#O şimdi nerdedir

İrem Derici Silikonlarımla Yüzde 99.9 Dişiyim! 02:31

İrem Derici Silikonlarımla Yüzde 99.9 Dişiyim!

Kendi isteğiyle aşırı zayıflayan İrem Derici'nin, bu durumdan sonra göğsüne yaptırdığı silikonlardan, sonra kendime aşırı özgüven duygusu geldi.Önce kendimi I kadın hissederken şimdi % 99.9 kadın hissediyorum açıklamalar..

  • ANKA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayıp Balık Dori 1:36:15

Kayıp Balık Dori

Dori her 10 saniyede bir hafıza kaybı yaşayan geniş gözlü mavi bir tang balığıdır. Hatırlayabileceği tek şey, bir şekilde çocukken anne ve babasından ayrı kaldığıdır. Dori, arkadaşları Nemo ve Marlin'in yardımlarıyla onl..

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim 04:09

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim

Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinden koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi el..

Gökhan Türkmen - Çatı Katı 03:44

Gökhan Türkmen - Çatı Katı

Şimdi çatı katında inziva vakti Nerede aranacak haklının hakkı? Dinlemeliydim vaktinde aklı Seni unutmaya çalışmak da varmış ...maalesef Bana bıraktıklarınla teselli avında Demek ki elleri boş dönmek de varmış Bugünler..

Nazlı - Saygı Duruşu 03:29

Nazlı - Saygı Duruşu

sen bu oyunu oynamaya devam et tek taraflı ben yokum artık bana selamet tatlı tatlı kendini tekrardan ibaret yok artık zorlamakmı? şimdi sensizliğe istikamet tatlı tatlı hiç düşündün mü ya biterse diye? bir anda çekipte ..

Hande Yener'le Demet Akalın  Arasında Şimdide Tık Polemiği Başladı! 06:33

Hande Yener'le Demet Akalın Arasında Şimdide Tık Polemiği Başladı!

Yıllardır süregelen Demet-Hande kavgası şimdi de sosyal medyada tıklanma sayıları üzerinden alevlenmeye basladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk İşi 'Öğrencileri ile Tek Tek Selamlaşan Öğretmen' 00:54

Türk İşi 'Öğrencileri ile Tek Tek Selamlaşan Öğretmen'

Bir süre önce sosyal medyaya düşen ABD'li bir öğretmenin öğrencilerini motive etme amaçlı her biri için özel olarak geliştirdiği selamlaşma yöntemi çok konuşulmuştu. Düşüncesi ile büyük beğeni kazanan o ABD'li öğretmenin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.832 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet Atlı - Çave Min Roni 04:20

Mehmet Atlı - Çave Min Roni

Gözüm Aydın Yine bahar geldi, yine sızım Her şey bana yalnızlığımı hatırlatır, ay ay ay� Şimdi yanımda olsaydın yakınımda olsaydın Bu kadar incitmezdi beni Bu yağmurlar Gözüm aydın olurdu Ansızın gelseydin Her..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barack Obama'ya Demeçlerinden 'Shape of You' Şarkısını Söylettiler 02:28

Barack Obama'ya Demeçlerinden 'Shape of You' Şarkısını Söylettiler

Eski başkan Obama'ya demeçlerinden şarkı söyletme işi halen devam ediyor. Barack Obama şimdi de Ed Sheeran'dan 'Shape of You' şarkısını söyledi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Casalini - Dokunma Bana 04:40

Zeynep Casalini - Dokunma Bana

Sen varken gücümolurdu Zaman akmadan dururdu; Hatırlasana Hani aşk seni yormuştu Yolun sonuna koymuştu Dokunma bana Şimdi eskiye döner mi Dönse de buna değer mi; Cevaplasana İnsan aynen durur mu Ayrılık kola..

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres  04:45

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres

Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafa da Şimdi sence daha iyi mi? Bir gün oldu iki gün oldu Ay oldu yıl oldu ümitlere. Unutmuyor gönlüm seni seviyor her gün her gece Yoruldu,..

Nusret Avrupa ve Amerika'da da Şöhret 1:08:30

Nusret Avrupa ve Amerika'da da Şöhret

Bir maden işçisinin 5 çocuğundan biri Nusret Gökçe.. Maddi imkansızlıklar nedeniyle Faik Şahenk Ortaokulu'nu bırakınca, aldı bıçağı eline etlerin canına okudu. Son maaşı alıp Arjantin'e gitti, dönüşünce kasaplığın kitabı..

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün- Paris'te Çikolata Yapımı 00:45

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün- Paris'te Çikolata Yapımı

Şimdi orada olmak vardı diyenler?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme 03:16

Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme

Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Ben bir selvi boylu yardan ayrıldım Evvel bağban idim dostun bağında Talan vurdu ayva nardan ayrıldım Garip kaldım şimdi gurbet ellerde Ben gönlümü çalan yardan ayrıldım Çok ağladı..

Adnan Hocanın Kediciğinden Şaşırtan 'Rolling in the Deep' Performansı 00:44

Adnan Hocanın Kediciğinden Şaşırtan 'Rolling in the Deep' Performansı

Adnan hocanın sesi güzel kedicikleri şaşırtmaya devam ediyor. Kedicikler güzellikleri, dans yetenekleri bir yana şimdi de güzel sesi ile gündemde...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlkan Günüç feat. Gizem Şensoy - İhanet 03:14

İlkan Günüç feat. Gizem Şensoy - İhanet

Keşke benim kadar yürekli olabilseydin Olan biten ne varsa zamanında söyleseydin Rezil rüsva olduk şimdi dilde Çok yazık ziyan ettin ikimizide.. Yazıldı ihanetin Yanına kalır mı sevgilim Bekliyorum hadi çık karşıma Kald..

Kahpelik İstemem Davut! YAKARIM ALAYINIZI !! 00:47

Kahpelik İstemem Davut! YAKARIM ALAYINIZI !!

Davut: Alo.. Kim? Nerdesin ulan! Tahir Tahir... Meraktan öldük be oglum bekir yasiyor biliyormusun? Tecavuzcu Coskun: Dokuz canli köpek... Birakin simdi bunlari BEN COK FENAYIM! Davut: Yaralimisin? Hastamisin yoksa? T..

Cristiano Ronaldo ve Ümmiye Koçak'tan Türk Telekom Reklamı! 01:00

Cristiano Ronaldo ve Ümmiye Koçak'tan Türk Telekom Reklamı!

Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Cristiano Ronaldo, “Ronaldo’ya Hız Lazım” temalı reklamın ardından şimdi de Ümmiye Koçak ile beraber “Sen Yeter Ki Hayal Et” reklamını çekti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfümü ile Dalga Geçti 00:58

Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfüm

Trump ailesine eleştrilerin ardı arkası kesilmiyor. Donald Trump'ın başkanlığının ilk gününden beri maruz kaldığı eleştrilere şimdi de kızı dahil oldu. Modacı Ivanka Trump, SNL’da Scarlett Johansson tarafından canlandırı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.737 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim 03:50

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim

Bir gün bile sormadın derdimi Bir gün bile hissetmedin hissettiklerimi Yalnızca sen özelsin, yalnızca sen önemli Yalnızca senin duyguların önde gelmeli Hani senin Için ben her seyden değerliydim Hani senin gözbebeğin eş..

Haluk Levent'ten Muhteşem İzmir Marşı Performansı 04:10

Haluk Levent'ten Muhteşem İzmir Marşı Performansı

Son günlerin çok konuşulan ismi Haluk Levent, geçtiğimiz günlerde YGS'ye geç kalan öğrenciye uzattığı yardım eliyle gündeme gelmişti. Şimdi ise İzmir Marşı'nı okudu. İşte o enfes performansı.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bbc Canlı Yayınını Sabote Eden Çocuklara Türkiye Versiyonu 01:40

Bbc Canlı Yayınını Sabote Eden Çocuklara Türkiye Versiyonu

Ne çektin be Robert Kelly. BBC canlı yayınında çocukları tarafından sabote edilen Profesör Robert Kelly'nin o anlarına şimdi de yerli bir versiyon yapıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Karan - Aşk Baba 03:29

Onur Karan - Aşk Baba

Korudun korudun kaleni Al şimdi eline kalemi Yaz yeni şartlarını Kalbin azhap bozucu tarafı Her daim ihtilafı gördüğünde kartlarını İşte bunlar hiç samimi değil Ağırdan satmak taktikleri bize göre değil Seviyorsan ge..

Scarlett Johansson'lı Ghost in the Shell'den Heyecanı Artıran Bir Video Daha Geldi 00:51

Scarlett Johansson'lı Ghost in the Shell'den Heyecanı Artıran Bir Vide

Başarılı oyuncu Scarlett Johansson'ın başrolünü üstlendiği ve merakla beklenen Ghost in the Shell'in vizyon tarihine pek bir şey kalmadı. Heyecanı doruklarda yaşatan film şimdi de Johansson'lı bir dövüş sahnesini yayınla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.480 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kukuli  Arkandan Ağlar 01:58

Kukuli Arkandan Ağlar

Bu kez sevimli dostlarımız “Arkandan Ağlar” şarkısı ile çocuklarımıza tabaklarında neden yemek bırakmamaları gerektiğini anlatıyor. O halde tabağımızdaki yemekleri yemezsek gerçekten üzülürler mi? Kukuli ile öğrenmeye ha..

Kukuli  Çalkala 00:29

Kukuli Çalkala

Eğlenceli videolar, eğitici çocuk şarkıları ve neşeli danslar deyince akla kim geliyor? Tabi ki afacan çizgi film kahramanımız Kukuli! Şimdi ne yapıyor da bizi kahkahaya boğuyor dersiniz? Yepyeni eğlenceli ve bir o kad..

Kukuli  Şarlo 00:27

Kukuli Şarlo

Komik halleri ile çocuklarımızı güldürürken öğreten kahramanımız Kukuli şimdi de Charlie Chaplin'in canlandırdığı unutulmaz karakter Şarlo olarak karşımıza çıkıyor. Kukuli'yi bu kez bıyığı, şapkası, yürüyüşü ve bastonuy..

Dünyanın En Garip 10 Bitki Türü 04:33

Dünyanın En Garip 10 Bitki Türü

Dünyada binbir çeşit bitki türü vardır .Şimdi sizler için arastırdıgım en garip bitki türlerini paylaşıyorum Abone Olmayı Unutmayın!!!!..

Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984 04:21

Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984

Ne böyle senle ne de sensiz yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı olmak imkansiz hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerle mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim şimdi sensizim sen de bensiz Bir a..

DÜNYA HABERLERİ: İtalya AB'den Uzaklaşıyor 01:49

DÜNYA HABERLERİ: İtalya AB'den Uzaklaşıyor

Roma'nın doğusunda bulunan Tiburtina istasyonu. daha önce Roma'nın en lüks semtleri arasında bulunuyordu. Şimdi ise halk her gün biraz daha yoksullaştığını belirtiyor. Ekonomik kriz ve göçmen akını gerekçe gösteriliyor. ..