#Obamanın füze geçirmeyen

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1 46:57

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah 07:23

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah

Bu videomuzda ise yukarıda bahsettiğimiz videonun ikincisinde ise şu silahları anlatıyoruz: 1- Enigma Öncelikle Enigma Makineleri rotor mekinazması sayesinde olaslılık üreten bir yapıya sahiptir ve 2. dünya savaşı sır..

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız 01:20

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kore Yarımadası’na savaş gemilerini göndermesinin ardından Pyongyang yönetimi Washington’a meydan okudu. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Amerika’nın istediği..

Husiler, Suudi Arabistan'a Balistik Füzeyle Saldırdı 00:32

Husiler, Suudi Arabistan'a Balistik Füzeyle Saldırdı

Yemen'de faaliyet gösteren Husiler, Kral Halid Uluslararası Havaalanı yakınlarında balistik füze saldırısı gerçekleştirdi. Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı yetkilileri, El-Arabiya kanalına yaptığı açıklamada füze saldır..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

İşte F-35'lerde Kullanılacak Türk Füzesi 02:20

İşte F-35'lerde Kullanılacak Türk Füzesi

F-35 uçaklarında Türk yapımı Füze SOM-J'nin kullanacağı netlik kazandı. Füze Tübitak SAGE tarafından yerli imkanlarla geliştirilmiş olup Roketsan tarafından üretilecek...

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi 03:38

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi

İdlib operasyonu öncesinde gelen son dakika haberlerde Reyhanlı sınırında bulunan Oğulpınar Sınır Karakoluna konuşlandırılan tank ve füzelerin namluları olası tehditlere karşı İdlib yönüne çevrildi. Yeni savunma sistemle..

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

Donald Trump Çin ve Kuzey Kore'ye sert çıktı 01:05

Donald Trump Çin ve Kuzey Kore'ye sert çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin seçilmiş başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, hem Kuzey Kore'ye hem de Çin'e sert çıktı. Yazdığı ilk twitte, Kuzey Kore'nin kıtalararası füze denemesine ilişkin a..

Kuzey Kore'den ABD'ye 00:57

Kuzey Kore'den ABD'ye "korkmuyoruz" Mesaj

Kuzey Kore, Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) gelen daha sert yaptırım uygulanması ve muhtemel askeri müdahale açıklamalarının kendilerini korkutmadığını açıkladı. Reuters haber ajansına konuşan bir Kuzey Koreli ye..

Kertenkeleyi Uzaya Yollayan Çılgın Çocuklar 00:28

Kertenkeleyi Uzaya Yollayan Çılgın Çocuklar

Brezilya'da canı sıkılan bir grup çocuk yakaladıkları kertenkeleyi bakkaldan aldıkları füzeye bağlayıp havaya uçurdu. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:08

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle

Film Özeti Carl Hamilton uluslararası bir örgütten gelişmiş bir güdümlü füze çalan teroristlerin peşine düşer. Ama roketleri arzu ettiği gibi yönlendiremeden sorunlarla karşılaşır ve kaçmayı seçer. Roketlerin Somalili ba..

  • Film İzle tarafından
  • 6.374 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü 01:28

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü

Atom bombasından 2000 kez güçlü Rusya ve Batı ülkelerinin Suriye'deki iç savaş nedeniyle karşı karşıya geldiği bir dönemde Rusya ordusu termonükleer füze denedi. Rusya termonükleer füzesi Satan 2 nin fotoğraflarını ilk ..

Türk Ordusunun Yerli Gücü (Zıpkın ve  Atılgan) 03:20

Türk Ordusunun Yerli Gücü (Zıpkın ve Atılgan)

Türk ordusunun yerli gücü aselsan üretigi inanılmaz silahlar..

Deniz Yıldızı Tatbikatı 02:09

Deniz Yıldızı Tatbikatı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığının, Deniz Yıldızı Tatbikatı'nda fırkateyn, korvet, hücumbotları ve denizaltıdan hedeflere güdümlü füze atışı yapıldı...

Silahlı Hürkuş'tan Atış Gösterimi 01:30

Silahlı Hürkuş'tan Atış Gösterimi

Gelecek yıl TSK envanterine girmesi planlanan HÜRKUŞ uçağı ve LUMTAS füzesi için Konya'da özel bir atış gösterimi gerçekleştirildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Rus Tankları Sokaklara İndi 01:09

Dünya Haber: Rus Tankları Sokaklara İndi

Rusya 9 Mayıs'ta kutlayacağı Zafer günü etkinliği için prova yaptı. Provalar kapsamında Rus tankları Kızıl Meydan'a indi...

DÜNYA HABER: 00:44

DÜNYA HABER:"Kuzey Kore İle Kesinlikle Savaşa Girebiliriz"

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore ile savaşa girmenin olası olduğunu söyledi. Trump bu yorumunu Pyongyang'ın balistik füze denemeleri ile nükleer programına bağladı...

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şarkımız Bizim Recep Tayyip Erdoğan 01:48

Şarkımız Bizim Recep Tayyip Erdoğan

Şarkımız Bizim (Ağlatan Şiiri) - Recep Tayyip Erdoğan seslendiriyor. Dinleyenler gözyaşlarını tutamadı. Necip Fazıl Kısakürek Şarkımız Bizim Şiiri: Kırılır da bir gün tüm dişliler Döner şanlı şanlı çarkımız bizim Gökten..

Türkiye'nin İlk Uzun Menzilli Füzesi Bora Başarıyla Test Edildi 02:21

Türkiye'nin İlk Uzun Menzilli Füzesi Bora Başarıyla Test Edildi

Türkiye'nin ilk uzun menzilli füzesi Bora Sinop'ta başarıyla test edildi...

Türkiye'nin İlk Uzun Menzilli Füzesi Sinop'ta Test Edildi 02:21

Türkiye'nin İlk Uzun Menzilli Füzesi Sinop'ta Test Edildi

Türkiye'nin ilk uzun menzilli füzesi Bora Sinop'ta test edildi. Roketsan'ın geliştirdiği Bora, 610 mm çapa sahip ve sistemi yüksek teknoloji seyrüsefer ve otomatik tevcih sistemleri sayesinde at ve uzaklaş taktiğini başa..

  • JET TV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyada Yükselen Nükleer Savaş Korkusu 01:00

Dünyada Yükselen Nükleer Savaş Korkusu

Kuzey Kore'nin son dönemde artan füze denemeleri ve ABD'nin karşı tutumu Asya'daki gerilimi her geçen gün artırıyor. İki ülke arasında karşılıklı restleşmelerin arttığı bir dönemde ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore..

Rusya:  03:15

Rusya: "Cephe El-Nusra Ait Beş Komutan Öldürüldü"

Suriye'nin Idlib eyaletinde aranan, terörist Jabhat an-Nusra( Elnusra Cephesi)'nın beş güçlü komutanı, Rusya bir füze hava saldırısı ile öldürüldüklerini bildirdi. Ayrıca An Nusraya ait olan mühimmat depoları ve teçhiza..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

İşgalci İsrail'de Panik Halk Sığınaklara Kaçıyor 00:30

İşgalci İsrail'de Panik Halk Sığınaklara Kaçıyor

İşgalci İsrail'i korku sardı. Gazze'den direniş gruplarının attığı füze sonrası kırmızı alarm verilerek sığınaklara inilmesi çağrısı yapıldı...

Motosikletçilere Füzeyle Saldıran Bisikletli 01:36

Motosikletçilere Füzeyle Saldıran Bisikletli

Görüntüde evinde ağırladığı füze süsü verdiği havai fişekleri yolda bisiklet sürerken tartıştığı motosikletçilere fırlatma olayıdır..

  • JET TV tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rihanna'nın Göğüsleri Olay Oldu 01:28

Rihanna'nın Göğüsleri Olay Oldu

Rihanna, uzun bir bekleyişten sonra nihayet yeni kozmetik markasını piyasaya sürdü. Dün lansman yemeği düzenleyen şarkıcı, yeni ürünleri kadar kıyafetiyle de gündemdeydi. Tanıtım gecesi için tercih ettiği kombiniyle nefe..

  • ANKA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce