#O şimdi nerdedir

Google'ın Sanal Stres Çarkı 02:30

Google'ın Sanal Stres Çarkı

Son zamanlarda herkesin elinde görmeye başladığımız stres çarkı çılgınlığı her yana yayılmaya devam ediyor. Almanya’nın savaş açtığı stres çarkı şimdi de Google‘ın aramalarına gizlendi. Elbette sanal stres çarkına ulaşab..

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır 04:57

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye’nin PYD/YPG konusundaki hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha çok net şekilde ifade ediyorum. Kaldı ki bu bu örgütün Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı..

Vurdumduymazlıkta çığır açtı 02:11

Vurdumduymazlıkta çığır açtı

'BÖYLE RAHATLIK OLUR MU?' DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER GELECEK ŞİMDİ EKRANA... PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPAN SÜRÜCÜ, YOL AÇTIĞI HASARA GÖZ UCUYLA BİLE BAKMADI... ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA ALIŞVERİŞE GİTTİ!..

Dolandırcılar İnstagram'ı bırakmıyor! 02:49

Dolandırcılar İnstagram'ı bırakmıyor!

ÖNCE TELİF ŞİMDİ DE KADINA DESTEK TUZAĞI..

Kumburgaz'da yıkım isyanı! 02:56

Kumburgaz'da yıkım isyanı!

İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE'YE GİDİYORUZ ŞİMDİ... KUMBURGAZ SAHİLİNDEKİ 50 YILLIK BİNALAR İÇİN YIKIM KARARI ÇIKINCA ORTALIK KARIŞTI... BELEDİYE 6 KATLI BİNALAR İÇİN 3 KAT İZİN VERİYOR, 'ORTADA KALACAĞIZ' DİYEN DAİRE SAKİNLERİ ..

İstanbul'da sebze-meyve tarlası! 02:21

İstanbul'da sebze-meyve tarlası!

KAVUNDAN KARPUZA, DOMATESTEN PATLICANA SEBZE-MEYVELERİ DALINDAN KOPARIP TOPLAMAK, TAPTAZE YEMEK, ÖZELLİKLE İSTANBULLULAR İÇİN HAYALDEN FARKSIZ... AMA İSTİSNASI DA VAR... MEGAKENTİN YANI BAŞINDAKİ BİR TARLAYA GİDİYORUZ Şİ..

CanKan -  Kıyabilirmiyim 2017 05:42

CanKan - Kıyabilirmiyim 2017

İçimdeki Duygu Beni Öldürecek Bekledim Bekliyorum Ne Zaman Dönecek Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydında Ben Kıyabilirmiyim Terk Edip Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydın Da Ben Kıyabilirmi..

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek 03:55

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek

Bakan Yılmaz: Sözleşmeli öğretmenlik ve mülakat devam edecek (2) SORUNLARIMIZ VAR AMA AZALTTIK Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte Türkiye İşçi Sendikaları..

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves 05:17

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves

Bak Soğuyor Hece min Altındaki Bu Dil Ve Hiçbir Kere Çıkılmamış Gibi Düştü Bu Yol Elimde Kan, Kanımda Senden Bin Zehir Ne Var Ne Yok Yutuldu Bu Taşlar Kefil Kırıldı Cam Dağıldık Dört Bir Yana Kendimi Kopardım Gördüm Bu A..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babutsa - Tabi Güzelim 03:44

Babutsa - Tabi Güzelim

Yalvarsanda yakarsanda bilki fayda etmez Saçın şimdi ne renkse renk beni hiç ilgilendirmez Artistliğin aklımda seninle işim olmaz Centilmenlik bizde kalsın gül dikensiz olmaz Hadi kuzum Tabi güzelim bir ileri iki ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri 03:58

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri

Yokluğun yakın, varlığın uzak Gittiğinden beri geceler kör tuzak. Göz göre göre gönderdim ellere Vazgeçmedin sen hep döndün bu kalpsize Soldu gözlerim, ve bitti sözlerim Gittiğinden beri yolunu gözlerim. Kapandı kapılar,..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aynı aracı üç kişiye sattılar! 01:23

Aynı aracı üç kişiye sattılar!

İNTERNETTEN OTOMOBİL ALMAYA KALKAN BİR ADAM, DOLANDIRICILARIN TUZAĞINA DÜŞTÜ... ŞİMDİ ELİNDEKİ SAHTE RUHSATLA, O ÇETENİN YAKALANMASINI BEKLİYOR..

Hayvanlar ziyaretçilerle iç içe 02:28

Hayvanlar ziyaretçilerle iç içe

İSTANBUL'DA BİR HAYVANAT BAHÇESİNE GİDECEĞİZ ŞİMDİ... AMA BURASI, BİLDİKLERİNİZDEN ÇOK FARKLI... ÇÜNKÜ AYNI ZAMANDA BİR REHABİLİTASYON MERKEZİ OLDUĞU İÇİN HAYVANLAR ÖZGÜRCE DOLAŞIYOR... ZİYARETÇİLERLE BİRLİKTE VAKİT GEÇİ..

Dillere destan patlıcan kebabı! 02:23

Dillere destan patlıcan kebabı!

PATLICANIN TAM MEVSİMİ... ÖZELLİKLE DE KEBAP SEVENLER İÇİN... TAHİR USTA'NIN MUTFAĞINA GİDECEĞİZ ŞİMDİ... DİLLERE DESTAN BİR PATLICAN KEBABININ TARİFİNİ VERECEK BİZE.....

Afet Farkındalık Eğitimi 33:26

Afet Farkındalık Eğitimi

Afetlere hazırlıklı olmak ve olası zararları azaltmak Afet Farkındalığı ile mümkün. Çünkü, AfetBilgisi = HayatBilgisi Şimdi Çevrimiçi Afet Farkındalık Eğitimi’ni alarak, kendiniz ve sevdikleriniz için önemli bir adım at..

Yurt fiyatları cep yakıyor 02:49

Yurt fiyatları cep yakıyor

Üniversite öğrencileri kayıtlarını yaptırdı. Şimdi sıra kalacak yer bulmaya geldi. Ama işler bir hayli zor...

Bu araba yüzüyor! 02:15

Bu araba yüzüyor!

ŞİMDİ SİZE BİR SORUMUZ VAR... OTOMOBİLLE DENİZ KEYFİ OLUR MU? SİZDEN ÖNCE BİZ SÖYLEYELİM, EĞER EN AZ 250 BİN LİRA VERİRSENİZ OLUR... NASIL OLACAĞININ DEYATLARI İSE HABERİMİZDE.....

Cenk Eren - Kadınım Teaser 00:15

Cenk Eren - Kadınım Teaser

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Eren - Kadınım 04:32

Cenk Eren - Kadınım

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses  Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla - Bazen 03:14

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

Araçlarda stok ve karaborsa oyunu 02:57

Araçlarda stok ve karaborsa oyunu

ÖTV indirimi devreye girdiğinden beri “0 araçlar nerede?” sorusu bir türlü yanıt bulamadı. Araçları galericilerin topladığı iddialar arasında. Yan yana dizilmiş çok sayıda 0 araç videosu ortaya çıktı. Şimdi herkesin aklı..

Günde 4 kilo limon yiyor! 02:18

Günde 4 kilo limon yiyor!

ŞİMDİ SİZİ RAMAZAN KAYA İLE TANIŞTIRALIM... 6 SENEDİR GÜNDE TAM 4 KİLO LİMON YİYOR... DOKTORLAR UYARSA DA, O ALIŞKANLIĞINDAN VAZGEÇEMİYOR.....

Sokağa ceza yağdı! 01:12

Sokağa ceza yağdı!

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE BİR SOKAĞA GÖTÜRELİM ŞİMDİ SİZİ... YASAK TABELASI OLMAYAN O SOKAKTA KAPI ÖNÜNDEKİ ARAÇLARA PARK CEZASI YAĞDI... ÇİFTER CEZAYI GÖREN MAHALLELİ İTİRAZ ETME KARARI ALDI...

ADALET'İN BABASINDAN ŞOKE EDEN SÖZLER! 02:40

ADALET'İN BABASINDAN ŞOKE EDEN SÖZLER!

Büyükçekmece’de 21 Haziran 2021 tarihinde meydana gelen cinayetin davasında öldürülen genç kızın babası, Ben olayı bilseydim şimdi sanıkların yerinde ben olacaktım. Şikayetçi değilim dedi...

Metrobüs Durağında Asansör Çilesi 02:17

Metrobüs Durağında Asansör Çilesi

İSTANBUL EDİRNEKAPI'YA GİDİYORUZ ŞİMDİ... METROBÜS DURAĞINDAKİ ASANSÖR 10 GÜN ÖNCE BOZULDU... ÖZELLİKLE DE YAŞLILAR VE ENGELLİLER, MERDİVENLERDE ÇİLE ÇEKİYOR. EKİBİMİZ BUGÜN O DURAKTAYDI, VATANDAŞIN İSYANINA MİKROFON UZA..

Bu Adam Ne Yapıyor 02:28

Bu Adam Ne Yapıyor

ANKARA TRAFİĞİNDEN BİR GARİP OLAYI GETİRİYORUZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA.. AKAN TRAFİKTE ARAÇLARIN ÖNÜNE ATLAYAN , YANİ CANINA SUSAYAN BİR ADAM. ÜSTELİK O ANLARA EKİBİMİZ TANIKLIK ETTİ. ÇÜNKÜ O ADAM , AKAN TRAFİKTE ARAÇ İÇİNDE..

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi 01:42

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi

Serie A takımlarından Roma’nın efsanevi eski oyuncusu Francesco Totti, sarı-kırmızılı ekipteki yaşantısına yönetici olarak devam edeceğini açıkladı. 25 sezon boyunca sadece Roma forması giyen ve çıktığı 786 maçta 307 go..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cicişler'le Basılan Erol Özmandıracı Hostes Sevgiliden Bebek Bekliyor 00:47

Cicişler'le Basılan Erol Özmandıracı Hostes Sevgiliden Bebek Bekliyor

Erol Özmandıracı 2 yıl önce çapkınlık turunda yakalandı. Cicişler olarak bilinen Esra-Ceyda kardeşlerle teknede görüntülenen Erol Özmandıracı'yı eşi affetmedi, hemen boşanma davası açtı. Bu süreçte hostes sevgili yapan i..

  • ANKA tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Hakan Tayfayı Takıma Kazandırıyor! 05:45

Adı Efsane - Hakan Tayfayı Takıma Kazandırıyor!

Hakan, takıma girdikten sonra tek düşündüğü şeyi gerçekleştiriyor: Tayfasını takıma kazandırmak... Durmazsporun seçmelerinden sonra sadece Hakan takıma girmeyi başarmıştır. Kardeşlerinin kazanamaması onu derinden yaralam..

  • ANKA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce