#Oha bu kaleciler İnsan olamaz 2016

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy  Yıldız Akşamı (Trt Müzik) 1:18:55

Muazzez Ersoy Yıldız Akşamı (Trt Müzik)

TRT Müzik Yıldız Akşamı 13.02.2014 ŞARKI LİSTESİ 00:00:01 Muazzez Ersoy - Gidiyorum 00:06:00 Muazzez Ersoy - Sıcacık 00:10:49 Muazzez Ersoy - Bu Sana Son Mektubum 00:15:08 Muazzez Ersoy - Ben Seni Seviyorum Çok 00:18:5..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur 01:05

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler 00:31

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Bülent Ersoy 00:51

Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

İki Yalancı 1.Bölüm - Yalancının Mumu Yatsıya Kadar! 03:26

İki Yalancı 1.Bölüm - Yalancının Mumu Yatsıya Kadar!

Serkan, Duygu'nun gözlerinde kayboluyor; araba kazası gerçekleri ortaya çıkarıyor! Duygu ile Serkan, birbirlerinden etkilendiklerini saklamazlar. Trafikte ilerlerken yanan kırmızı ışık, gözlerinin kenetlenmesine sebep ol..

  • ANKA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Sinan ve Kızı Naz Arasındaki İlk Karşılaşma 05:59

Adı Efsane - Sinan ve Kızı Naz Arasındaki İlk Karşılaşma

Gerçek babası Sinan ile karşılaşan Naz, onunla ortak çok yönü olduğunu fark ediyor ve ondan yardım istiyor. Naz'ın hayali endüstriyel tasarım okumaktı. Sinan ise, yurtdışında önemli bir firmada tasarım üzerine çalışmakta..

  • ANKA tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Unutulan 04:34

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Gökhan Güney  Gücenme Tanrım 05:10

Gökhan Güney Gücenme Tanrım

Gücenme tanrım, Sen bu kuluna, Gücenme tanrım, Bu isyanıma, Gücenme tanrım, Bir kulun bu kadar zalim olamaz Taştan mı yarattın sen onu tanrım Yaşamak ızdırap çile çekmekse Ben kulun değilim gücenme tanrım Yüre..

Kokla Beni Ali Poyrazoğlu Melahat Film izle 1:12:15

Kokla Beni Ali Poyrazoğlu Melahat Film izle

Filmin Konusu: Film, afrodizyak etkili bir parfüm yüzünden başı derde giren iki kimyacının yaşadıklarını konu edinir. Gazinocular kralı Hasan, batmak üzere olan Kozmetik Cemal adlı bir firmayı satın alarak kozmetik sektö..

  • PengoTV tarafından
  • 14.683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle

Harman Sonu - Tamer Yiğit & Seyyal Taner (1973 - 71 Dk) Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve..

Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit  Seyyal Taner Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit Seyyal Taner Türk Filmi İzle

Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve şeref madalyasıyla köyüne geri dönmüştür. Köyün en güze..

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'yi kaçırıyor! Emin Ağa, gördükleriyle şaşkına dönüyor! Ayperi ve Kaan, yaşadıkları sorunlardan dolayı ayrı yollara gitme kararı almıştır. Sue bebekten ayrı düşmek i..

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş, sonunda mutluluğu yakalıyor; Güçlü, Burcu'nun yaralarını sarmaya çalışıyor! Meryem ile Savaş, ilk tanıştıkları andan itibaren dikenlerle dolu yollardan geçmek zorun..

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Koç Ve Sevgilisini Heyecanlandıran Soru 01:04

Oğuzhan Koç Ve Sevgilisini Heyecanlandıran Soru

Oğuzhan Koç ve sevgilisi Yağmur Tanrısevsin, Yeniköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi. Çifte, sevgililer gününün yaklaştığı hatırlatılınca Koç’tan beklenmedik bir tepki geldi. “3 Adam”dan biri olan Oğuzhan Koç, sevg..

  • BETA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Gözler 1965 Türk Filmi İzle 1:22:45

Siyah Gözler 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kötü yola düşen sevgilisini kurtarmak için mücadele eden bir adamın yaşadıkları anlatılır. Fikret, Londra’da mühendislik eğitimi alır. Tatil için geldiği İstanbul’da yıllardır hayalini kurduğu, tanımada..

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

Samida - Norhars Ellim 02:51

Samida - Norhars Ellim

Samida - Norhars Ellim Dinle Çeketes xad pulliya Meçus âl polor kalçi İsa kağis dağak e İndzi âl umiş kalçi Galate lertez ari Heru compa kaletsi Da kezi sevda devi Yes indzigi koletsi Şad erandim şad erand Kelxus âl ipa..

Gülşah Tütüncü - Sen De Mi Brütüs 04:15

Gülşah Tütüncü - Sen De Mi Brütüs

Sen de mi Brütüs? şarkı sözleri ile Sen de mi ya Sen de mi hayır Sen de mi olamaz Ama öyle demiyodun Beni nasıl seviyodun Ölüp ölüp bitiyodun Ne de çabuk söndün sen Cayır cayır yanıyodun anam offf Bir içim suydum ah b..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz 04:43

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ya Hep Ya Hiç Sevgilim Ya Seninle Ya Sensiz Olamaz Başka Biri Ya Seninle Ya Sensiz İstersen Öldür Beni İstersen Güldür Beni Gün Gibi Güneş Gibi Ya Seninle ..

Sevda Kuşun Kanadında 15.Bölüm 2:20:38

Sevda Kuşun Kanadında 15.Bölüm

Başbuğ Zafer’in Planlarını BozarnGeçtiğimiz haftanın finalinde Ömer hakkında infaz emri veren Zafer’in karşısına Başbuğ çıkmış ve derhal Ömer’in serbest bırakılmasını istemişti…nBaşbuğ’un bu isteği Zafer’in hiç hoşuna gi..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3 03:05

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3

Benjamins 3 şarkı sözleri ile Techno arabesk afrotrap hepsi kanımda Yine çalıyor arabada Stil Acid Arab Albino zencilerim gece gündüz yanımda Ara bul bizi karanlıkta ayışığında Kestim irtibatı bomboş insanlarla rahat..

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda 02:21

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz'ın, Mod Records etiketiyle yayınlanan Veda isimli tekli çalışması, Veda şarkı sözleri ile Sen geldin doldu defterim Öyle sustu dilim Kağıda ağladı ellerim Seni bana veren Allaha yalv..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..