#Okul servisi deyince akla gelen 13 Şey

Yetkililer 200 Senelik Kanalı Boşalttığında 05:09

Yetkililer 200 Senelik Kanalı Boşalttığında

Yetkililer 200 Senelik Kanalı Boşalttığında Dibinde Buldukları Şey Olağanüstüydü.....

  • JET TV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm 2:15:29

Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm

Itır ve Tarık Adalet hala sayesinde Adile ile Münir’e aşklarını kabul ettirmişlerdir. Ancak yine de onlar için hiçbir şey kolay olmayacaktır. İlyas bu kez gerçekten Emel’e aşkını itiraf etmek niyetindedir. Hulusi komise..

Ödül - Ada 04:01

Ödül - Ada

Bir “Son”,sebep olur her başlangıca, Bir “Son”,yanına usulca sokulunca, Gidersen,yanılıp kendinden çok uzağa, Geri dönüş yolun,uzar uzadıkça. Gel buradan gidelim,bir çılgınlık edelim, Yanımıza Üç-Beş şey alıp,bir Ada’ya..

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok 04:51

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok

Zamanla eskiyor her şey Şimdi! Aylar sonra ışığın tükendi. Bitik bir gaz lambası gibi Yanıp sönüyorsun zihnimde Dönüş yok! İzin yok! Zor olmalı yokluğum, kendimi kandırmam Bir o kadar kolay olmalı, insanız ayıbı yok! T..

Gökçe - Çık Hayatımdan 03:48

Gökçe - Çık Hayatımdan

Ayrılamam ben senden demiştin sen hatırla Beraberken ne mutlu ne de mesuttuk oysa Ne çok sevmiştim seni bunu yapana kadar Meğer her şey yalanmış Ben ne aptal aşığım Ay çık çık çık hayatımdan Ay çık çık çık hayatımd..

Futbolda güzel birçok an vardır. Bu da onlardan sadece biri; 00:31

Futbolda güzel birçok an vardır. Bu da onlardan sadece biri;

Bir insan hayatta her şey olabilir ama ADAM lık başka bir şey.Yeşil sahalarda hep görmek istediğimiz pozisyonlar bunlar. Öyle diyolardı dimi Erman Toroğluyla, Hıncal Uluç.????..

  • PengoTV tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Günlüğüne Günah Yazılmasa Ne Yapardınız?- Röportaj 02:14

Bir Günlüğüne Günah Yazılmasa Ne Yapardınız?- Röportaj

Sokak röportajında vatandaşlara, bir günlüğüne günah diye bir şey olmasa her şey mübah olsa o gün ne yapardınız denmiş. Tabi günah ortadan kalkınca ortaya ilginç cevaplar çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 178 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meyve Sebzenin Kana Kırmızı Rengi Verdiğini Sanan Yurdum İnsanı 01:00

Meyve Sebzenin Kana Kırmızı Rengi Verdiğini Sanan Yurdum İnsanı

Yıllar önce bir sokak röportajında kana kırmızı rengini veren şey nedir sorusunu vişne suyu diyerek cevaplayan adam fenomen olmuştu. Şimdi yine aynı soru ve değişen hiçbir şey yok.....

  • JET TV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak 04:01

Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak

Kavuşmak özgürlükse özgürdük ikimiz de Elleri çığlık çığlık yanyana iki dünya İkimiz iki dağdan İki hırçın su gibi akıp gelmiştik Buluşmuştuk bir kavşakta Unutmuştuk ayrılığı Yok saymıştık özlemeyi Şarkımıza dalmı..

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile 04:14

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile

Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe un ufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk hem de kadın Onikisinde ana Bir ..

Kandırıldığına Çok Kızan Maymun 00:09

Kandırıldığına Çok Kızan Maymun

Uzakta duran maymunu elinde bir şey varmış gibi yapıp yanına kadar çağıran kadın. Elinde bir şey olmadığını gören maymun tarafından tokatlanmış...

  • JET TV tarafından
  • 266 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Can Algeç - Bu Kalpte 04:05

Can Algeç - Bu Kalpte

Bu Kalpte şarkı sözleri ile Ölümsüz aşklar var ya O bende, ah bu kalpte Güneşsiz denizler var ya O bende, bu kalpte Her şey biter mi? Anlamak yeter mi? Herkes sonunda bu hale düşer mi? Her şey biter mi? Sonunda dönmez..

Emre Gerçekoğlu - Vay Halime 04:49

Emre Gerçekoğlu - Vay Halime

Vay Halime şarkı sözleri ile Kaderim eğer buysa, Yapacak bir şey yok! Sitem etme hayata! Seni tutan yok bu dünyada! Yok mu çaresi Allah’ım? Yapacak bir şey yok mu? Vay halime vay vay benim! Vay halime!..

Elif Altıntaş - Unut Beni 04:44

Elif Altıntaş - Unut Beni

Sen Bitirdin Gönlümde Bu Sevdayı Sen Açtırdın Kapanmaz Nu Yarayı Pişman Olup Geri Dönsen Ne Yazar Sana Dönmem Senle Açtım Arayı Unut Beni Unut Beni Sen De Unut Unut Beni Unut Beni Sen De Unut Vazgeç Artık İnadından Her Ş..

Nazan Öncel - Madalyon 03:21

Nazan Öncel - Madalyon

Konuştumsa kahrımdan konuşmuşumdur Ağladım sa dolduğum dan ağlamışımdır Nasıl eğlendin mi bari, hoş musun peki Çekip gitseydim keşke, daha iyiydi Yüreksiz seni Bir şey olduysa anlat o zaman Delikanlıymış derim arkandan ..

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok 04:38

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok

Zamanla eskiyor her şey Şimdi! Aylar sonra ışığın tükendi. Bitik bir gaz lambası gibi Yanıp sönüyorsun zihnimde Dönüş yok! İzin yok! Zor olmalı yokluğum, kendimi kandırmam Bir o kadar kolay olmalı, insanız ayıbı yok! Toz..

Aşk Engel Tanır Mı? 11:08

Aşk Engel Tanır Mı?

İnsanlar bir şeyin değerini ne yazık ki kaybedince anlıyor. Mesela, kimse görmeyene kadar gözünün, duymayana kadar kulaklarının ve konuşamayıncaya kadar dilinin değerini anlayamaz. Çünkü var olanın değerinden çok olmayan..

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu İstanbul İstanbul Olalı 05:56

Sezen Aksu İstanbul İstanbul Olalı

Uzanıp Kanlıca'nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar'a doğru Yapacak hiçbir şey yok gitmek istedi gitti Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek bi kayık Zula..

Erol Evgin & Sıla  Ateşle Oynama Video Klip 04:54

Erol Evgin & Sıla Ateşle Oynama Video Klip

Ateşle Oynama Sözleri: Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin ..

Belma Sera - Bugün Senin Doğum Günün 03:19

Belma Sera - Bugün Senin Doğum Günün

Bugün Senin Doğum Günün Belma Sera Bugün senin doğum günün Uzaktan kutluyorum canım Artık iki yabancıyız Kalbimde hep olacaksın. Kumsaldaki kumlar kadar Benden sana mutluluklar Her şey senin gönlünce olsun Bugün senin ..

Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter 02:56

Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter

SENSİZLİK HER ŞEYDEN BETER Bir sabah uyanınca Bazen yatağa uzanınca Geçer gibi gelir sana Geçer mi hiç ? Bir gece dolanınca Bazen içip dağıtınca Biter gibi gelir sana Biter mi hiç ? Ah , senle her şey çok güzel (Yin..

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek 03:00

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek Müzik Dinle Şarkı sözleri Yabancı gibisin uzun zamandır Bilmediğim bir şey olabilir mi? Sormadım çok korktum Ya bir şey varsa İnsan bile bile duymak ister mi? Ayrılık bekçisi bekliyo..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017 04:08

Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017

Toprak ve Berkay’ın birlikte yaptığı düet şarkı “Sana Dönmeyeceğim” isimli yeni şarkısını dinleme sayfasındasınız. Toprak (Ft.Berkay) – Sana Dönmeyeceğim Şarkı Sözleri; Benim sana verdiğim değerin Önemin sadece yarısın..

  • Aykut AKSU tarafından
  • 2.529 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Annem Gibi (Gidiyorum ama Etmiyorum Eyvallah) 03:39

Tuğçe Kandemir - Annem Gibi (Gidiyorum ama Etmiyorum Eyvallah)

uğçe Kandemir 'in '' Annem Gibi '' şarkısı yorumu sizlerle. '' Annem Gibi '' sözleri; Güvenmek istedim kendime Fırsatım vardı olmadı Birazcık şahlansam yakıştırılmadı Tatmin oldular Elden bir şey gelir mi Kıymet bildi..

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..