#Ogs

Bayağı Sarıasma 00:31

Bayağı Sarıasma

Bayağı sarıasma (Oriolus oriolus), sarıasmagiller (Oriolidae) familyasından pembe gagalı, sarı renkli ötücü bir kuş türü. Erkeği göz alıcı derecede sarı ve kanatları siyah renkli, gagası pembedir. Dişisi erkeğine benzer ..

  • JET TV tarafından
  • 1.419 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşamel Soslu Fırında Tavuk Tarifi  Kaşarlı ve Patatesli 03:02

Beşamel Soslu Fırında Tavuk Tarifi Kaşarlı ve Patatesli

Tavuklu Harç Malzemeleriz 1 bütün tavuk göğsü 1 adet soğan 1 adet kapya biber 1 adet yeşil biber 4 yemek kaşığı sıvı yağ Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz Beşamel Sos İçin Malzemeleri ..

Beşamel Soslu Tavuk 06:30

Beşamel Soslu Tavuk

malzemeler 3 patates 5 diş sarımsak kimyon kekik 1 kaşık salça Bir kase tavuk göğsü iki tane kırmızı biber 3 tane yeşil biber Karabiber bir yemek kaşığı zeytinyağı bir miktar tuz..

Beşiktaş - Kayserispor Maçına Marcelo'nın Çocuğunun Damga Vurması 00:17

Beşiktaş - Kayserispor Maçına Marcelo'nın Çocuğunun Damga Vurması

Marcelo'nın çocuğu İstiklal Marşımızı okuyor Beşiktaş'lı taraftarların göğsü bir kez daha kabarıyor. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Tek Seni Sevdim Gerisi Yalan 03:10

Bir Tek Seni Sevdim Gerisi Yalan

Ben hep onyedi yaşındayım. Her ayak sesinde ürperirim. Demirkapının her açılışında, Göğsümün kafesine sığmaz yüreğim. Her türlüsünü tattım, acılarin ayrılıkların. Herşeye biraz alıştım. Bir seni beklerken kendimi yenemed..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi 02:25

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için çok hızlı yapılabilecek bir bisküvili pratik tavuk göğsü tatlısı tarifi videosu hazırladık. Sütlü tatlılardan en sevilenlerden olan bisküvili tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır ve malzemeleri..

Bodrum’da kadınlar birbirine girdi 03:42

Bodrum’da kadınlar birbirine girdi

Bodrum’da 3 kadının, 2 esnaf kadına saldırdığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda kafasına bardakla vurulan kadınlardan birinin yüzüne 6 dikiş atıldı, diğeri de aldığı darbelerle başından ve göğsünden yaralandı...

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı 05:41

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı

Bohça kebabi icin Malzemeler 500 gr kuzu eti veya tavuk göğsüde kullanabilirsiniz. 1 adet büyük kuru sogan 1 adet kirmizi biber 1 adet yesil biber 1 corba kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi kekik 1 cay kasigi kirmiz..

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri 04:00

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri

Soğanlı Pirinc Pilavi icin Malzemeler 2 su bardagi pilavlik pirinc 1 adet tavuk göğsü 3 adet kuru soğan 1,5 su bardagi kaynamis su 2 su bardağı tavuk suyu biraz sıvıyağ 2 çorba kaşıgı tereyağı Biraz pulbiber Biraz kara..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Buray - Ayağında Kundura 03:42

Buray - Ayağında Kundura

Ayağında kundura Yar gelir dura dura Ölürem ben ölürem vah Genç ömrümü çürüttün Göğsüme vura vura sineme vura vura Ölürem ben ölürem Nere gitse gelirem Ben bir fakir uşağam Arar seni buluram vay Ölürem ben ölürem Nir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı 02:56

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı

Olay, saat 23:30 sıralarında Fatih Mesihpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinden yürüdüğü esnada tercüman olduğu öğrenilen Sultan Gürbüz(28)’a kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ..

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye) 01:47

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye)

Çok sevdiğim, değerli dostumun en sevdiğim şarkılarından biri. Seslendirmeme müsaade ettiği için ayrıca teşekkür ederim... buyrun umarım daha fazlasına ulaşır.. Rengimiz kızıl ve bizden yana kör kelebek Ay dediğin ardı ..

Canlı Yayından Güzel Ses Araftayım 03:39

Canlı Yayından Güzel Ses Araftayım

Bugün yaşıyorsam yarın beni vuracak Aşk kokan yatağımın yalnız tarafı Biliyorum susacak bir yerde haklılığım. Ben de hata yaptımlara bırakıp lafı, Ben, sen yokken her yerde ya da hiçbir yerdeyim Merak edersen eğer nered..

Cem Adrian - Zaman 04:32

Cem Adrian - Zaman

Beni bırak, beni düşünme... Her şey geçer günü gelince... Son yaprağın yere düşünce... Geçecek... Geçecek... Geçecek... Bizi bırak, bizi düşünme... Aşk ölüyor sözler bitince... O bize sırtını dönünce... Bitecek... Bitec..

Cengiz Özkan Bir Ay Doğar⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:32

Cengiz Özkan Bir Ay Doğar⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

 14 dk. Bana aşktan bahsetme usta! Göğsünü gere gere sevdiğini söyleyenlerin, Başını ege ege, gittiğini gördüm...!..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : ..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : Ta..

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin 04:06

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin

öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden sana olan sevdamdandır bilesin geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yapra..

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin 02:37

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin

Ah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin valla sen delisin Olmaz ki böyle çarpılmaz ki Çıldırmışsın sanki valla sen delisin Ne olmuş birden gördüysen onu Ömründe ilk gördüğün erkek omu Ama sus sus duymasınla..

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide 03:55

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide

Güldürmeyen, ağlatmayan Sinsi bir ok, öldürmeyen Çaresi yok bu yaranın Kimde kalır kabukları Aldın beni, nefesimi Yersiz mülksüz sahip gibi Aslı sende sureti yok Yamacına indir beni Şimdi gövdende büyüyen bu Arsız, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çıtır Tavuk Burger Tarifi 06:38

Çıtır Tavuk Burger Tarifi

Malzemeleri 2 adet Tavuk Göğsü Hamburger Ekmeği Domates Yedikule Marulu 2 adet Yumurta 1 su bardağı Ekmek Kırıntısı 1 su bardağı Un 2 yemek kaşığı Ketçap 1 yemek kaşığı Mayonez Sriracha Sos Tuz Karabiber..

Çıtır Tavuk Yapılışı 04:48

Çıtır Tavuk Yapılışı

Çıtır Tavuk Malzemeleri: 4 yemek kaşığı süzme yoğurt 2 tane tavuk göğsü 1 tane limon 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 8-9 yaprak nane Tuz 2 diş sarımsak Biraz paprika 1 su bardağı ekmek kırıntısı..

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası 01:44

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohutlu Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2 tane yufka 1 küçük kase haşlanmış nohut Yarım haşlanmış tavuk göğsü 2 su bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez 2 diş sarımsak Sıvı yağ ,kırmızı biber ,n..

Çorba Tarifi  Arpa Şehriyeli Tavuklu Ve Bol Maydonozlu Enfes Bir Çorba 03:39

Çorba Tarifi Arpa Şehriyeli Tavuklu Ve Bol Maydonozlu Enfes Bir Çorba

Şehriyeli tavuklu corba tarifi Malzemeler 1 parca tavuk gögsünü haslayip didikliyelim suyunuda corbaya koyalim. 3 4 yk siviyag 3 yk arpa sehriye 1 yk dolusu un 1 yk domates salcasi tuz karabiber pulbiber yarim limon suy..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye FETÖ Cevabı 21:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye FETÖ Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce'nin terörist başı Fetullah Gülen'in iadesinin usulüyle istenmediği iddiası hakkında “Buna pek girmek istemiyorum ama Muharrem Bey’in Adalet Bakanlığına veya MİT’e bunun ispatını yapması lazım...

Dede - Bahçalarda Mor Meni, Verem Ettin Sen Beni 02:03

Dede - Bahçalarda Mor Meni, Verem Ettin Sen Beni

Bahçalarda Mor Meni-1 Gaziantep-Yöre Ekibi-Ahmet Yamacı Bahçalarda Mor Meni Verem Ettin Sen Beni Nasıl Verem Olmayım Eller Sarıyor Seni Ben Sana Yandım Gelin Yanağı Allı Gelin Gaziantep Yolunda Öldürdün Be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.281 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derya Tuna Oğlu İdo'nun Yeni Şarkısı İçin Neler Söyledi  Magazin D  12 Şubat 2018 01:56

Derya Tuna Oğlu İdo'nun Yeni Şarkısı İçin Neler Söyledi Magazin D 12

Derya Tuna İdo'nun yeni şarkısı 'SEN'' için oğlunun gögsünü kabartan sözler söyledi ....

  • BETA tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Detroit Vahşi Kadın Dövüşleri 00:59

Detroit Vahşi Kadın Dövüşleri

ABD' nin Michigan eyaletinin Detroit şehrinde İki kadın nedenini bilmediğimiz bir sebepten dolayı kavga ediyorlar. Kavga esnasında siyah kıyafetli kadın göğsünden bıçaklanarak hastaneye kaldırılıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.458 görüntüleme
  • 7 yıl önce