#Off

Sessiz Kahraman Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Sessiz Kahraman Türkçe Altyazılı Fragmanı

2052 yılının Berlini'ne hoş geldiniz. Burada hayaller gerçek oluyor ve insanlık kontrolden çıkıyor...

Seven Seconds Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:01

Seven Seconds Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçeği gömmek için ne kadar zaman gerek? The Killing'in baş yapımcılarından Seven Seconds, 23 Şubat'ta Netflix'te gösterime giriyor...

Sevimli Emojiler 2 Türkçe Dublajlı Fragman 00:57

Sevimli Emojiler 2 Türkçe Dublajlı Fragman

Sevimli Emojiler 2 ile Moji ve Brainpot yeniden kendilerini bir maceranın içinde buluyorlar. Şeytani deha Fidolord bir kez daha iş başındadır. Fidolord tafından restore edilen Mydoom virüsü yeniden aktif hale gelmiştir v..

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman 01:30

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman

Şeytan Kulesi, deniz feneri onarımı için adaya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fe..

Shadowhunters 3. Sezon Teaser 00:47

Shadowhunters 3. Sezon Teaser

Shadowhunters 3. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 20 Mart Salı Günü FreeFrom'da » Shadowhunters Salı Günleri Saat 8:00pm/7c Freeform'da » Oyuncular: Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Matthew Daddario, Emeraude To..

Shameless 9. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:43

Shameless 9. Sezon Tanıtım Fragmanı

Shameless 9. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 9 Eylül Pazar Günü Showtime'da Başlıyor. » Shameless Pazar Günleri Saat 9:00pm Showtime'da » Oyuncular: Emmy Rossum, Steve Howey, Shanola Hampton, Cameron Monag..

Shameless 9. Sezon Teaser 01:00

Shameless 9. Sezon Teaser

Shameless 9. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 9 Eylül Pazar Günü Showtime'da » Shameless Pazar Günleri Saat 9:00pm Showtime'da » Oyuncular: Emmy Rossum, Steve Howey, Shanola Hampton, Cameron Monaghan, William H. Macy..

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 02:46

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Eğer Dünya'yı kurtarmak istiyorsan, sihirli kelimeyi söylemelisin Shazam6guc Nisan 2019'da sinemalarda David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) yönetmenliğindeki orijinal hikayeden uyarlanmış DC Süper kahramanı ‘Shazam..

Shrink Tanıtım Fragmanı 02:25

Shrink Tanıtım Fragmanı

Shrink Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. David Tıp Fakültesinden Borçlu Olarak Bitiren Bir Doktor. Borçlarını Kapatması İçin Çalışması Gerek David Birçok Tuhaf Ve İlginç Hasta İle Başa Çıkmak Zorunda...

Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman 01:58

Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman

Lucas elmaslı ticaret yapan ABD'li bir ticaret adamıdır. Kaynağı belirsiz olan nadir mavi elmasları satmak için Rusya'ya gider. Yaptığı anlaşma çökmeye başlarken Rus bir kafe sahibi Katya ile küçük bir Sibirya kasabasınd..

Sicario Day of the Soldado Orijinal Fragmanı 01:29

Sicario Day of the Soldado Orijinal Fragmanı

Uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından kaçak yollarla geçirmeye başlayınca, federal ajan Matt Graver, gizemli Alejandro’yla iletişime geçer. Ailesi bir kartel patronu tarafından öldürülen Alejandro’nun görevi..

Sicario Day of the Soldado Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Sicario Day of the Soldado Türkçe Altyazılı Fragmanı

Uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından kaçak yollarla geçirmeye başlayınca, federal ajan Matt Graver (Josh Brolin), gizemli Alejandro’yla (Benicio Del Toro) iletişime geçer. Ailesi bir kartel patronu tarafınd..

Siccin 5 Orijinal Fragman 02:16

Siccin 5 Orijinal Fragman

Siccin 5, yıllar önce yapılan ayin sonrası hayatları kabusa dönen ailenin hikayesini anlatıyor. Hale, ailesiyle birlikte Nevşehir'deki tarihi bir evde yaşayan 12 yaşındaki genç bir kızdır. Değişik görünümü ve tuhaf davra..

Sierra Burgess Is A Loser Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Sierra Burgess Is A Loser Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lise hayatı zor. Flört etmek daha da zor. Fakat en zoru kendini bulmak...

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman 02:18

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman

Eski profesyonel hokey oyuncusu Eric LeMarque, snowboard yaparken çıkan bir kar fırtınası sonucu bir dağın tepesinde kaybolur. 8 gün boyunca insanlığın sınırlarını zorlayan koşullarda hayatta kalmak için mücadele eder. B..

Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:01

Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı

Harvie’nin hayattaki en büyük tutkusu bilgisayar oyunu oynamaktır. Babasının müdürü olduğu Kukla Müzesi’nin yıkılacağını öğrenen Harvie, arkadaşı Monica ve köpeği Jerry’i de yanına alarak müzeye girer. Gizlice müzeye gir..

Silicon Valley 5. Sezon Fragmanı 01:45

Silicon Valley 5. Sezon Fragmanı

Silicon Valley 5. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 25 Mart Pazar Günü HBO'de » Silicon Valley Pazar Günleri Saat 10:30pm HBO'da Oyuncular: Kumail Nanjiani, Martin Starr, Thomas Middleditch..

Single Parents Teaser 00:30

Single Parents Teaser

Yedi yaşındaki çocuklarını yetiştirmek ve ebeveynlik dışında bir tür kişisel yaşam sürdürmek için birbirlerine yaslandıkça bir grup bekar aile takip eden bir topluluk komedi. Seri, grubun Will'i karşıladığında başlar, 30..

Slavia Prag 0-0 APOEL Nicosia  Maç Özeti 03:06

Slavia Prag 0-0 APOEL Nicosia Maç Özeti

Slavia Prag 0-0 APOEL Nicosia UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu Maç Özeti..

  • OFSAYT tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sofi Tukker - Good Time Girl feat. Charlie Barker 03:03

Sofi Tukker - Good Time Girl feat. Charlie Barker

SOFI TUKKER - Good Time Girl feat. Charlie Barker (Official Video) [Ultra Music] Lİsten..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Son Oyun Teaser 00:46

Son Oyun Teaser

Meftun Taylan ömrünün son zamanlarını yaşamaktadır. 80’li yıllarda ASALA ile mücadele için Avrupa’ya gönderilen ve yeraltı dünyasında karanlık bir geçmişe sahip olan yaşlı adam işlediği suçların pişmanlığını çekmektedir...

Son Tatil Türkçe Altyazılı Fragman 02:17

Son Tatil Türkçe Altyazılı Fragman

Oscar ödüllü Helen Mirren ve 2 Altın Küre ödüllü Donald Sutherland doktorlarının dayanılmaz bakımından ve yetişmiş çocuklarından sıkılıp eski karavanlarıyla ülkeyi boydan boya geçmek üzere kaçan bir çifti oynuyor. Dikka..

Splitting Up Together Tanıtım Fragmanı 02:53

Splitting Up Together Tanıtım Fragmanı

Splitting Up Together Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Dizi 27 Mart Salı, ABC'de Başlıyor Boşanıp Tekrar Evlenen Çiftin Hikayesini Anlatan Komedi Dizisi ABC'de Başlıyor. » Splitting Up Together Salı Günleri Saat 9:30'da AB..

Splitting Up Together Tanıtım Fragmanı 2 01:00

Splitting Up Together Tanıtım Fragmanı 2

Splitting Up Together 2.Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 27 Mart Salı Günü ABC'de » Splitting Up Together Salı Günleri Saat 9:30pm ABC'de » Oyunuclar: Jenna Fischer, Oliver Hudson, Bobby Lee, Lindsay Price..

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:33

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı

70'li yaşlarının ortasındaki SSCB lideri Joseph Stalin'in sağlığı gayet yerindedir. Paranoyak yapısı ile düşmanlarına kök söktürmeye, acımasızlığı ile en yakınlarının bile gözünü korkutmaya devam etmektedir. 20 milyon in..

Station 19 Teaser 00:10

Station 19 Teaser

Station 19 Teaser Yayınlandı. ABC'nin Yeni Dizisi 22 Mart Perşembe Günü Başlıyor. » Station 19 Perşembe Günleri Saat 9:00pm ABC'de » Oyuncular: Jaina Lee Ortiz, Jason George, Miguel Sandoval, Grey Damon..

Steaua Bükreş 1-5 Sporting CP  Maç Özeti 03:30

Steaua Bükreş 1-5 Sporting CP Maç Özeti

Steaua Bükreş 1-5 Sporting CP - UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu Maç Özeti..

  • OFSAYT tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suits 8. Sezon Teaser 00:20

Suits 8. Sezon Teaser

Suits 8. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon Temmuzda USA Network'da » Suits Çarşamba Günleri Saat 9:00pm USA Network'da » Oyuncular: Gabriel Macht, Sarah Rafferty, Katherine Heigl..

Super Drags Teaser 00:27

Super Drags Teaser

Super Drags Teaser Yayınlandı. Çok Yakında Netflix'da..

Supergirl 4. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:11

Supergirl 4. Sezon Tanıtım Fragmanı

Supergirl 4. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 14 Ekim Pazar Günü CW'de » Supergirl Pazar Günleri Saat 8:00pm/7c CW'de » Oyuncular: Melissa Benoist, Chyler Leigh, Mechad Brooks, Jesse Rath..