#Okul servisi deyince akla gelen 13 Şey

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3 03:05

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3

Benjamins 3 şarkı sözleri ile Techno arabesk afrotrap hepsi kanımda Yine çalıyor arabada Stil Acid Arab Albino zencilerim gece gündüz yanımda Ara bul bizi karanlıkta ayışığında Kestim irtibatı bomboş insanlarla rahat..

Halayın Önünden Geçen Tanımlanamayan Cisim 00:06

Halayın Önünden Geçen Tanımlanamayan Cisim

Düğünde halay çekenlerin önünden ışık hızında bir şey geçiyor. Dikkatli bakıldığında bu cismin davulcu olduğu anlaşılıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yunanistan Geri Adım Attı- -Türkiye ile Sorun İstemiyoruz 02:00

Yunanistan Geri Adım Attı- -Türkiye ile Sorun İstemiyoruz

Yunanistan Türk kargo gemisinin önünü kesmeye çalışmış, ancak Türk fırkateyninin müdahalesiyle karşılaşmıştı. Türkiye ile çatışmaya hazırız diyen Yunanistan şimdi ise geri adım attı. Atina, Türkiye ile savaşmak isteyec..

Salgında Kritik İki Ay! 01:26

Salgında Kritik İki Ay!

Temmuz ayında koronavirüs vaka sayısının 100’ün altına inmesi hedeflenirken, Haziran ayında başlayan normalleşme süreci ile birlikte beklenen tablo gerçekleşmedi. ‘Virüs bitti, her şey normale döndü’ yanılgısına düşüldüğ..

İstanbul'a kadın tren sürücüleri geliyor 03:48

İstanbul'a kadın tren sürücüleri geliyor

Yüzlerce başvuru arasından başarılı olan 88 kadın aday Metro İstanbul ailesine katıldı. İBB'de kadın çalışan istihdamını önemsiyoruz. Bu değişimin İstanbul'a çok şey katacağına inanıyoruz...

Testi pozitif çıktı sosyal medyadan uyardı! 01:48

Testi pozitif çıktı sosyal medyadan uyardı!

Manisa’nın Kula ilçesinde son günlerde artan vakalar sonrası korona virüse yakalanan bir vatandaş, tedavi gördüğü hastaneden paylaştığı videoyla vatandaşları uyardı. Bu durumu yaşamayanların henüz ciddiyetin farkında olm..

Kızlar Market Arabası ile Eğlenen Kızlar 02:26

Kızlar Market Arabası ile Eğlenen Kızlar

Eğlenecek hiç bir şey kalmamış gibi bu kızlar marketten aldıkları araba ile eğlenmiş. Kızlar market arabası ile eğlendikçe keyiflenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 187 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik) 02:50

Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik)

Gül ki Sevgilim; Bu sabah yerini kimler almış Diye düşündüm kalktığımda Hiçbiri seni, hiçbiri beni Hiçbiri bizi anlamamış Bu sabah telefonu hiç açmadım Çaldı durdu aldırmadım Hiç bir şey seni, seni düşünmemi Engellemez ..

Berkay - İki Hece (Official Video) 03:41

Berkay - İki Hece (Official Video)

Söz, Müzik & Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Back Vokal: Çağrı Telkıvıran Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Yönetmen: Murat Joker Şarkı Sözleri: Öncesinde belliydi sahte duyguların Anlamazlıktan geldim masald..

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik) 04:09

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik)

Beni İyi Sanıyorlar; Uzun oldu gideli sen Ne de koydu ah bi' bilsen Beni sorarsan iyi işte Nasıl olunursa öyleyim ayrıldıktan sonra Her şey aynı Aynı kuşlar Karanfiller Hepsinin selamı var sana Ne de zormuş başa çıkmak ..

Toyota Motor Corporation 01:38

Toyota Motor Corporation

Var olan şehirleri düzeltmek imkansız. Peki o zaman yeni şehirler kuralım mı? Toyota'nın Fuji dağı eteklerinde inşaa etmeyi düşündüğü Woven Şehri buna bir örnek. Şehirde tüm evlerin çatısı solar panellerle kaplı ve yak..

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ankaralı evsiz Hasan'a devletten yardım eli 01:52

Ankaralı evsiz Hasan'a devletten yardım eli

Sokaklarda yatıp kalkıyor ama haline yine de şükrediyor. Ankara'da mendil satarak hayatını kazanmaya çalışan ve sosyal medyada bir anda gündem olan evsiz Hasan'a devlet sahip çıktı. Ankara Valiliği, Hasan'ın ihtiyaçların..

  • PengoTV tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aşure dağıtırken can verdi 01:50

Aşure dağıtırken can verdi

20 YAŞINDAKİ EDA MÜDÜROĞLU BİR GÜN ÖYLE SIKILDI Kİ SOSYAL MEDYA HESABINA ''İÇİMDEKİ SIKINTININ HADDİ HESABI YOK'' DİYE YAZDI. SABAH UYANDI. KARA BULUTLAR DAĞILDI SANDI. BAŞINA ÖYLE BİR ŞEY GELDİ Kİ TÜM TÜRKİYE O'NA AĞLAD..

İşte bizim bayrak sevgimiz 04:20

İşte bizim bayrak sevgimiz

Bursa'da sokakta yürürken internet kafenin önünde asılı Türk bayrağını 3 kere öperek alnına koyan yaşlı kadının o görüntüleri, İşte bizim bayrak sevgimiz dedirtti. O görüntüleri izlediğinde duygulandığını söyleyen işle..

Şakadan rehin almış! 01:53

Şakadan rehin almış!

ADANA'DA BİR MAHALLE MUHTARI, İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜNÜN SIRTINA SİLAH DAYAMIŞ,, YOL İSTEMİŞTİ... KARAKOLDA ŞAKA YAPTIĞINI SÖYLEYİP SERBEST KALDI. MAHALLE SAKİNLERİ DE YAPMAZ ÖYLE ŞEY DİYEREK MUHTARLARINA ARKA ÇIKTI...

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepki... 02:19

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepk

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde maske takması için kendisini uyaran polise aldırış etmeyip maske takmamak için direnen bir kadın ortalığı ayağa kaldırdı. Polise ve çevredekilere hakaretler yağdıran kadının tavırları çevredek..

Ersay Üner - Güm 03:40

Ersay Üner - Güm

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix&Mastering : Tarik Ceran / Digilog by TC Yönetmen: Bedran Güzel Güm şarkı sözleri ile Uzun zamandır atmıyordu böyle kalbim Güm güm güm güm Tam unutmuştum seni Ne ara..

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan 04:35

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan

Bana yalan söylüyorsun Gerçekleri gizliyorsun Bakışlarından belli Sen de beni seviyorsun Eğer sevmiyorsan söyle bileyim Aşkını kalbime gömer giderim Bir daha aramam yemin ederim Yeter ki sevgilim gerçekçi ol Biliyorsun..

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik) 04:10

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik)

Sükut-u Hayal; Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ki Yana yakıla sevdiğim ne varsa Hep s..

İrem Derici - Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa 03:58

İrem Derici - Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa

Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa şarkı sözleri ile Kor kor bu ateşler Kor kor bu gidişler Beni almazsan eğer neye yarar bu sevişler Zor zor bu gidişler Kor kor bu ateşler Kor kor bu gidişler Yanmazsan eğer neye yarar bu se..

Bilal SONSES - Sevme 03:57

Bilal SONSES - Sevme

Bilal Sonses’in Wovie etiketiyle yayınlanan “Sevme” adlı şarkısı yayında! Instagram: http://instagram.com/bilalsonses Söz - Müzik: İbrahim Erkal Düzenleme: Bilal Sonses Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Elektro..

  • TEK KANAL tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadir Gecesi Doğan Ördek 00:08

Kadir Gecesi Doğan Ördek

Şans nedir denir dendiğinide bu videoyu izlettirmek lazım. Onlarca timsahın arasında gezipde bir şey olmayan ördek acayip şanslı......

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kantaron yağının bilmeniz gereken faydaları 03:46

Kantaron yağının bilmeniz gereken faydaları

Kantaron yağını sarı veya kırmızı olarak mutlaka duymuşsunuzdur. Sarı ve kırmızı kantaron yağını ayıran tek şey bitkinin taze ya da kurutulmuş çiçeğinden hazırlanmış olmalarıdır Kantaron yağının sağlık üzerinde olumlu e..

Uzmanından sık mangal uyarısı- Mide kanserine neden olabilir 05:31

Uzmanından sık mangal uyarısı- Mide kanserine neden olabilir

İzmir Kent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Necdet Yetim, Türk kültürünün sevilen lezzeti mangalın sık yapımıyla ilgili uyarılarda bulundu. Yüksek ateşe maruz kalan yiyeceklerin aşırı tüketilmesinin doğru olmadığını ..

ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ? 01:00

ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ?

ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ? SABIRLI OLMAYI; Baban eve gelsin, sen görürsün HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI; Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı DİYALOG KURMAYI; Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!! Ne söyliy..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay 56:08

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar.Dikkatlice okumanızı istiyorum, teşekkürler. 100.000 beğeniden sonra yeni bölüm gelecektir.nDaha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeyt..

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) 03:49

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme: Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; Ah gelemem ki Diyemem ben Nasılsın sen iyi misin? Hava nasıl oralarda..

  • TEK KANAL tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oğuzhan Koç - Kendime Sardım 03:16

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım

Kendime Sardım; Bana tek bir güzel şey söyle Gitmeden önce, yeter Hatalarımı görme Gün bitmeden ayrıl, dönme İstemem artık öpme öpme dudağımdan Kalan ağlar, giden gülsün de Kaldı gönülde, kocaman keder Yalanlarını bile..

SİZİ BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAK 24 MODA TÜYOSU 13:45

SİZİ BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAK 24 MODA TÜYOSU

Sürekli aynı giysileri giymek sıkıcı olabiliyor. Fakat bazen eskilerimizi atmayı da istemeyiz çünkü her şey günü gelince yine moda olur. Bu videoda size şahane kendin yap fikirleri ve eski giysilerinizi geri dönüştürüp y..

  • GÜL tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Melek ölüme böyle gitti! 02:07

Melek ölüme böyle gitti!

EĞER BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE BABAMA ONU ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLEYİN YAZMIŞTI. BABASI O NOTU MELEĞİ ÖLÜNCE GÖREBİLDİ. SADECE O NOT DEĞİL,,,24 YAŞINDAKİ MELEK ASLAN'IN ÖLÜME NASIL YÜRÜDÜĞÜ DE ORTAYA ÇIKTI...