#O yer

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka kokular sindi. İçimi söndüren yağmur, gözya..

Sancak - Denizlere At 02:54

Sancak - Denizlere At

Yine beni yaktın yar.. Yine soğuk her yer bana. Bile bile günleri saydım. Umutlarım vardı bıraktım denizlere bak.. Yine beni yaktın yar.. Yine de inandım sana. Sanma ki kandırdın, sana göz yumdum bunu bil ve denizlere at..

KAÇKAR DAĞLARI BEYAZA BÜRÜNDÜ 00:52

KAÇKAR DAĞLARI BEYAZA BÜRÜNDÜ

YAYLALARDA KAR KALINLIĞI YER YER 30 SANTİMETREYE ULAŞTI...

İstanbul'da 27 Mart'ta Deprem Mi Olacak 12:32

İstanbul'da 27 Mart'ta Deprem Mi Olacak

İstanbul'da 27 Mart'ta deprem mi olacak? Prof. Dr. Naci Görür deprem iddialarına yanıt verdi Büyük İstanbul depremi sık sık gündemde yer alıyor. İstanbul'da 27 Mart'ta deprem mi olacak, sorusunun yanıtı merak edilen konu..

Furkan Kızılay - Kırmızı 03:12

Furkan Kızılay - Kırmızı

Kırmızı şarkı sözleri ile Tuzak, tuzak soru bu Tuhaf, tuhaf olurdu Gördüğümde seni kocaman sarılmak istiyorum Uzak, uzak bir tutku Yasak, yasak bir duygu Böyle sonsuza kadar yanında olmak istiyorum Birlikte voltranı ..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Sıla  Ateşle Oynama Video Klip 04:54

Erol Evgin & Sıla Ateşle Oynama Video Klip

Ateşle Oynama Sözleri: Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin ..

Rafet El Roman - Şu Hayatta 05:00

Rafet El Roman - Şu Hayatta

Şu hayatta Yaz mevsimi her taraf güneş Söyle bir şehri geziyorum Bir kaç adam oturmuş kahvede Mevzu yine bu zamanki gençler Sokaklarda oynayan çocuklar Okuldan çıkan talebeler Durakta bekleyen insanlar Kimisi elinde ga..

  • PengoTV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr 03:43

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr

Şarkı Sözleri: Yaşam bir nehir sen de küçük bir balıksan burada yüzgeç sallayn aktıntıya Karşi da yümeyi öğrenmelisin mutlaka zaman geçmeden bu nehir her zaman Köpük köpük akmayabilir balcık kaplı olabilir tabanı yer ..

Ölümcül Deney_ Dejavu - Türkçe Altyazılı Fragman 02:33

Ölümcül Deney_ Dejavu - Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup üniversite öğrencisi klinik bir ilaç denemesinde yer alır. Deney beklenmedik bir yan etkisi ortaya çıkar ve kendilerine ölenlerin vahşi görüntülerini gösterir. Beklenmedik yan etki dolayısıyla nasıl öldürülecekl..

Kadirli Mezarlığı'nda Korku Dolu Bir Gece ve Ölülerin Hikayeleri ! 13:14

Kadirli Mezarlığı'nda Korku Dolu Bir Gece ve Ölülerin Hikayeleri !

Henüz 7-8 yıl öncesine kadar buradaki kulübede yaşayan yaşlı bir adam bir gece geldiği sırada kulübenin önündeki gölette bir kaç ceset ile karşılaşır. Bu durum üzerine korkan yaşlı adam jandarmaya haber verir. Jandarma c..

  • ZULMA tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight 03:37

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight

Al Götür Beni (Make Me Yours Tonight) Ne olursa olsun, Tut, bırakma yerde ellerimi Akıp gitsin, varsın, kendi Bildiği gibi bu hayat .. Aşktan geçilir mi? Your deep blue eyes are the sea of love I made up my mind to to ..

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Parla Sen Küçük Yıldız 03:39

Parla Sen Küçük Yıldız

Parla sen küçük yıldız Ne kadar da güzelsin Gökyüzünde yüksekte Elmas gibi parlıyor Parla sen küçük yıldız Ne kadar da güzelsin Güneş battıktan sonra Her yer karardığında Parlarsın ışığınla sen küçük yıldız Parla Güneş..

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Anket Film izle 1:42:02

Anket Film izle

THE CLEARSTREAM AFFAİR – ANKET 2014 TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE Ülke içindeki karışıklıklar piyasaları çok etkilemektedir. Bu etkilemeden dolayı borsalar ve ülkede etkilenmektedir. The Clearstream Affair – Anket 2014 filmi de ..

  • Tv Series tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demir Yumruklu Adam Film İzle 1:35:16

Demir Yumruklu Adam Film İzle

Başrolünde ve yönetmen koltuğunda RZA'nın yer aldığı demir yumruklu adam filminin konusu 19 yüzyılda çinde geçmektedir. Kasabaya yabancı olarak gelen bir adam kasabada demirci olarak çalışmaya başlar. Kabileler tarafında..

  • Tv Series tarafından
  • 4.632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

Pompeii Film İzle 1:44:59

Pompeii Film İzle

2014 yılına damgasını vurmuş Pompeii izlerken; dram, aksiyon ve macerayı bir arada bulabileceksiniz. 106 dakika süren filmin başrollerinde ise Matrix filminden tanıdığımız başarılı ve güzel oyuncu Carrie-Anne Moss ve ona..

  • Tv Series tarafından
  • 17.970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Açlık Oyunları Alaycı Kuş Bölüm 2 Film İzle 2:16:57

Açlık Oyunları Alaycı Kuş Bölüm 2 Film İzle

Serinin devamı filminde Katniss Everdeen'in doğup büyüdüğü yer olan 12. mıntıkanın saldırıya uğradığını öğrendiğinde oraya giderek neler olup bittiğini görmek ister 12.mıntıkayı gördüğü anda gözlerine inanamız ve yere dü..

  • Tv Series tarafından
  • 13.823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor 01:33

Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor

Önce Peynir Ve Zeytin Şimdi İse Ayran Ve Yoğurt… Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliği’ni Değiştirmeye Hazırlanıyor. Böylece Ayran Ve Yoğurt Başta Olmak Üzere Fermente Süt ..

Gökçe - Fani Dünya 04:01

Gökçe - Fani Dünya

Nereden Geldik Nereye Gideriz Biz Bu Alemi Çok Fazla Bilmeyiz Bazen Ağlar Bazen Güleriz Yer İçer Uyuruz Bir De Severiz Hem Kızdım Hem Güldüm Ben Halime Sonra Dedim Ki Söz Ver Kendine Karşıma Çıkanı Sev Şu Dünyada Vakit G..

Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 7 yıl önce