#Oje rengi sorunsalı

Meclis Baştan Aşağı Değişiyor 02:00

Meclis Baştan Aşağı Değişiyor

Değiştiğinden beri tartışması konusu oldu. Hem rengi, hem derisi tartışıldı. Yapıldığı yıllarda o kadar pahalıydı ki, ceylan derisi dendi. Ama aslında dana derisiydi. Son yıllarda ise turuncu rengiyle sinirleri bozduğu,..

Lila Ve Gri Saç Nasıl Yapılır 05:58

Lila Ve Gri Saç Nasıl Yapılır

Gri saç rengi ve küllü saç renklerini tercih etmek bir kaç yıl öncesine kadar düşünülemezdi bile. Ancak bir kaç yıl içerisinde saç renkleri içinde çok ciddi bir popülerliğe sahip olmayı başardı. Önceleri kadınlar tarafın..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

Recep Tayyip Erdoğan'dan Gurbet Şiiri 01:23

Recep Tayyip Erdoğan'dan Gurbet Şiiri

Dağda dolaşırken yakma kandili, Fersiz gözlerimi dağlama gurbet! Ne söylemez, akan suların dili, Sessizlik içinde çağlama gurbet! Titrek parmağınla tutup tığını. Alnıma işleme kırışığını Duvarda, emerek mum ışığını..

Kemal Doğuludan Duygunun Kıyafetine Altın Dokunuş! 11:39

Kemal Doğuludan Duygunun Kıyafetine Altın Dokunuş!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 19 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 149. bölümünde Simay Tokatlı, Duygu Çevik'in elbisesinin kendisine en az 3 beden büyük olduğunu söyleyince Duygu önce kendisini savunmaya çalıştı sonra elbise..

  • ANKA tarafından
  • 552 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simli Göz Makyajı 00:56

Simli Göz Makyajı

Bu yaz podyumlardan bir misafirimiz daha var: Simli makyajlar! Kullanım kolaylığı ve yakışma miktarı düşünüldüğünde simleri en rahat gözlere uygulayabileceğimizi söyleyebiliriz. Neredeyse her markada makyaj simleri bula..

Kopmalık Hint Müziği 04:29

Kopmalık Hint Müziği

Maşaallah Maşallah Masallah masallah Oooooooooo Masallah masallah Güzel çehrene maşallah Senin gözlerin beni Benden aldı maşallah Seni elde edince benim oldu tüm cihan.... Ho..heyy. Ho. Heyyyyy. Masallah masallah Güze..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Hangi Renk Farklı? - Gözlerin Keskinse Görebilirsin 05:27

Hangi Renk Farklı? - Gözlerin Keskinse Görebilirsin

Bu videoda gözlerinizin ne kadar keskin olduğunu test ediyoruz. Bakalım farklı olan rengi ayırt edebilecek misiniz?..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahadır Tatlıöz - Eflatun 04:04

Bahadır Tatlıöz - Eflatun

Bana güller yolla uzaklardan kokunla gelsin Ben çekeyim içime derin derin senmiş gibi Bana sözler yaz kendi dilinden adım geçsin Ben duyarım uzaklardan yanımdaymış gibi Uzun olur geceler gündüzlerden sen yokken Üç beş do..

 Rihanna Değişime Doymuyor 00:59

Rihanna Değişime Doymuyor

Instagram hesabında Crop Over Festivali'nden fotoğraf paylaşan Rihanna turkuaz rengi saçlarıyla herkesi şaşırttı..

  • ANKA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Öykü Karayel'in  Kırmızılar İçinde Cesur Pozları 01:55

Öykü Karayel'in Kırmızılar İçinde Cesur Pozları

Kalp Atışı dizisiyle tekrar yıldızı parlayan oyuncu Öykü Karayel'in İddialı Rengi Kırmızılar İçinde Cesur Pozları..

  • ANKA tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Renk Körü Kardeşlerin Mutluluğu 03:41

Renk Körü Kardeşlerin Mutluluğu

Hayatlarında kırmızı ve yeşil rengi hiç doğru bir şekilde göremeyen doğuştan renk körü kardeşler 12 yaşındaki Logan ve 9 yaşındaki Lincoln ailesinin onlara aldıkları özel gözlüklerle renkleri tam olarak görmüşler...

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın- Eski Sevgili Halukun Korkulu Rüyası Oluyor! 06:02

Çocuklar Duymasın- Eski Sevgili Halukun Korkulu Rüyası Oluyor!

Çocuklar Duymasın 8. Bölüm'de; Haluk, sosyal medya kurbanı oluyor ve eski sevgilisi ortaya çıkıyor. Eski sevgili Sevgi, eve kadar gelince olayların rengi değişiyor! Çocuklar Duymasın son bölümde, Haluk'un sosyal medyada ..

  • ANKA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzlemesi Aşırı Keyifli Duvar Temizliği 01:10

İzlemesi Aşırı Keyifli Duvar Temizliği

Kirden rengi ve görüntüsü değişmiş duvarı tazyikli suyun verdiği basınçla tertemiz yapan şu basınçlı alet, izleyenlere keyif veriyor...

Yıldz Tilbe  Ummadığım Anda 03:52

Yıldz Tilbe Ummadığım Anda

Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim kıskanırlar Yalanlar anlatırlar Bizi ayıramazlar Aşkın dizind..

Londra'da Gökyüzü Kızılımsı Renge Büründü 00:50

Londra'da Gökyüzü Kızılımsı Renge Büründü

Avrupa’nın kuzey batısı ve özellikle Britanya Adası’nı etkisi altına alan Ofelya Kasırgası, pazartesi günü Londra’da havanın renginin değişmesine neden oldu. Meteoroloji uzmanı Grahame Madge’in The Independent’a yaptığı..

İzmirli  Afro Türkler 02:33

İzmirli Afro Türkler

Afrikalı atalarından miras siyahi rengi tenlerinde, yıllardır tek vatan bildikleri Türkiye sevgisini ise yüreklerinde taşıyor. Çeşitli nedenlerle Anadolu'ya gelen siyahi göçmenlerin torunları yaşamlarını, sayıları azalsa..

Örnek Girişimci Kadının Hayalini 'Yeşil Yumurta' Tesisi Süslüyor 01:17

Örnek Girişimci Kadının Hayalini 'Yeşil Yumurta' Tesisi Süslüyor

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir kadın girişimci, komşusundan kuluçkalık olarak aldığı yumurtanın rengi yeşil çıkınca bu alanda başladığı üreti̇mde başarıyı yakaladı...

Seyirci Vücut Geliştirme Şampiyonlarını Ezdi 01:30

Seyirci Vücut Geliştirme Şampiyonlarını Ezdi

Vücut geliştirme şampiyonları gösteri yaptığı esnada kim olduğu bilinmeyen ve sahneye atlayan bir adam kaslarını göstermeye başlayınca işin rengi bir anda değişti...

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmran Hanım'ın Altın Çatal Testi 01:23

İmran Hanım'ın Altın Çatal Testi

Gelin Evi'nin 516. Bölümünde; 7 aylık evli, 29 yaşında, ev hanımı Elif Uçun’un evine konuk olundu. Elif Hanım'ın masa düzenini hazırlarken altın rengi kullanmasını fırsat bilen dış ses, gelinleri kandırmak için çatal bıç..

  • BETA tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi 05:18

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği için Malzemeler: 4-5 dal tercihen orta kalınlıkta pırasa 2 adet havuç 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı yarım çay bardağı pirinç 1çay kaşığı kadar tuz 2 adet domates + domatesin rengi ço..

Tereyağlı Erişte Tarifi 01:22

Tereyağlı Erişte Tarifi

Tereyağlı erişte 1.Uygun bir tencereye 3 yemek kaşığı tereyağı ve 1 yemek kaşığı sıvı yağ alınır, 2.Tereyağı eridikten sonra 3 su bardağı erişte tencereye eklenir ve eriştelerin rengi dönene kadar kavrulur. 3.Kavrulan er..

Terbiyeli Tavuk Suyu Çorba Tarifi 04:51

Terbiyeli Tavuk Suyu Çorba Tarifi

1 Çay bardağı şehriye 1 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber Terbiyesi için 2 Yemek kaşığı yoğurt 1 Tane yumurta 1 Yemek kaşığı un Yarım limon suyu Hazırlanışı Tencereye tavuk suyunu ve normal suyumuzu koyalım. Didikle..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..

İlayda Akdoğan Günlük Makyajım 13:41

İlayda Akdoğan Günlük Makyajım

Kullandığım Ürünler Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme Nemlendirici Bobbi Brown Skin Foundation (Diamond rengi) Dior Skin Flash Kapatıcı Diorblush Light And Contour Sculpting Stick Duo Dior Glow Maximizer Mak..

Aşure Tarifi 10:30

Aşure Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Aşurelik Buğday 1 su bardağı Nohut 1 su bardağı Fasulye 1 kase Kuru Kayısı 1 kase Dolmalık Fıstık 1 kase Fındık 1/2 kase File Badem 1 çay kaşığı Zencefil 1 çubuk Tarçın 1/8 Muskat Rendesi 2 çay k..