#Off

Hayat Okulu Fragman 01:52

Hayat Okulu Fragman

Hayat Okulu, asi bir çocuk olan Paul ve Totoche’nin kesişen hayatlarını konu ediyor. Yetimhanede büyüyen Paul, Celest ve Borel’e emanet edilir. Asi bir çocuk olan Paul vahşi bir bölgedeki yeni hayatına alışmakta biraz zo..

Hayat Okulu Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:53

Hayat Okulu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Hayat Okulu Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon Tarihi: 6 Temmuz 2018 (1s 56dk) Yönetmen: Nicolas Vanier Oyuncular: François Cluzet, Eric Elmosnino, François Berléand Tür: Dramatik komedi Ülke: Fransa..

Hepsini İzlemeniz İçin 4;02 Dakikaya Bak 30:40

Hepsini İzlemeniz İçin 4;02 Dakikaya Bak

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli Counter-Strike: Global Offensive oynadım iyi seyirler dilerim tabanca manyakk be..

Hereditary Orijinal Teaser 01:03

Hereditary Orijinal Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman

Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması içi..

House of Cards 6. Sezon Fragmanı 00:45

House of Cards 6. Sezon Fragmanı

House of Cards 6. Sezon Fragmanı Yayınlandı. - Daha Yeni Başlıyoruz. House Of Cards Final Sezonu İle Yakında Netflix'de..

How It Ends Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

How It Ends Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gizemli bir felaketin sonrasında yanlış bilgi ve şiddet yayılırken bir adam, hamile karısını kurtarmak için kayınpederiyle birlikte kaotik ve parçalanmış bir ülkeyi boydan boya kateder. Başrollerinde Theo James, Forest W..

Hunter Killer Orijinal Fragman 02:27

Hunter Killer Orijinal Fragman

Amerikan Donanma komandoları, henüz testleri tamamlanmamış bir denizaltı ve onun kaptanı ile işbirliği yaparak kaçırılan Rusya başkanını kurtarmak için yola koyulur. Yönetmenliğini Donovan Marsh ve Karina Kostadinova iki..

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman 02:11

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman

I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan ve düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden pilot ve mühendis Vecihi H..

I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ben Geceler, genç doğumlu annesi tarafından 1949 yılında bir Nevada kasabasında siyah bir tuvalet görevlisi olarak verilen Fauna Hodel'in inanılmaz hikâyesini anlatıyor. Fauna, geçmişine ait sırları araştırmaya başladıkç..

I Feel Bad Tanıtım Fragmanı 02:16

I Feel Bad Tanıtım Fragmanı

I Feel Bad Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında NBC'de » I Feel Bad Perşembe Günleri Saat 9:30pm NBC'de » Oyuncular: Sarayu Blue, Paul Adelstein, Aisling Bea..

İlişki Durumu Açık İlişki Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:56

İlişki Durumu Açık İlişki Türkçe Altyazılı Fragmanı

Anna ve Will, birbirlerinin ilk aşkıdır. Hayatlarındaki tüm ilkleri birlikte yaşayan evliliğin eşiğindedir. Will, Anna’nın 30. yaş gününde ona evlenme teklifi etmeye hazırlanır. Bu sırada arkadaşları ile yemeğe çıktıklar..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

İlk BMW X2 Resmi Başlatma Filmi 02:11

İlk BMW X2 Resmi Başlatma Filmi

İlk BMW X2. Kusursuz tasarım. Sportif. Kentsel genler. İlk BMW X2 modelinin cesur, uzlaşmaz yapısı ilk bakışta belirgindir. Bu araç, herhangi bir ortamda kalabalıktan sıyrılıyor. Büyük kardeşleri olan BMW X4 ve X6'nın ya..

  • BETA tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Takım Juventus - Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:06

İlk Takım Juventus - Türkçe Altyazılı Fragmanı

Juventus FC'nin perde arkasına göz atın. Alessandro Del Piero gibi efsaneler, Federico Bernardeschi, Giorgio Chiellini, Douglas Costa, Gonzalo Higuaín, Claudio Marchisio, Miralem Pjanic, Daniele Rugani, kaptan Gianluigi ..

Impulse Orijinal Teaser 01:59

Impulse Orijinal Teaser

Steven Gould’un roman serisinden ekrana uyarlanan Impulse ilk teaser videosuyla görücüye çıktı. YouTube’un yeni dizi platformu YouTube Red’de yayınlanacak olan aksiyon dizisinin yönetmen ve yapımcı koltuğunda ünlü yönetm..

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı 01:30

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı 02:22

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı 01:32

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Inna - Nirvana (Mars by Midnight Remix) 03:23

Inna - Nirvana (Mars by Midnight Remix)

INNA - Nirvana (Mars by Midnight Remix) - Official Video Listen..

Insatiable Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:40

Insatiable Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir öfke öyküsü. Başrolünde Debby Ryan'ın yer aldığı Insatiable, 10 Ağustos'ta Netflix'te...

Insatiable Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Insatiable Türkçe Altyazılı Teaser

Bir öfke öyküsü. Insatiable 10 Ağustos'ta sadece Netflix'te...

Insecure 3. Sezon Teaser 00:24

Insecure 3. Sezon Teaser

Insecure 3. Sezon Teaser Yayınlanıdı. Yeni Sezon 12 Ağustos Pazar Günü HBO'da..

Insecure 3. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 02:13

Insecure 3. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Insecure 3. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 13 Ağustosta Pazar Günü HBO'da » Insecure Pazar Günleri Saat 10:30pm HBO'da » Oyuncular: Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis and Lisa Joyce..

Iron Fist 2. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:48

Iron Fist 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

Asıl kavga daha başlamadı. Bunlar sadece ısınma hareketleri. Marvel’s Iron Fist'in 2. sezonu 7 Eylül 2018'de sadece Netflix'te...

İshak feat. Cemre - San Diego 03:19

İshak feat. Cemre - San Diego

İshak feat. Cemre - San Diego (Official Video) Listen..

Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 2 02:05

Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 2

Çok içen, çabuk sinirlenen ve sorunlu bir kadın olan Jessica Jones, New York City'de geçimini Özel Dedektiflik yaparak sağlamaya çalışır. Çok güçlü olmasına rağmen, yakasını bırakmayan karanlık geçmişi onun gerçek bir ka..

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman

Bir siber saldırı sonucu Britanya’daki tüm aktif gizli ajanların kimlikleri ortaya çıkmıştır. Gizli servisin baş hacker’ı bir an önce bulması gerekir. Fakat hiçbir gelişme katedilemeyince gizli servis çareyi bir süre önc..