#O şimdi nerdedir

Eğer televizyonda görürsem.. 01:37

Eğer televizyonda görürsem..

İSTANBUL KORONAVİRÜSLE SAVAŞTA ALARM VERİRKEN, BAZILARI ISRARLA MASKE TAKMAMAYA DEVAM EDİYOR CEZA YAZILINCA DA HEPSİ AYNI TEPKİYİ GÖSTERİP, İŞİNİ YAPAN HABERCİLERE SALDIRIYOR. ŞİMDİ EKRANLARINIZA BİR ÖRNEK DAHA GELİYOR...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok 03:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine Kuzey Kıbrıs'ın 37. kuruluş yıldönümü törenleri kapsamında Kuzey Kıbrıs'a gitti. Erdoğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “B..

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor 03:13

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor

Söz-Müzik: Çağın Bodur Düzenleme: Mustafa Ceceli Kayıt,Mix,Mastering: Koray Püskül Yapımcı: Ceceli Müzik Yönetmen: Berk Barutçu Şu zamanda böyle sevda olmaz diyorlar Yârim seni bilmiyorlar, tanımıyorlar Sevdan bana şu ö..

Ailesi için canını feda etti! 01:57

Ailesi için canını feda etti!

BİR BABANIN KAHRAMANLIĞINI GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA. SAMSUN'DA BİR EVDE GECE YARISI YANGIN ÇIKTI..BABA HALİL DORUK, BÜTÜN AİLESİNİ O YANGINDAN KURTARDI. ELLERİ KOLLARI HATTA YÜZÜ BİLE YANDI AMA O ZATEN AİLESİ İÇİN..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri

Üste gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, elini göreni kim bozabilir. Yüzü ak, vicdanı hür, iradesi sağlam gençliği kim durdurabilir? Çınarların yanında yeşeren umuda, kim ket vurabilir? Kim kırabilir, nice düşman kal..

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi 02:02

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi

15 Temmuz'daki darbe girişiminde Ankara'da şehit olan Suat Akıncı'nın annesi Müfide Akıncı, Bu olaylar olmasaydı şimdi evli olacaktı, nasip olmadı. dedi. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Kızılay yakınlarında..

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali  Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama 04:07

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerindeki programları kapsamında Bandırma'ya gitti. Kılıçodaroğlu'nu taşıyan uçak Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne indi. Kılıçdaroğlu'nun burada asker..

Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı 01:36

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, bölücü terör örgütü tarafından son iki yılda 18 yaşından küçük 88'i kız 316 çocuğun dağa kaçırıldığını ve kız çocuklarının tecavüze uğradığını söyledi. Katırcıoğlu,..

Panik bitti, sessizlik başladı 02:02

Panik bitti, sessizlik başladı

KISITLAMANIN HEMEN ÖNCESİNDE VE SONRASINDA İSTANBUL VE ANKARA SOKAKLARINDA NELER YAŞANDI ONA BAKALIM ŞİMDİ. VATANDAŞ EVİNE DÖNME TELAŞINDAYKEN, POLİS DE DENETİM İÇİN SOKAKTAYDI. İZNİ OLMAYAN HERKESE BAHANESİNE BAKMADAN C..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.419 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yok böyle kader! 02:24

Yok böyle kader!

İLK DONÖRÜ KANSERE YAKALANDI, 2. DONÖRÜN İSE İZMİRLİ BİR DEPREMZEDE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. O DEPREMZEDEYE UZUN SÜRE ULAŞILAMADI. AMA 22 AYLIK ALİ TUĞRA BEBEĞİN ACİLEN KEMİK İLİĞİ NAKLİ OLMASI GEREKİYORDU. ŞİMDİ , BU NASI..

Evanescence - Bring Me To Life 04:12

Evanescence - Bring Me To Life

Without a soul, my spirit sleeping somewhere cold Cansız bir şekilde, ruhum soğuk bir yerde uyuyup duracak, Until you find it there and lead it back home ta ki sen onu bulup ait olduğunu yere geri döndürene dek! ..

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan 03:50

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan

Çekilin Başımdan Çok uğraştınız beni kendinize benzetmek için, Güzel sözlerinizin içine zehir kattınız, Dürüstlük diye oyunlar oynadınız hep bana, Aşk adı altında canımı yaktınız, Hangi tutku, hangi sevgi örter ger..

Felakete açılan pencere 01:51

Felakete açılan pencere

İSTANBUL'U İZLEDİK. GELİN ŞİMDİ DE BURSA'YA GİDELİM. MEZARLIĞA KOMŞU BİR KADININ EVİNİN PENCERESİNDEN İZLEDİKLERİNİ DİNLEYELİM. DURUM NE KADAR VAHİM BİRLİKTE ÖĞRENELİM...

Düğün salonunda pazar ayini! 01:24

Düğün salonunda pazar ayini!

GÜZELLİK YARIŞMASIYDI, EĞLENCEYDİ DERKEN ŞİMDİ DE PAZAR AYİNİ İÇİN BİR ARAYA GELEN AFRİKALI GRUBA, POLİS BASKIN DÜZENLEDİ. EKİPLERİ BİR ANDA KARŞILARINDA GÖREN NİJERYALI GRUP, POLİSE DİRENSE DE CEZADAN KAÇAMADI.....

Kısa Çalışma Ödeneğinde Tarih Değişti 02:19

Kısa Çalışma Ödeneğinde Tarih Değişti

Koronavirüs salgını döneminde zor duruma düşen iş yerlerine destek amacıyla kısa çalışma ödeneği uygulaması hayata geçirilmişti. Şimdi yeni dönemde uygulamanın şartları değişti. Peki, kısa çalışma ödeneğiden kimler, nası..

Saksıda Yetiştiriyor Markete Satıyor 01:40

Saksıda Yetiştiriyor Markete Satıyor

Yalova'nın Altınova ilçesinde serası bulunan Betül Denizli, kendi tüketimi için saksıda kıvırcık yetiştirmeye başladı. Ama hobi olarak başlattığı iş büyüdü. Şimdi yetiştirdiği kıvırcıkları zincir marketlere satıyor...

Herkes evde onlar sokakta! 02:58

Herkes evde onlar sokakta!

HEM ALKOLLÜ HEM SAHTE EHLİYETLE ÇEVİRMEYE TAKILANLAR, TOP PEŞİNDE KOŞARKEN POLİSİ GÖRÜP KAÇAN ÇOCUKLAR, HERKES EVDE OTURUP TEDBİRLERE UYMAYA ÇALIŞIRKEN,, YİNE DIŞARIDA OLANLAR VARDI. YURTTAN KISITLAMA MANZARALARINA BAKA..

Yöresel lezzetler 'Fast-Food' oldu 02:22

Yöresel lezzetler 'Fast-Food' oldu

MALUM KAFELERDE, RESTORANLARDA OTURMA KISITLAMASI VAR... BU YÜZDEN AYAKÜSTÜ TÜKETİLEBİLEN YİYECEKLER REVAÇTA... ESNAF DA BU DURUMA AYAK UYDURDU... ÇORBALAR BARDAĞA, TENCERE YEMEKLERİ DÜRÜME GİRDİ... GELİN, PRATİKLİĞİYLE ..

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O bir fenomen... Adı Bahtiyar... 02:19

O bir fenomen... Adı Bahtiyar...

ÖTERKEN NEFESİ TÜKENEN, SONUNDA DAYANAMAYIP BAYILAN DENİZLİ HOROZUNU HATIRLAYACAKSINIZ. SAHİBİNİN, ADINI BAHTİYAR KOYDUĞU O HOROZ, SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU, ŞİMDİ YURT DIŞINDAN BİLE TALİPLERİ VAR...

25 yıl önce cami avlusuna bırakıldı 02:00

25 yıl önce cami avlusuna bırakıldı

25 YIL ÖNCE BİR CEKETE SARILMIŞ HALDE CAMİ AVLUSUNDA BULUNDU... CEKETİN ÜSTÜNDE MUSTAFAMA BAKAMIYORUM, O ÇOK HASTA DİYE BİR NOT VARDI... YILLAR SONRA EVLATLIK OLDUĞUNU ÖĞRENEN O GENÇ, ŞİMDİ GERÇEK AİLESİNİ ARIYOR...

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar! 02:01

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar!

GÜNGÖREN'DE DEPREME DAYANIKSIZ OLAN BİNALARIN 30 GÜN İÇİNDE BOŞALTILMASINA KARAR VERİLDİ. PANDEMİ VAR, BİZ ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ DİYEN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ.. BELEDİYEDEN BAKIN NASIL BİR AÇIKLAMA GELDİ..

Yarım asırdır dağlarda... 01:15

Yarım asırdır dağlarda...

GELİN ŞİMDİ HATAY'A AMANOS DAĞI ETEKLERİNE GİDELİM. SİZİ 16 YAŞINDAN BERİ ÇOBANLIK YAPAN FATMA MAZI İLE TANIŞTIRALIM. İŞTE ONUN DAĞLARDA, DAVARLARIN ARASINDA GEÇEN HAYAT HİKAYESİ.....

Beyoğlu'nda sokak ortasında vahşet! 01:48

Beyoğlu'nda sokak ortasında vahşet!

BEYOĞLU’NDA DÜKKANINA GİRERKEN BIÇAKLI VE SOPALI SALDIRIYA UĞRADI... ANTİKACI SEFER ZAFER YILMAZ KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ. POLİS EKİPLERİ ŞİMDİ O SALDIRGANI ARIYOR.....

Bu karga konuşuyor 02:12

Bu karga konuşuyor

ŞİMDİ SİZİ ŞAKİR'LE TANIŞTIRACAĞIZ... O, BİR GENCİN YARALI HALDEYKEN BULUP ŞEFKAT VE SEVGİYLE BÜYÜTTÜĞÜ BİR KARGA... AMA, KONUŞMAK DA DAHİL ÖYLE MARİFETLERİ VAR Kİ, İZLERKEN ŞAŞIRACAKSINIZ.....

Ahmet Selcuk İlkan - Ft. İntizar - Geçen Yıl Bu Zamanlar 04:39

Ahmet Selcuk İlkan - Ft. İntizar - Geçen Yıl Bu Zamanlar

Neyleylim Sen Yoksan Eğer Dünyanın Servetini Neyleylim Sen Yoksan Eğer Ahretin Cennetini Neyleylim Sen Yoksan Eğer Sahilleri, Kırları Neyleylim Sen Yoksan Eğer Yazı, Kışı Baharı Nede Haklıymış Meğer Aşk Uğruna Yalanlar S..

  • PITIRCIK tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan - Minnoş 03:44

Ceylan - Minnoş

Entarimi dar biçtim Yakasını dar kestim Ne talihsiz başım var Asker oğlana düştüm Hele hele minnoş minnoş minnoş Hele minnoş minnoş minnoş Entarisi vişneden Şimdi gelir çeşmeden Alacaksan al beni Yataklara düşmeden He..