#Off

Patron Bebek İşe Devam Fragman 01:25

Patron Bebek İşe Devam Fragman

The Boss Baby: Back in Business Official Trailer Yayınlandı. Filmi Dizi Haline Getirip Yayınlamak İsteyen Netflix Bütün Çekimleri Ve Ayarları Bitti 6 Nisanda Patron Bebek Seri Halinde Yayınlanacak. Boss Baby iş hayatına ..

Patronlara Tuzak Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Patronlara Tuzak Türkçe Altyazılı Fragmanı

Fazla çalışıp az kazanan iki asistan, sırtlarından atmak istedikleri dayanılmaz patronlarını karşı karşıya getirmek için bir plan yapar...

Pixar'ın Yeni Filmi Arabalar 3'den İlk Teaser Yayınlandı 00:49

Pixar'ın Yeni Filmi Arabalar 3'den İlk Teaser Yayınlandı

Heyecanlı bir yarış sahnesinden kesitler içeren fragman tanıtımı merakla beklenen filme daha da heyecan katıyor. 16 Haziran 2017'de sinemaya girecek Pixar filmi Cars 3 (Arabalar 3)'den yayınlanan ilk fragmanı izliyoruz...

  • Cowboy tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pose Teaser 00:10

Pose Teaser

Pose (FX) Teaser Yayınlandı. 1980'lerde kurulan Pose, New York'ta yaşam ve toplumun çeşitli kesimlerinin yan yana duruşuna bakıyor: lüks Trump dönemi evreninin yükselişi, şehir sosyal ve edebi sahnesi ve top kültürü dün..

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:56

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kült seri geri dönüyor! Predator 14 Eylül'de sinemalarda..

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:43

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Kült seri geri dönüyor! Predator 14 Eylül'de sinemalarda! Aksiyon ve bilim kurguyu harmanlayan Predator serisinin 4. devam halkasında yönetmen koltuğunda Shane Black otururken, filmin senaryosunu ise yönetmenle birlikte..

Predator Türkçe Dublaj Fragman 02:43

Predator Türkçe Dublaj Fragman

Aksiyon ve bilim kurguyu harmanlayan Predator serisinin 4. devam halkasında yönetmen koltuğunda Shane Black otururken, filmin senaryosunu ise yönetmenle birlikte Fred Dekker üstleniyor. Filmin yapımcılığını ise John Davi..

Proven Innocent Tanıtım Fragmanı 02:37

Proven Innocent Tanıtım Fragmanı

Proven Innocent Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında Fox'da » Oyuncular: Rachelle Lefevre, Russell Hornsby, Riley Smith..

Quantico 3. Sezon Teaser 00:30

Quantico 3. Sezon Teaser

Quantico 3. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 26 Nisan Perşembe Günü ABC'de Başlıyor. » Quantico Perşembe Günleri Saat 10:00pm/9c ABC'de » Oyuncular: Priyanka Chopra, Johanna Braddy, Blair Underwood, Jake McLaughlin..

Queen of the South 3. Sezon Fragmanı 01:00

Queen of the South 3. Sezon Fragmanı

Queen of the South 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 21 Haziran Perşembe Günü USA Network'da » Queen of the South Perşembe Günleri Saat 9:00pm/8c USA Network'da » Oyuncular: Alice Braga, Veronica Falcón..

Queen of the South 3. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

Queen of the South 3. Sezon Tanıtım Fragmanı

Queen of the South 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Haziran Ayında USA'da » Queen of the South Perşembe Günleri Saat 9:00pm/8c USA Network'da » Oyuncular: Alice Braga, Veronica Falcón..

Queer Eye 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:49

Queer Eye 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Queer Eye 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 15 Haziran Cuma Günü Netflix'de..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:19

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Yönetmen Steven Spielberg bilimkurgu aksiyon macera filmi ‘‘BAŞLAT Ready Player One” ile sinema perdelerine geliyor. Film Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş Ernest Cline’in aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. ..

Rel Tanıtım Fragmanı 02:30

Rel Tanıtım Fragmanı

Rel Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında Fox'da » Rel Pazar Günleri Saat 9:30pm FOX'da » Oyuncular: Lil Rel Howery, Sinbad..

Reverie Fragmanı 02:16

Reverie Fragmanı

NBC'nin Yeni Dizisi Reverie Fragmanı Yayınlandı. Eski bir rehine müzakerecisi, sanal gerçeklik programında kayıp olan insanları kurtarmalıdır. Başrolünde Sarah Shahi ve Dennis Haysbert. Yeni Dizi 30 Mayıs Çarşamba Gü..

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:25

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı

Netflix'in yeni dizisi Rilakkuma'nın sevimli yaratıklarına, kare kare animasyon tekniğiyle çekilen bu tanıtım fragmanında bir göz atalım. Rilakkuma, sıradan gibi görünen Kaoru adlı genç kadınla birlikte yaşamaya başlayan..

Robin Hood 2018 Tanıtım Fragmanı #1 02:16

Robin Hood 2018 Tanıtım Fragmanı #1

Robin Hood 2018 Teaser Fragmanı Yayınlandı. Sevilen kurgusal karakter Robin Hood'un yeni beyazperde uyarlamasıdır. Başrolü Taron Egerton üstleniyor...

Robin Hood Orijinal Fragman #2 02:38

Robin Hood Orijinal Fragman #2

Filmde, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Bir dizi kanun kaçağı ile ortaklık kuran Ho..

Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:51

Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Laura annesini kaybeden genç bir kadındır. Uyku apnesi ve gece teröründen muzdarip olan Laura, korkunç kabuslar görmeye başlar. Laura, bir süre sonra bu gördüğü kabusların annesinin ruhu olduğuna inanır. Hayatı kabusa dö..

Sabnam Tovuzlu 01:00

Sabnam Tovuzlu

Gözal bir Music video Şabnam Tovuzlu Azerbaijan Baku..

  • Azerellim tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şabnam Tovuzlu Azerbaydjanli 01:00

Şabnam Tovuzlu Azerbaydjanli

Şabnam Tovuzlu Azerbayjanli dinle..

  • Azerellim tarafından
  • 293 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman 01:54

Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Tayland’ın en ünlü hapishanelerinden birinde üç yıl hapis yatan İngiliz boksör Billy Moore'un hayatı anlatılıyor. Hapishane içerisindeki çete savaşları ve uyuşturucu ile mücadele ed..

Santa Clarita Diet 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Santa Clarita Diet 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kusursuz aile yoktur. Santa Clarita Diet, 23 Mart'ta Netflix'e geri dönüyor...

Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:09

Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Genç bir kadın olan Chloe ilk çocuğunun doğumunun ardından sıkıntılı bir sürece girer. Annesi ile birlikte yaşamaya başlayan Chloe bebeğinin aralıksız ağlaması, artan suçluluk duygusu ile depresyona girer. Bir süre sonra..

Saplantı Türkçe Altyazılı Fragman 02:42

Saplantı Türkçe Altyazılı Fragman

Genç bir kadın (Claire Foy) sıkıntılı geçmişinden kurtulmak ve yeni bir işe başlamak için yaşadığı şehirden taşınır. Fakat isteği dışında bir akıl hastanesine kapatılır ve orada en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda kalı..

Searching Orijinal Fragmanı 02:34

Searching Orijinal Fragmanı

David Kim’in 16 yaşındaki kızı kaybolunca, yerel soruşturma açılıp davaya dedektif atanmıştır. Dedektiflerin araştırmaya başlamasından 37 saat sonra David kimsenin bakmadığı bir yeri araştırmaya karar verir. Bütün sırlar..

Second Act Orijinal Fragman 02:37

Second Act Orijinal Fragman

40 yaşında bir kadın olan Maya, hayal kırıklıklarıyla boğmaktadır. Hayatını yeniden keşfetmeye çalışan Maya, yeni bir yaşam için hiçbir şeyin geç olmadığını ispat etmeye çalışır. Peter Segal’in yönetmen koltuğunda oturdu..

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:58

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kümemizin kümenize bir mesajı var. Sense8 Dizi Finali 8 Haziran'da Netflix'te...

Sessiz Bir Yer Orijinal Teaser 00:29

Sessiz Bir Yer Orijinal Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

Sessiz Bir Yer Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:43

Sessiz Bir Yer Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Paramount Pictures Sunar “Sessiz Bir Yer” Yapımcılar; Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller Hikaye; Woods & Scott Beck Senaryo; Bryan Woods & Scott Beck ve John Krasinski Yönetmen; John Krasinski Oyuncular: Emily ..