#Okul servisi deyince akla gelen 13 Şey

Stres Çarkı Mesneviden Ders Aldım Versiyonu 00:24

Stres Çarkı Mesneviden Ders Aldım Versiyonu

Stres çarkı nedir? Yanınızdan geçen, özellikle ortaokul ve lise dönemindeki çocukların ellerinde sürekli dönen bir şey görüyorsanız işte stres çarkı tam olarak da o dönen şeye deniyor. Asıl amacı stresli anlarda zihni d..

  • JET TV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım 05:09

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım

Özledim koynunda uyanmayı yarı baygın sabahlara Hiçbir şey düşünmeden, konuşmadan Dalıp gitmek uzaklara Sonra düşmek ölüm gibi uçurumlara Nerdesin sesin nerde Kirpiğinden düşen hüzün hala yerde Hepsi boş Kazanmalar baş..

_Denial_ Sinemalarda 01:57

_Denial_ Sinemalarda

Amerikalı tarihçi Deborah E. Lipstadt’ın, Holokost inkarcısı ilan ettiği İngiliz yazar David İrving’e karşı yürüttüğü yasal mücadelesini anlatan “Denial/İnkar” filmi gösterime girdi. Film’de tarihçi Deborah Lipstadt’ı R..

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz 00:55

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz

Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı siyasi istikrarsızlık risklerine karşı küresel serbest ticaretin artması ve Avrupa iç piyasasının derinleşmesinin yüksek büyüme sağlayabileceğini söyledi. Brüksel’de düzenlen..

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlendirmek İstiyor 01:00

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlend

Washington’a resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da bir araya geldi. İkili bir saat süren görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. Trump’ı s..

Bahar Candan Emine Aydını Yerden Yere Vurdu 10:00

Bahar Candan Emine Aydını Yerden Yere Vurdu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde kendisine az önce övgüler yağdıran Emine Aydın'a kötü görünüyorsun, hiç bir şey yakışmamış herhalde görmüyorlar diye çıkışınca Öykü Serter, E..

  • ANKA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stres Çarkı İle Kız Tavlamak 10:11

Stres Çarkı İle Kız Tavlamak

Stres çarkı nedir? Yanınızdan geçen, özellikle ortaokul ve lise dönemindeki çocukların ellerinde sürekli dönen bir şey görüyorsanız işte stres çarkı tam olarak da o dönen şeye deniyor. Asıl amacı stresli anlarda zihni d..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek 01:35

Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek

Acı Hayat. Kerem (Cüneyt Arkın) ve Ebru (Filiz Akın). İki genç ve güzel insan. Tesadüfen birlikte bulundukları bir partide tanıştılar. İlişkileri kısa sürede büyük bir aşka dönüşür. Evlenmeye karar verirler. Hesap etmedi..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Ağlama Duvarında Galatasaray'a Giydiren Amca 00:21

Ağlama Duvarında Galatasaray'a Giydiren Amca

Ağlama duvarında insan iyi bir şey olsun diye dua eder ama görüntüdeki amca Fenerbahçe galibiyetini üstünden atamaış olmamalı Galatasaray giydiriyor..

  • JET TV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
04:37

"Hiç Kimse Pantolon Giyenleri Sevmez!

Hiç kimse pantolon giyenleri sevmez! diyen şeker şey boyundan büyük işlere kalkışarak ebeveynlerini giydirdi. Stella henüz 3 yaşında ama kombin yapmayı çoğumuzdan iyi biliyor...

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Ligi'nde İkinci Tosic Vakası 00:29

Almanya Ligi'nde İkinci Tosic Vakası

Almanya Kupası yarı final maçında Eintracht Frankfurt, uzatmalarla 1-1 tamamlanan maçta, penaltı atışları sonunda Borussia Mönchengladbach'ı 8-7 yenerek finale yükseldi. Penaltılarda dikkat çeken şey ise Borussia Mönchen..

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı 01:19

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir federal mahkeme Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD’ye girişini yasaklayan kararnamesini geçici olarak askıya aldı. New York federal mahkemesi havaalanl..

Nükhet Duru - De 04:00

Nükhet Duru - De

Bana güzel bi şey söyle içinde bi umut olsun Gözlerim değilse de kalbim inanadursun Dün akşam çok yağmur yağdı Gelemedim üzgünüm de Rüya Tabirleri Aklım sende kaldı amma arayamadım de Kapılarda durma öyle Gir içeri sarıl..

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı 01:34

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yates, yedi Müslüman ülkenin vatandaşl..

Hızlı Şekilde Yayılan Bira Yogası 00:53

Hızlı Şekilde Yayılan Bira Yogası

Almanya'da başlayan 'bira yogası' şimdi de Tayland ve Avustralya'da yapılıyor. Yoga yapanlar deneyimlerini şu sözlerle aktarıyor: Biz iki şeyi birleştiriyoruz, bira içmeyi ve yogayı. Zihnimizi bira şişesine odaklayarak ..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Yıldız - Allah Neden Ruhumun Daralmasına Müsade Ediyor 09:51

Mehmet Yıldız - Allah Neden Ruhumun Daralmasına Müsade Ediyor

Ortada hiçbir şey yokken neden birden ruhum daralıyor?..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teoman - Serseri 03:41

Teoman - Serseri

Bunlar güzel günlerimiz Daha beter olcak her şey Dünya zaten yalan dolan Kaderden kaçamaz insan Vurulmuş kalbinin ortasından... Aynaya bakmam Kendimi bilmem Hayat acıtınca Dünyayı sevmem Ne yazık ki tek tabanc..

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 03:21

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var

Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, nuhun nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben baş..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Ne Zaman Didim Hacı? 00:57

Ne Zaman Didim Hacı?

Anladığım Kadarı İle Ödev Yapmayan Akıllı Öğrencilerimizin Öğretmenden Yırtma Macerası... Videonun Sonunda İse Kişelemenin Kötü Bir Şey Olduğunu Anlıyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
A101'de Bir Cuma Günü Klasiği 01:56

A101'de Bir Cuma Günü Klasiği

Teyzeler ve amcalar büyük bir dikkatle açılışı bekliyor ve marketin açıldığı o an her şey kopuyor. Sanki darbe olmuş havasınca görüntülerimiz sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor 00:53

Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor

Romanya’da hükümet kitlesel protestolara yol açan yolsuzluk affı kararnamesini geri çekiyor. Başbakan Sorin Grindeanu af ve ceza kanununda değişiklik öngören tasarının iptalini görüşmek için Pazartesi günü toplanacakları..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde Adalet Yok 01:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde Adalet

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinden beklenen nedir? Adalettir. Ama Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde adalet var mı? Asla böyle bir şey yok. dedi...

Erdogan  Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde Adalet Yok 01:02

Erdogan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde Adalet Yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinden beklenen nedir? Adalettir. Ama Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde adalet var mı? Asla böyle bir şey yok. dedi...

Hafız Yusuf Efendi Hacivat Karagöz 00:37

Hafız Yusuf Efendi Hacivat Karagöz

Hafız Yusuf Efendi. Erler Film tarafından 1988 yılında çekilen Hafız Yusuf Efendi filmi 1870'li yıllarda Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız ..