#Ogün dalka ft kemal doğulu aşk kabul ederse müzik dinle

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek 03:50

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek

Gelecek nesillere robotlar eğitim verecek. Avustralya’dan Avrupa’ya hatta Amerika Birleşik Devletleri’ne kadar bir çok ülkede pilot aşamada bulunan ve çeşitli testlerden geçen robot eğitmenler 24 / 27 Ocak tarihleri aras..

TARKAN - Arada Bir 04:10

TARKAN - Arada Bir

YANIYORUM DOSTLAR ŞU SIRALAR EFKARIM VAR KIYAMAM AĞLAMA KARALARI BAĞLAMA GEÇER BU DA GEÇER UMUDUNA DARILMA İNSANIZ, ARADA BİR DENGEMİZ ŞAŞABİLİR AKIL BAŞA DÖNÜNCE YİNE SEVGİYE EĞİLİR ARADA Bİ BEN DE KADERE ..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim Sonrası Böyle Görüntülendi 00:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim Sonrası Böyle Görüntülendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim sonrası ilk kez görüntülendi. Erdoğan Huber köşkünde vatandaşların tebriklerini kabul etti...

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı 01:00

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı

Fransa’da kaçak mültecilere yardım etmekle suçlanan 37 yaşındaki çiftçi Cedric Herrou çıkarıldığı mahkemede 3 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Fransa – İtalya sınırındaki Roya Vadisi’nde zeytincilik yapan Fransız çif..

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi. 09:27

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi.

Denekler, 2. Dünya Savaşı’nda düşman olarak kabul edilmiş siyasi tutsaklardı. Oksijen seviyesinin dikkatlice kontrol edildiği odalarda kalıyorlardı. Kamera sistemleri kapatılmıştı, Yani onları izleyebilmek için sadece mi..

  • JokerS tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi 07:52

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya’da DİTİB mensuplarına yönelik yapılan suçlamalara ilişkin, Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin cirit attığı bir dönemde asıl y..

Muharrem İnce: 'Adam Kazandı' Mesajı Atmam Hataydı 00:59

Muharrem İnce: 'Adam Kazandı' Mesajı Atmam Hataydı

Muharrem İnce, canlı yayında mesaj attığı FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın bu mesajı okumasına tepki gösterdi. İnce, Küçükkaya'ya tepki göstererek Orada bir hatam oldu, onu kabul edeyim. Ben onu haber yapılsın diye ..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Her Şey Aşktan Full Hd İzle 1:40:15

Her Şey Aşktan Full Hd İzle

Pelin, bir mağazada kasiyer ve reyon görevlisi olarak çalışan ve evlilik arifesindeki genç bir kadındır. 3 yıldır beraber olduğu sevgilisi İlker'i hayatının aşkı olarak görmektedir ve çok masrafa girmesne rağmen yoğun bi..

  • Tv Series tarafından
  • 8.671 görüntüleme
  • 8 yıl önce
New Girl - Preview- Coping With Change - Season 6 Ep. 19 00:30

New Girl - Preview- Coping With Change - Season 6 Ep. 19

Topluluk komedisi New Girl'ın Altıncı Sezonu, evlilikten kariyer gelişimine kadar yetişkinlik sorumluluklarını gönülden kabul ederken, Jess'i (Çooe Deschanel) ve çeteyi dünyadaki kendi yerlerini bulmaya çalışırken devam ..

İş Makineleri Altında Evlenme Teklifi 00:38

İş Makineleri Altında Evlenme Teklifi

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde maden mühendisi Emre Arslan, kız arkadaşına maden sahasında kalp şeklinde konumlandırılan iki iş makinesinin altında evlenme teklif etti. Sürpriz karşısında mutlu olan Emine Dolgun da teklif..

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas 01:44

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybeden Alper Baycın’ın (24) evinde yas var. Taziyeleri kabul eden ..

Tamam Mıyız - Temmuz'un Rüyası 09:10

Tamam Mıyız - Temmuz'un Rüyası

Tetra-amelia sendromu olan bir gençle kurduğu dostluk ile hayattaki amacını, kendini bulan bir heykeltıraşın hikayesi... Son eserinde yaratıcılık konusunda tıkanmış bir heykeltıraş olan Temmuz rüyasında bir yüzün kendisi..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Nikahı Yarıda Bırakıp Üçlü Çektiren Damat 00:50

Nikahı Yarıda Bırakıp Üçlü Çektiren Damat

Bursa'da, nikah merasimi sırasında memurun, Eş olarak kabul ediyor musunuz sorusunu cevapsız bırakıp üçlü çektiren damat, renkli görüntüler yaşanmasına sebep oldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sunucunun Elindeki Kağıttan Cevapları Okuyan Çakal Yarışmacı 01:00

Sunucunun Elindeki Kağıttan Cevapları Okuyan Çakal Yarışmacı

Bir yarışma programında soruları doğru bilenlere çeşitli ödüller veriliyormuş. Yarışmayı kabul eden genç sorulan soruların cevaplarını sunucunun elindeki kağıttan bakıp cevaplamış...

  • JET TV tarafından
  • 174 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuğa Taciz Şüphelisini Dövüp Polise Teslim Ettiler 01:35

Çocuğa Taciz Şüphelisini Dövüp Polise Teslim Ettiler

Gaziantep'te, 10 yaşındaki bir kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddia edilen kişi vatandaşlar tarafından yakalandı. Şüpheli, öfkeli kalabalık tarafından dövüldükten sonra polise teslim edildi. Sorgusunda suçlamaları kabul ..

Regal Akademi - 1. Sezon 1. Bölüm - Peri Masalları Okulu 23:31

Regal Akademi - 1. Sezon 1. Bölüm - Peri Masalları Okulu

Rose, Dünya'da normal yaşamı olan sıradan bir kızdır, ta ki aslında bir masal ailesinin üyesi olduğunu öğrenene ve Peri Masalı Ülkesi’ne düşene kadar! Burada çok sevdiği masal kahramanları hakkında kitaplarda olmayan ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.955 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tüylü Arkadaşlar - Türkçe Dublajlı Fragman 01:26

Tüylü Arkadaşlar - Türkçe Dublajlı Fragman

Yavru Kuşlar, Mooky ve Kooky, gençlik hayatlarının en iyi haberlerini yeni alırlar ve her kuşun hayalinin gerçekleşmesinden daha az bir şey değildir bu: Bir gün kasabanın prestijli Tüy Kulübüne kabul edilirler! Sevgili T..

  • ÇocukTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulusi Kentmen 02:33

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulus

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Monster High - Aşık Lagoona 22:17

Monster High - Aşık Lagoona

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 333 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Monster High - Yedek Öğretmen 22:17

Monster High - Yedek Öğretmen

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 203 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Monster High - 1. Bölüm -Acayip Defile 22:15

Monster High - 1. Bölüm -Acayip Defile

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.237 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle 1:59:29

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle

Evli çiftler Ben ve Leslie tüm çocuklarıyla beraber şehrin gürültüsünden uzak ormanlık bir alanda yaşamlarını sürdürmektedir. şehirlerden ve insanlıktan uzak, ormanlık bir bölgede yaşamaktadır. Ben, çocuklarının doğada y..

  • Tv Series tarafından
  • 5.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce