#Ogün Şanlısoy umudum var müzik dinle

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Kokoş Kedi 00:19

Kokoş Kedi

Sevimli kedinin sanırım kendi gibi kokoş bir dostu var zira bu halleri açıklanacak gibi değil. Fakat aşırı sevimli olmuş itiraf etmek gerekirse...

  • JET TV tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Macunlarını Tattık - Eski Zaman Lolipopu 12:03

Osmanlı Macunlarını Tattık - Eski Zaman Lolipopu

Bu videoda Osmanlı döneminde çok popüler olan macunları tadıyoruz. Menümüzde çilekli, vişneli, kivili, vanilyalı, limonlu macun var. En sonunda da bir de karışık macun yapıp tadına bakacağız..

  • JET TV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Resimdeki Hata Ne Mediakraft Ekibinden Dikkatli Misin 10:13

Bu Resimdeki Hata Ne Mediakraft Ekibinden Dikkatli Misin

Eğlenceli bir oyun oynuyoruz. Melih birtakım resimler gösteriyor. Hepsinde bir hata var. Arkadaşlarımız da bu hatayı bulmaya çalışıyor...

  • JET TV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Renkli Alev Nasıl Yapılır - İlginç Ürün İncelemesi 11:18

Renkli Alev Nasıl Yapılır - İlginç Ürün İncelemesi

Bu videoda elimizde yine llginç bir ürün var. Bu kimyasal bileşimi ateşe attığınızda ortaya son derece dekoratif bir görüntü çıkıyor. Çünkü alevler farklı renklerde, rengarenk yanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler 03:14

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler

Business Planet’e hoşgeldiniz. KOBİ Toplantıları 2016’dayız ve konumuz Avrupa’nın sürdürülebilir rekabet edebilirliğini ve yenilikçi ürünler yaratmasını sağlayacak “Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler”. Bunlar arasında n..

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır 02:07

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır

Londra’da bulunan Kraliyet Botanik Bahçesi Kew Gardens Noel dekorasyonuyla göz dolduruyor. Büyülü bir orman görüntüsü verilen süslemeler için 60 bin ışık kullanıldı. 4. kez yeni yılı özel süslemeleriyle karşılayacak olan..

Amerika'dan Dönen İrem Derici Magazin D'ye Konuştu 16 Nisan 2018 06:27

Amerika'dan Dönen İrem Derici Magazin D'ye Konuştu 16 Nisan 2018

Amerika'dan dönen ve Magazin D muhabiri Emrah Günel'e röportaj veren İrem Derici'den çok özel itiraflar .. İşte İrem Derici'nin çarpıcı açıklamaları : Platonik takılıyorum bu aralar, haberi yok ama uzaktan beğendiğim bir..

  • BETA tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Terörü Birileri Organize Etti 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Terörü Birileri Organize Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası maçıyla ilgili konuşarak, Bu futbol teröründen öte bir şey . Ayrıca kumpas var.Bu terörü birileri organize etti dedi...

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Gökhan Özen - Sitemkar 03:45

Gökhan Özen - Sitemkar

Benle Çıktığın Yolu Benle Bitirmedin Benim Kara ünlerimi Göğüslemedin Ne Benimle Ağır Konuş Nede Beni Buna Mecbur Et Ben Sitemkar Değilim Ben Gül Dalı Değilim Eğileyim Ben Dana Ne Diyeyim Git Gözünü Seveyim Belki Bir Gün..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Çocukken Evde Oynadığımız 13 Oyun 04:45

Çocukken Evde Oynadığımız 13 Oyun

Bu Hayat Okulu videosunda çocukların evde arkadaşları ile oynadıkları oyunlar var. Deve - Cüce, Bir Şeycilik Oynamak, El Kızartmaca, İsim - Şehir, BOM, Parmak Güreşi… Biz de çocukluğumuzda bunları çok oynadık!..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sabiha Gökçen Havalimanı İçin 2001 Yılında Bakın Ne Demiş 00:42

Sabiha Gökçen Havalimanı İçin 2001 Yılında Bakın Ne Demiş

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bülent Ecevit'in Başbakan olduğu 2001'de de yatırımlara karşıymış. Kılıçdaroğlu'nun 2001 yılında yaptığı konuşmada “Sabiha Gökçen Havalimanı'nı yapmaya ne gerek var ?Uçak bile inmiyor” dedi..

Cem Yılmaz İle Fransızca Öğreniyorum 03:49

Cem Yılmaz İle Fransızca Öğreniyorum

2009 yılında katıldığı ''Var Mısın Yok Musun'' yarışmasında Cem Yılmaz'ın ileri düzeyde Fransızca bildiği ortaya çıkıyor. Videoyu izlediğinizde Cem Yılmaz'ın yabancı dil seviyesinin çok üst seviyede olduğunu göreceksiniz..

  • JET TV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Takım Elbisesiyle Sokakta Tıraş Aleti Satan Muhteşem Yetenekli Seyyar Satıcı 05:05

Takım Elbisesiyle Sokakta Tıraş Aleti Satan Muhteşem Yetenekli Seyyar

Seyyar satıcı hipnotize ediciliği diye bir şey var! Sokaktan geçen insanlar üzerinde denediği tıraş aletini tanıtan seyyar satıcı abiyi izlerken hipnotize olacaksınız. Bir yandan da o ürünü almak isteyeceksiniz!..

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

İçe Veya Dışa Doğru Basıyorsanız 06:25

İçe Veya Dışa Doğru Basıyorsanız

Ortopedi-Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Tahir Öğüt : Ayaklarımızda 26 kemik 33 eklem var...

  • NABIZ tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Enginar Salatası Tarifi 06:16

Enginar Salatası Tarifi

Enginarlı tarif istekleri artınca çok sevdiklerimden birini seçtim. Hem yapması kolay olduğu hem de her şeyin yanına yakıştığı için son günlerdeki favorim bu salata. Etin yanına da yakışıyor, makarnanın yanına da. Tek ba..

Dilinizi Burnunuza Değdirebilir Misiniz Röportaj 02:47

Dilinizi Burnunuza Değdirebilir Misiniz Röportaj

İlginç ilginç özelliklerimiz var. Dirseğini yalayan mı istersin, topuğunu kafasına değdiren mi? Vücudumuzla yapabildiğimiz her gün yeni bir şey keşfediyoruz. Bu videoda ise dilini burnuna değdirebilenleri aradık. Peki si..

  • JET TV tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trafik Kurallarına Uymayana Su Püskürten Sistem  Çin 00:47

Trafik Kurallarına Uymayana Su Püskürten Sistem Çin

Çin'de trafik kurallarına uymayanlara su püskürten bir sistem geliştirildi. Çin'de ayrıca yüz tanıma özellikli kameralar da var, kurallara uymayanların fotoğrafları yayınlanıyor. Harika bir şey...

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hadise - Deli Oğlan 04:06

Hadise - Deli Oğlan

Ne tarafa dönersem döneyim Yüzünü görüyorum hep Her yerde sen Sırrını bilemediğim bir çekim var Beni kıskıvrak ele geçiren Düşünsem nolur düşünmesem Beni çılgına çeviren neydi Dirensem nolur direnmesem Ten eşini ..

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki 06:08

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

maNga - Beni Benimle Birak 04:02

maNga - Beni Benimle Birak

Al bu dünya, al senin olsun Benim hiç gözüm yok, hepsi senin olsun Ama son bir dileğim var senden şu gaybana dünyada Varını, yoğunu al, hepsini al da... Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden ç..

maNga - Bitti Rüya 03:59

maNga - Bitti Rüya

Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Sevdiğin insan bile artık yalan söylüyor Yaşadığın anılar acı vermeye başlıyor Bir köprüden geçiyorum Mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bırak..