali Sunal Nişanlısına 5 Milyonluk Ev Aldı Mı 05:19

Ozan Çolakoğlu Neden Karakolluk Oldu Ali Sunal Nişanlısına 5 Milyonluk

Magazin D programında son gelişmelerin yer aldığı magazin haber turu. Magazin haber turunda; Ozan Çolakoğlu, Ali Sunal, Filiz Akın ve Yeliz Yeşilmen'in yer aldığı magazin haberleri. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak..

  • BETA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Galatasaray Müzesi 04:42

İşte Galatasaray Müzesi

Galatasaray Spor Kulübü tarihinde önemli yer edinmiş kupalar ile kişilerin balmumu heykellerinin yer aldığı Galatasaray Müzesi, basına tanıtıldı...

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Arabam Şekil Yoldan Çekil  ( Ferrari’den 70. Yıla Özel Tarih Yolculuğu) 02:33

Arabam Şekil Yoldan Çekil ( Ferrari’den 70. Yıla Özel Tarih Yolculuğu

Ferrari, başrolünde LaFerrari Aperta ve Formula 1 pilotu Sebastian Vettel’in yer aldığı özel reklam filmiyle bizleri tarihinde kısa bir yolculuğa davet ediyor. Ferrari’nin ürün gamının en üst noktasında yer alan LaFerra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener - Havaalanı ( Official Video ) 03:42

Hande Yener - Havaalanı ( Official Video )

Haha haha haha haha Haha haha haha haha Uçak gemi tren bir araba farketmez Bu yolu hiç dert etmez Kalbim kalbim Küçük ya da büyük Bir bavul hiç farketmez Anıları dert etmez Sildim sildim Tam şu anda çıkmalıyım ..

4N1K 2 Tanıtım Fragmanı 00:45

4N1K 2 Tanıtım Fragmanı

Yaz aylarında dizisi ile FOX'ta yer almaya başlayacak fenomen hikayenin ikinci filmi “4N1K 2”nin senaryosunu Deniz Coşkun kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Murat Onbul oturuyor. Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgö..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Pas (Soner Sarıkabadayı) 04:22

Pas (Soner Sarıkabadayı)

Kendisi yazdı kendisi bozdu Kirli değil ya pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm Yok artık yok Bir kere bile arama tuz olur o yarana Canına ciğerine hükmedebiliyor Bir yolu var ama sormadan etmeden O seni ..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin) 02:18

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin)

TEMA Vakfı için ünlüler bir araya gelip şarkı söyledi Ziraat Türkiye Kupası maçları artık A2 ekranlarında yayınlanacak. Peki A2 Frekansı ne, A2 frekans ayarı nasıl yapılır? Sorunun cevabı haberimizde... Yeni yayına başla..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Animatrak - B1R'E BE5 (Promo) 00:55

Animatrak - B1R'E BE5 (Promo)

Her yer çiftlik her yer tombalak oldu. Durum böyle olunca da bu klip kaçınılmazdı. Keyifle izleyiniz efendim. Yeni çalışmalarla görüşünceye dek hoş çakalın...

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Eyvah Karım Teaser 00:31

Eyvah Karım Teaser

Raşit Çelikezer'in yönetmen koltuğunda oturduğu Eyvah Karım filminde, zengin ve sosyetik bir çiftin hikayesi anlatılıyor. Karısının tatile gitmesini fırsat bilen adam hemen çapkınlık planları yapar. Fakat başına gelenl..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Searching Orijinal Fragmanı 02:34

Searching Orijinal Fragmanı

David Kim’in 16 yaşındaki kızı kaybolunca, yerel soruşturma açılıp davaya dedektif atanmıştır. Dedektiflerin araştırmaya başlamasından 37 saat sonra David kimsenin bakmadığı bir yeri araştırmaya karar verir. Bütün sırlar..

TIME Dergisinin 958 Drone ile Hazırladığı Kapak Görselinin Kamera Arkası Görüntüleri 04:28

TIME Dergisinin 958 Drone ile Hazırladığı Kapak Görselinin Kamera Arka

TIME yeni sayısında drone'ların hızlı yükselişiyle ilgili bir rapora yer verdi. Derginin kapağı için de drone'lar ile ilgili çalışma yapan TIME dergisi, Intel'in şov ekibiyle ortak bir çalışma yaparak 958 drone'la ABD'ni..

  • JET TV tarafından
  • 1.611 görüntüleme
  • 6 yıl önce
1971 Yılından İstanbul Görüntüleri Orient Express'i 04:19

1971 Yılından İstanbul Görüntüleri Orient Express'i

BBC Arşivlerinde Türkiye programında bu hafta, 1971 yılında Orient Express'le (Doğu Ekspresi) ilgili hazırlanan belgeselin İstanbul'la ilgili bölümü yer alıyor. Ünlü İngiliz mimarlık eleştirmeni Ian Nairn'in 1960'lı ve 1..

  • JET TV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Çekime 11 Saat Kala Filmde Oynamaktan Vazgeçti 03:40

Çekime 11 Saat Kala Filmde Oynamaktan Vazgeçti

Angelina Jolie başrolde yer alacağı Peter Pan and Alice in Wonderland’in geçmiş hikayesini konu edinen Come Away adlı filmden, çekimlere 11 saat kala çekilme kararı aldı. Angelina Jolie, Peter Pan and Alice in Wonderla..

  • BETA tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Bengü - Gezegen 04:49

Bengü - Gezegen

Bıktım bu yalnızlıklardan, Sebepsiz haksızlıklardan, Zorunlu ayrılıklardan… Gereksiz çekip gitmekle, Dert üstüne dert bindirmekle, Kırılmış kalp hırsızlardan... Ne inancım kaldı bu aşka, Ne de sancım var, Ne in..

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Venezuela'da Tehlikeli Gerginlik Sürüyor Taraflar Arasında Çatışma Çıktı 01:36

Venezuela'da Tehlikeli Gerginlik Sürüyor Taraflar Arasında Çatışma Çık

Venezuela'nın başkenti Karakas'ta kendini geçici devlet başkanı ilan eden Guaido ve devlet başkanı Maduro yanlıları arasında yer yer çatışmalar yaşanıyor. Çıkan sıcak çatışma anları cep telefonu kamerasına böyle yansıdı...