#Ogün dalka ft kemal doğulu aşk kabul ederse müzik dinle

Üçler Baklava 1989 Barış Manço ile Dere Tepede Nostalji 03:36

Üçler Baklava 1989 Barış Manço ile Dere Tepede Nostalji

Üçler Baklava Ustası Mehmet Kemal Kapkapçı'nın 1989 yılında Barış Mançoy'la yaptığı tarihi röportaj. Üçler Baklavanın Sahibi Mehmet Kemal Kapkapçı Konuşması: 1961 yılında ilkokul bitirdim. Mesleğe başladım. Baklavacılığ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle 55:24

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle

Konusu: Babasının, zengin bir aile dostunun kızıyla evlendirmek istediği Kemal, yoksul ancak namuslu insanların sıcacık dünyasına adım atar ve Nur’u tanır. Bu fakir mahalle Kemal’in babası tarafından yıktırılıp, yerine f..

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle 1:26:42

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Yoksulluğun pençesinde sıkışmış bir sanatçının hayatı anlatılır. Bir zamanların meşhur tiyatrocusu Kemal, işsiz kalmıştır. Yoksulluğu eşini ve oğlunu kaybetmesine sebep olur. Sağlığı da bozulunca, hokkabazlığa ..

Hayat Cehennemi 1958 Türk Filmi İzle 2:00:39

Hayat Cehennemi 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : İftira yüzünden ayrılan bir çiftin yaşadıkları konu edilir. Müzisyen Kemal, çalıştığı konservatuarı daha iyi bir hâle getirmek ister. Ancak yeteri kadar parayı bulamaz. Bu sırada iş adamı Sermet, Kemal ve Nermi..

İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses) 03:23

İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses)

İzmir'in daglarinda çiçekler açar. Altin günes orda sirmalar saçar. Bozulmus düsmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal PaŞa,yaşa Adin yazilacak mücevher tasa. Izmir daglarina bomba koydular Türk'ün sancagini ön..

  • PengoTV tarafından
  • 1.516 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Kadın 1966 Türk Filmi İzle 1:06:25

O Kadın 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kocası ve çocuğunun geleceği için kendini feda eden bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayşe ve Kemal’in mutlu bir evliliği ve yeni doğan Salih adında oğulları vardır. Kemal’in terfi almasını kutladıkları b..

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle 1:26:59

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden hayatını kanun kaçağı olarak geçiren bir adamın hikâyesini anlatır. Kemal, bir cinayet suçlamasıyla hapse mahkûm edilir. Delili olmadığı için suçsuz olduğunu ispatlayamaz. Hapi..

Şaşkın Baba 1963 Türk Filmi İzle 1:04:50

Şaşkın Baba 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babaları birbirine düşman olan Leyla ve Kemal’in evlenebilmek için girdikleri macerayı anlatır. Kemal’in babası Nafiz son derece cimri ve paraya düşkün birisidir. Türlü dalavereyle Leyla’nın babası Naci’y..

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle 1:40:15

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir gencin yaşadığı olayları konu edinir. İstanbul'a gitme hayali kuran Kemal ile Cebbar, Adana'daki dükkânlarını satarlar. Kemal, dükkân parasını almak için İstanbul'a gelir...

Yumurcak Faka Basmaz 1962 Türk Filmi İzle 1:29:29

Yumurcak Faka Basmaz 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, istemediği bir kızla evlenmek zorunda bırakılan bir adamın başından geçenler konu edilir. Sevdiği kıza kavuşamayan Kemal, intihar etmeye karar verir. Köprüden atlar fakat Yumurcak ve arkadaşlarının oldu..

Takım Arkadaşlarını Kenarda Çıldırttı Duymuyorsun 80. Bölüm Survior 2018 03:57

Takım Arkadaşlarını Kenarda Çıldırttı Duymuyorsun 80. Bölüm Survior 20

Türkiye ödülü oyununun ikinci raundunda Anıl ile karşı karşıya gelen Mustafa Kemal'i atışlar sırasında uyaran takım arkadaşları, Mustafa Kemal'e tepki gösterdi...

  • BETA tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi 03:51

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket kemal paşa tatlısı 1 litre süt 2.5 türk kahvesi fıncanı toz şeker 2 kahve fincanı un 1 yemek kaşığı tere yağı 1 paket vanilya YAPILIŞI İlk olarak kemal paşa tatlısının arkasında verdiği tarifi uy..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mesajı 01:55

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mes

Büyük Zaferin 99'uncu yıldönümü siyasilerin de gündemindeydi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve siyasi parti liderleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Meclis..

Kadir Şahin - Kaderime Dargınım 05:00

Kadir Şahin - Kaderime Dargınım

Söz: İbrahim Hahaoğlu Müzik: Ogun Şaybak ( Kel Ozan ) Düzenleme: Eren Özer Yönetmen: Ferhat Bilgin..

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse Gereğini Yaparız 03:16

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse Gereğini Yaparız Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Eğer YPG/PYD bulundukları yerlere çekilmezlerse ve DEAŞ'a karşı operasyon yapan Özgür Suriye Ordusu'n..

Vakkas abi, senin için şöyle böyle diyorlar. Doğru mu? 01:14

Vakkas abi, senin için şöyle böyle diyorlar. Doğru mu?

kedicik kendiyle kavga ederse..

  • Cowboy tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Kuru Saç Kesimi 09:43

Kuru Saç Kesimi

Kuru saç kesimi, yaş saç kesimine nazara daha kısa sürmektir. ... Fakat kuru saç kesimi işlemi her kuaförün harcı değildir. Büyük bir özen, ilgi ve beceri ister.kuru saç kesimi son zamanlarda oldukça popüler bir hal aldı..

  • Kadınca tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Melih Gökçek'ten Radikal Karar! 09:09

Melih Gökçek'ten Radikal Karar!

Bir türlü düşmneyen sebze meyve fiyatlarında, durumlar böyle devam ederse diyen, Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'ten Sebze Meyve Fiyatları Düşmezse Tanzim Satış Gelecek açıklaması yapldı...

  • ANKA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Ekim Birden Bire Ağlama Krizine Girdi 10:32

Tuğçe Ekim Birden Bire Ağlama Krizine Girdi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 145. bölümünde Tuğçe Ekim, Merve Sevin ve Simay Tokatlı'nın kıyafetlere farklı baktığını kendisinin bu şekilde düşünmeyip daha klasik bir tarzı olduğunu ..

  • ANKA tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Bu Kaç Paradır? - Fiyatını Bil Senin Olsun 15:45

Bu Kaç Paradır? - Fiyatını Bil Senin Olsun

Yeni bir fiyat tahmin yarışması ile karşınızdayız. Bu formatımızda Melih elindeki ürünlerin fiyatını soruyor. En yakın kim tahmin ederse ürün o kişinin oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danla Biliç''ten Bahar Candan Taklidi 01:00

Danla Biliç''ten Bahar Candan Taklidi

Sevilen sosyal medya fenomeni Danla Biliç Bahar Candanı taklid ederse....

  • ANKA tarafından
  • 1.389 görüntüleme
  • 7 yıl önce
El Clasico Tarih Mi Oluyor 01:48

El Clasico Tarih Mi Oluyor

İspanya merkezi yönetiminin 'Yok sayarız' açıklamasına rağmen bağımsızlık referandumuna giden Katalonya özerk bölgesinde büyük olaylar çıkmış ve binin üzerinde gösterici yaralanmıştı. Referanduma en büyük destek ise Kata..

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı 02:08

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı

Gürcistan'ın 30'dan fazla bölgesinde zehirli Asya böceklerinin şehrin caddelerinde, evlerde ve ağaçlara yapışmış bir şekilde görüldüğü ve köylerde bir çok tarımsal ürüne ciddi zarar verdiği belirtildi. Gürcistan Devlet S..

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor 00:43

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor

Kuzey Kore Parlamentosu Başkan yardımcısı Ahn Dong Chung ABD tehdidi nedeniyle ülkesinin silah geliştirmesinin gerekli olduğunu söylemişti.Şimdiyse ABD'ye verdiği destekten dolayı Avustralya ve Kore arasında gerginlikler..