#O şimdi nerdedir

 Algı Eke Eşi İnan Ulaş’tan Şiddet Mi Görüyor? 00:59

Algı Eke Eşi İnan Ulaş’tan Şiddet Mi Görüyor?

Sevgililerine şiddet uyguladığı iddiasıyla birçok kez gündeme gelen İnan Ulaş Torun'un, şimdi de eşi Algı Eke'yi dövdüğü söylendi.. Oyuncu İnan Ulaş Torun hakkında geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medyada bir anda çığ gibi..

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşinizle Köye Gider Misiniz 02:26

Eşinizle Köye Gider Misiniz

ŞİMDİ SİZE BİR SORU SORALIM... EŞİNİZİN TAYİNİ BİR KÖYE ÇIKSA NE YAPARSINIZ? ONUNLA GİDER MİSİNİZ? KONYA'DA BİR KADIN EŞİNE ''GİTMEM'' DEDİ... TARTIŞMA MAHKEMEDE BİTTİ... VE BAKIN YARGITAY KİME HAK VERDİ?..

Ece Mumay - Vanilya 02:44

Ece Mumay - Vanilya

Vanilya şarkı sözleri ile Ağlama, Aman aşkım, Bİ’ daha beni, Yollama Yaban ellere beni, Hele bi dans et, bayram etsin, Gözlerim, sana pek bi hayran Yok öyle olmasın, dur naz etsin, Beklerim, olur mu samanlık seyran P..

Yeğenine Devrettiği Evi Geri Alamıyor 02:52

Yeğenine Devrettiği Evi Geri Alamıyor

BOŞANMA AŞAMASINDAYKEN, ESKİ EŞİNDEN KAÇIRDIĞI DAİREYİ.... ABİSİYLE, YEĞENİNE KAPTIRDI.. İDDİAYA GÖRE, YEĞENİN ÜZERİNE DEVRETTİĞİ EVİ, ŞİMDİ GERİ ALAMIYOR.. YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULDUM DİYEN ADAM, DOLANDIRICILIK S..

Tayfur Havutçu 14 Yabancıyla Geçmişteki Birliktelikleri Yakalamak Çok Zor 03:15

Tayfur Havutçu 14 Yabancıyla Geçmişteki Birliktelikleri Yakalamak Çok

Kocaelispor'un ilk Türkiye Kupası'nı kazandığı dönemde formasını terleten, milli takımın unutulmaz futbolcularından Tayfur Havutçu, “Şimdi takımlarda 14 yabancı var. Geçmişteki birliktelikleri yakalamak çok zor. Biz şans..

Adı Efsane - Hakandan Naza Aşk Dolu Öpücük! 03:47

Adı Efsane - Hakandan Naza Aşk Dolu Öpücük!

Hakan, bu sefer Naz'ı gerçek duygularıyla öpüyor! Hakan, Naz ile tanıştıkları ilk zamanlarda duygusal bir boşluk anında onu öpmüştü. Erken gelen bu öpücük hem Naz'ın, hem de kendisinin kafasını karıştırmıştı. Bu öpücükte..

  • ANKA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na  Teröriste Kimlik mi Soracağız 02:37

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Teröriste Kimlik mi Soracağız

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SİHA'ların vurduğu teröristlerle ilgili 'Bu kişilerin terörist olduğu ispatlansın' sözlerine 'Sayın Kılıçdaroğlu kimlik soruyor, belge soruyor ama..

13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak 03:12

13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak

11 yaşında geliştirdiği TopLa adlı 3 boyutlu oyunu 10 binden fazla indirme sayısına ulaşan Ömür Efe Güçlü, şimdi de 2 boyutlu RunWall adını verdiği heyecan ve eğlence dolu yeni oyunu ile karşımıza çıktı. 2015 yılında..

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Kadir Kalkancı - Son Kararım 02:39

Kadir Kalkancı - Son Kararım

Son Kararım şarkı sözleri ile Yüreğimdeki gizli duyguları Kapatamıyorum eski sayfaları Hatırlamak canımı çok yakıyor Atamadim içimden kaygıları Doyamadım aşkına can damarım Bu resmine son diye bakmalarım Yaşadığım her..

Can Tuvuo - Dünya Kanatlarında 02:51

Can Tuvuo - Dünya Kanatlarında

Dünya Kanatlarında şarkı sözleri ile Avuçlarında mutluluklar yaşadım yıllarca Uçup giden hayallere alıştı gözyaşlarım sen yoktun burda Şimdi kiralık kelimeler dudaklarımda Engel değildi uzaklıklar kanatlarında Bir dam..

Aslıhan - İntikam 04:44

Aslıhan - İntikam

İntikam şarkı sözleri ile Unutmam yaşattıklarını, Ne iftiralar attığını... Hayatımı karartıpta ardına bakmadan kaçışın... Şimdi sıra bende güçlendim Çıktım işte karşına Sana kara kara büyüler yaptırdım Kalır mı sandın..

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi 01:31

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi

CSIR, Stellenbosch Üniversitesi ile işbirliği içinde bağ bahçe izlemek için robotik bir sistem geliştirdi. Bu hassas tarım aracı, bitki büyümesini izlemek ve üzüm verimi tahmin etmek için sensörlerle donatılmış otomatik ..

A Good Rain Knows Türkçe Altyazılı Kore Film İzle 1:41:16

A Good Rain Knows Türkçe Altyazılı Kore Film İzle

A Good Rain Knows Konusu Dong-ha, 2008 depremi ardından Çin'in Chengdu kentinin yeniden yapılandırılmasına yönelik inşaat projeleri gerçekleştirmek amacıyla şirketi adına bir iş seyahatine çıkmış 30'larında bir Koreli er..

  • KAPALI SET tarafından
  • 4.417 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman 03:19

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman

Ordu’da kısa boylarına rağmen çobanlık yaparak 3 çocuk büyüten Asım ve Gülçin Uzunçakmak çifti, bütün zorluklara rağmen çocuklarını üniversitede okutarak herkese örnek oldu. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yaşayan 53 yaşında ..

'Doktor' yaptı, 'baron' sattı! 01:31

'Doktor' yaptı, 'baron' sattı!

FİLM GİBİ BİR OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYECEĞİZ ŞİMDİ... İSTANBUL'DA, 6 İLÇEYE YAPILAN EŞZAMANLI BASKINLARDA, TAM 1 TON 117 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ... DOKTOR LAKAPLI BİRİNİN İMAL ETTİĞİ UYUŞTURUCULARI, İRANLI B..

Bir alışverişkoliğin pişmanlığı 01:21

Bir alışverişkoliğin pişmanlığı

İDDİASINA GÖRE, KULLANDIĞI ANTİDEPRESAN İLACIYLA ÖNCE MUTLU, SONRA DA BORÇLU OLDU… BANKAYI BENİM SANDIM, ÖNÜME GELENİ ALDIM DİYEN GENÇ KADINI ŞİMDİ 60 BİN LİRAYI NASIL ÖDERİM KAYGISI SARDI...

Dönerin fiyatı durmuyor! 01:41

Dönerin fiyatı durmuyor!

KIRMIZI ETE GELEN ZAMLAR DÖNERİ DE VURDU... ÖYLE Kİ, FİYAT TARİFESİ NEREDEYSE HER HAFTA DEĞİŞİYOR... GELİN, 'DÖNER BORSASI'NA BAKALIM BİR ŞİMDİ... ALANLAR, SATANLAR NE DÜŞÜNÜYOR.....

Dükkanın ortasında yüksek gerilim direği var! 01:16

Dükkanın ortasında yüksek gerilim direği var!

ŞANLIURFA'DA BİR İŞ YERİNE GİDECEĞİZ ŞİMDİ... GÖRENLER ŞAŞIP KALIYOR, ÇÜNKÜ ORTASINDAN SIKI DURUN TAM 35 BİN VOLTLUK YÜKSEK GERİLİM DİREĞİ GEÇİYOR...

Irmak Arıcı - Kim Haklı 02:54

Irmak Arıcı - Kim Haklı

Kim Haklı şarkı sözleri ile Görmem belki yüzünü bi daha hiç bilinmez Duymam belki sesini ama aklımdan silinmez Şimdi beni soran herkese bitti diyorsun Kimdi ya da var mı yeni biri neden söylemiyorsun Çok geç aydım ..

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler 01:02

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun övdüğü belediye başkanlarının skandalları bitmek bilmiyor. Şimdi de Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in engellileri görmezden geldi videosu sosyal medyada infiale neden oldu. ..

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor 02:54

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor

Mustafa Aydın, 2 yıl önce Ukrayna'dan 14 ayda iki kez doğuran ve bir batında 2 ila 5 tane yavru yapan Romanov cinsi koyun getirdi. İlk getirdiği 100 koyun 14 ayda 600 adet yavruladı. Bu koyunların hepsini satan Aydın, 30..

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

Yüz Yüze  Yakında Show TVde Başlıyor! 00:55

Yüz Yüze Yakında Show TVde Başlıyor!

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

  • ANKA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zaten yemişiz haberimiz yok! 47:55

Zaten yemişiz haberimiz yok!

Ben ve benim gibi düşünenler değersizleştirildi, işlerinden oldu, özgeçmişleri silindi. Şimdi kalkmış, haklıymışsınız diyorlar! Portakal kokulu böcekler yıllardır içeceklerimizde kullanılıyor biz de içiyoruz! O uygulamay..

  • STUDIO AS tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ABD GEMİSİ YOLDA ;AMAÇ 2002'DE YAPTIKLARI İŞGAL PLANI MI?? 16:55

ABD GEMİSİ YOLDA ;AMAÇ 2002'DE YAPTIKLARI İŞGAL PLANI MI??

2002 yılında Nevada çölünde 13 bin askerin katılımıyla 250 milyon Dolara mal olan bir tatbikat yapılmıştı. Bu tatbikatın hedefi Türkiye'ydi. Senaryoda Türkiye büyük bir depremle sarsılır ve kaos oluşur. Yardım bahanesi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yüz Yüze 1.Tanıtım Fragmanı 00:55

Yüz Yüze 1.Tanıtım Fragmanı

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

Yüz Yüze 2.Tanıtım Fragmanı 00:52

Yüz Yüze 2.Tanıtım Fragmanı

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

Zeki Müren  Seni Andım Bu Gece (1972) 03:58

Zeki Müren Seni Andım Bu Gece (1972)

Seni andım bu gece Kulakların çınlasın Şimdi dargınız seninle İnan sen herkesten başkasın Belki bana çok uzaktasın Belki bana çok yakınsın Seni benim kadar hiç kimse sevmeyecek Seni benden beni senden Başka hiç kimse b..

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var 03:56

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var

Haydi çabuk seni beklediğim zaman Her saniye bin asır El ele göz göze dizlerine yattığım Zaman her şey benim Senle benim arama girecek olanın Ölümü yakındır Kendi canın isterse gidersin Ama benim canımı çok acıtır..