#Ogün dalka ft kemal doğulu aşk kabul ederse müzik dinle

Bir Vize Hikâyesi 05:47

Bir Vize Hikâyesi

Dokuz yıl kadar önceydi. ABD'de Ortadoğu ile alakalı bir yüksek lisans programına kaydolmaya karar vermiştim. Böylece hem İngilizcemi akademik düzeyde ilerletmiş olacak, hem de bölgeye dışarıdan bakarak farklı bir perspe..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

ABD’nin İçinde Paralel Devlet Mi Var 06:20

ABD’nin İçinde Paralel Devlet Mi Var

Türkiye, 15 Temmuz 2016 tarihinde 249 kişinin ölümüne, 2193 kişinin yaralanmasına yol açan, demokrasisini ve özgürlüklerini hedef alan hain darbe girişiminin bütün suçlularını tespit edip yargılıyor. İlk bakışta buna son..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Avusturya'da cumhurbaşkanlığı seçimini AB yanlısı aday kazandı 01:30

Avusturya'da cumhurbaşkanlığı seçimini AB yanlısı aday kazandı

Avusturya'da, düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimini, resmi olmayan sonuçlara göre çevreci aday Alexander Van der Bellen kazandı. Ekonomi profesörü Van der Bellen, sayılan oyların yüzde 53.6'sını aldı. Aşırı sağcı, göçm..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle 1:02:35

Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Gizli servis ajanı Ethan Runner, şimdilerde eskiden olduğu kadar dinç ve sağlıklı değildir. Ciddi bir sağlık problemi yaşayan ve neredeyse ölümün eşiğinde olan; bu yüzden de uzaklaştığı kızıyla daha çok ..

  • Film İzle tarafından
  • 7.520 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Biz ABD'ye Muhtaç Değiliz 01:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Biz ABD'ye Muhtaç Değiliz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de valilere hitap etti. ABD ile yaşanan vize krizine değinen Erdoğan: Onların aldığı karar metni neyse kelimesi kelimesine aynını onlara iade edeceksiniz dedim. Aynı şekilde uygulamayı biz ..

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı 01:12

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada Bülent Ecevit'in ABD başkanı karşısındaki duruşunu eleştirmişti. Bu sözlerini yanıtlayan Kılıçdaroğlu'na cevap veren Erdoğan: Elbette biz ülkemizde kendini sosyal d..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Müezzinlik Yapan Bebek 00:28

Müezzinlik Yapan Bebek

Allah Kabul Etsin..

  • JET TV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Aileye Kavuşma Hayali Gerçek Oldu 00:37

Bir Aileye Kavuşma Hayali Gerçek Oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Utah eyaletinde, 11 yaşındaki bir kız çocuğu, evlat edinildiğini öğrenince büyük sevinç yaşadı. Ona bakan çiftin yasal anne babası olarak kabul edilmesi üzerine yaşadığı mutluluk, herkesi ..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Avusturya Seçimleri: Kurz Zafer Yolunda 00:48

Avusturya Seçimleri: Kurz Zafer Yolunda

Avusturya yeni parlamentoyu belirlemek üzere yapılan erken seçimlerin anket sonuçlarına göre İslam karşıtı ve sağcı söylemiyle ön plana çıkan Sebastian Kurz'un lideri olduğu halk partisi birinci oldu.31 yaşındaki Kurz Tü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuchcinski ile Görüştü 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuchcinski ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Varşova'da Polonya Parlamentosu Alt Kanadı Sejm Başkanı Marek Kuchcinski'yi ile görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya'nın başkenti Varş..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

Emrah Ve Oğlu Tayfun Erdoğan Arasında Sular Durulmuyor 10:28

Emrah Ve Oğlu Tayfun Erdoğan Arasında Sular Durulmuyor

Emrah oğlu Tayfun Erdoğan'ın kız isteme ricasını kabul etmedi. Baba-oğul atışması yeniden başladı. Evlilik hazırlığındaki Tayfun Erdoğan kız istemeye gelmeyen babası Emrah'a isyan etti...

  • ANKA tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Battal Gazi Destanı  Cüneyt Arkın Film İzle 1:20:35

Battal Gazi Destanı Cüneyt Arkın Film İzle

Filmin Konusu: Babasının mezarı başında intikam yemini eden Battal Gazi ile sonunda İslamiyet'i kabul eden Bizans'lı Hammer'in öyküsü. Kanalımıza Abone Olmak İçin Abone Ol'a Tıklayınız Yapımı : 1971 - Türkiye Tür : Aks..

  • PengoTV tarafından
  • 4.957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor 01:00

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor

Venezuela Meclisi Devlet Başkanı Nicolas Maduro’yu görevden alarak hakim önüne taşıyabilecek bir kanun tasarısını kabul etti. Karar iktidar milletvekillerinin boykot ettiği oturumda oy birliğiyle alındı. Oturum başlangı..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

Beyaz Show - Acun Ilıcalı'dan Samimi İtiraflar 01:14

Beyaz Show - Acun Ilıcalı'dan Samimi İtiraflar

Acun Ilıcalı'nın düğün görüntülerine takılmaya devam eden Beyaz, dans edememe konusunu da yeniden gündeme getirdi. Şeyma Subaşı'nın aksine dans etme konusunda yeteneksiz olduğunu kabul eden Acun Ilıcalı, işi bilenlerin y..

  • ANKA tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir 02:48

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Bülent Tezcan'ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan Beyefendi hakkında söylediği sözleri kabul etmek mümkün değildir. Bu büyük bir terbi..

  • PengoTV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne Kedinin Yavruları İçin Aç Kalmayı Göze Alması 01:54

Anne Kedinin Yavruları İçin Aç Kalmayı Göze Alması

Çin'de Dong Suk isimli bu sokak kedisi insanların ona açıkta verdiği yiyecekleri kabul etmiyormuş. Sevimli kedi yavrularını besleyebilmek için aç kalmayı göze alıyor, taşıyabileceği şekilde paketli mamalar verilmesini is..

  • JET TV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü 01:45

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün amcası Mahmut Gül, 76 yaşında hayatını kaybetti. Merhum Mahmut Gül'ün cenazesi, Cuma namazını müteakip Cami Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Namaz öncesinde ca..