#Ogün dalka ft kemal doğulu aşk kabul ederse müzik dinle

Evin Demirsoy - Çözdüm Seni 03:13

Evin Demirsoy - Çözdüm Seni

Çözdüm Seni şarkı sözleri ile Bana ne verdin ki söyle şimdi geri alasın? Bana ne kattın ki söyle bir hak talep edesin? Sen bir virüs gibiydin Ve ben seni erken teşhis ettim Çıkardım seni benden zorda olsa başardım Şimd..

 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı 03:10

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneş battı yine Kollarımda bir boşluk kaldı Bu bankta zamanında gülümseyen biri vardı Simit attım yine Besleyip baktığım martılara Bir daha bakmam y..

Ceylan Koynat - Sorma (Cover) 05:21

Ceylan Koynat - Sorma (Cover)

Söz&Müzik: Sezen Aksu Keman: Erdem Şenyaylar Gitar: Tuna Eğrilmez Bas Gitar: Kemal Büyük Percussion: Cemal İlkbahar Percussion: Evrem Senyaylar Yan Flüt: Zeynet Büyükcinar Bağlama/Ud: Sinan Dindoruk Mix&Mastering: Me..

Ceylan - Birileri Kandırmış (Official Video) 03:48

Ceylan - Birileri Kandırmış (Official Video)

Yapım: Ceylan Müzik Sanatçı: Ceylan Şarkı Adı: Birileri Kandırmış (Aldı Başını Gidiyor) Söz & Müzik: Yunus Bülbül Aranje: Caner Tepecik Mix & Mastering: Özer Yener Kemanlar: İstanbul Strings Elektro Akustik Gitar: Soyha..

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video) 03:54

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video)

Şarkı adı: Sigaramın Dumanı sen Söz-Müzik : Sinan Özen Yönetmen: Abdukarim Mirzaev Aranjör: Emre Bayar Yapım: Sinan Müzik Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Styling: Selma Özen Bass gitar: Kemal Büyük Ac gitar: Selahattin Güz..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Hande Yener - Deli Bile 03:50

Hande Yener - Deli Bile

Hande Yener - Deli Bile Müzik Dinle Şarkı Sözleri ANLAMAM DİNLEMEM BEN DEĞİŞMEM SEN DEĞİŞ BAŞKA LAF BİLMEDİN BÖYLE GİTMEZ Kİ BU İŞ BELLİ Kİ SONDAYIZ TARİH OLMAN ÇOK YAKIN TEK YÖNE BİR BİLET AL VE GİT DÖNME SAKIN SEN ..

Özdemir Erdoğan Sevdim Seni Bir Kere 02:58

Özdemir Erdoğan Sevdim Seni Bir Kere

Sevdim seni bir kere başkasını sevemem.. Deli diyorlar bana desinler değişemem.. Desinler değişemem desinler değişemem.. Hayatta en zor olan bir insanı tanımak.. Kabul etmek huylarını değişmeden bir olmak.. Sevgi ..

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın 01:36

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın

Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından özür dileyerek aralarına dönen Bahri’nin (Gürel Ünlüsoy) hayattaki tek amacı ise paradır. Esin bir akşam arka..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın 01:02

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Alişan - Saçlarını Yol Getir 06:35

Alişan - Saçlarını Yol Getir

Tabib sen elleme benim yaramı Beni bu dertlere salanı getir Kabul etmem bir gün eksik olursa Benden bu ömrümü çalanı getir Git ara bul getir, saçlarını yol getir Bir kor oldu gömülüyor özümde Nağme nağme iniliyor sazımd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Çirkin Adam Yılmaz Güney  (1969) Filmi İzle 1:22:04

Bir Çirkin Adam Yılmaz Güney (1969) Filmi İzle

Bino azılı bir kiralık katildir. Pavyonlardan haraç toplayan Hayati Hamzaoğlu'nu öldürtmek için pavyon sahipleri Bino'yu tutarlar. Bino kurbanının kilosu başına fiyat verir. Bunu duyan Hayati Bino'ya ulaşır ve verdiği fi..

  • KAPALI SET tarafından
  • 14.483 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇ Mi̇ 10:45

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇

İbrahim Tatlıses’in 1.5 yıl önce kızı olduğunu kabul ettiği Dilan Çıtak, önceki akşam Etiler’de doğum gününü kutladı. Mekanda sahne alan Çıtak’ı yeni yaşında annesi, kardeşi ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1,5 ..

  • BETA tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mishari Rashid Al Afasy - Rahman 04:35

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman

Rahman Mishary Alafasy onun eşsiz sesi ve Kuran tilavetiyle tarzı için kabul edilir. Birçok okuyucuları uygulama ders onun modunu taklit etmeye geldim. O Medine İslam Üniversitesi Kur'an College Kur'ân'ı (Suudi Arabist..

Feride Hilal Akın - Vesaire 02:05

Feride Hilal Akın - Vesaire

Kabul Et Artık Aşkta Çıkmaz Yoldasın Eline Yüzüne Bulaştırdın Herşeyi Ne Eşin Ne Dostun Seni Benden Sormasın Tükendi Sayfalar Çöpe Attım O Defteri Bugün Yarın Düzelir Elbet Diye… Boşu Boşuna Bekledim Durdum Geç De ..

Rabbenağfirli Duası Ezberle  100 Tekrar 35:07

Rabbenağfirli Duası Ezberle 100 Tekrar

Rabbenağfirli okunuşu dinle ezberle çocuklar için 100 Tekrar nRabbenağfirli OkunuşunRabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-mü'minîne yevmenyekumü'l hisâb. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.nnRabbenağfirli AnlamınEy bizim Rabb'..

  • izle tv tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet 04:46

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşar Gaga Ft. Kibariye - Hatıra 04:24

Yaşar Gaga Ft. Kibariye - Hatıra

Yaşar Gaga Ft Kibariye Hatıra Onursuz Olmasın Aşk Versiyon Dinle..

Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Koray Avcı - Senin İçin Değer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin..

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik)

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşanan Dönem Yalan Çağı Yorar herkesi yürek Bağı Yok yere üzdün bilemezsin O canın hiç sevemez Acıdan Bir yola düşmüş Kaderinde Dönemez ! Vurur Yüze, ifad..

Serdar Ortaç - Sulu Göz 04:02

Serdar Ortaç - Sulu Göz

Serdar Ortaç - Sulu Göz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dünya değişti ama ben değişmedim. Hala sırılsıklam aşığınım. Suskun kalbim ne zaman sevinecek. Ne yalan ve ne gerçek baş başayım. Pembe yanaklarını, pamuk dudakları..

Melike - Şans 03:27

Melike - Şans

Melike - Şans Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hadi gel sevgilim Beni bul sevdigim Dünya çok küçüktür Kepçe misaliyim Hadi gel sevgilim beni bul sevdiğim Dünya çok küçüktür kepçe misaliyim Dünya ya bir kere geldim daha da gel..

Gökmen Esgin - Hayal Meyal 03:34

Gökmen Esgin - Hayal Meyal

Gökmen Esgin - Hayal Meyal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Son bir defa daha sarılsam Yalvarsam ağlasam kal diye haykırsam Yine gideceksin bana veda edeceksin Yaşanmamış bir aşk düşle diyeceksin Hayal meyal hatırlarsın Bel..

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım 03:40

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz güne uyandım, her yanım sen kokarak Zevksiz her şey sensiz, dile gelmiyor ki aşk Kapımda birikmiş gazeteler, hepsi senden bahseder gibi Alıp okumaya..

Halil Sezai - Paramparça ( Akustik ) 06:08

Halil Sezai - Paramparça ( Akustik )

Halil Sezai - Paramparça ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölü aşk diyarlarına Beni sen attın da İçim paramparça Viraneyim yalan oldum, ah.. Sesin yankı olur boğar her adımda İçim paramparça Viraneyim duman oldum, ..

Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik ) 03:20

Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik )

Tuğkan - Küçük Civcivim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her veda edişimde düşünürüm Seni bidaha görememek var Keşke kimsesiz kalsak heryerde biz olsak Ama yine de seninleyken dünya bile dar Yine seni düşünürken..

Uğraş - Viran 03:51

Uğraş - Viran

Uğraş - Viran Dinle Viran şarkı sözleri ile Ne kadar daha sürer bu acı Ne zaman anlarım konuşulanları Ne zaman izleyebilirim tekrar aşk filmi Gizlice ağlamadan bir çocuk gibi Sensizlik müebbet mi Bu ceza müebbet mi ..