#Okul servisi deyince akla gelen 13 Şey

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Şampiyon 7. Bölüm 2:26:49

Şampiyon 7. Bölüm

Şampiyon 7. Bölüm Özeti:nnNecdet Suphi’nin ölümündeki gerçeği öğrenen Zafer ne yapacak?nnZafer, Tansel’le ilgili edindiği bilgiyi Fırat’la paylaşır. Akif’in video kaydını izletir. Yıllar sonra Necdet Suphi maçında hiçbir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 5. Bölüm İzle 12:54

Dört X 4'Lü - 5. Bölüm İzle

Dörtlümüz bahçede misket oynamaktadır. Maviş korku içinde yanlarına gelerek kendisini kocaman bir köpeğin kovaladığını anlatmaya çalışır. Aslında onu kovalayanın mahallenin şımarık kızı Çubuk Kraker’in minik köpeği Far..

  • ÇocukTV tarafından
  • 451 görüntüleme
  • 5 yıl önce
5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak 00:57

5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak

Japonya'nın Kitakyuşu kentinde açılan SpaceWorld isimli temapark ilgi çekmek amacıyla buz pisti içinde 5 bin balığı dondurdu. Gelen tepkiler üzerine park yetkilileri özür diledi ve ölen canlılar için bir tören düzenleyec..

  • Cowboy tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Servis Şoförüne Silahlı Saldırı Anı Kameralara Yansıdı 04:55

Servis Şoförüne Silahlı Saldırı Anı Kameralara Yansıdı

Kağıthane’de okul servisi sürücüsüne düzenlenen silahlı saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde servis aracıın önüne geçerek duran bir cipten inen kişinin saldırıyı gerçekleştirdiği görülüyor...

Mavi Mavi İbrahim Tatlıses Hülya Avşar Türk Filmi İzle 1:27:00

Mavi Mavi İbrahim Tatlıses Hülya Avşar Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Kerim (İbrahim Tatlıses), okul servisi yapan yoksul bir minibüs şöförüdür. Bir gün bir tartışma sonucu şımarık bir zengin kız olan Sibel (Hülya Avşar) ile karşılaşır. İlk bir-iki karşılaşmada yıldızları ba..

  • KAPALI SET tarafından
  • 10.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okullar ve servisçiler karşı karşıya 03:21

Okullar ve servisçiler karşı karşıya

OKUL SERVİSİ KRİZİ DEVAM EDİYOR...

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı 05:01

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı

Hastaneye kaldırılan gencin burnu bir saat süren operasyonla yerine dikildi. Yüzde 80’i tutmayan burnun yerine gencin vücudunun başka yerinden doku alınacak. Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesi Yamaçaltı kırsal M..

Zeytinyağı sıkma fabrikasının kapasitesi arttı 02:35

Zeytinyağı sıkma fabrikasının kapasitesi arttı

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki zeytinyağı sıkma fabrikasının kapasitesi artırıldı. Merkezi Aydın'da bulunan zeytinyağı sıkma fabrikasının Antalya yetkili servisi ve bayisi Esendal Kozak, Kumluca İlçe Ziraat Odası taraf..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

İşte FETÖ Almanya İttifakı 02:02

İşte FETÖ Almanya İttifakı

Alman istihbarat servisi BND'nin başkanı Bruno Kahl'ın skandal FETÖ açıklamasının ardından, BND'nin FETÖ ile Türkiye'ye karşı yaptığı işbirliği ortaya çıktı. FETÖ ve BND'nin önde gelen isimlerinin, Türkiye'nin Suriye'dek..

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı 00:56

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı

Güney Kore, Kuzey Kore’ye karşı BM üyeliğinin askıya alınması dahil ‘topyekun önlemler’ alınması çağrısında bulundu. Seul, Kim Jong un’ın üvey kardeşinin sinir gazıyla öldürülmesiyle Kuzey Kore’nin ‘haddini aştığını’ sa..

iPhone  ve iPad Hafıza Yükseltme (16GB'ı -- 64GB 128GB Yapma) Memory Upgrade 08:35

iPhone ve iPad Hafıza Yükseltme (16GB'ı -- 64GB 128GB Yapma) Memory U

iPhone’unuzun Hafızasını 128 GB Yapın! Hafızası Yetersiz Gelen iPhone / iPad Cihazlarınızın Dahili Belleğini Yükseltiyoruz! Çin‘de bulunan bir cep telefonu servisi sadece 60 Dolarlık bir ücret karşılığında cihazınızın k..

  • PengoTV tarafından
  • 2.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Hiç Adet Görmemenin Nedenleri Nelerdir 02:22

Hiç Adet Görmemenin Nedenleri Nelerdir

Adet görmeyen bir kişide ilk yapılması gereken şey gebelik durumunun olup olmadığının tespit edilmesidir. Ergenlik döneminden itibaren hiç adet görememiş kişilerde akla ilk olarak hormonal sorunlar gelir. Üreme organları..

  • NABIZ tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Funda Arar - Yak Gel 03:54

Funda Arar - Yak Gel

Funda Arar - Yak Gel Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uzun oldu, ne zor oldu Kalp yoruldu dön gel, her şey kalsın Yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel Affettim, kendini akla, Sende aşkla, yalnız aşkla dön gel Yak gel bildiğin ..

Hayat kurtaran çanak anten 01:14

Hayat kurtaran çanak anten

16 AYLIK BEBEK CAMDAN SARKARKEN DENGESİNİ KAYBETTİ, 2. KATTAN AŞAĞI DÜŞTÜ. ANNESİNİN DE KOMŞULARIN DA YÜREĞİ AĞZINA GELDİ. MİNİCİK YAVRUNUN HAYATINI AKLA HAYALE GELMEYECEK BİR ŞEY KURTARDI...

Deadpool 1:48:06

Deadpool

Deadpool Film Özeti: Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uy..

  • Film İzle tarafından
  • 38.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta 06:52

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta

Leziz bir muzlu yaş pasta yapmaya ne dersiniz. Porsiyonluk alman pastasını hem yapmak çok kolay hemde çok lezzetli. Genelde akla pasta dendiğinde koca yuvarlak zorluklara hazırlanan kelepçeli kalıplara dökülüp özel bıçak..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..