#Ogün dalka ft kemal doğulu aşk kabul ederse müzik dinle

Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler... 02:19

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler...

herkesin bildigi bir şarkidir bu.. şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo gözlerinin uğruna ben canımı adadım senden başka kimseye inan aşık olmadım gel de söyle aş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.422 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cesur ve Güzel 14. Bölüm 2. Fragman 00:42

Cesur ve Güzel 14. Bölüm 2. Fragman

Oyuncu Kadrosu: Cesur Alemdaroğlu: Kıvanç Tatlıtuğ Sühan Korludağ: Tuba Büyüküstün Tahsin Korludağ: Tamer Levent Fügen Alemdaroğlu: Tilbe Saran Mihriban Aydınbaş: Devrim Yakut Korhan Korludağ: Erkan Avcı Bülent Aydınbaş:..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yap İşlet Devret Tam Bir Soygun Düzeni  Erdoğan Köprü Havalimanı Yap İşlet Devret 12:30

Yap İşlet Devret Tam Bir Soygun Düzeni Erdoğan Köprü Havalimanı Yap İ

Çanakkale Köprü’sünün yapılmasına neden bu kadar tepki verildi? Kemal Kılıçdaroğlu köprü ile ilgili ne dedi? Köprü maliyeti ne kadar tuttu? Havaalanı maliyeti ne kadar? AKP hükümeti kimleri zengin yapıyor? AKP zengin züm..

Aysever İle Özdağ Arasında Göçmen Tartışması Neden Sakin Değilsiniz 08:37

Aysever İle Özdağ Arasında Göçmen Tartışması Neden Sakin Değilsiniz

Aysever ile Özdağ arasında göçmen tartışması: Neden sakin değilsiniz? Enver Aysever'in sunduğu Ayrıntılar'ın bu haftaki konukları Türkiye'nin Sesi Partisi Kurucu Partisi Ayhan Bilgen, Türkiye Komünist Partisi Genel Se..

Yurt Dışında Gördüğü Meyveyi Yetiştirmeye Başladı Yılda 300 Bin TL Kazanmayı Hedefliyor 06:15

Yurt Dışında Gördüğü Meyveyi Yetiştirmeye Başladı Yılda 300 Bin TL Kaz

Çorum'un Kargı ilçesinde yaşayan Kemal Dümenci, yurt dışında markette gördüğü 'goji berry' meyvesinin fidanlarını tarlasına dikerek üretime başladı. Dümenci, alım garantisi bulunan meyveden yıllık 300 bin liranın üzerind..

Futbolcu hakeme saldırdı maç tatil edildi 03:49

Futbolcu hakeme saldırdı maç tatil edildi

Kayseri 1. Amatör Küme B Grubu maçında Talas İdman Yurdu ile Yeni Esenspor karşılaştı. Maçın ilk yarısında hakem Kemal Deliktaş, kendisine yönelik yapılan fiili saldırıdan ötürü maçı tatil etti...

Uğur Şahin'den yeni felaket senaryosu mu 14:49

Uğur Şahin'den yeni felaket senaryosu mu

A Haber’de yayınlanan ve yazar Melih Altınok’un sunumuyla 27.06.2022 tarihinde ekranlara gelen “Melih Altınok İle Sebep Sonuç” programında gündemdeki sıcak konular masaya yatırıldı. Konuklar, yazar Mahmut Övür, yazar Mus..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar 05:47

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Eserler CD 1 Hacel Obası Sevcan Orhan Acem Kızı Halil Yalçıner İp Attım Sibel Asaduryan Erzurumda Çevirdiler Yolumu İlyas Ekinci Ben Bu Yıl Yarimden ayrı düşeli Seda Bing..

  • PengoTV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler 01:02

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun övdüğü belediye başkanlarının skandalları bitmek bilmiyor. Şimdi de Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in engellileri görmezden geldi videosu sosyal medyada infiale neden oldu. ..

MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ! 01:49

MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Öğle saatlerinde Ankara'nın Çankaya ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan bir zincir marketin önünde meydana gelen olayda, zincir markette dağıtıcı olarak çalışan İbrahim T., ürünleri getirerek marketin önün..

UYARIYORUM! SEÇİM ÖNCESİ KAOS PLANI! E DEVLET VERİLERİMİZ SIZDIRIZDI! BANKA HESAPLARI TEHLİKEDE! 1:38:38

UYARIYORUM! SEÇİM ÖNCESİ KAOS PLANI! E DEVLET VERİLERİMİZ SIZDIRIZDI!

Seçim öncesi Türkiye'ye bekleyen büyük tehlike nedir? E-Devlet verileri nasıl sızdırıldı? Ümit Özdağ'ın verileri bile satılıyor mu? Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında neler yaşandı? Muhalefet medyası nerede h..

  • STUDIO AS tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da 00:44

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da

Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak TUR ile TSİ 22.50'de Almanya'nın Münih kentine geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ı, Münih Franz Josef Strauss Havalimanı'nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, ..

 Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt 02:17

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt

Ankara'da TÜGEF'in etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafla ilgili konuştu. Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, 'Hayır oyunun hiçbir vebali yok'. Bunla..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

64_KEMAL SUNAL_6.29 06:29

64_KEMAL SUNAL_6.29

KEMAL SUNAL..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 5 ay önce
20_NAMIK KEMAL_5,42 05:42

20_NAMIK KEMAL_5,42

NAMIK KEMAL..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 4 ay önce
Türk Ekonomisi'ne Çökenler 06:25

Türk Ekonomisi'ne Çökenler

Mehmet Şimşek ve Kemal Derviş..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 2 hafta önce
GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm 14:36

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm

Sultan Abdülaziz tarafından küçük kız kardeşi Adile Sultan'a armağan etmek için bu kasır yaptırılmıştır. Tarihi değeri ve muhteşem mimarisinin yanında bizler bu sarayı çok daha yakından tanımaktayız çünkü Rıfat Ilgaz'ın ..

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm 14:14

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm

Genç mucitler yarışmasını kazanamayan Gürgen'in şimdiki hedefi Vefa Lisesi. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif yine Gürgen'in kötü planlarına karşı İstanbul'u ve değerlerini korumaya devam ediyorlar. İstanbul'un en eski lisel..

Begüm Kütük Kimdir? 01:06

Begüm Kütük Kimdir?

İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölü..

Galatasaray 4-0 Adanaspor Üst üste 2 Penaltı Golü!! -Selçuk İnan- 00:51

Galatasaray 4-0 Adanaspor Üst üste 2 Penaltı Golü!! -Selçuk İnan-

Galatasaray, seyircisi önünde Trabzonspor karşısında aldığı yenilgiyi unutturmak istiyor... Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Adanaspor'u konuk edecek Galatasaray, galibiyete kilitlendi. Türk Telekom Arena'da saat ..

Şaban Oğlu Şaban Tabanca 10:34

Şaban Oğlu Şaban Tabanca

Şaban Oğlu Şaban - Tabanca Şabanoğlu Şaban, Kemal Sunal'ın canlandırdığı Şaban karakteri üzerine yazılan ve çekilen, 1977 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Askerde kumandanı Hüsamettin'i..

15 Eylül 2002 Erdoğan'ın Dakikalarca Ayakta Alkışlanan O Konuşması 03:46

15 Eylül 2002 Erdoğan'ın Dakikalarca Ayakta Alkışlanan O Konuşması

Tarih '15 Eylül 2002 Erdoğan'ın dakikalarca Ayakta alkışlanan o konuşması Tarih 15 Eylül 2002. AK Parti'nin yüzde 34 oy ile tek başına iktidara geldiği 3 Kasım 2002 Genel Seçimlerinin hemen öncesi. AK Parti Genel Başkanı..

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun 01:03

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun

Nevin Rauf ve Ekrem arasındaki peri masalı aşkı anlatan Türk filmi. Filmin Adı: Sabah Yıldızı Yönetmen:Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ediz Hun Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1968 Abone O..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri

Üste gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, elini göreni kim bozabilir. Yüzü ak, vicdanı hür, iradesi sağlam gençliği kim durdurabilir? Çınarların yanında yeşeren umuda, kim ket vurabilir? Kim kırabilir, nice düşman kal..

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı 01:28

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı

Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı, Nesli Çölgeçen imzalı Oyun Bozan filmi. Nişanlısı Semiha (Melda Arat Mutu) ile evlilik planları yapan taksi şoförü Metin (Okan Bayülgen) hasta ve çok az ömrü kalan şair Kemal'i (Zeki ..

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları 01:16

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları

Vakit, CHP'nin belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki İstanbul'u gözler önüne serdi. İşte CHP'li belediyelerin İstanbullulara yaşattığı unutulmaz kareler.... 1994'ten önce CHP'li Nurettin Sözen'in İstanbul Büyükşehir B..