#O şimdi nerdedir

İstanbul'un en janti bakkal çırağı! 02:46

İstanbul'un en janti bakkal çırağı!

İSTANBUL NİŞANTAŞI'NDA BİR BAKKAL DÜKKANINA GİDECEĞİZ ŞİMDİ... BİZİ ORADA ŞIKLIĞIYLA EZBERBOZAN BİR ÇIRAK BEKLİYOR. RENGARENK TAKIM ELBİSELERİNİ GİYİP SU TAŞIYOR, SİPARİŞ GÖTÜRÜYOR. İŞTE İSTANBUL'UN EN JANTİ BAKKAL ÇIRAĞ..

''Akçaabat horonu'' tescillendi 01:06

''Akçaabat horonu'' tescillendi

KARADENİZDE DÜĞÜNLERİN, KUTLAMALARIN VAZGEÇİLMEZİYDİ. ŞİMDİ KÜLTÜR MİRASI OLARAK ARTIK TESCİLLENDİ. AKÇAABAT HORONU UNESCO KÜLTÜR MİRASI LİSTESİ'NE GİRDİ...

Avukat kadın ile taksicinin adres kavgası! 02:38

Avukat kadın ile taksicinin adres kavgası!

İSTANBUL FATİH'TE YAŞANAN HARARETLİ BİR TARTIŞMANIN GÖRÜNTÜLERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... NİŞANLISIYLA BİRLİKTE TAKSİYE BİNEN AVUKAT KADIN, ŞOFÖRLE ADRES KAVGASINA TUTUŞTU... SÖZLER HAKARETE VARINCA ORTALIK FENA KARIŞTI...

33 yıllık hukuk savaşını kazandı! 02:37

33 yıllık hukuk savaşını kazandı!

33 YILLIK BİR HUKUK SAVAŞININ HABERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... BABASINDAN KALAN ARSASI, KOOPERATİFLER TARAFINDAN İŞGAL EDİLİP ÜZERİNE SİTE YAPILMIŞTI... 'MÜLK HAKKIM GASPEDİLDİ' DİYEN O ADAMIN İSYANI SONUNDA KARŞILIK BULDU..

Bu kuşun içine insan kaçmış! 02:39

Bu kuşun içine insan kaçmış!

PAPAĞANLAR, MALUM ZEKALARIYLA MEŞHUR... ÖZELLİKLE DE JAKO'LAR... ŞİMDİ SİZİ, YÜZLERCE SÖZCÜK KULLANARAK ADETA İNSAN GİBİ KONUŞAN, MARŞ SÖYLEYEN HATTA DEDİKODU BİLE YAPAN ÇAKIL'LA TANIŞTIRACAĞIZ. ZEKASINA HAYRAN KALACAKSI..

Son Oyun Film İzle 1:39:15

Son Oyun Film İzle

Filmin Konusu: Aksiyon film tutkunları ve Jason Statham hayranları işte size Jason Statham’dan aksiyon dolu yepyeni bir film daha. Filmde, kumar oynamayı çok seven her zaman kumar oynayan bir adam, zaman geçtikçe aslında..

  • Tv Series tarafından
  • 7.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

Karaoğlan Film İzle 1:51:25

Karaoğlan Film İzle

Karaoğlan izle, Karaoğlan full izle, Karaoğlan hd izle, 1238 yılında Camoka’nın önderliğindeki Moğollar’ın ordusu Anadolu kapılarına dayanmıştır.Bu büyük istilaya karşı harekete geçen Türk devletleri birlik içerisinde sa..

  • Tv Series tarafından
  • 7.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kingsman Gizli Servis Film İzle 2:08:44

Kingsman Gizli Servis Film İzle

Filmin Konusu 12 Şubat 2015 tarihinde ilk gösterimini Ukrayna’da yapacak olan Kingsman filmi Gizli Servis adı ile izleyici karşısına çıkıyor. Matthew Vaughn’un göster gününü adlı filme yapımcılık yaptıktan sonra yönetmen..

  • Tv Series tarafından
  • 31.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evladı gibi büyüttüğü çocuğu kaybetmekten korkuyor! 02:17

Evladı gibi büyüttüğü çocuğu kaybetmekten korkuyor!

NEFES BEBEĞİN HİKAYESİNİ GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA.... İDDİAYA GÖRE ÖZ ANNESİ 11 GÜNLÜKKEN ONU TERK ETTİ... BABASI DA PARA KARŞILIĞINDA BAKILMASI İÇİN TEZCAN AİLESİNE EMANET ETTİ... AMA BİR SÜRE SONRA BABA DA ORTAD..

15 yıldır sabun yiyor 02:35

15 yıldır sabun yiyor

ŞİMDİ SIRADIŞI BİR HASTALIĞIN YOL AÇTIĞI AKILALMAZ GÖRÜNTÜLER GELECEK EKRANA... PİKA SENDROMUNA YAKALANAN GENÇ KADIN,,, 15 YILDIR KATI SABUN YİYOR... 'HİÇBİR TEDAVİ İŞE YARAMIYOR' DİYOR VE ÇARE BEKLİYOR...

Saga Gölgelerin Laneti Film İzle 1:45:13

Saga Gölgelerin Laneti Film İzle

Gölgelerin Laneti hd izle, Fantastik bir maceraya hazırmısınız? 2013 yapımı İngiltere ve Amerika ortak yapımı filmde, Sga’dan evvel bir çok yaratığın olduğu cüceler, ejderhalar ve kendini ilah olarak gösteren kişilerin h..

  • Tv Series tarafından
  • 3.395 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Dövüşçü Film İzle 1:28:15

Dövüşçü Film İzle

Filmin Konusu 2010 yapımı muhteşem ötesi bir hayat hikayesini sinemaya aktaran David O. Russell’ın yönetmenliğini yaptığı Dövüşçü filmi 11 Şubat 2011 tarihinde Türkiye’de vizyona girmiştir. Başrollerinde son olarak Trans..

  • Tv Series tarafından
  • 1.871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bal kabağında damak çatlatan lezzet! 02:24

Bal kabağında damak çatlatan lezzet!

SAĞLIKLI VE LEZZETLİ OLDUĞU KONUSUNDA HERKES HEMFİKİRDİ. ŞİMDİ ARTIK TESCİLLENDİ. ANTALYA'YA ÖZGÜ BAL KABAĞI TATLISI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI. İŞİN USTASI O TATLININ PÜF NOKTALARINI BAKIN NASIL ANLATTI?..

Kovid cehennemi alev alev yakıyor 01:38

Kovid cehennemi alev alev yakıyor

HİNDİSTAN ÇİFT MUTANTLI KOVİD CEHENNEMİNDE ALEV ALEV YANIYOR. SON 24 SAATTE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI. HER 1 DAKİKADA 243 KİŞİYE VİRÜS BULAŞTI. OKSİJEN SORUNU YÜZÜNDEN BAŞKENT'TEKİ HASTANEDE 20 HASTA GÖZ GÖRE GÖRE CA..

4 bilezik, 1 yüzük için... 03:12

4 bilezik, 1 yüzük için...

KAN DONDURAN BİR VAHŞETİN,,, İNSANA, İNSANLIĞA DAİR BÜTÜN UMUTLARIMIZI BOŞA ÇIKARAN BİR CANİLİĞİN HABERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... ÇOCUKLARIMIZI, GELECEĞİMİZİ EMANET ETTİĞİMİZ ANA OKULU EĞİTMENİ BİR KADIN,,, MELEK YÜZLÜ Bİ..

Biletlerin yarısı iptal! 02:21

Biletlerin yarısı iptal!

KADEMELİ NORMALLEŞME GENELGESİYLE ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLERDE YOLCU KAPASİTESİ YÜZDE 50'YE DÜŞÜRÜLDÜ... AMA BİRÇOK ŞİRKET, YÜZDE 100 HESABIYLA GÜNLER ÖNCESİNDEN BİLET SATTI... ŞİMDİ YA YOLCULARI ARAYIP BİLETLERİ İPTAL EDİY..

Erikler dalda kaldı 02:20

Erikler dalda kaldı

1 YIL BOYUNCA BU ANI BEKLEDİLER, 10 GÜN ÖNCE İSE GÜLE OYNAYA ERİK HASADINA BAŞLADILAR. AMA BEKLEDİKLERİ KARŞILIĞI ALAMADILAR; HALDE ERİĞİN KİLOSU 3 LİRAYA KADAR DÜŞTÜ. ÜSTELİK HALLERDE ERİK ALIMI DA DURDURULDU. MASRAFI..

Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor 01:33

Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor

Önce Peynir Ve Zeytin Şimdi İse Ayran Ve Yoğurt… Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliği’ni Değiştirmeye Hazırlanıyor. Böylece Ayran Ve Yoğurt Başta Olmak Üzere Fermente Süt ..

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar 09:59

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)TÜRK Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı, yolcularına sundukları farklılıklara bir yenisini daha ekledi. İşitme engelli yolcularını düşünerek bir proje üreten THY, uluslararası iş..

Anne 33. Bölüm 2. Fragman (Final) 00:48

Anne 33. Bölüm 2. Fragman (Final)

Star TV’nin duygu yüklü dizisi Anne son bölüm ekrana geldi. Anne son bölümde, Zeynep geçmişindeki acı gerçeği nihayet öğrendi. Gönül’ün tam yirmi beş yıl, onu korumak için suçsuz yere hapis yattığını anlamıştır. Bu zaman..

Geze geze resim yapıyor! 02:34

Geze geze resim yapıyor!

24 YAŞINDA GENÇ BİR KIZ... TÜRKİYE'Yİ GEZME HAYALİNİ RESİM YAPMA HEVESİYLE BİRLEŞTİRDİ... ŞİMDİ TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAKİ DUVARLARA RESİM YAPIYOR, KAZANDIĞI PARAYLA DA ŞEHİR ŞEHİR GEZİYOR.....

Marmara'da yeni tehlike- Hidrojen sülfür gazı oluşumu tespit edildi 01:07

Marmara'da yeni tehlike- Hidrojen sülfür gazı oluşumu tespit edildi

Marmara deniz salyasıyla mücadele ederken, şimdi de hidrojen sülfür gazı oluşumu tespit edildi. Durumun tehlike yarattığını belirten uzmanlar denizde yeterli oksijen kalmadığına dikkat çekti...

Akıllı yetenekli cesur! 03:19

Akıllı yetenekli cesur!

KİMİ HASSAS BURNUYLA İZ PEŞİNDE... KİMİ BOMBA, KİMİ MAYIN, KİMİ UYUŞTURUCU ARAMADA UZMAN... PEKİ JANDARMA'NIN MAHARETLİ KÖPEKLERİ BU BECERİLERİ NASIL EDİNİYOR? NEVŞEHİR'E GİDİYORUZ ŞİMDİ... SHOW HABER EKİBİ, KÖPEK EĞİTİM..

Şampiyonlar Belli! Sıra Tercihlerde 01:44

Şampiyonlar Belli! Sıra Tercihlerde

LGS'ye katılan 1 milyonu aşkın adayın heyecanla beklediği sonuçlar açıklandı. LGS birincileri de belli oldu. 97 öğrenci 500 tam puan aldı. Şimdi tercih zamanı...

İşte kavurmanın rakipleri! 02:26

İşte kavurmanın rakipleri!

KAVURMA, BAYRAMIN VAZGEÇİLMEZİ... AMA KURBAN ETİYLE YAPILACAK ÇOK LEZZETLİ VE PRATİK BAŞKA YEMEKLER DE VAR... MESELA, ELİ BÖĞRÜNDE, ARAP TAVA VE TEPSİ KEBABI... ŞİMDİ GELİN, TARİFLERİ İÇİN SÖZÜ İŞİN USTASINA BIRAKALIM.....

 Mustafa Ceceli  Yağmur Ağlıyor 04:50

Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin hayal oldum şimdi Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim Seni nasıl çözemedim çözemedim çözemedim Bugün resmini indirdim d..

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü 04:01

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü

Şimdi mutluyuz şansımız döndü Yarını kaldı tatlı bir öykü Kim bilir dillerden düşmez bu şarkı Akşamdan sabaha söylenir artık Ayırmasın tanrım tüm sevenleri Bu ıslak kirpikler kurusun artık Unutalım gitsin kötü günleri Se..

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..