#Oje rengi sorunsalı

Kaşarlı Menemen Tarifi 04:45

Kaşarlı Menemen Tarifi

Tarifi Tavaya 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tereyağı koyun.1 tane kuru soğanı doğrayıp ekleyelim. Soğanımızı yağda kavuralım. Ardından 3 tane soyup doğradığımız domatesleri ekleyelim. Kapağını kapatıp 2-3 dk. pi..

Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi 07:22

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi ve Malzemeler : (Pilavın miktarını kişi sayısına göre çoğaltabilirsiniz. Ben 4 kişilik yaptım.) 1 su bardağı arpa şehriye 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2 tane dom..

GiyenBayan Zayıf ve Uzun Görünmek için 5 Giyim Hilesi Giyen Bayan 02:53

GiyenBayan Zayıf ve Uzun Görünmek için 5 Giyim Hilesi Giyen Bayan

1. Yüksek bel pantolonlar sizi olduğunuzdan uzun gösterir. 2. Monokromatik yani tek renk giyinin. Kombininizin tüm parçaları aynı renk olsun. 3. Enine yerine boyuna çizgili kıyafetler giyin. 4. V yakalı giysiler sizi ol..

Belgin Uruk Sevgililer Gününe Özel Şal Modeli 05:16

Belgin Uruk Sevgililer Gününe Özel Şal Modeli

sevgililer günü ne özel şal modeli .. Gelin ve nişan modelleri ,Aşkın rengi kırmızı renk ile ilişkilendirildiği için bu günü ne özel kırmızı tül ile şal modeli hazırladım.. Umarım beğenirsiniz ....

Şalgamlı  Bulgur  Salatası Tarifi 04:34

Şalgamlı Bulgur Salatası Tarifi

Herkesin çok beğendiği çok nefis bulgur salatasını eminim siz de çok seveceksiniz. Özellikle çay sofralarına çok yakışıyor, hem rengi hem lezzetiyle şahane bir tarif. Şalgamlı Bulgur Salatası Malzemeler; 2 su bardağı şa..

Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

Beşamel Soslu Kıymalı Fırın Makarna Tarifi 08:05

Beşamel Soslu Kıymalı Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : Yarım paket haşlanmış makarna 350-400 gr. Dana yağsız kıyma 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak Kırmızı yeşil varsa sarı biber 3 tane rendelenmiş domates 1 tatlı kaşığı biber salçası B..

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Aşkım İrem Aktulga Balık Makyaj Fırçaları 08:47

Aşkım İrem Aktulga Balık Makyaj Fırçaları

Video da söylemeyi unutmuşum çok sorulmuş kullandığım kontür Bobbi Brown Skin Foundation stick Cool Espresso Rengi..

Gamze Ekşi Sonbahar Kış Makyaj Trendleri 09:12

Gamze Ekşi Sonbahar Kış Makyaj Trendleri

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER: catrice eye base the balm nude dude pastel 15 numara allık essence multi acition maskara flormar stlymatic s04 loreal paris matte fondoten (11 vanilya rengi) maybelline kapatıcı (01) pastel 15 ve 16..

Gamze Ekşi Mor Eyeliner Makyajı 07:36

Gamze Ekşi Mor Eyeliner Makyajı

izlediğiniz için teşekkürler sizi çoook seviyorumm :) KULLANDIĞIM ÜRÜNLER: rimmel london wake me up fondoten ve kapatıcı romantic bird makeup palet essence efect long lasting mor rengi essence multi accition maskara p..

Merve Özkaynak Altın Renkli Ürünleri Denedim 13:13

Merve Özkaynak Altın Renkli Ürünleri Denedim

Bu kez ışıl ışıl altın renkli ürünler denediğim bir video hazırladım. Ojelerimden, rujuma her şey altın rengi olacak...

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Unlu İrmikli Helva Tarifi 06:35

Unlu İrmikli Helva Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi irmik 1 su bardagi un 1 paket tereyagi Serbeti icin 2 su bardagi seker 2 su bardagi su 2 su bardagi süt Hazirlanisi Tencereye serbet malzemeleri koyun ve isitin ama kaynatmayin. Genis ve der..

Sebzeli Lazanya Tarifi 06:48

Sebzeli Lazanya Tarifi

Malzemeler Sebzeler icin istediginizi pisirin ben bugün evde olanlari kullanarak yaptim. 3 tane kabak 250 gr Mantar Yarim kilo Brokoli 1 2 tane havuc 1 tane kirmizi biber 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 3 yk siviyag Bah..

Tarzım Cepte Hologramlı Yılbaşı Makyajı 10:25

Tarzım Cepte Hologramlı Yılbaşı Makyajı

Gecenin rengi kırmızıyı, parıltılı ve buğulu gözlerle doğru şekilde nasıl birleştireceğini ünlü makyör Serhat Şen'den öğren...

Ünlü Şarkıcı Simge Sağın Sarı Saçlarıyla Olay Oldu 01:12

Ünlü Şarkıcı Simge Sağın Sarı Saçlarıyla Olay Oldu

Şarkıcı Simge Sağın, saç rengini sarıya boyattı ve imaj değişikliğine gitti. Sağın, yeni halini sosyal medya hesabından paylaştı ve altına ş notu düştü: Ne yaparsa güzel yapıyor. Bilindiği üzere Simge sağın saç rengi ..

  • BETA tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) 03:13

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik)

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senin derinlerinde bir yerde buldum Sımsıkı sarılacak, karışacak köklerimi Görmek, beraber olmak seninle çok güzel belki ama Düşlemek bambaşka Tenin ..

Yaşpasta Tarifi 10:01

Yaşpasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 paket vanilya Yarim paket kabartmatozu 1 su bardagindan iki parmak eksik seker(150gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(120gr) 2 yemek kasigi kak..

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek 07:36

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek

Kuru meyveli kek tarifi Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un 1 tane portakalin ..

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta 09:32

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta

MUZLU RULO PASTA TARIFI MALZEMELER Ic kremasi icin gerekenler Yarim litre süt(2 su bardagi) 1 tane yumurta sarisi Yarim su bardagi seker 2 yk nisasta 2 yk un 1 paket vanilya 1 yk tereyagi Pandispanyasi icin gerekenler 5 ..

Seven İnsan Verecek 00:15

Seven İnsan Verecek

Yurdum insanını kasıp kavuran tiktok uygulamasında bir kadın vermekle ilgili video çekmiş. Başlarda yanlış anlaşılmaya meyil verse de sonradan işin rengi değişmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sinan Akçıl & Saide Guliyeva - Daima Yaşa Azerbaycan 03:12

Sinan Akçıl & Saide Guliyeva - Daima Yaşa Azerbaycan

Daima Yaşa Azerbaycan şarkı sözleri ile Yeşil ve kırmızı mavi Bu bizdeki kalbin rengi Çocuğu yaşlısı genci Hepsi cesur halkın sesi Vatansız olmaz Kursundan korkmaz Hepimiz tek can sen daima Yaşa Azerbaycan Kimseden k..

Schwarzwälder Kirschtorte Karaorman Pastasının Tarifi 11:41

Schwarzwälder Kirschtorte Karaorman Pastasının Tarifi

Karaorman pastasinin tarifi Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane yumurta 4 yk ilik su 2 cay bardagi seker 1 cay bardagi kakao 1su bardagindan 2 parmak eksik siviyag 1 su bardagindan 2 parmak eksik soda(minera..

Beşamel Soslu Kıymalı Krep Sarma Yemeği 10:53

Beşamel Soslu Kıymalı Krep Sarma Yemeği

Malzemeler Kiymali harci icin gerekenler 500 gr dana kiyma(kusbasi tavuk yada dana etide olur) 2 tane dogranmis kuru sogan 3 yk siviyag 1 tane yesil biber 1 tane kirmizi biber 3 dis sarmisak 1 yk domates salcasi 1 cay ..

Çilekli Pasta Tarifi 10:39

Çilekli Pasta Tarifi

Alt tabanindaki pandispanyasi icin gerekenler 3 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi seker(80 gr) 4 yemek kasigi siviyag(30gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(100gr) 1 yemek kasigi sirke 1 paket vanilya yarim pa..

Hasta sayısında artış sürüyor 02:05

Hasta sayısında artış sürüyor

KORONAVİRÜS SALGININDA İSE TÜM TÜRKİYE'DE ALARMIN RENGİ KIRMIZIYA DÖNDÜ. SAĞLIK ÇALIŞANLARINLARINA BİR KEZ DAHA İSTİFA YASAĞI GETİRİLDİ, YILLIK İZİNLER İPTAL EDİLDİ. SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA BİLİM KURULU'NU VAKA SAY..

Kısıtlamalar yine geldi! 03:15

Kısıtlamalar yine geldi!

KORONAVİRÜS ALARMININ RENGİ KIRMIZIYA DÖNDÜ, KISITLAMALAR YENİDEN GELDİ. AVM', KUAFÖR VE MARKETLERE SAAT AYARI YAPILDI, 65 YAŞ ÜSTÜ İLE 20 YAŞ ALTINA BELLİ SAAT SINIRLAMALARI GETİRİLDİ. OKULLAR YÜZ YÜZE EĞİTİME KAPANIRK..

Kek Tarifi 06:04

Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 bucuk su bardagi seker 1 bucuk su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 cay bardagi kakao 2 bucuk su bardagi un Üstündeki sosu icin gerekenler 1 su bardagi s..