#Okulda i̇şi̇ni̇ze Çok yarayacak basi̇t ve hari̇ka 25 tüyo

Cansu Yegin Kusursuz Ten Makyajı 15:58

Cansu Yegin Kusursuz Ten Makyajı

İzlediğiniz için çok teşekkürler! Hepinizi çok seviyorum!❤️, Cy...

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın 16:24

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın

Çok yakın bir arkadaşımın düğününe benimle birlikte hazırlanmaya var mısınız? Saçım, makyajım, elbisem, aksesuarlarım hepsini seçerken çok heyecanlıydım. Harika elbisem ve tüm hazırlık sürecimi gösterdiğim benimle hazırl..

Merve Özkaynak Mükemmel Bir Cilt İçin Tüketmeniz Gereken 10 Şey Mükemmel Cilt Diyeti 14:58

Merve Özkaynak Mükemmel Bir Cilt İçin Tüketmeniz Gereken 10 Şey Mükemm

Bebek cildi pürüzsüzlüğünde bir cilde sahip olmak için kullandığımız ürünler, uygulanan işlemlerin dışında bildiğiniz gibi yediklerimizin de çok çok büyük önemi var. Siz isterseniz dünyanın en iyi kremlerini de kullanıyo..

Paranormal Olaylar Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik 40:53

Paranormal Olaylar Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik

Yine sizin istediğiniz bir video ile karşınızdayız. Biz çekerken çok gerildik, umarım siz çok gerilmezsiniz. Bu arada videonun sonunda kameraman arkadaşımız Sinan sakatlandığı için videoyu bitirmek zorunda kaldık iyi sey..

  • JET TV tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez Ürün Dedektifi 7 Gün 24 Saat Çıkmayan Ruj Deniyorum 13:17

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi 7 Gün 24 Saat Çıkmayan Ruj Deniyorum

ÜRÜN DEDEKTİFİ serisinde yine sizlerden gelende reklamlarında gloss bitişine rağmen çıkmadığı izlenimini veren Lip Ink 7/24 çıkmadığı iddia edilen ruju denedim. Çok zorlandım ve sonuca çok şaşırdım...

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım 03:43

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım

Yapıştırı (kiss) Fiyatı: 17 TL Tırnağın çok uzun olduğuyla ilgili çok yorum alıyorum evet videoda gerçekten büyük duruyor kameranın yakınlık acısından olabilir ama kullanırken orta boyutta bir uzunlugu var...

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu 11:28

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu

Kadınların makyajda en çok tercih ettiği ürün olan ruj'un sürülmesi ile ilgili videoda yer alan ve videodan sonra aklıma gelen o kadar çok ipucu var ki. 40 düz rakam süper olurdu. Ama yoğunluktan çekim sırasında aklıma g..

Sebile Ölmez İlginç Kore Maskelerini Denedim Hayvan Desenli, Lastik, Elmas, Köpüren 12:32

Sebile Ölmez İlginç Kore Maskelerini Denedim Hayvan Desenli, Lastik, E

Kore diyince heyecan duyanlardanım. Korecan'lar buraya! Cilt bakımı ve makyaj malzemelerinde gerçekten çok başarılılar. Aynı zamanda ambalaja da çok önem veriyorlar. Kore kızları sevimli şeylere bayılıyor. Bu nedenle dün..

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj 15:46

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj

Kore makyajı videosundan sonra Arap tarzı makyaj yapmamı çok isteyen olmuştu. Özellikle Katar'da gördüğüm inanılmaz göz makyajlı kadınlardan sonra bu videoyu daha da fazla yapmak istedim. Bu tarz farklı ve ağır makyajlar..

Sebile Ölmez Özlem'le Gözü Kapalı Makyaj 15:06

Sebile Ölmez Özlem'le Gözü Kapalı Makyaj

Herkes kendi tanıdığı malzemelerle yapıyor. Biz de birbirimizin malzemeleri ile yaptık. Kamera sürekli netlik yapmaya çalışırken kafayı yediği için bir çok yeri kestim. Çünkü çok mesaj alıyorum netlik problemi ile ilgili..

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler 01:20

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler

Sosyal medyanın dilinde şu sıralara çok şiddetli bir kız kavgası var! Kavganın çıkma sebebi ise bir hayli ilginç! San Fransisco'daki Onur Yürüyüşü sırasında çok sayıda kadının katıldığı kavga, katılımcılardan birinin sah..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Minik Stolk - Yaz Tatilinde Neler Yapılır 02:34

Minik Stolk - Yaz Tatilinde Neler Yapılır

Çok çalıştık, çok çabaladık. Alnımızın akıyla tatile kavuştuk. Peki bu 3 aylık yaz tatilinde neler yapılır? Mini Stolk'tan yaz tatili için öneriler. Siz tatilde ne yapacaksınız ?..

  • JET TV tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum 07:09

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum

Instagram makyajı ve Arap tarzı makyaj gibi ağır makyajlı videolarımdan sonra Bu makyajı nasıl sildin çok merak ediyorum. Göz makyajını nasıl temizliyorsun? tarzı çok yorum gelmişti. Bu videoda makyajımı hangi ürünle..

Aslı Afşaroğlu 3 Kolay Şal Modeli Yüz Tiplerine göre İpuçları ve Şal Seçimi 07:15

Aslı Afşaroğlu 3 Kolay Şal Modeli Yüz Tiplerine göre İpuçları ve Şal S

Bugün son zamanlarda en çok kullandığım çok basit 3 şal modeli gösterirken birde yüz tipleri ile ilgili ipuçları ve şal seçimi ile ilgili bilgiler verdim :)..

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary Ann Shaffer ve Annie Barrows'un çok satan ve çok sevilen romanı EDEBİYAT VE PATATES TURTASI DERNEĞİ'nden uyarlanan filmin yönetmenliğini Mike Newell üstleniyor. 2. Dünya Savaşı'nda Guernsey Adası'nın işgali sırasınd..

 Efsane Lezzetli  Kumlu Pasta Tarifi 08:16

Efsane Lezzetli Kumlu Pasta Tarifi

Yaptığım enn nefis tariflerden bir tanesi,yapılışı kolay ve çok bereketli,üstelik de çook nefis. Kime hazırlasam tarifini istedi ve deneyenler çok memnun kaldı.Mutlaka deneyin arkadaşlar. :)..

Hande Erçel Paylaştığı Fotoğrafla Yüz Binlerce Beğeni Aldı 02:47

Hande Erçel Paylaştığı Fotoğrafla Yüz Binlerce Beğeni Aldı

Türkiye'de en çok takipçisi olan ünlülerden biri olan Hande Erçel, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraftaki duru güzelliğiyle yüz binlerce beğeni aldı. Türkiye'de en çok takipçisi olan ünlülerden biri olan Hande E..

  • BETA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 6 yıl önce
3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi 03:59

3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi

Çok pratik 3 ana malzeme ile 10 dakika içinde yemeye hazır hale gelen çok pratik brownie tarifi. Malzemeler: 1 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı kahvaltılık kakaolu fındık kreması, 3 tepeleme yemek kaşığı un, Dilerseniz ü..

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu 04:54

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu

Cildiniz çok yağlı ise hindistan cevizi yağını yarıya indirin! Bu Maske değerlenir söyleyeyim :) Herkesin evinde olduğunu tahmin ettiğim mısır unuyla neler yapabiliriz bi düşünelim ? Mesela balık ? çok iyi giderd..

Tepsi Kebabı Tarifi 05:11

Tepsi Kebabı Tarifi

10-15 Dakikada hazırlayıp pişirebileceğiniz çok pratik ve nefis mi nefis bir tarif.Misafirlerimin en çok sevdiği yemek...

Tuğçe Ay Yumurta Akının Mucizesi 05:39

Tuğçe Ay Yumurta Akının Mucizesi

Yeniden Selam güzelliklerim. Bana son zamanlar da çok fazla sorduğunuz cildimde ki ışıltının sebebini bu video da açıklıyorum :D Çok basit bi maskeyi birlikte uygulayıp sonuçlarını görücez. Düzenli kullanım da cildiniz..

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım 02:49

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım

Merhaba, bu videomda size kırılan ya da evde kullanılmayan Fardan nasıl aydınlatıcı yapılacağını anlattım. Yapımı çok basit ve kullanımı oldukça kolay olan bu aydınlatıcı yapımını keyifle izlemenizi ve sosyal medyada ark..

Kendin Yap Evde Concealer Yapımı 02:30

Kendin Yap Evde Concealer Yapımı

** Merhaba bu videom da size evde concealer(gözaltı kapatıcısı) yaptım. Eğer göz altlarınıza uygun kapatıcı bulamıyorsanız ya da elinizde çok açık ve çok koyu kapatıcılarınız varsa bunları da karıştırarak yeni bir gözalt..

Çağla - Uzay Kuzey Bana Makyaj Yapıyor 06:39

Çağla - Uzay Kuzey Bana Makyaj Yapıyor

Çok kıymetli iki makyörüm var bugün :) Bebeklerim, oğullarım Uzay ve Kuzey. Hep istemişlerdi ama bi türlü fırsat olmamıştı. Bugün ilk kez kendimi ellerine teslim ediyorum. Biz çok eğlendik, umarım siz de izlerken eğlen..

Pelin'e Sürpriz Parti 01:57

Pelin'e Sürpriz Parti

Usta oyuncu Rasim Öztekin'in meslektaş olduğu kızı Pelin Öztekin, yeni yaşını kutladı. 31 yaşına basan Pelin Öztekin için sevgilisi Berk Uğuz ve arkadaşları sürpriz doğum günü partisi organize etti. Fatih'teki bir r..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır 05:47

Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır

Kolay dumanlı göz makyajı yapmak aslında çok zor değil. Videoda gösterdiğim göz makyajı tekniği ile kolaylıkla siz de çok güzel buğulu göz makyajları yapabilirsiniz.Bu makyaj tekniğini ben makyaja ilk başladığım zaman pr..

Merve Kutlu Ağda Kızarıklığı Diye Bir Şey Var 18:07

Merve Kutlu Ağda Kızarıklığı Diye Bir Şey Var

Hu huuğğğ, orda mısınız!? Manikürden başladım, kaş-bıyıktan devam ettim. Saçımı maşaladım en çok istediğiniz makyajı yaptım! Baştan sona BENİMLE HAZIRLANIN dedim. Sevdiniz mi can özlerim? Sizi çok kocaman sefoorrruum...

İlk Kez Trene Binen Bihter Son Yolculuğuna Uğurlandı 00:36

İlk Kez Trene Binen Bihter Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi yakınlarında meydana gelen tren kazasında yaşamını yitiren 14 yaşındaki Bihter Bilgin toprağa verildi. Cenaze törenine Bilgin ailesi, yakınları siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yakınları..

Shakira İstanbul'u Salladı Ünlüler Akın Etti 02:57

Shakira İstanbul'u Salladı Ünlüler Akın Etti

Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu Shakira, ''El Dorado Dünya Turnesi'' kapsamında İstanbul'da konser verdi. Konsere, Beren Saat, Kenan Doğulu, Ezgi Mola ve Deniz Akkaya gibi çok sayıda Türk ..

  • BETA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaşamayanlar Fragman 01:21

Yaşamayanlar Fragman

Onlar bir efsaneden ibaret değil! Tehlikeli, güçlü ve gerçekler. ????‍???????? #Yaşamayanlar çok yakında sadece blutv’de!???? Başrollerinde Kerem Bursin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in yer aldığı Yaşama..