#Ogs

Gökhan Keser - Beni Özledin Mi 03:30

Gökhan Keser - Beni Özledin Mi

Baktım Ki Son Günlerde Beni Hiç Takmıyorsun Arayıp Sormuyo Mesajda Atmıyo Yüzüme Bakmıyosun Belli Ki Son Günlerde Halini Görmüyorsun Seni Çok Özledim Arayıcam Sevgilim Dediğin De Dönmüyorsun Beni Özledin Mi Din Mi Din..

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu 01:52

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu

Gümüşhane’de cinnet getiren baba, evde tartıştığı 3 oğlunu tabancayla vurdu. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi Turgut Yücel Sokak'ta yaşayan 68 yaşındaki Necati Ö., akşam saa..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ]

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] - 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] -

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..

I Am From Ankara - İsveç'te Türk Genci 01:30

I Am From Ankara - İsveç'te Türk Genci

İsveç devlet televizyonu kameralarını Malmö'de yakalayan Türk genci, sözleri ile göğsümüzü kabarttı. Ankaralı genç İsveç'e verdi veriştirdi. Mikrofonu eline alan genç öyle sözler söyledi ki! Esmer genç İsveç'i adeta yakt..

  • JET TV tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

İrem Derici Silikonlarımla Yüzde 99.9 Dişiyim! 02:31

İrem Derici Silikonlarımla Yüzde 99.9 Dişiyim!

Kendi isteğiyle aşırı zayıflayan İrem Derici'nin, bu durumdan sonra göğsüne yaptırdığı silikonlardan, sonra kendime aşırı özgüven duygusu geldi.Önce kendimi I kadın hissederken şimdi % 99.9 kadın hissediyorum açıklamalar..

  • ANKA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi 08:40

İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi

1 parça tavuk göğsü 1 adet karnabahar 1 adet soğan 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1,5 tatlı kaşığı kimyon 3 tane karanfil 2 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı ..

İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi 08:04

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi

Hazırlanışı 700 gr kadar tavuk göğsünü büyük küp şeklinde doğrayalım.İçerisine yarım çay bardağı süt çeyrek çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz, pulbiber,kekik, tozbiber ve karabiber ilave edip karıştıralım.bu şekild..

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

J Balvin - Bobo 05:04

J Balvin - Bobo

Bobo No llores por un bobo Si el te deja sola yo te robo Te llevo a un lugar escondido Donde podremos estar solos, solos, solos (x2) La la la la La la la (ieeh) la No llores muñeca Y vamos pa la discoteca mami La la l..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
John Wick 4 | Altyazılı İlk Fragman | Sineflix 01:23

John Wick 4 | Altyazılı İlk Fragman | Sineflix

???? Vizyon Tarihi: 24 Mart 2023 ???? Linkler ????Web Sitemiz: https://sineflixturkiye.blogspot.com/ ????Instagram: https://instagram.com/hasansoruk21 ????Twitter: https://twitter.com/sineflix #JW #JohnWick #Sinefli..

Kahraman Deniz - Kalbim 03:57

Kahraman Deniz - Kalbim

SÖZLER: yine kalbim ağrıyor, hiç kimse bilmez boşalttığım şişeler tanır beni kitaplar yazdım anlaşılmak için semtimin kendince aydın çocuğuyum yorulmadılar yok etmekten içimdeki çocuk usanmadı var etmekten varlığım tüm ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanların Ölümü Araz Elses 03:50

Kahramanların Ölümü Araz Elses

Gerilir zorlu bir yay Oku fırlatmak için; Gece gökte doğar ay Yükselip batmak için. Mecnûn inler, kanını Leylâ'ya katmak için. Cilve yapar sevgili Gönül kanatmak için. Şair neden gam çeker? Şiir yaratmak için. Dağda niçi..

Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..

Kalp Hastasını Canlı Bomba Sanmak 00:59

Kalp Hastasını Canlı Bomba Sanmak

Gaziantep'te, günlük yaşamda kalp ritmini ve tansiyonu ölçmek için göğsüne takılan 'holter' cihazı ile hastaneye gelen kalp hastası genç, aniden yere düşünce çevredekiler cihazı bomba sanıp panik yaşadı...

  • JET TV tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Kaş Yaparken Göz Çıkaran Teknik Direktör 00:27

Kaş Yaparken Göz Çıkaran Teknik Direktör

Topu ustaca kontrol edip göğsünde yumuşatan adam meşin yuvarlağı sektirme arzusunu biraz abartınca arkasındaki buz kovasına takılarak düştü..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kasia Mos - Flashlight (Polonya  Eurovision Yarı Final) 03:13

Kasia Mos - Flashlight (Polonya Eurovision Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Like a bullet from a smoking gun They try to tell us that we don’t belong Creeping round at the depth of night Just two shadows in love, we were ghosts Two hearts, we’re invincible ..

Kayınpeder Gelinini Vurdu 01:44

Kayınpeder Gelinini Vurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kocası ile tartışan kadın, kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vuruldu. Olay, 22.30 sıralarında İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi Gece Sefası Sokak üzerinde meydana geldi. Eşi Remz..

Kid ink - Die In It 02:43

Kid ink - Die In It

I came in with my level up Watch them bitches kept that [?] page level up Feeling like MJ with the glitter glove Pimp slap a nigga with that [?] Same city, I'm an LA citizen With the bad bitches in that sticky-icky cinna..

Kıskançlık  Cinayeti Kamerada 01:00

Kıskançlık Cinayeti Kamerada

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir fırıncı eşiyle birlikte gördüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Foça Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bu..

Köpek Adası Türkçe Altyazılı İzle 1:37:04

Köpek Adası Türkçe Altyazılı İzle

Yönetmen:Wes Anderson ve Senaryo:Wes Anderson, Roman Coppola, Kunichi Nomura 29 Haziran 2018 'de Türkiye'de vizyona giren animasyon filminde Almanya, ABD ortak yapımıdır. Henüz 12 yaşında olan Atari adında bir çocuk sevd..

Köri Soslu Tavuk Tarifi 01:38

Köri Soslu Tavuk Tarifi

Malzemeler 1 parça tavuk göğsü yarım kutu sıvı krema (100 ml) 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 tatlı kaşığı kekik yarım çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı köri 1 çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı..

Köri Soslu Tavuk Tarifi 06:48

Köri Soslu Tavuk Tarifi

1 adet Soğan 600 gram Tavuk Göğsü 2 yemek kaşığı Köri 1 yemek kaşığı Zencefil 4 diş Sarımsak 270 ml Tavuk Suyu 2 dal Kişniş 2 yemek kaşığı Krema Sıvıyağ Tuz, Karabiber..