#Off

Claws 2. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:00

Claws 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

Claws 2. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 10 Haziran Pazar Günü TNT'de » Claws Pazar Günleri Saat 9:00pm TNT'de » Oyuncular: Niecy Nash, Karrueche Tran, Carrie Preston, Dean Norris, Harold Perrineau..

Cloak and Dagger Fragmanı 01:00

Cloak and Dagger Fragmanı

Cloak and Dagger Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 7 Haziranda FreeFrom'da Başlıyor » Marvel's Cloak and Dagger Perşembe Günleri Saat 8pm Freeform'da » Oyuncular: Olivia Holt, Aubrey Joseph..

Cloverfield Paradoksu Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Cloverfield Paradoksu Türkçe Altyazılı Teaser

10 yıl önce bir şey ortaya çıktı. Bugün bunun nedenini biliyoruz. Cloverfield Paradoksu bu akşam Netflix'te. Cloverfield Paradoksu'nu izlemeye hazırlanın. Öncelikle, Netflix'te yayınlanan Canavar (2008) filmini yeniden..

Collateral Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:42

Collateral Türkçe Altyazılı Fragmanı

Londra'da bir pizza dağıtıcısının vurularak öldürülmesinin ardından arapsaçına dönen olayları konu alan Collateral, dört günlük bir süreyi kapsıyor. Bu cinayetin sıradan bir şiddet olayı olduğunu kabul etmeyen Komiser Ki..

Colony 3. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:00

Colony 3. Sezon Tanıtım Fragmanı

Colony 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Mayıs'da USA'da » Colony Çarşamba Günleri Saat 10:00pm/9c on USA Network'da » Oyuncular: Josh Holloway, Sarah Wayne Callies..

Come Sunday Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:16

Come Sunday Türkçe Altyazılı Fragmanı

Come Sunday Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Gerçek olaylardan uyarlanan filmde, dünyaca ünlü vaiz Carlton Pearson kilise doktrinini sorguladığında her şeyi riske eder ve çağdaş bir sapkın olarak yaftalanır...

Counter Strike En İyisi ! 17:14

Counter Strike En İyisi !

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli Cs Go oynadım iyi seyirler..

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı 02:24

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı

New Yorklu Rachel Chu, uzun zamandır Nick Young ile birliktedir. Rachel, Nick’in en yakın arkadaşının düğününde sevgilisine eşlik etmek için Singapur’a gider. Genç kadın Asya’ya ilk defa gidecek olmaktan oldukça heyecanl..

Creed II Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:53

Creed II Türkçe Altyazılı Fragmanı

Adonis Creed için hayat daha dengeli olmaya başlamıştır. Kişisel sorumlulukları ve önündeki önemli maç arasında büyük bir mücadele vermektedir. Ocak 2019'da sinemalarda. Yönetmen: Steven Caple Jr. Oyuncular: Michael B. J..

CSKA Moskova 2-0 Young Boys - Maç Özeti 03:12

CSKA Moskova 2-0 Young Boys - Maç Özeti

CSKA Moskova 2-0 Young Boys - UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu Maç Özeti..

  • OFSAYT tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser

Sevimli cüceler Cino ve Jülyet aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte şehre ilk geldiklerinde en büyük istekleri yeni bahçelerini ilkbahar için hazır etmektir. Fakat, kısa bir süre içinde birinin Londra’nın dört bir yanında..

Curbi & Hasse de Moor - Imma Show You 03:00

Curbi & Hasse de Moor - Imma Show You

Curbi & Hasse de Moor - Imma Show You (Official Music Video) Listen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2 02:02

Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

Deadpool 2 Teaser (2018) 02:02

Deadpool 2 Teaser (2018)

İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan Deadpool’un merakla beklenen, devamı niteliğindeki ikinci filminin de yönetmen koltuğunda Tim Miller oturuyor...

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Son Fragmanı 02:31

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Son Fragmanı

Deadpool 2, Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle 18 Mayıs'ta vizyona giriyor! Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki..

Deadpool 2 Türkçe Dublaj Final Fragmanı 02:31

Deadpool 2 Türkçe Dublaj Final Fragmanı

Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır...

Dear White People 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:45

Dear White People 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dear White People 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Winchester'a tekrar hoş geldiniz, bu bir remix'tir. Dear White People'ın 2. Sezonu, 4 Mayıs'ta Netflix'te..

Deception Tanıtım Fragmanı 02:58

Deception Tanıtım Fragmanı

Deception Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. ABC'nin Yeni Polisiye Dizisi 11 Mart Pazar Günü Başlıyor. » Deception Pazar Günleri Saat 10:00'da ABC'de » Oyuncular: Jack Cutmore-Scott, Amaury Nolasco, Vinnie Jones..

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman 01:35

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman

Dehşet Yolu, yolda kalan bir grup gencin peşlerine düşen nişancıdan kurtulmak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Altı üniversite öğrencisi bir arabaya doluşmuş dolaşmaktadır. Ancak ıssız bir yolda tekerleklerinden bir..

Dehşetin Yüzü Orijinal Teaser 00:30

Dehşetin Yüzü Orijinal Teaser

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman 01:27

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman 01:41

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman

Marsilya'da denize nazır bir villada yaşayan Martin ölüm döşeğindedir. Angele, Joseph ve Armand babalarının son günlerine eşlik etmek için onun yanına gelirler. Çocuklarını etrafına toplayan Martin, onlara aşıladığı ide..

Destination Wedding Orijinal Fragmanı 02:03

Destination Wedding Orijinal Fragmanı

Destination Wedding Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Frank ve Lindsay davet edildikleri düğüne katılmak zorunda olan iki kişidir. Düğüne dek birbirlerini tanımayan bu kadın ve erkek, ortak bir paydada buluşmaktadır. İkisi..

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman

Dışarıda, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor. Laura ve iki küçük kızı tatil yapmak için uzak bir göl evine gider. Genç anne eve vardıklarından burada yıllar önce yaşayan..

Disenchantment Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Disenchantment Türkçe Altyazılı Fragmanı

Talihsizliklerle dolu bir serüven! The Simpsons'ın yaratıcısı Matt Groening'in yeni dizisi Disenchantment, 17 Ağustos'ta yayında...

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:43

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary yakında kucağına alacağı ikizleri için oldukça heyecanlıdır. O büyük gün geldiğinde ise sevinci yarım kalır, çünkü doğum sırasında bebeklerden biri hayatını kaybeder. Aile, acılarını içine gömüp tüm ilgilerini doğan..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser

Türkçede Doğruluk mu Cesaret mi olarak adlandırdığımız oyunu temel alan korku filminde, bir grup arkadaş içinde bulundukları tehlikeyi bilmeden oyuna dahil oluyor. İlk başta oyunun ciddiyetini kavrayamayan gençler, yaş..

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:17

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillian Jacobs & Chris Roach &..

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:24

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmde, 70’lerin Sovyet Rusya’sında yaşayan ironik yazar Sergei Dovlatov’un hayatının altı günü anlatılıyor. Zamanını eserlerinin yayımlanması için koşturarak geçiren Dovlatov, Sovyet dergileri ve gazeteleri tarafından s..