#O şimdi nerdedir

Yeşim Salkım Magazin D Canlı Yayınına Konuk Oldu 12:47

Yeşim Salkım Magazin D Canlı Yayınına Konuk Oldu

Herkes Konuştu, şimdi sıra onda. Ünlü sanatçı Yeşim Salkım ilk kez canlı yayında . Magazin D programında Özge Ulusoy'un canlı yayın konuğu olan Yeşim Salkım, Seda Sayan ile yaşadığı kavga konusunda son noktayı koydu ve '..

  • BETA tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Black Mirror Arkangel Özel Video 01:07

Black Mirror Arkangel Özel Video

Arkangel tamamen güvenlidir. Charlie Brooker'dan altı yeni hikâye şimdi Netflix'te yayında...

Black Mirror Black Museum Özel Video 01:03

Black Mirror Black Museum Özel Video

Burası korkaklara göre değil. Charlie Brooker'dan altı yeni hikâye şimdi Netflix'te yayında. Ve Aynı Zamanda Türkçe Dublaj Ve Altyazılı Seçenekleri İle Seyredelim.com'dan İzleyebilirsiniz...

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu 03:57

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu

Adem Gümüşkaya – Umrumda Olur Mu Şarkı Sözleri Kavga Dövüş Bize Göre Miydi Sevgilim. Kırdın Da Ne Oldu Sanki. Maksadını Çözemeden Yoruldum Bittim. Kalsaydın Ölür Müydün Ki ? Sana Neler Harcadı Kalbim. Delisin Ya Anlamad..

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle 1:25:24

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle

Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkân Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya..

  • Film İzle tarafından
  • 24.579 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Black Mirror Hang the DJ Özel Video 01:04

Black Mirror Hang the DJ Özel Video

Her şeyin bir nedeni vardır. Charlie Brooker'dan altı yeni hikâye şimdi Netflix'te yayında. Ve Aynı Zamanda Türkçe Dublaj Ve Altyazılı Seçenekleri İle Seyredelim.com'dan İzleyebilirsiniz...

Black Mirror Timsah Özel Video 00:48

Black Mirror Timsah Özel Video

Anılar subjektif olabilir. Charlie Brooker'dan altı yeni hikâye şimdi Netflix'te yayında. Aynı Zamanda Türkçe Dublaj Ve Altyazılı Seçenekleri İle Seyredelim.com'dan İzleyebilirsiniz...

Black Mirror U.S.S. Callister Özel Video 00:56

Black Mirror U.S.S. Callister Özel Video

Daha önce kimsenin gitmediği yerlere gitmeye cesaret edin. Charlie Brooker'dan altı yeni hikâye şimdi Netflix'te yayında. Aynı Zamanda Türkçe Dublaj Ve Altyazılı Seçenekleri İle Seyredelim.com'dan İzleyebilirsiniz...

Black Mirror Metal Kafa Özel Video 00:47

Black Mirror Metal Kafa Özel Video

Orada kimse var mı? Charlie Brooker'dan altı yeni hikâye şimdi Netflix'te yayında. Aynı Zamanda Türkçe Dublaj Ve Altyazılı Seçenekleri İle Seyredelim.com'dan İzleyebilirsiniz...

Müslüm Gürses - Ne Fayda 03:17

Müslüm Gürses - Ne Fayda

Allahım bu çile biter mi böyle, Sevgilim elimden gittikten sonra, Tövbe etti gönül aşka sevgiye, Bir değil bin seven versen ne fayda.. Kırıldı güvenim tuttuğum dallar, Çıkmaza uğradı gittiğim yollar, Kaderim huzur..

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler 01:00

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler

Romanya’da pazar günü düzenlenen genel seçimlerde, sol kanattaki Sosyal Demokratlar (PSD) oyların yüzde 45’ini alarak sandıktan birinci parti çıktı. Geçen dönem iktidarda olan parti, hükümet karşıtı eylemler nedeniyle g..

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

Total Recall - Göz Pörtleme Sahnesi (1990) 02:46

Total Recall - Göz Pörtleme Sahnesi (1990)

Arnold Schwarzenegger , Rachel Ticotin 'in Mars'ın yüzeyine düştükten sonra artık atmosferinden dolayı mı bilmiyorum gözlerinin pörtlediği sahne.Filmi küçükken izlemiştim bu sahneden korkmuştum şimdi gülüyorum tabi ama g..

  • JET TV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren - Gitme sana muhtacım 04:30

Zeki Müren - Gitme sana muhtacım

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

90'lar Çocuklarının Korkulu Rüyası 'Sıcağı Sıcağına' Programından 02:20

90'lar Çocuklarının Korkulu Rüyası 'Sıcağı Sıcağına' Programından

90'lı yıllarda çocukluğunu yaşayanların uykusuz kalmasına, rüyalarında kabus görmesine neden olan bir şov: Sıcağı Sıcağına. 90'lı yıllarda Haluk Bilginer ve Cem Kurtoğlu tarafından sunulan ve Türkiye'nin ilk reality şov ..

  • JET TV tarafından
  • 1.608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duvarla Öpüşen Lama 00:09

Duvarla Öpüşen Lama

Yani şimdi insan neden diye sorguluyor ama bunlar hep amarikanın oyunu ...

  • JET TV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı Bağışlarla Uçak Aldı 02:14

Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı B

ABD'de gündem olan vaiz Kenneth Copeland bağışçılardan gelen parayla kendine uçak aldı. Kenneth Copeland Ministries (KCM) isimli özel bir kilisenin dini lideri olan Kenneth, birkaç yıl önce de uçağa binmeyi “başından son..

  • JET TV tarafından
  • 1.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Şimşek Davos Zirvesinde Açıklama Yaptı 00:54

Mehmet Şimşek Davos Zirvesinde Açıklama Yaptı

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Avrupa Birliği ile ilişkilerde en kötünün geride kaldığını söyledi ''Kısa vadede Avrupa'nın rasyonel davranmadığını düşünüyorum. Avrupa Komisyonu oy birliğiyle Gümrük..

Ayna - Gitme Kal Diyemedim 05:01

Ayna - Gitme Kal Diyemedim

Gidiyorsun işte, bilmedigim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Bu ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular, o gitti diyemedim... Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sord..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

Burcu Günes - Sinifta kal 03:38

Burcu Günes - Sinifta kal

Ne işim var benim senle Bilmiyorum ki yeminle Kendimi yedim bitirdim Fazla mı geldim üstüne Çıkmıyorum hep ben öne Ayrıntıya çok takılırım Artık tat alamıyorum Çiğnemeden yutuyorum Ne olacak bilemiyorum Ne al..

Eşkiya Film İzle 2:02:40

Eşkiya Film İzle

35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...Baran 35 yıl sonra hap..

  • Film İzle tarafından
  • 14.636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayılı Baba Çiftliği 07:07

Ayılı Baba Çiftliği

ESKİ biyolog Joel Rosenthal hayat boyu süren bir rüya gördü - düzenli olarak evcil hayvan ayıları ile vahşi doğada yürüyüş yaparak. Batı Virginia'daki Point of View Çiftliğinde 74 yaşındaki Joel, beş siyah ayı ile yaşıyo..

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin'den Yeni Rekor 1500 İşçiyle 9 Saatte Demir Yolu İnşa Ettiler 01:04

Çin'den Yeni Rekor 1500 İşçiyle 9 Saatte Demir Yolu İnşa Ettiler

Rekora doymayan Çinliler şimdi de en kısa sürede demir yolu ile rekor kırdı. 1.500 işçinin durmadan çalıştığı şantiyede 9 saat gibi bir sürede amaca ulaşıldı. 2 milyarlık dev nüfusa sahip Çin için inşaatlar büyük önem ar..

  • JET TV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küvet ile İnsan Taşıyabilen Drone Yapan Ekip 04:08

Küvet ile İnsan Taşıyabilen Drone Yapan Ekip

Küveti daha önce karada ve suda kullanan The Real Life Guys ekibi şimdi havaya çıkarttı ve harika bir hava aracı yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..