#O şimdi nerdedir

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Dağcı değil, imam... 01:13

Dağcı değil, imam...

İDEALİST BİR İMAM GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA..HÜSEYİN AVNİ ÖZTÜRK... İMAMLIK YAPTIĞI CAMİNİN MİNARESİNİ BOYAMAK İÇİN 40 METRE YÜKSEĞE TIRMANABİLMESİ GEREKİYORDU... O DA GİDİP DAĞCILIK EĞİTİMİ ALMAYA BAŞLADI.....

90 bin lira verdi ama evi alamadı! 02:18

90 bin lira verdi ama evi alamadı!

İSTANBUL ESENYURT'TA İNŞAATLARDA ÇALIŞAN BİR KİŞİ EV ALMAK İSTEDİ... ANCAK İDDİASINA GÖRE DOLANDIRILDI. KENDİSİNE BAŞKASININ EVİNİN GÖSTERİLDİĞİNİ SÖYLEYEN MAĞDUR, EMLAKÇIYA 90 BİN LİRA VERDİ. ŞİMDİ ORTADA NE EV VAR, NE ..

Bu simit başka simit! 02:33

Bu simit başka simit!

YARATICILIK HER SEKTÖRÜN ALTIN ANAHTARI... UÇAK YAPSANIZ DA, SİMİT SATSANIZ DA, BU DEĞİŞMİYOR... İSTANBULLU BİR SİMİTÇİYLE TANIŞTIRACAĞIZ SİZİ ŞİMDİ... BAKIN, SAYİM USTA NASIL FENOMEN OLDU.....

Kumar masası bazanın altında! 01:36

Kumar masası bazanın altında!

ŞİMDİ SİZE BİR SORU..SAKLANMAYA ÇALIŞILAN BİR KUMAR MASASI EN FAZLA NEREDEN ÇIKABİLİR? SİZ DÜŞÜNÜRKEN BEN ANLATAYIM..KISITLAMAYI İHLAL EDİP BİR EVDE TOPLANDILAR, KUMAR OYNADILAR.. POLİSİN GELDİĞİNİ DUYUNCA DA BİR HEYECAN..

Cengiz Kurtoğlu - Liselim 01:44

Cengiz Kurtoğlu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap gibi|*2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Güneş - Koyma Beni 02:38

Kara Güneş - Koyma Beni

bir garip gezginim dalına kuzgunum ben senin yazgınım aşk yolunda koyma beni kuzgunu sevmezler sevmeyi bilmezler canımı koymazlar kaçalım dağlara şimdi aman aman aman yüreğine kurban gülüşüne hayran azlı yarim koyma be..

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer 04:01

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer

Söz - Müzik: Nurettin Rençber Düzenleme: Alper Atakan Mix: Tarık Ceran Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: Hasan Kuyucu Bir gün çıkıp gel uzak yollardan Benim can yaramı sarmak için Çünkü bir nefes ki aşk sana benzer Beni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şebnem Ferah Sözlerimi Geri Alamam 03:34

Şebnem Ferah Sözlerimi Geri Alamam

Sözlerimi geri alamam Yazdığımı yeniden yazamam Çaldığımı baştan çalamam Bir daha geri dönemem Akıyorsa göz yaşım kurumasın Coşup seven gönlümse durmasın Dost bildik anılarım çağırmasın Bir daha geri dönemem Hiçbir k..

Sefarad Seni Ne Cok Sevdiğimi 04:14

Sefarad Seni Ne Cok Sevdiğimi

şimdi hangi ruyadasın eredesin kimbilir seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir hiç bir zaman görmesem bile bildiğini bilmesemde seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir bu aşk hiç bir zaman bitmez o ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Resul Dindar feat Menekşe Çelik - Ah Buğdayım 06:07

Resul Dindar feat Menekşe Çelik - Ah Buğdayım

Resul Dindar ve Menekşe Çelik’in “Karadeniz’e Kalan 3” isimli albüm çalışmasında seslendirmiş oldukları “Ah buğdayım” isimli şarkısını dinleyebilir ve “Ah Buğdayım” şarkısının sözlerini okuyabilirsiniz. Resul Dindar & Me..

  • Candy tarafından
  • 1.749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
WhatsApp Geri Adım Attı 02:42

WhatsApp Geri Adım Attı

Açıklamada Şimdi, insanlardan şartları incelemelerinin ve kabul etmelerinin isteneceği tarihi geri alıyoruz. 8 Şubat'ta hiç kimsenin hesabı askıya alınmayacak veya silinmeyecek denildi...

Kardan adam çaldılar! 01:45

Kardan adam çaldılar!

HIRSIZLIK TARİHİNDE BİR İLKİN HABERİ GELECEK ŞİMDİ...ÜSTELİK KARLA DA YAKINDAN ALAKALI..SU SAATİ, MUSLUK, KAPI, PORTAKAL... SİZLERE ŞİMDİYE KADAR ÇEŞİT ÇEŞİT VE ÇOK ACAYİP HIRSIZLIK HABERİ VERDİK. AMA BUNU NE GÖRDÜK, NE ..

Tetik ailesinin altınları ne oldu 02:19

Tetik ailesinin altınları ne oldu

HANİ BİR TEKERLEME VARDIR YA, SÜT NEREDE, İNEK İÇTİ, İNEK NEREDE DAĞA KAÇTI DİYE DEVAM EDEN... İŞTE ŞİMDİ O TEKERLEMEDEKİ GİBİ BİR HABER VAR SIRADA. BAHÇELİEVLER'DE YAŞAYAN TETİK AİLESİNİN ALTINLARININ BAŞINA GELENLERİ İ..

Yeni Normal Şubat'ta Kademeli Başlıyor 02:19

Yeni Normal Şubat'ta Kademeli Başlıyor

Alınan tedbirler etkisini gösterdi vaka sayısı bir ayda yüzde 60 düştü. Şimdi gözler kısıtlamaların kaldırılıp kaldırılmayacağına çevrildi. Uzmanlara göre yeni normale geçiş şubat ayında kademeli olarak başlayabilir. İşt..

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Ferman Toprak - Saldır Moruk 03:58

Ferman Toprak - Saldır Moruk

Sana da yakışmaz mı mersolar yatlar katlar Kültürün güzelliğin en kralını katlar Çalış moruk gayret et zulalar birbir patlar Ne hallere getirdi bizi terso aşklar Saldır moruk saldır parayı bulacaksın Saldırmaya devam et..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Abdest alırken telefonu çalındı! 02:13

Abdest alırken telefonu çalındı!

BİR HIRSIZLIĞIN GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEYECEĞİZ ŞİMDİ... CAMİDE ABDEST ALAN ADAM, MONTUNU GİYDİĞİNDE CEBİNİN BOŞALTILDIĞINI FARK ETTİ... BAKIN, KAŞLA GÖZ ARASINDA NASIL SOYULDU.....

Korkunç ''cinsel saldırı'' iddiası! 03:06

Korkunç ''cinsel saldırı'' iddiası!

DAHA DÜN SERBEST BIRAKILAN TECAVÜZCÜYE DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA HABERİNİ VERDİK BU EKRANDA.. ÇÜRÜŞÜMÜŞLÜĞÜN GÖRÜNTÜSÜ OLARAK... BU GÖRÜNTÜLER BULAŞICI MAALESEF.. HELE ÇÜRÜMÜŞLÜK CEZASIZ KALINCA YANİ ADALET BEKLETİLİNCE ..

Van Gölü'nün masal diyarı... 00:53

Van Gölü'nün masal diyarı...

ŞİMDİ EN DOĞU'YA ÇEVİRİYORUZ KAMERAMIZI. VAN'A, TAMAMI KAR ALTINDAKİ AKDAMAR ADASI'NA GİDİYORUZ. İŞTE O MASALSI GÜZELLİK..

Evde Yağ Bitmiş 00:19

Evde Yağ Bitmiş

Son dönemde sosyal medyada paylaştığı videolar ile fenomen olan pazarcılardan biri, şimdi de yağ bitti videosu ile karşımızda......

  • PengoTV tarafından
  • 249 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kar sevinci yarım kaldı! 01:21

Kar sevinci yarım kaldı!

KİMİNİN AYAKLARINI DONDURAN KAR, KİMİ İÇİN İÇİNSE EĞLENCE DEMEK... TATİL İÇİN GİTTİĞİ AFYON'DA, KAR GÖRÜNCE ŞORTLA DIŞARI ÇIKIP KAR BANYOSU YAPMAK İSTEDİ... AMA İŞİ ŞOVA DÖKÜNCE SEVİNCİ KISA SÜRDÜ. SHOW HABER WHATSAPP İH..

Yıldız Tilbeden Aleynaya Tavsiye - Ağlama Çirkin Oluyorsun! 08:25

Yıldız Tilbeden Aleynaya Tavsiye - Ağlama Çirkin Oluyorsun!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde Aleyna Eroğlu, Kemal Doğulu'ya yorumundan sonra Yıldız Tilbe'nin şarkısını söyleyince Kemal Doğulu kulağım kanadı diyerek Aleyna'yı susturdu...

  • ANKA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..

Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kına Gecesi Yapan Pazarcılar 00:19

Kına Gecesi Yapan Pazarcılar

Sosyal medyada paylaştıkları videolar ile gündem yaratan inşaat işçilerinin ardından sahne şimdi de pazarcıların.....

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
'Askıda yemek var' 02:40

'Askıda yemek var'

BİR YEMEK ŞİRKETİ İLE EVSİZLERE DESTEK VEREN BİR DERNEK GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ... TAM DA BU SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE, İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN 'ASKIDA YEMEK' PROJESİ BAŞLATTI... ŞİMDİ GELİN ONLARA KONUK OLALIM... MUTFAK AŞAMASI..

Hakan Altun - Sen de Ağla 04:25

Hakan Altun - Sen de Ağla

Hakan Altun Sen de Ağla Dinle Hakan Altun – Sende Ağla ŞArkı Sözleri Lyrics: Albüm Adı : Hediye Sıra sanada gelecek Ayrilik neymis göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben cektim sende cekeceksin Hem sevdigim hem arkad..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce