#Off

Küçük Ayak Fragman 02:21

Küçük Ayak Fragman

İnsanların varlığına inanan genç ve zeki bir yeti, bu fikrinde diretse de kimseyi kendine inandıramaz. Ancak günün birinde beklenmedik bir şey olur ve karşısına bir insan çıkıverir. Bir küçükayak bulduğu haberi sevimli..

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:15

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı

Her yaşa hitap eden orijinal müziği ve yıldız geçidi oyuncularıyla eğlenceli animasyon-macera filmi ‘’Küçük Ayak’’ ekranlara geliyor. Parlak genç Yeti varolmadığına inandığı bir şey yani ‘bir insan’ bulduğunda ‘‘Küçük A..

Küçük Bir Rica Orijinal Fragman 01:29

Küçük Bir Rica Orijinal Fragman

Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı ..

Küçük Bir Rica Orijinal Fragmanı #2 01:54

Küçük Bir Rica Orijinal Fragmanı #2

Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı ..

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:47

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 9 Mart 2018 (1s 25dk) Yönetmen: Peter Lepeniotis Oyuncular: Becky G, Josh Peck, Tara Strong Tür: Animasyon Ülke: ABD..

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:34

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Bir ihanet, cazibe ve cesaret öyküsü olan Kutsal Oyunlar'ın fonunda Mumbai'nin birbirinden farklı mekânları var. Dizinin başrollerini Saif Ali Khan, Nawazuddin Siddiqui ve Radhika Apte üstleniyor. Yönetmen koltuğundaki i..

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 00:54

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Tanrı bile olsanız ihanet kaçınılmazdır. Nawazuddin Siddiqui, Saif Ali Khan ve Radhika Apte'nin rol aldığı Netflix orijinal dizisi Kutsal Oyunlar, 6 Temmuz 2018'de yayında...

La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:42

La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tarihin en büyük soygunu tehlikede. Hem rehinelerin hem de soyguncuların yorgunluğu ve gerginliği giderek artıyor. Adli tıpçılar, soygunun planlandığı evin peşinde. Polis, Profesör'ün gerçek kimliğini bulmaya artık daha ..

Lanetli Konak Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:50

Lanetli Konak Türkçe Altyazılı Fragmanı

1920'de İrlanda'nın kırsal kesiminde yaşayan ikiz kardeşler Rachel ve Edward, evlerini değişik bir varlıkla paylaşmaktadır. Her gece ev şeytani bir varlığın etkisi altına girmektedir. Bu varlık ikizler üzerinde 3 kural d..

Legion 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:00

Legion 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Legion 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 3 Nisan Salı Günü FX'de » Legion Salı Günleri Saat 10:00pm/9c FX » Oyuncular: Dan Stevens, Aubrey Plaza, Rachel Keller, Jean Smart..

LEGO Filmi 2 Türkçe Dublaj Fragman 02:18

LEGO Filmi 2 Türkçe Dublaj Fragman

Hiç bir parçanın gitmediği yere gitme zamanı. LEGO® Filmi 2 fragmanını kaçırmayın Ekim'de sinemalarda!..

Leonardo Dicaprio İklim Değişikliği  Fragmanı 02:18

Leonardo Dicaprio İklim Değişikliği Fragmanı

Leonardo dicaprio'nun hazırlamış olduğu iklim değişikli hakkında belgeselin Fragmanı sizlerle. Obamanın söyleyeşine de yer verilmektedir...

  • PengoTV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Life Sentence Tanıtım Teaser 00:20

Life Sentence Tanıtım Teaser

Life Sentence Tanıtım Teaser Yayınlandı. Yeni Dizi 7 Mart Çarşamba Günü Cw'de Başlıyor » Life Sentence Çarşamba Günleri Saat 9pm The CW'de » Oyuncular: Lucy Hale, Elliot Knight..

Liricool - Str8 Tequila 03:00

Liricool - Str8 Tequila

Liricool - Str8 Tequila (Official Video 4K) Listen..

Locman Fragman 01:53

Locman Fragman

1980 yılında geçen filmde makinist olarak çalışan bir adamın hikayesi anlatılıyor. Oyuncu kadrosunda Alican Yücesoy, Yeliz Kuvancı, Nergis Çorakçı, Cem Cücenoğlu, Nisa Aksongur, İlker Kabaoğlu gibi isimlerin yer aldığı, ..

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:51

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı

Özel bir dedektif olan Steve Ford’un Jack Russell cinsi köpeği Buddy uyuşturucu çetesi tarafından çalınır. Köpeğini çetenin elinden almak için yola koyulan Steve, çete lideri Spider ile ittifak yapmak zorunda kalır. Spid..

Lost in Space Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:42

Lost in Space Türkçe Altyazılı Fragmanı

Uzayda yeni bir koloni kurmak üzere eğitilmiş bir heyetin parçası olan Robinson ailesi, beklenmedik şekilde rotadan saparak kayıp bir gezegene mecburi iniş yapmak zorunda kalır. Tehlike onları bulmak üzeredir. Lost in Sp..

Love 3. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:37

Love 3. Sezon Tanıtım Fragmanı

Love 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 9 Mart Cuma Günü Netflix'de..

Loving Pablo Orijinal Fragmanı 02:14

Loving Pablo Orijinal Fragmanı

Virginia Vallejo’nın romanından uyarlanan filmde, uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın gizli ama tutkulu aşkı Virginia Vallejo ile olan ilişkisi anlatılıyor. 1981 yılında Kolombiya’da gazetecilik yapan Virginia Vallejo, to..

Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:19

Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Luke Cage geri döndü. Adını temize çıkaran Luke Cage, artık Harlem sokaklarında tanınan biridir. Üstelik itibarı derisi kadar sağlamdır. Ancak bu kadar göz önünde olması, toplumu koruma ve kimi kurtarıp kimi kurtaramaya..

Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:48

Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Luke Cage geri döndü. Adını temize çıkaran Luke Cage, artık Harlem sokaklarında tanınan biridir. Üstelik itibarı derisi kadar sağlamdır. Ancak bu kadar göz önünde olması, toplumu koruma ve kimi kurtarıp kimi kurtaramaya..

Lust Stories İle Gerçek İlişkiler Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 01:25

Lust Stories İle Gerçek İlişkiler Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Zoya Akhtar, Dibakar Banerjee, Karan Johar ve Anurag Kashyap bir araya gelerek bizi ilişkiler konusunda gerçeklerle yüz yüze getiriyor...

Machine Gun Kelly, Halsey - forget me too 02:57

Machine Gun Kelly, Halsey - forget me too

Machine Gun Kelly, Halsey - forget me too yeni kilipbini yayınladı..

  • GÜL tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:01

Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı

Paris’te bir malikaneye taşınan Bob ve Anne, sosyeteden dostlarını akşam yemeğine davet eder. Çift 12 kişilik bir davetli listesi oluşturmuştur fakat son dakika eklenen bir konuk sayının 13’e çıkmasına neden olur. Bu dur..

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Klasik film Mamma Mia'nın devam halkasında; karakterlerin dününü ve bugününü araştırmak, geçmişte oluşan ilişkilerin günümüze nasıl etki ettiğini göste..

Maniac Türkçe Altyazılı Fragman 02:24

Maniac Türkçe Altyazılı Fragman

MANIAC, gizemli bir ilaç deneyinin son aşamalarına katılan Annie Landsberg (Emma Stone) ve Owen Milgrim (Jonah Hill) adlı iki yabancının öyküsünü anlatıyor. Ancak bu hikâyede işler planlandığı gibi gitmiyor. Cary Joji F..

Manifest Orijinal Fragmanı 03:04

Manifest Orijinal Fragmanı

Manifest NBC'nin Yeni Dizi 1. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. » Manifest Pazartesi Günleri Saat 10:00pm NBC'de » Oyuncular: Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez..

Marvel'ın Yeni Dizisi WandaVision'dan İlk Fragman Geldi 01:20

Marvel'ın Yeni Dizisi WandaVision'dan İlk Fragman Geldi

Marvel Sinematik Evreni’nde geçen WandaVision dizisinden ilk fragman geldi. Dizi, Disney+’ta yayınlanacak...

  • GÜL tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Marvel's Cloak and Dagger Teaser 00:30

Marvel's Cloak and Dagger Teaser

Marvel's Cloak and Dagger Teaser Yayınlandı. Yeni Dizi 7 Haziran Perşembe Günü Freefrom'da » Marvel's Cloak and Dagger Perşembe Günleri Saat 8pm Freeform'da » Oyuncular: Olivia Holt, Aubrey Joseph..

Marvel's Cloak and Dagger Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Marvel's Cloak and Dagger Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marvel's Cloak and Dagger Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 7 Haziran Perşembe Günü Freefrom'da Başlıyor. » Marvel's Cloak and Dagger Thursdays at 8pm on Freeform » Oyuncular:Olivia Holt, Aubrey Joseph..