#Ogün dalka ft kemal doğulu aşk kabul ederse müzik dinle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gülşah Yağmur Yazıcı ve ailesi ile görüştü 01:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gülşah Yağmur Yazıcı ve ailesi ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisinin portre resmini çizen engelli Gülşah Yağmur Yazıcı'yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti...

ŞEHİT FETHİ SEKİN ANISINA 04:07

ŞEHİT FETHİ SEKİN ANISINA

Allah şehadetlerini kabul etsin....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.446 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Chp'li Engin Altay'dan İç Savaş Tehdidi 00:18

Chp'li Engin Altay'dan İç Savaş Tehdidi

Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren anayasa değişiklik teklifinin bütünü üzerindeki görüşmeler tamamlandı ve maddelerine geçilmesi 338 oyla kabul edildi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği görüşmelerde, CHP’li Engin Altay'ı..

Dünya Kupası'nda oynayacak takım sayısı arttırıldı 01:05

Dünya Kupası'nda oynayacak takım sayısı arttırıldı

FIFA 2026 yılından itibaren Dünya Kupası finallerine 48 takımın katılmasını kararını onayladı. 37 üyeli FIFA Konseyi'nin oy birliğiyle kabul ettiği plana göre 3 takımdan oluşan 16 grupta mücadele edecek 48 takımın 32'si,..

Bebekler olarak ayrılan ikizler 10 yıl sonra tekrar bir araya gelince... 00:57

Bebekler olarak ayrılan ikizler 10 yıl sonra tekrar bir araya gelince.

Çin'de doğmuş Özdeş ikiz kardeşler, bebeklerde olarak ayrılmış ve iki farklı aileler tarafından kabul edildi. Şimdi 10 yıl sonra, kızlar ilk defa şahsen buluşuyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reina saldırısının zanlısı İstanbul'daki operasyonda yakalandı 01:38

Reina saldırısının zanlısı İstanbul'daki operasyonda yakalandı

İstanbul Ortaköy'deki Reina gece kulübüne yılbaşı gecesi yapılan saldırının zanlısının kaldığı belirlenen adrese İstanbul Terörle Mücadele ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan 1983 Özbekistan doğumlu A..

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura 02:05

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura

1 milyon 189 bin liralık skandal haberleşme faturasına tepkiler artarak devam ediyor. CHP'li meclis başkanlık divanı üyesi Elif Doğan Türkmen'in millete kestiği faturayı kendi cebinden ödemesi isteniyor. AK Partili Şamil..

Atiye - Abrakadabra 03:34

Atiye - Abrakadabra

Beni böyle kabul et Olduğum gibi Tanımaya çalış bir müddet Çöz, hadi.. Aklım haylaz Farksız çocuktan Kalbim doyumsuz Mevzu aşksa, Sev seveceksen şartsız koşulsuz… Seni severim ama kendimi daha çok Benimle iyi geçin havay..

Gökçe - Reva 04:07

Gökçe - Reva

Dolaştım bütün gece sensiz bomboş sokaklarda Bak Esengül çaldı yine avaz avaz radyolarda Biri geldi yine seni sordu biz ayrıldık diyemedim Üzüldüm, kırıldım Bazı şeyler bitse bile kabul etmek istemedim Dayandım, savaştım..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

FETÖ Maaş Kartını Aldığı Öğretmeni Zorla Evlendirmek İstemiş 01:41

FETÖ Maaş Kartını Aldığı Öğretmeni Zorla Evlendirmek İstemiş

Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan öğretmenlerden 14'ü daha adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasından itirafçı olan bir kadın öğretmen..

14 Şubat Sevgililer Günü'nün Çıkışı 01:33

14 Şubat Sevgililer Günü'nün Çıkışı

Valentine ya da Valentinus, Hristiyan inanışına göre Roma azizlerden biridir. 269 yılı civarında öldürüldüğü sanılmaktadır. Aşıkların Azizi olarak da bilinir. Valentine, her yıl 14 Şubat günü anılır, zamanla bu gün Sevgi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Homeland 6.Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragman Teaser Hd İzle 00:49

Homeland 6.Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragman Teaser Hd İzle

Carrie kötü haber alır. Saul bir plan yapar. Quinn durumunu kabul eder. Oyuncular Claire Danes, Rupert Friend, F. Murray İbrahim, Elizabeth Marvel ve Mandy Patinkin...

  • Tv Series tarafından
  • 4.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı 01:23

SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı

İsrail'de gece yarısından sonra hoparlörle ezan okunmasının yasaklanmasını öngören yasa tasarısı, İsrail parlamentosu Knesset'te ilk oylamada kabul edildi. Knesset Genel Kurulu'nda son derece hararetli tartışmalara sahn..

Niloya Çok Şeker Yedim Hd İzle 05:34

Niloya Çok Şeker Yedim Hd İzle

Bu sebeple dişleri ağrımaktadır. Ama dişçiye de gitmeyi istememektedir. Diş ağrısından konuşamaz hale gelene kadar bekler. Sonunda dişçiye gitmeyi kabul eder. İyi ki de etmiştir. Çünkü dişçiyi çok sevmiştir...

Sevgililer Günü'nde Sonu Faciayla Sonuçlanacak 10 Hediye 09:02

Sevgililer Günü'nde Sonu Faciayla Sonuçlanacak 10 Hediye

Sevgililer Günü hediye önerileri mi? İşte size muhteşem 10 öneri. Bunları sakın yapmayın!!! Tabii sevgilinizden ayrılmak istiyorsanız bu size kalmış. Mesuliyet kabul etmiyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan Olumsuz Yorumları Duyunca Yarışmacılara Verdi Veriştirdi 14:49

Bahar Candan Olumsuz Yorumları Duyunca Yarışmacılara Verdi Veriştirdi

İşte Benim Stilim de yarışmacı arkadaşlarından sürekli benzer kombin yaptığı eleştirilerini alan Bahar Candan yine hiç bir eleştiriyi kabul etmedi ve herzamanki gibi karşı saldırıya geçerek karşılık verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Açtığın Her Yaradan Hesap Sorar YARADAN - Fil Vakası - Mehmet Yıldız 04:31

Açtığın Her Yaradan Hesap Sorar YARADAN - Fil Vakası - Mehmet Yıldız

Zalimlerin yaptıkları zulüm yanlarına mı kalacak ? Dualarımız ne zaman kabul olacak ? Bu sıkıntılar hiç bitmeyecek mi ? Allah zulümlere neden engel olmuyor ? Kanalımıza abone olmayı unutmayın.. :)..

Pandaların ilk 100 günü 02:47

Pandaların ilk 100 günü

Dünyanın en sevimli hayvanlarından kabul edilen pandaların ilk 100 günlük serüveni.....

Carlotta Becomes The Girls' New Manager - Season 1 Ep 12 01:27

Carlotta Becomes The Girls' New Manager - Season 1 Ep 12

Kızların festivalde sergiledikten sonra yeni bir yöneticiya ihtiyacı var, böylece Carlotta onları yönetmeyi kabul etti...

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim  Filiz Akın Kartal Tibet 01:45

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim Filiz Akın Kartal Tibet

Kiraz işportacılık yapan bir kızdır. Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ett..

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen 01:48

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen

Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu öğrenen Hayrullah Bey çok güzel olan bu kıza bir iş teklifinde bulunur. Zengin sosy..

Kalk Oradan Şıllık  Cilveli Kız 01:27

Kalk Oradan Şıllık Cilveli Kız

Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu..

Bu Dua Taktiğini YGS LYS ve KPSS de Deneyebilirsiniz - Mehmet Yıldız 17:20

Bu Dua Taktiğini YGS LYS ve KPSS de Deneyebilirsiniz - Mehmet Yıldız

Dua vurdu mu devirir adamı, tuttu mu kaldırır, yürütür, koşturur... Eğer siz de bu duayı hayatınıza kazırsanız, belki de dualarınız sağanak sağanak kabul olabilir... Bilemezsiniz... Kanalıma Abone olmayı Unutmayın. İyi ..

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 5 Hd İzle 02:19

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 5 Hd İzle

Wendy Corduroy: 15 yaşında,Yumuşak ve havalı bir genç olan Wendy, Gizemli Kulübe'de yarı zamanlı çalışan ve Dipper'ın aşık olduğu kişidir. Dipper dizinin 2. sezonunda Wendy'e aşkını itiraf etmiştir ve Wendy bunu başından..

Erdoğan  Bu Zat Başka Bir Ülkede mi Yaşıyor 02:06

Erdoğan Bu Zat Başka Bir Ülkede mi Yaşıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca düzenlenen Rumeli-Balkan Buluşması nda Balkan Federasyonu üyelerini kabul etti...

Hababam Sınıfı Uyanıyor  Asker Hayta İsmail 06:17

Hababam Sınıfı Uyanıyor Asker Hayta İsmail

Hababam Sınıfı Uyanıyor - Asker Hayta İsmail Hababam Sınıfı Uyanıyor, 1976 yapımı Türk güldürü filmi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Hababam Sınıfı'na Ahmet adında çalışkan bir öğrenci gelir. Ha..

Hababam Sınıfı Uyanıyor  İnek Şaban'ın Tereyağı 11:26

Hababam Sınıfı Uyanıyor İnek Şaban'ın Tereyağı

Hababam Sınıfı Uyanıyor - İnek Şaban'ın Tereyağı Hababam Sınıfı Uyanıyor, 1976 yapımı Türk güldürü filmi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Hababam Sınıfı'na Ahmet adında çalışkan bir öğrenci gelir..

Davaro Sıçtırtma Canına Ula 04:32

Davaro Sıçtırtma Canına Ula

Öldürüleceğini anlayan Sülo, Memo'ya bir teklifte bulunur. Memo'nun kendisini öldürmemesi durumunda köyden uzaklaşacağını söyler. Evlenmek için başka çaresi kalmayan Memo, Sülo'nun planını kabul eder ve köy meydanında Sü..