#Off

The Hate U Give Fragman 02:24

The Hate U Give Fragman

Starr Carter sürekli olarak iki dünya arasında geçiş yapıyor: Yaşadığı yoksul, çoğunlukla siyah, mahalle ve katıldığı zengin, çoğunlukla beyaz, hazırlık okulu. Starr, çocukluk en iyi arkadaşı Halil'in bir polis memurunun..

The Innocents Tanıtım Fragmanı 00:58

The Innocents Tanıtım Fragmanı

June ve erkek arkadaşı Harry, yaşadıkları hayatı geride bırakıp yeni bir başlangıç yapmak için bir yolculuğa çıkar. En azından niyetleri budur. Ancak kısa süre sonra, hiçbir şeyin göründüğünü gibi olmadığı anlarlar. Bu d..

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:17

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragman #2

Gerçekler gördüklerinizden farklıdır. June'un Londra'da yeni bir hayata başlama macerası, beklediğinden çok daha karmaşık bir hâl alır. Kendini bir anda muğlak bir adam kaçırma planının hedefinde bulan ve aşırı stres y..

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:25

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçekler gördüklerinizden farklıdır. June'un Londra'da yeni bir hayata başlama macerası, beklediğinden çok daha karmaşık bir hâl alır. Kendini bir anda muğlak bir adam kaçırma planının hedefinde bulan ve aşırı stres y..

The Kids Are Alright Tanıtım Fragmanı 02:53

The Kids Are Alright Tanıtım Fragmanı

The Kids Are Alright Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » The Kids Are Alright Salı Günleri Saat 8:30pm ABC'de » Oyuncular: Michael Cudlitz, Mary McCormack..

The Kissing Booth Orijinal Fragmanı 02:42

The Kissing Booth Orijinal Fragmanı

Hiç öpülmemiş olan güzel, genç, bir kız. öpüşen bir kulübe diye bir oyunu oynamaya karar verdiğinde, beklenmedik bir şekilde gizli ezme ile dudakları kilitlediğinde hayatının tamamen altüst edildiğini bulur...

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:54

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı

ESPN Films ve Netflix, ortak yapımları The Last Dance'in duyurusunu gerçekleştirdi. Bu 10 bölümlük belgesel dizisi, spor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri olan Michael Jordan'ı ve 1990'lardaki başarısıyl..

The Little Stranger Orijinal Fragman 02:45

The Little Stranger Orijinal Fragman

“The Little Stranger” köy doktoru olarak epey bir saygınlık kazanan Doktor Faraday’e odaklanıyor. Bir hizmetçinin oğlu olan Faraday, 1947 yılının sıcak bir yaz günü bir zamanlar annesinin çalıştığı Hundreds Hall’daki bir..

The Mechanism Orijinal Fragmanı 01:36

The Mechanism Orijinal Fragmanı

The Mechanism Orijinal Fragmanı Yayınlandı...

The Outpost Tanıtım Fragmanı 00:30

The Outpost Tanıtım Fragmanı

The Outpost Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Cw'nin Yeni Dizisi The Outpost 10 Temmuz Salı Günü Başlıyor. » The Outpost Salı Günleri Saat 9:00pm CW'de » Oyuncular: Jessica Green..

The Passage Tanıtım Fragmanı 03:35

The Passage Tanıtım Fragmanı

The Passage Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında Fox'da » Oyuncular: Mark-Paul Gosselaar, Emmanuelle Chriqui..

The Predator Tanıtım Fragmanı 01:43

The Predator Tanıtım Fragmanı

The Predator Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. 14 Eylülde Sinemalarda...

The Ranch 5. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

The Ranch 5. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bennett’lar, varoş düğünleri ve işledikleri ağır suçlarla geri dönüyor. The Ranch - 5. Kısım 15 Haziran'da Netflix'te yayında..

The Rookie Fragmanı 02:38

The Rookie Fragmanı

The Rookie 1. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » The Rookie Salı Günleri Saat 10:00pm ABC'de » Oyuncular: Nathan Fillion, Melissa O’Neil, Mercedes Mason..

The Sinner 2. Sezon Fragmanı 02:10

The Sinner 2. Sezon Fragmanı

The Sinner 2. Sezon Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Bu Yaz USA'da » The Sinner Çarşamba Günleri Saat 10pm USA Network'da » Oyuncular: Carrie Coon, Bill Pullman..

The Sinner 2. Sezon Teaser 00:15

The Sinner 2. Sezon Teaser

The Sinner 2. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon Yazı Ayında Sevenleri ile Buluşmaya Hazırlanıyor...

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman 02:30

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2 02:14

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı 02:05

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

The Staircase Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:12

The Staircase Türkçe Altyazılı Fragmanı

9 Aralık 2001'de Kathleen Peterson merdiven basamaklarının altında ölü bulundu. Onu kocası mı itmişti? The Staircase, 8 Haziran'da Netflix'te yayında...

The Strangers Prey at Night Fragmanı 02:02

The Strangers Prey at Night Fragmanı

The Strangers Prey at Night Fragmanı Yayınlandı. Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekil..

The Titan Fragman 02:08

The Titan Fragman

Yakın gelecekte, askeri bir ailenin hayatını kökünden sökmesi, insanın genetik evrimini hızlandırmak için çığır açan bir deneyde yer alabilmeleri için. Amaç? İnsanlığı başka bir gezegene yeniden yerleştirmek ve yok olmak..

The Titan Orijinal Fragmanı 02:32

The Titan Orijinal Fragmanı

The Titan Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Sam Worthington Başrol Oynadığı Bilim Kurgu Filmi Yakında Sinemalarda...

The Weeknd - Too Late 05:21

The Weeknd - Too Late

Amerikalı müzik sanatcısı The Weeknd Too Late yeni kilipbini yayınladın..

  • GÜL tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 4 yıl önce
The Yellow Birds Orijinal Fragman 02:55

The Yellow Birds Orijinal Fragman

Kadrosunda Jennifer Aniston'ın yanı sıra Oscar adayı Toni Collette, Jason Patric, Tye Sheridan, Alden Ehrenreich ve Jack Huston gibi isimleri bulunduran film, Körfez Savaşı'nda omuz omuza savaşırken birbirlerini korumaya..

Timeless 2. Sezon Fragmanı 04:26

Timeless 2. Sezon Fragmanı

Timeless 2. Sezon Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 11 Mart Pazar Günü NBC'de » Timeless Pazar Günleri Saat 10:00pm NBC'de » Oyuncular: Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Visnjic..

Timeless 2. Sezon Teaser 00:30

Timeless 2. Sezon Teaser

Timeless 2. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 11 Mart Pazar Günü NBC'de » Timeless Pazar Günleri Saat 10:00pm NBC'de » Oyuncular: Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Visnjic..

Tipik Bir Rus Trafik Kazası 00:24

Tipik Bir Rus Trafik Kazası

Off Road yarışmaları seyretmeye giden taraftar aracını yakın yere park edince..olanlar oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tom Clancy’s Jack Ryan Fragmanı 00:59

Tom Clancy’s Jack Ryan Fragmanı

Tom Clancy’s Jack Ryan Original Fragmanı Yayınlandı. » Tom Clancy’s Jack Ryan 2018 Ağustos Ayında Amazon'da » Oyuncular: John Krasinski, Abbie Cornish, Wendell Pierce, Peter Fonda..

Tomb Raider 10 Dakikalık Fragman 10:17

Tomb Raider 10 Dakikalık Fragman

Tomb Raider 10 Dakikalık Tanıtım Videosu. İyi Seyirler..