#Off

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman 02:24

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman

“Welcome to Marwen” sanatsal hayal gücünün insanın ruhunu nasıl eski haline getirebileceğini fark eden yıkılmış bir adamın mucizevi gerçek hikayesini anlatıyor. Mark Hogancamp (Steve Carell) korkunç bir saldırıya maruz k..

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser 01:35

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser

Film, 1930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael (Whishaw) ve Jane (Mortimer) artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la (Walters) birlikte Cherry..

Mary Queen of Scots Orijinal Fragman 02:46

Mary Queen of Scots Orijinal Fragman

16 yaşında Fransa Kraliçesi olan Mary Stuart, 18 yaşında dul kalır ve omuzlarına yeniden evlenme baskısı yüklenir. Mary bunun yerine yurdu İskoçya'ya geri döner ve hakkı olan tahtı geri ister. Fakat İskoçya ve İngiltere'..

Mary Shelley Orijinal Fragmanı 02:20

Mary Shelley Orijinal Fragmanı

Film Şair Percy Shelley ve 18 yaşındaki Mary Wollstonecraft Godwin arasındaki aşkı temel alıyor. Bu aşkın sonucu olarak Mary Frankenstein romanını yazıyor. Filmin başrollerini Elle Fanning, Maisie Williams, Douglas Booth..

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyaya kült roman Frankenstein'ı armağan eden yazar olarak edebiyat tarihine kazınan Mary Shelley'nin romanı yazma süreci de bir o kadar büyüleyicidir. Ünlü felsefeci babası ile 18. yüzyıl Londra'sında büyüyen Mary Woll..

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Teaser 00:39

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Teaser

Dünyaya kült roman Frankenstein'ı armağan eden yazar olarak edebiyat tarihine kazınan Mary Shelley'nin romanı yazma süreci de bir o kadar büyüleyicidir. Ünlü felsefeci babası ile 18. yüzyıl Londra'sında büyüyen Mary Woll..

Mc Masu  Bomboana Pan Americana 13:19

Mc Masu Bomboana Pan Americana

Mc Masu - Bomboana Pan Americana Official Video Hit Listen..

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragman

Yenmeye davetlisiniz. Jason Statham'ın rol aldığı #Megderinlerdekidehset 10 Ağustos'ta Sinemalarda..

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 2 Mart 2018 Yönetmen: Biray Dalkıran Oyuncular: Angela Durazo, Nathan Schellerup, Malinda Farrington Tür: Korku Ülke: ABD..

Metallica - ManUNkind 07:24

Metallica - ManUNkind

Metallica - ManUNkind Şarkı Sözleri Chaos Awaiting for Adam's return Madness Smiling, as we watch it burn I've become hostage to my mind Left myself behind Blind lead blind Quest to find Faith in ManUnKind Garden Of Ed..

  • Cowboy tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Michael Jackson Şarkısına Kendini Kaptıran Güvenlik Görevlisinden Muazzam Şov 01:00

Michael Jackson Şarkısına Kendini Kaptıran Güvenlik Görevlisinden Muaz

Rusya'da buz hokeyi maçı sırasında bir güvenlik görevlisi yaptığı dans ile büyük beğeni topladı. Kameraların kendisini çekmesiyle dans etmeye başlayan adam tüm salonu kendisine hayran bıraktı...

  • Cowboy tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mile 22 Orijinal Fragmanı 02:50

Mile 22 Orijinal Fragmanı

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman 02:45

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Mirasçılar Orijinal Fragman 01:51

Mirasçılar Orijinal Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

Mirasçılar Türkçe Altyazılı Fragman 02:21

Mirasçılar Türkçe Altyazılı Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:25

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunle..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Mr. Gay Syria Fragman 01:39

Mr. Gay Syria Fragman

Mr Gay Syria, hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışan iki Suriyeli mültecinin hayatını anlatıyor. Avrupa'da bir ülkeye gitmek için gereken yerleşme iznini beklerken İstanbul’da berberlik yapan 24 yaşındaki Husein, muhafa..

Mucizeler Parkı Türkçe Dublaj Fragman 01:44

Mucizeler Parkı Türkçe Dublaj Fragman

MUCİZELER PARKI YAKINDA SİNEMALARDA Mucizelere inanır mısınız? Yakında hepsi MucizelerParkıFilmi ile gerçek olacak!..

Mudbound - Savaştan Sonra Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:05

Mudbound - Savaştan Sonra Türkçe Altyazılı Fragmanı

Laura McAllan, yabancı ve korkutucu bulduğu Mississippi’de kocasının sahibi olduğu bir çiftlikte çocuklarını yetiştirmeye çalışmaktadır. Ailenin sıkıntıları devam ederken savaştan dönen iki adam, çiftlikte çalışmaya başl..

Müslüm Gürses Animasyonundan Teaser Geldi 00:19

Müslüm Gürses Animasyonundan Teaser Geldi

Koff Animation tarafından hazırlanan ve Müslüm Gürses'in ölümünün dördüncü yıldönümü olan 3 Mart 2017’de yayınlanacak olan animasyondan teaser yayınlandı. Teaser'da Müslüm Gürses “Hor görenlere inat isyan etti düzene. Tu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nancy Ajram - Ila Beirut Al Ontha 05:32

Nancy Ajram - Ila Beirut Al Ontha

Nancy Ajram - Ila Beirut Al Ontha isimli arap şakısını yayınladı..

  • GÜL tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Napoli'nin Sırrı Orijinal Fragman 01:11

Napoli'nin Sırrı Orijinal Fragman

Napoli'nin Sırrı, beklenmedik bir andan hayatına giren bir aşk ile işlenen bir suç arasında sıkışan Adriana adındaki bir kadının hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Karşı Pencere, Şahane Misafir, İstanbul Kı..

Nefes Kesen Son! Şampiyonluğa 1 Kaldı 01:10

Nefes Kesen Son! Şampiyonluğa 1 Kaldı

NBA Final serisinde Golden State Warriors, deplasmanda Cleveland Cavaliers'ı 118-113 yenerek seride durumu 3-0 getirdi. (İNGİLİZCE ANLATIM)..

  • OFSAYT tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Netflix'in Gerçek Suç Belgeselleri Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:29

Netflix'in Gerçek Suç Belgeselleri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Büyüleyici, hayret verici, gizemli… Gerçek suç hikayeleri Netflix’te...

New Girl 7. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:25

New Girl 7. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

New Girl 7. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Nisan Ayında Fox'da » New Girl Salı Günleri Saat 9:30pm FOX'da » Oyuncular: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı 01:03

Nightflyers Tanıtım Fragmanı

Nightflyers Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 2018'de Syfy'de Başlıyacak. » Oyuncular: Eoin Macken, Gretchen Mol, Maya Eshet..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı

İnsanlık tehlikedeyken kime güvenebilirler? Nightflyers, George R. R. Martin'in eserinden uyarlanan bir psikolojik gerilim dizisi. Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesinde uzayın derinliklerinde geçiyor. Galaksinin en g..