#Ogs

Korona Bulaştırmada Yeni Trend- 04:23

Korona Bulaştırmada Yeni Trend-

Korona virüs döneminde insanlar fiziksel mesafeyi önlemek ve temastan kaçınmak için farklı selamlaşma yöntemlerine başvuruyor. Kimi insanlar yumruk tokuşturarak selamlaşırken uzmanlar ise temasın her türlüsünün virüsü ..

Kremalı Mantarlı Tavuk Tarifi 02:47

Kremalı Mantarlı Tavuk Tarifi

Malzemeler Yaklasik 700 gr dogranmis tavuk gögsü yarim kilo Mantar 1 büyük kuru sogan 1 tane yesil sivri biber 1 tane kirmizi sivri biber 1 paket krema(schlagsahne) Tuz karabiber kekik Üzerine serpmek icin kasar peynir..

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi 04:05

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi

Kremalı tavuklu Kabaklı makarna tarifi malzemeler 1 paket istediğiniz sekilde makarna kullanin. 300 gram kadar tavuk göğsü 1 tane kabak eger kücükse 2 kullanin 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 1 p..

Kremalı Tavuklu Mantarlı Çorba Tarifi 04:30

Kremalı Tavuklu Mantarlı Çorba Tarifi

Tavuklu Kremalı Mantar Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 400 gr. mantar 1 tane haşlanmış tavuk göğsü suyunu da çorbaya ekliyoruz. 1 diş sarımsak 1 paket krema Tuz karabiber 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı dolusu un..

Kudüs Direnişinin Sembolü Cuneydi'nin Amcası Ankara'da 01:27

Kudüs Direnişinin Sembolü Cuneydi'nin Amcası Ankara'da

Reşat el-Cuneydi, Ankara'daki Kudüs mitinginde kendimi Filistinlilerin arasında gibi hissettim. (Fevzi el-Cuneydi'nin son durumu) Göğsüne, sırtına ve karnına aldığı darbeler ve işkenceden kaynaklanan ağrıları var. Ayağa..

Kulüp Sandviç Nasıl Yapılır 07:11

Kulüp Sandviç Nasıl Yapılır

Malzemeler: 3 dilim büyük Boy Tost Ekmeği 1 dilim Dana Jambon 1 dilim Taze Kaşar Peyniri 2 yk Hardal 3 adet Kornişon Tuşu 1 çk Tereyağı 2 adet Yumurta 1 dilim Tavuk Göğsü 1 yaprak Yeşillik..

Kurbanlık Dana Yaşlı Adamı Tekmeyle Öldürdü 00:17

Kurbanlık Dana Yaşlı Adamı Tekmeyle Öldürdü

Güneydoğu Asya ülkesi Malezya'da kurbanlık dana, kendisini tutmak isteyen yaşlı adama tekme attı. Göğsüne aldığı darbeyle yere yığılan adam, hayatını kaybetti. Çevredekiler, yaşlı adamın yardımına koşarken o anlar amatör..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Kuş Gazeli 04:21

Kuş Gazeli

Efendim bir gün bir cânândan şöyle bir nidâ yükseldi: - Bu ülkeye şiir lâzım ağ'biler, şiir!.. Metin Altıok bir Kuş Gazeli yazmış, Mazlum Çimen de almış şiiri şarkı yapmış. Şöyle diyor iki güzel ağabey: ''Koyup zarfı..

  • PengoTV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lana Del Rey - Religion 05:23

Lana Del Rey - Religion

Lana Del Rey Lyrics Religion Everything is fine now Let sleeping dogs lay All our minds made up now All our beds are made No one's out of time, no Chips fall wherever they may Leave it all behind, let the ocean wash i..

  • PengoTV tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leziz Tavuk Köftesi Tarifi 05:42

Leziz Tavuk Köftesi Tarifi

Tavuk Köftesi için malzemeler: 1 adet tavuk göğsü 1 adet orta boy soğan 2-3 diş sarımsak yaklaşık yarım su bardağından 2 parmak fazla galeta unu (veya ince çekilmiş bayat ekmekde kullanılabilir) 1 yumurta 1 er çay kaşığı..

Makarna Tarifi 03:05

Makarna Tarifi

Makarna Tarifi ve Malzemeler : 1 paket makarna istediğiniz gibi makarna şekillerini kullanabilirsiniz (haşlayıp suyunu süzün) Yarım kilo doğranmış tavuk göğsü 1 tane kuru soğan Yeşil kırmızı sarı biber (paprika) tombul o..

Mantarlı Tavuk - Tavuk Yemeği Tarifi - Sebzeli Tavuk - Tavuk Sote Tarifi 05:47

Mantarlı Tavuk - Tavuk Yemeği Tarifi - Sebzeli Tavuk - Tavuk Sote Tari

MALZEMELER: 1Bütün tavuk göğsü 250gr mantar 1 orta boy kabak 1 orta boy havuç 1 adet kapya biber 1adet soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1çay kaşığı acı toz biber Yarım çay kaşığı karabiber YAPILIŞI: B..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Meditation Music Relax Mind Body_ Deep Relaxation Music, Sleep Music, Yoga Music, Spa Music, ☯010 1:04:27

Meditation Music Relax Mind Body_ Deep Relaxation Music, Sleep Music,

Meditation Music Relax Mind Body: Deep Relaxation Music, Sleep Music, Yoga Music, Spa Music, ☯010 - Our relaxing Meditation Music is perfect for Deepak Chopra meditations, Buddhist meditation, Zen meditation, Mindfulness..

  • PengoTV tarafından
  • 2.740 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..

Mehsem Özşimşir Benim Yerimede Sev 05:11

Mehsem Özşimşir Benim Yerimede Sev

ŞARKI SÖZLERİ Begonvil boy vermiştir şimdi Yasemen basmıştır Bodrum'u Kokusu geldi rüzgarın, Bir kelebek öptü boynumu Sen şimdi gerdanını maviye, Göğsünü bir yelkenliye, Gönlünü ilk önüne çıkan yaz seferine bağlamışs..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mide Yanmasının Nedenleri Nelerdir 00:53

Mide Yanmasının Nedenleri Nelerdir

Mide yanmasının en önemli nedeni reflüdür. Yemek borusu ve mide arasındaki kapağın deformasyonu göğse doğru yayılan bir yanmaya neden olur..

  • NABIZ tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Millet Eğilmez RTE 03:00

Millet Eğilmez RTE

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geç..

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi 03:15

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi

Gelelim Paşa sarması için gereken malzemelere Malzemeler 300g taze kadayıf 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı şeker Tavuk göğsü için 1 lt süt 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 125g tereyağı 1 paket vanilya içi için ..

Mümin Sarıkaya - Annem 04:26

Mümin Sarıkaya - Annem

En derin yaralar açmış göğsünde Her yanım kanıyor değsem elimle Sarsam geçer mi? Sarsam geçer mi? Sarsam geçer mi Annem? Yorulmuş bedenin, yüzünde izleri Dinmiyor ağrılar, susmuyor gözlerin Silsem diner mi? Silsem diner..

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Nazan Öncel - Madalyon 03:21

Nazan Öncel - Madalyon

Konuştumsa kahrımdan konuşmuşumdur Ağladım sa dolduğum dan ağlamışımdır Nasıl eğlendin mi bari, hoş musun peki Çekip gitseydim keşke, daha iyiydi Yüreksiz seni Bir şey olduysa anlat o zaman Delikanlıymış derim arkandan ..

Nazan Öncel - Madalyon - Teaser 00:23

Nazan Öncel - Madalyon - Teaser

Bir şey olduysa anlat o zaman Delikanlıymış derim arkandan Göğsümde bir madalyon gibi taşıdım İmdat dediğinde yanında ben vardım Kafasız seni..

Nazlıcan Kübra - Canına Can Al Beni (HİRAİZERDÜŞ) 03:01

Nazlıcan Kübra - Canına Can Al Beni (HİRAİZERDÜŞ)

Bu acının ucu yar yar Batar bu cana oy oy Batar bu cana oy oy Öldüm dirildim - Ama ellerin bi değse Benim göğsüme yar yar Benim göğsüme oy oy Orda kuşlar var - Canına can al beni Canına can al beni Olsun ölüm muradım O s..

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden 02:31

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden

Vazgeçemedimki Senden şarkı sözleri ile Gel güneşim doğsun uyanayım Geriye dönmeni beklediğim gecelerde Madem gidiyorsun Ben de yanayım Beni sevmediğini söyledıgın hecelerde Yaranı dağlamamışlar kalpten yarim ağl..

Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Nuggets Tarifi 05:31

Nuggets Tarifi

Malzemeler Yaklasik 700 gr tavuk gögsü 1 cay bardagi galete unu yarim cay bardagi süt 1 tatli kasigi karabiber 1 tatli kasigi tuz 1 tane yumurta Bulamak icin gereken malzemeler 2 yada 3 tane yumurta 1 su bardagi galete u..

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Özcan Deniz - Bir Dudaktan 03:21

Özcan Deniz - Bir Dudaktan

Balık,rakı,roka var soframda Kuşlar da uçuşuyor dallarda Bir şarkı söylüyor kız fonda Bir sen yoksun ortamda Bir üzüldüm, bir üzüldüm, bir hüzünlendim sorma Bir açıldım, bir kapandım duygusal bağlamda Yağmur yağa..