#O şimdi nerdedir

Sabih Kanadoğlu Tsk'yı Hedef Aldı 02:19

Sabih Kanadoğlu Tsk'yı Hedef Aldı

367 garabetinin mimarı Yargıtay onursal başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef aldı. Ordu içindeki Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarını temizlemeye yönelik Kanun Hükmünde Kararname'lerin ordudaki hiy..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu 04:54

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu

Cildiniz çok yağlı ise hindistan cevizi yağını yarıya indirin! Bu Maske değerlenir söyleyeyim :) Herkesin evinde olduğunu tahmin ettiğim mısır unuyla neler yapabiliriz bi düşünelim ? Mesela balık ? çok iyi giderd..

Kendimiz Hakkında Bilmediğimiz 9 Psikolojik Gerçek 08:52

Kendimiz Hakkında Bilmediğimiz 9 Psikolojik Gerçek

İnsanları Nasıl Daha İyi Anlarsınız. Her gün farkında olmadan bazı rastgele şeyler yaparız, ama bunların nedenini açıklamak zordur. Bilim insanlarının bunlar hakkında ne söylediğine baktığımızda, her adı konmamış kuralı..

  • JET TV tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek 03:50

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek

Gelecek nesillere robotlar eğitim verecek. Avustralya’dan Avrupa’ya hatta Amerika Birleşik Devletleri’ne kadar bir çok ülkede pilot aşamada bulunan ve çeşitli testlerden geçen robot eğitmenler 24 / 27 Ocak tarihleri aras..

Gökçe - Ne Yapardım 03:43

Gökçe - Ne Yapardım

Kendi başına buyruk Herkes peşimde kuyruk Parmağımın ucuna doladığım Herkesin ahını almışım ki Bana bakışına kul köle Her cümlen ezberimde Yediğini içtiğini bilmesem Ne yapardım bilmem Ne yapardım bilmem Seni b..

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Haziran 2017) 01:02

Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Hazira

Transformers serisinin son halkası Transformers 5: The Last Knight'in yeni fragmanı Super Bowl organizasyonunda yayınlandı. Muazzam bütçesi ve daha da muazzam oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımın fragmanında, spekülasy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkım İrem Aktulga Benimle Hazırlanın Altın Kelebek Ödül Töreni 04:39

Aşkım İrem Aktulga Benimle Hazırlanın Altın Kelebek Ödül Töreni

Merhaba, Altın Kelebek için nasıl hazırladığımı makyajımı kısa bir video ile paylaşmak istedim. Sesim zaten kısıktı ama gece dönüşte ateşim çıktı bu videodan sonra 4 gün yatmak zorunda kaldım:S Şimdi çok iyiyim güzel mes..

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet 02:25

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet

You've got a friend in me Dostunum ben senin You've got a friend in me Dostunum ben senin When the road looks rough ahead Önümüzdeki yol zor olduğunda And you're miles and miles from your nice warm bed Ve sıcak gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TARKAN - Arada Bir 04:10

TARKAN - Arada Bir

YANIYORUM DOSTLAR ŞU SIRALAR EFKARIM VAR KIYAMAM AĞLAMA KARALARI BAĞLAMA GEÇER BU DA GEÇER UMUDUNA DARILMA İNSANIZ, ARADA BİR DENGEMİZ ŞAŞABİLİR AKIL BAŞA DÖNÜNCE YİNE SEVGİYE EĞİLİR ARADA Bİ BEN DE KADERE ..

Jolly Joker İstanbul - Haluk Levent (Elfida) 04:54

Jolly Joker İstanbul - Haluk Levent (Elfida)

Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur Çocukluğumun sesi Senden bana Şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir kaç yüzyıldır ..

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye 02:54

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye

Yemek tarifleri içinde bazıları vardır ki bizi çocukluğumuza götürür. Adını anımsamakta zorluk çekeriz bazılarının. Taze fasulye diblesi tarifi de bunlardan biridir. Çoğumuz taze fasulyeli pilav diye biliriz, şimdi hatıl..

Ayşegül Yıldız'dan Olay Itiraf- Evlenmeyi Ben Istemedim 10:45

Ayşegül Yıldız'dan Olay Itiraf- Evlenmeyi Ben Istemedim

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses ile 20 yıllık beraberliğinin ardından ilişkisi ve biten evliliği hakkında ilk kez konuştu. Posta'dan Oya Çınar'ın sorularını yanıtlayan Yıldız, Tanıştığımızda ben 16, o 46 yaşındaydı. Hi..

  • BETA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Warframe The Sacrifice Umbra Trailer 00:36

Warframe The Sacrifice Umbra Trailer

Sinemanın hikayesinde yeni bir fısıldayan kurban olan Sacrifice'deki hakikatin maskesini kaldırın. Şimdi PC'de mevcut ve yakında konsollara...

  • Gaming tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Saç Ve Diş Bakımı 12:41

Merve Kutlu Saç Ve Diş Bakımı

Evet, Ağustos ayında çektiğim bitenler videomu unuttum ve şimdi editleyip paylaşayım dedim. ???? Yazlık kıyafetler ve bronz tenimle Aralık ayına hiç yakışmıyorum ama belki içiniz ısınır he asdfasfd. ???? Umarım yararlı o..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Almanlar Iyice Şaşırdı Amine Gülşe Için Skandal Iddia 03:49

Almanlar Iyice Şaşırdı Amine Gülşe Için Skandal Iddia

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'da forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamasının yankıları devam ediyor. Almanya Milli Takımı'nın başarısızlığının soruml..

  • BETA tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur  Bugün Sen 04:15

Ferdi Tayfur Bugün Sen

Bugün sen sigaramda duman Bugün sen kadehimde meysin Bugün sen kalbimdeki sızı İçimdeki kinsin Söyle şimdi mutlu musun Yabancı kollarda ne bulursun Yüreğinden atma beni Aşkımızı nasıl unutursun Bugün sen gözlerim..

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye İçin Bakın Hangi Bomba İsim İle Anlaştı 03:17

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye İçin Bakın Hangi Bomba İsim İle Anlaştı

İki gün önce yeni yayın dönemiyle ilgili, “Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim” diyen Acun Ilıcalı’nın sürprizi belli oldu. Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre Beyaz Show programıyla tanınan..

  • BETA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
O Ses Türkiye'de Bir Ayrılık Daha Yeni İsim Bakın Kim 02:51

O Ses Türkiye'de Bir Ayrılık Daha Yeni İsim Bakın Kim

Yeni yayın dönemiyle ilgili, “Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim” diyen Acun Ilıcalı’nın sürprizi Beyaz Show programıyla tanınan Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye ekibine katıldı...

  • BETA tarafından
  • 560 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım 04:09

Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım

Gözlerimde bin bir ümit bakıyorum uzaklara Sanki bana uçuyorsun dalıyorum hayallere Nerede bahçeler nerede sahiller Hani buluşmalar nerde yemiler Ben şimdi bu yerlerde sensiz kalmışım Bulutlar habercim yağmur gözya..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

ALİ KINIK  - ÖZLEMİŞİM 04:58

ALİ KINIK - ÖZLEMİŞİM

Bıçak gibi gözlerini Gözlerini özlemişim oy O çocuksu nazlarını Nazlarını özlemişim oy Yıllar yılı gizlemişim Seni ne çok özlemişim Büyü olsun sihir olsun Her hece bir kahır olsun oy Varsın olsun zehir olsun Sözlerini öz..

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017) 02:34

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017)

Süregiden adaletsizliğinden ötürü hayal kırıklığına uğrayan, gülünç, iradeli bir kadın, Amerika'yı, Osmanlı İmparatorluğu'nda uzak tıbbi bir görevi yürüten Amerikalı bir doktor olan Jude ile görüştükten sonra bırakıyor -..

  • PITIRCIK tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferdi Tayfur Uykum Firari 03:53

Ferdi Tayfur Uykum Firari

Koynumda tapulu kaldi bu aci Simdi nerden bulam buna ilaci Gözlerine karsi zayifmi olam Saklamaya gelmez sevda sancisi. Uykum firari gecem firari Ben firari bu saatte Ölüm bir soluk bir nefes kadar Yakin olmus en..

Ferdi Tayfur Ne Oldu 06:27

Ferdi Tayfur Ne Oldu

hani eskiden yuzunde tebessumler eksik olmazdi kahkahalar sesinde cinlardi e oldu ne oldu sana ne oldu simdi neden susuyorsun daliyorsun gulmuyorsun e oldu ne oldu sana ne oldu hani eskiden ben asik olmam derdin gulup ..

Doğan - Sar Beni 03:04

Doğan - Sar Beni

Doğan - Sar Beni Dinle sözler Sıradan bir gün sahilde, el ele tutuşmuş iki deli Şimdi ayrı yerlerde ikisinin de farklı yerleri. Kimileri ilerlemek ister, kimileri dönmek ister geri Sen gibi hiç kimse, anlatamaz bana uy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017) 02:02

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017)

Fransız komedi bir köy siyah esmer doktor gerekir görünüyor ve ailesi kırsal Fransa'da 1970'li yıllarda tanınmaya. Bir köyün Eylem siyah görünüyor bir köy Kongo yerlisi, taze doktor kendi köyünde berabere mezun olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 8 yıl önce