#O şimdi nerdedir

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak 01:00

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak

“Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi’ne müracaatları..” Sağlam firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, tam sefere ç..

TNK - Vazgeçtim 03:33

TNK - Vazgeçtim

Gerçeği bilmek istersen Sana aşık olan ben Her gün seni düşünürken Vazgeçtim kendimden Vazgeçtim kendimden Yalnızca sen bilinmezdin İçimdeki aşkı bilmezdin Böyle olsun istemezdim Aşkı nefrete çeviremezdim Gerçeğ..

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum 04:27

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum

Ne oldu karıştı her şey Korktum sözüm bir adım geriye Şimdi duyor musun Her şey ama her şey geçer Sakinsin biraz derdin var Kendi kendine dünyayı ters cevirmişsin Bir şey biliyor musun Ben doğduğumdan beri hep b..

Hande Yener - Yalanın Batsın 04:46

Hande Yener - Yalanın Batsın

Sorsam bana benden yakındın Şimdi neden uzaktasın Hayal kurup hep inandırdın Yalanın batsın yalancısın Kapına köleyim desen inanır mıyım Yalvarırken seni görsem inanır mıyım Yeni aşk hayatında mutluluk dilerim Dö..

Hande Yener - Kim Bilebilir Aşkı 04:09

Hande Yener - Kim Bilebilir Aşkı

Pencerede oturup Akşamlara bakarım Kimseyle konuşmadan Sensizliği yaşarım Dostlarıma anlatsam içimdeki sancıyı Ondan fayda yok derler Sanki seni bilirler Kim bilebilir aşkı Aşktan ölene kadar Sınırlarda yasat..

43 yıllık koleksiyon 01:38

43 yıllık koleksiyon

43 YILLIK BİR KOLEKSİYONUN HİKAYESİ VAR SIRADA. 8 YAŞINDAN BERİ ALDIĞI RENK RENK, MODEL MODEL OYUNCAK ARABALAR BİRİKTİ EVİN BİR ODASINI DOLDURDU.. ŞİMDİ HİÇBİRİNDEN VAZGEÇEMİYOR.. OTURUP SAATLERCE KOLEKSİYONUNU SEYREDİYO..

İstanbul'da bir cesur İtalyan! 02:31

İstanbul'da bir cesur İtalyan!

ŞİMDİ, İŞ İÇİN GELDİĞİ İSTANBUL'DA GASP DEHŞETİ YAŞAYAN CESUR BİR İTALYANLA TANIŞTIRACAĞIZ SİZİ... BİR ARKADAŞININ DÜKKANINDA SALDIRIYA UĞRAYAN İTALYAN İŞ İNSANI, GASPÇIYA DİRENDİ. BAKIN ONU NASIL PİŞMAN ETTİ...

7 köpek tek komut! 01:01

7 köpek tek komut!

BURSA'DA YAŞAYAN EMRE DEMİR SOKAKTA YAŞAYAN 7 KÖPEĞİ SAHİPLENDİ. ONLARI ÖYLE BİR EĞİTTİ Kİ ŞİMDİ HEPSİNİ TEK BİR KOMUTLA İDARE EDEBİLİYOR.....

İzmir'de bir doğal afet daha! 01:45

İzmir'de bir doğal afet daha!

DOĞAL AFETLER İZMİR'İN YAKASINI BİR TÜRLÜ BIRAKMADI, DEPREM, HORTUM DERKEN, KENTİ ŞİMDİ DE FIRTINA VURDU, ÖNÜNE NE KATTIYSA YIKTI GEÇTİ... HAKKARİ'DE FIRTINADAN NASİBİNİ ALDI..

''Kocası kıskanmasın diye...' 02:44

''Kocası kıskanmasın diye...'

GENCECİK YAŞINDA DOKTOR EŞİ TARAFINDAN KATLEDİLMİŞ, KÜÇÜK KIZININ GÖZYAŞLARI VE ANNEMİ İSTİYORUM FERYATLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ..O CİNAYETE İLİŞKİN KAN DONDURUCU DETAYLAR ÇIKTI ORTAYA..DİYETİSYEN KADININ KOCASI T..

Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak 05:03

Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak

Sevgilim Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil Bütün iş bütün iş Tahir ile Zühre olabilmekte Yani yürekte, yürekte Mesela bir barikatta dövüşerek Mesela kuzey kutbunu keşfe g..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim 03:43

Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim

Zerrin Özer - Artık Sevmeyeceğim Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Artık sevmeyeceğim Bütün kabahat benim Ne kadar ağlasan boş Ne kadar yalvarsan boş Sana dönmeyeceğim Bitsin artık bu çile Çekemem bile bile aaaahh Sen..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pixels İzle 1:45:49

Pixels İzle

1980'li yılların unutulmaz figürleri Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamansoff ve Eddie Ateş Püskürten Plant, atari salonlarında dünyayı binlerce kez kurtardılar ve şimdi dünyayı ilk kez gerçekten kurtarmak zorunda ka..

Mehmet Erdem - Dur Dinle Sevgilim 04:41

Mehmet Erdem - Dur Dinle Sevgilim

Mehmet Erdem - Dur Dinle Sevgilim Şarkı Sözleri Dur dinle sevgilim Bir çift sözüm var Şu yalan dünyayı etme bana dar Gözler gördü gönlüm sevdi neyleyim Söyle bunda benim ne günahım var Bana acı sözler deme darılmayalım S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güce dayanmayan savunma sporu 02:27

Güce dayanmayan savunma sporu

GÜÇ KULLANILARAK YAPILAN PEK ÇOK SAVUNMA SPORU VAR... BİZ ŞİMDİ SİZİ ÖZELLİKLE KADINLAR İÇİN GÜCE, KUVVETE GEREK KALMADAN, ODAKLANARAK KENDİNİ KORUMAYI ÖĞRETEN ÇOK ÖZEL BİR PROGRAMLA TANIŞTIRALIM.....

Cinayetten sonra maske taktı, araca bindi! 01:48

Cinayetten sonra maske taktı, araca bindi!

PENDİK'TE BİR KADIN CANİCE KATLEDİLDİ.. BOŞANMAK İSTEDİĞİ KOCASI ONU DAMBILLA VURA VURA ÖLDÜRDÜ... SONRA DA HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ MASKESİNİ TAKIP DIŞARI ÇIKTI, RAHAT RAHAT ARACINA BİNDİ GİTTİ...O KAN DONDURAN CİNAYETİN..

''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi! 02:10

''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi!

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI...AMA O SEVGİLİ HEM ONUN HEM DE EN YAKIN ARKADAŞININ PEŞİNİ BIRAKMADI...'BİZİ SEN AYIRDIN' DEDİĞİ KADININ DA ESKİ SEVGİLİSİNİN DE HAYATINI CEHENNEME ÇEVİRDİ..ŞİMDİ DE ÖLÜMLE TEHDİT EDİYOR..İKİ ARKAD..

ABD'nin 145 Helikopteri, Yüzlerce Askeri Aracı Dedeağaç'a Gelecek 01:47

ABD'nin 145 Helikopteri, Yüzlerce Askeri Aracı Dedeağaç'a Gelecek

ABD, Yunanistan’da Türkiye sınırına 20 kilometre mesafedeki Dedeağaç’a askeri yığınağını artırıyor. Geçen sene bölgede bir deniz üssüne sahip olan ABD, şimdi de Dedeağaç’a yüzlerce askeri helikopter ve 1800 askeri araç k..

Ebru Yaşar - Güz Gülleri 02:55

Ebru Yaşar - Güz Gülleri

Ebru Yaşar - Güz Gülleri Şarkı Sözleri İnan ki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnternetten Odayı Temizleyen Süpürge (İrobot Roomba) 01:23

İnternetten Odayı Temizleyen Süpürge (İrobot Roomba)

İnternet Üzerinden Çalışan Wi-Fi İrobot Roomba Temizleme Süpergesi. Roomba® 690 Wi-Fi Bağlantılı Vakum Robotu ile herhangi bir yerden CLEAN'e bağlanın. Devrim niteliğindeki Patentli 3 Kademe Temizleme Sistemi (Edge-Süpür..

Bebek Uyutan Beşik 01:32

Bebek Uyutan Beşik

Snoo Smart Sleeper'ı Tanıtım Videosu. Şimdiye kadar yapılmış en akıllı - en güvenli bebek yatağı olan SNOO ile tanışın. Ağlamayı Azalt , Uykuyu Artır. Bir düğmeye dokunarak. Ford tarafından tasarlanan akıllı beşik, araba..

Aşk-ı Şedid Nursun Sen (Beklenen İlahiler) (Full Albüm) 44:57

Aşk-ı Şedid Nursun Sen (Beklenen İlahiler) (Full Albüm)

Şarkı Listesi: 1. Seherde Allah Diyelim (Hüseyni - Uşşak Makamı) 00:00 2. Dikkat Et Sakın (Rast İlahi) 03:11 3. Kırıldı Zulmetin Bab-ı (Uşşak İlahi) 06:47 4. Kur'an-ı Kerim Nahl Süresi (Nihavent Makamı) 11:33 5. Zulmet-i..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demir Adam 3 Film İzle 2:11:18

Demir Adam 3 Film İzle

Milyarder iş adamı, kahraman ve mucit Tony Stark, bu sefer gücü ondan çok daha fazla, hatta sınırsız bir düşmanla karşı karşıya kalıyor. Üstelik bu düşman, o çok sinirlendirecek bir hamle yaparak özel hayatını yok ediyor..

  • Tv Series tarafından
  • 11.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
101 günlük şaka orucu bitti! 01:25

101 günlük şaka orucu bitti!

BURSA İNEGÖL'DEKİ BİR KAHVEHANEYE GİDECEĞİZ ŞİMDİ... KONTROLLÜ NORMALLEŞMEYLE BİRLİKTE O KAHVENİN MÜDAVİMLERİNİN YÜZÜ İKİ KEZ GÜLDÜ... ÇÜNKÜ ÇAY KEYFİYLE BİRLİKTE ŞAKACI KAHVECİLERİNE DE KAVUŞTULAR...

Engelli adamın merdiven çilesi! 02:06

Engelli adamın merdiven çilesi!

ÜST GEÇİDİN ASANSÖRÜ BOZULDU... NEDENSE O ASANSÖR TAMİR EDİLMEK YERİNE KAPATILDI, KİMSE ENGELLİLERİ DÜŞÜNMEDİ, ŞİMDİ İZLEYECEĞİNİZ GÖRÜNTÜ DE BUNUN KANITI, BİR ENGELLİNİN YAŞADIĞI MERDİVEN İŞKENCESİ, YÜREKLERİ SIZLATTI..

O ağaçları kim kestirdi? 02:32

O ağaçları kim kestirdi?

SALACAK SAHİLİNE GİDECEĞİZ ŞİMDİ, KIZ KULESİ'NİN TAM KARŞISINA... GECE YARISI, ELİ TESTERELİ BİR GRUP ORADA AĞAÇ KATLİAMI YAPTI... MAHALLELİ ÖFKELİ... BAKIN KİMLERİ SUÇLUYORLAR.....

Karnında gazlı bez unuttular! 02:24

Karnında gazlı bez unuttular!

AKILALMAZ BİR TIP SKANDALI İDDİASININ HABERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... GEÇİRDİĞİ AMELİYATTAN SONRA KARNI ŞİŞEN VE BİR DAHA HİÇ İNMEYEN KADIN, KORKUNÇ GERÇEKLE 6 YIL SONRA YÜZLEŞTİ... HEMEN AMELİYATA ALINDI, BAKIN KARNINDAN..

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı 00:35

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?31.05.2017 - 12:36 | Son Güncelleme: 31.05.2017-23:19 Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul dizisi 89. bölüm ile ekrana geldi. Zen..

Maskeli Süvari Film İzle 2:29:32

Maskeli Süvari Film İzle

4 SENE ÖNCE EKLENDİ Maskeli Süvari izle 149 dakikalık güzel bir hikaye. Asıl adı John Reid olan Lone Ranger lakaplı bir kovboyun, Kızılderili ruhani yardımcısı Tonto ile haksızlıklara karşı verdiği mücadeleyi anlatan ünl..

  • Tv Series tarafından
  • 5.580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engelli oğlunu sırtında taşıyor 01:03

Engelli oğlunu sırtında taşıyor

FEDAKAR BİR BABANIN İNSANIN YÜREĞİNİN TELLERİNİ TİTRETEN HİKAYESİ GELECEK ŞİMDİ EKRANLARINIZA..MALATYA'DA BİR BABA BEDENSEL ENGELLİ OĞLUNU OKUSUN DİYE 3 YILDIR SIRTINDA TAŞIYOR. KAR KIŞ DEMEDEN ÇAMURLU YOLLARDAN GEÇEN BA..