#Oje rengi sorunsalı

Kaan Urgancıoğlu Kimdir? 03:37

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu Adı Soyadı: Kaan Urgancıoğlu Doğum Tarihi: 8 Mayıs 1981 Nereli: İzmir Burcu: Boğa Kilosu: 75 Boyu: 1.71 Göz Rengi:Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: Marmara Üniversitesi mezunu Sevgilisi..

2017 Saç Modası Modelleri Ve  Renkleri 05:15

2017 Saç Modası Modelleri Ve Renkleri

Saç Modelleri2017 Saç Modelleri ve Saç Rengi TrendleriGizem tarafından Ekim 18, 2016 tarihinde yayınlandı. PAYLAŞ TWEET PAYLAŞ PAYLAŞ 2 YORUM Sezonun sonuna doğru yavaş yavaş yaklaşırken, bu sezon trend ve moda olan şeyl..

  • Kadınca tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oğuzhan Koç Kimdir? 02:44

Oğuzhan Koç Kimdir?

Adı Soyadı: Oğuzhan Koç Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1985 Nereli: Erzincan - Refahiye Burcu: Boğa Kilosu: 62 Boyu: 1.70 m Göz Rengi: Kahverengi Saç Rengi: Siyah Eğitim Durumu: Sevgilisi: Yağmur Tanrısevsin Evli mi: Hayır Eşi..

Ebru Öztürk Kimdir? 00:57

Ebru Öztürk Kimdir?

Adı Soyadı: Ebru Öztürk Doğum Tarihi: 5 Mayıs 1986 Nereli: Konya Burcu: Boğa Kilosu: 54 Boyu: 1.69 Göz Rengi: Siyah Saç Rengi: Sarı Eğitim Durumu:Konya Selçuk Üniversitesi Mezunudur Sevgilisi: Bilinmiyor Evli ..

Zuhal Topal Kimdir? 01:51

Zuhal Topal Kimdir?

Adı Soyadı: Zuhal Topal Doğum Tarihi: 23 Eylül 1976 Nereli: İstanbul, Türkiye Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.72 Göz Rengi: Açık Kahverengi Saç Rengi: Kumral Eğitim Durumu: Mimarlık mezunu Sevgilisi: Yok Evlimi: Evli..

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler 04:22

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler

Bir sabah saçlarımı okşayıp da rüzgar İzlerini sürüp de gidecek beyaz beyaz Ve güneş aynaya baktığımda çizgilerden Yeni bir yüz gösterecek üzülerek biraz Yok olmaz erken daha Biraz geç kalın ne olur Hiç hazır değilim hen..

Merve Sevinin Kombini Çok Eleştirildi Son Noktayı Jüri Koydu! 08:01

Merve Sevinin Kombini Çok Eleştirildi Son Noktayı Jüri Koydu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde Merve Sevin evlilik yıldönümü konsepti için siyah renkli kombin yapınca yarışmacılar Merve'yi konsepte uygun bulmadı. Siyah rengi yarışmac..

  • ANKA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayva Reçeli Nasıl Yapılır 07:08

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır

4 Tane büyük ayva Yaklaşık 2 litre su 1 Kg. Şeker Yarım çay kaşığı limontuzu Hazırlanışı : Ayvaları soyun minik minik doğrayın, limonlu suya atin. Ayvalar bu sayede kararmaz. Benim ayvalarım soyup doğrayınca tarttım ta..

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

Şule Karaok Yeni Ürünlerle Makyaj - Mavi Makyaj 08:02

Şule Karaok Yeni Ürünlerle Makyaj - Mavi Makyaj

Üçüncü yeni ürünlerle makyaj videosunun rengi bu kez size ait! Mavi makyaj en çok istenen renk olduğu için bu videoda onu hazırladım ve açıkçası renklere karşı daha sempatik bakmaya başladım! :)) Bir sonraki rengi ve den..

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten 08:06

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten

Bu videoda size beğenerek kullandığım su gibi ama kapatıcı NYX Total Control Drop Foundation Fondöteninin ilk 14 renginin önizlemesini gösterdim, bu video sponsorlu değil nitekim 14 rengi de koleksiyon olsun diye iste..

Dünyanın En Küçük Kedigili Paslı Kedi 01:57

Dünyanın En Küçük Kedigili Paslı Kedi

Paslı kedi (Prionailurus rubiginosus) küçük bir yaban kedisi. Bengal kedisi ile yakın akrabadır. Paslı kedi 40 cm'lik gövde boyu ve 20 cm kuyruk uzunluğu ile en küçük kedilerdendir. Adını boz sarı kürkü üzerindeki paslı..

  • JET TV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Etli Kuru Fasulye Tarifi 05:50

Etli Kuru Fasulye Tarifi

Malzemeler 2 su bardagi kuru fasulye Yarim kilo kemikli kuzu eti 1 tane kuru sogan 1 tane yesil biber 1 bucuk yemek kasigi domates salcasi Yarim cay bardagi siviyag Tuz karabiber kimyon Pisirmek icinde 1 litre su Hazirl..

Kadayıf Kek Tatlısı Tarifi 03:21

Kadayıf Kek Tatlısı Tarifi

1.1 yemek kaşığı kadar tereyağı tavaya alınır. 2.Tereyağı eridikten sonra 250g çiğ kadayıf ve 1 yemek kaşığı şeker eklenerek kadayıfların rengi dönene kadar kavrulur. 3.Tarifin orijinalinde tereyağı kullanılmamıştı anc..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi  İrmik Tatlısı Yapımı 02:26

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi İrmik Tatlısı Yapımı

Bu tarifimizde sizlere dondurmalı irmik helvası nasıl nasıl yapılır adım adım anlattık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu helvalı tatlı tarifi bir yerde yediğinizde size yapılışı kolay olmayan bir tatlı tarifi gibi gele..

Cansu Yegin Dubai Vlog Benimle Gezin Makyaj, Alışveriş 18:32

Cansu Yegin Dubai Vlog Benimle Gezin Makyaj, Alışveriş

Makyajda Kullandıklarım: - Smashbox Photo Finish Primer - Make Up For Ever Ultra HD Stick Fondöten - Loreal True Match Kapatıcı - Kryolan Toz Transparan Pudra - Tarte PRO Glow Highlight&Contour Palet - Marc Jacobs Glow ..

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi 03:21

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi için Malzemeler 6-7 adet orta boy patates 400 gram kıyma 3 adet iri kuru soğan 400 gram mantar 1 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Yarım dem..

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın 03:16

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senin derinlerinde bir yerde buldum Sımsıkı sarılacak, karışacak köklerimiz Görmek, beraber olmak seninle Çok güzel belki ama düşlemek bambaşka Tenin almış beyaz..

Muz Salyangozu 03:07

Muz Salyangozu

Muz salyangozlar Kuzey Amerika karasal olan salyangozlar cins içeren Ariolimax . Onlar da, yeşilimsi kahverengi, ten rengi veya beyaz olabilir rağmen Genellikle (muz terminoloji gitmesine sebebiyet verir) sarı parlaktır...

  • PengoTV tarafından
  • 275 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dudak Kalemi & Tırnak Desenleri ve Rujlar 06:12

Dudak Kalemi & Tırnak Desenleri ve Rujlar

Dudak makyajlarının, tırnak ve oje modellerinin, rujların bulunduğu videomuzu izlediğiniz için teşekkürler.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.481 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harika Saç Yapma Teknikleri & Güzel Ojeler 06:40

Harika Saç Yapma Teknikleri & Güzel Ojeler

Tel toka yerine,saçınızı topuz yaparken burgulu tel toka kullanarak baş ağrısından kaçınabilirsiniz. Sadece bir dakikada iş ya da okul günü için farklı saç modellerini deneyebilirsiniz. Muhteşem saç toplama ve yapma tekn..

  • Kadınca tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gotik Örümcek Ağı Makyajı 06:07

Gotik Örümcek Ağı Makyajı

Waaaaoow Dedirtecek Gotik Tarzı makyaj..

Düğün Makyajı 01:00

Düğün Makyajı

Çok Şık Ve Gösterişli Makyaj..

Kızlar İçin 3 Harika Kendin Yap Fikri 03:29

Kızlar İçin 3 Harika Kendin Yap Fikri

Eviniz de Yapacağınız Basit Ürünler...

9 Klişe Adımda Ofis Kadınını Tanıma Kılavuzu 02:27

9 Klişe Adımda Ofis Kadınını Tanıma Kılavuzu

Hani şu topuklu ayakkabılarının altlarına susturucular takmak istediğimiz, her öğlen kimyasal parfüm rüzgarları estirip bizlere gaz maskeleri taktıran, aseton ve oje kokularıyla bağımlılara dönüştüğümüz ofis kadınları, k..

  • JET TV tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebile Ölmez Siyah Beyaz Chanel Yarım Ay Manikür 05:33

Sebile Ölmez Siyah Beyaz Chanel Yarım Ay Manikür

Siyah Beyaz Yarım Ay Oje Tekniği..

Sebile Ölmez Püskürtme Yöntemi İle Manikür 02:06

Sebile Ölmez Püskürtme Yöntemi İle Manikür

Püskürtme Oje Tekniği..

Çabuk Kırılan Tırnaklara Bakım Kürü 05:57

Çabuk Kırılan Tırnaklara Bakım Kürü

'Oje kokusunu içinize çekmeyin.'..

  • NABIZ tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebile Ölmez - Harley Quinn Makyajı 13:52

Sebile Ölmez - Harley Quinn Makyajı

Vizyona giren Suicide Squad Filminden Harley Quinn Makyajını denedim. Saçlarımı saç tebeşiri ile boyadım (master Pastel) Lens: Solotica Hidrocor Topaz Çengelli İğne Küpeler: H&M sezon Mavi Oje: Nails Inc Baker Street..