#Okulda i̇şi̇ni̇ze Çok yarayacak basi̇t ve hari̇ka 25 tüyo

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet 01:05

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Babam Yanımda Olsaydı 04:59

Babam Yanımda Olsaydı

BU VİDEO BENİ COK DERİNDEN EKİLİYOR AKCİYER KANSERİ OLUPDA TADAVİ GÖREN BABAM İCİN HAZIRLADIM ALLAHIM ȘİFASINI VERSİN BİZLERİ BABASIZ BIRAKMASIN ALLAHDAN UMUT KESİLMEZ AMA YİNEDE COK ZOR BABAMIN GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE ERİME..

  • PengoTV tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan 03:50

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan

Çekilin Başımdan Çok uğraştınız beni kendinize benzetmek için, Güzel sözlerinizin içine zehir kattınız, Dürüstlük diye oyunlar oynadınız hep bana, Aşk adı altında canımı yaktınız, Hangi tutku, hangi sevgi örter ger..

Igorrr - ieuD 03:59

Igorrr - ieuD

Serbestlik, Savage Sinusoid i tamamen örnek olmayan bir kayıt olarak gerçekleştirmek için, vokalist Laurent Lunoir ve Laure Le Prunenec ile birlikte davulcusu Sylvain Bouvier ile bir araya geldi ve önceki albümlerinden..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi 04:52

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim Sevgilim Bak Yine Safak Söküyor Sevgilim Sevgilim Bak Yine Sabah Oluyor Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Güzel Uykulardasın Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Tatlı Uykulardasın S..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Simay Damla Gezene Öyle Bir Yorum Yaptı ki Kimse Susturamadı! 16:03

Simay Damla Gezene Öyle Bir Yorum Yaptı ki Kimse Susturamadı!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Simay Tokatlı, Damla Gezen'in aşk hayatına dair anlattıklarına çok şaşırdığını söyledi ve yaşının çok küçük olduğunu, tercihlerini doğru ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Gülben Ergen - Esasen Remix 03:34

Gülben Ergen - Esasen Remix

Ayrıla ayrıla Tam koptu zaten Beni de zamana bırak istersen Doğma büyüme senleyim esasen... Bana bırak bugünü yarına bak mı diyorsun Bir de ben, dünü kafaya takarım biliyorsun Ayrıla Ayrıla tam koptu zaten Beni de za..

Sibel Can - Bilmesin O Felek Orhan Gencebay İle Bir Ömür 04:25

Sibel Can - Bilmesin O Felek Orhan Gencebay İle Bir Ömür

Bilmesin o felek Seni çok sevdiğimi Duymasın kaderim Seni istediğimi Alırlar seni benden Vururlar yüreğimden Bilmezsin sensizliğin bana Neler neler çektirdiğini Söyleme kıskanırlar Ağlama dertli sanırlar Çalarlar kopar..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Herkes Dengi Dengine 01:36

Herkes Dengi Dengine

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Ferdi Tayfur Sabahçı Kahvesi Dinle Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Prangalar Düzelten : ahmtkck Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Arasında Kavga Çıktı! 11:15

Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Arasında Kavga Çıktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde Emine Aydın az önce Bahar Candan'ın isyanlarına duyarsız kalmadı ve Bahar'a çok güzel olduğunu söyledi. Gamze Taşkın ise Bahar'a inanılmaz güz..

  • ANKA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle 02:42

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle

Günah Benim ve Pokemon GO , son zamanların en popüler iki şeyini birleştirdim ve ortaya çok eğlenceli bir video çıktı Pokemon Benim Gym Benim Geldim bırak bu Pokestop benim Güçlendirdiğim Eeveelerim Dokunma elimde bir Va..

Hitman Ajan 47 Film İzle 1:36:16

Hitman Ajan 47 Film İzle

Hitman Ajan 47 izle, Hitman Ajan 47 full izle, Hitman Ajan 47 türkçe dublaj izle, Hitman Ajan 47 hd izle, Ajan 47 işinde çok başarılıdır. İşi ise ölümdür. Bu başarısı bazılarının işine gelmez ve Ajan 47 için sinsi bir pl..

30 Yıldır Su İçmeyen Adam 03:41

30 Yıldır Su İçmeyen Adam

İzmir Torbalı'da yaşayan 42 yaşındaki Taner Özev 30 yıldır hiç su içmediğini, su ihtiyacı hissettiğinde sadece gazlı içecekler kullandığını öne sürdü. Ölsem de su içmem diyen Özev, suyu sadece duş alırken ve diş fırçal..

  • JET TV tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Petek Dinçöz - Sandım Ki 05:40

Petek Dinçöz - Sandım Ki

Sana yüzyıllardan dolu Bir kalp kurdum İçinde bir günlük Yüreğin yok mu Duyanı çıldırtan Deli bir aşk sundum Göğsünde saklanmış, Haberin yok mu Seni sevenlerin adını bil Kalbimde gizlenen yerini bil Gideceğin gönül kapı..

  • Candy tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın 01:35

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın

Murat (Cüneyt Arkın) fabrikada işçi olarak çalışan yakışıklı bir gençtir. Kızkardeşi Nil (Sezer Güvenirgil) ile birlikte yoksul bir semtte, mütevazı bir evde yaşarlar. Nil’in bir kalp rahatsızlığı vardır. Murat Nil’i kon..

Yudum - Evlenmirem 03:38

Yudum - Evlenmirem

Dünen yığıldılar anam gardaşım ille meni hemen evlendirmeye Sohbetlerinden şişti ah başım Gelin a dostlar gelin görmeye Biri dedi geldi evlilik çağın Kalmadı bak birce bekar yoldaşın Evlenmek istiyir küçük kardaşın Evlen..

TNK - Ruhum Boğaziçi 03:23

TNK - Ruhum Boğaziçi

Köprüler yıkılıyor Aklımla kalbim arasında Bir yanım konuşmuyor Bir yanım çığlık çığlığa Ve neden bu şehirde Her yerde senin izin var? Silmeye yetmiyor Onca yağan yağmurlar Seni çok özledim Seni çok özledim Ruhum bira..

TNK - Söyle Ruhum 04:15

TNK - Söyle Ruhum

Derindeyim çok derindeyim Çok karanlık bu ben miyim Tutun beni son nefesteyim Söyle ruhum söyle Hiç yenildin mi böyle? Düşmemek için Hiç atladın mı söyle? Söyle sen de söyle Hiç yenildik mi böyle? Acılar biter..

Gece - Ben Öldüm 03:03

Gece - Ben Öldüm

Benimsim dedim, değişmez ki bu Yüzünde hep büyüttüğün renkler var Akılsızım çok, benim yerle gökle ne işim var Öldüm kollarında cenneti gördüm Senden sonra söndüm yakan yok.. Öldüm kollarında cenneti gördüm Sende..

TNK - Yine Yazı Bekleriz 04:11

TNK - Yine Yazı Bekleriz

Ah ne çok özledim seni Bir bilsen ah bir görsen Sonbaharlarım gelir O yaprak hiç düşmez Hepsi bitti hepsi bitti Hepsi kaybolan günlerdi Bir yalnız sen bir yalnız ben Bizi ne nasıl tüketti ki Belki unuturuz onu ..

İndila - Love Story 04:44

İndila - Love Story

Aşk hikayesi Üzgün ruh O yaşıyor, ama çok az konuşuyor O onu bekliyor O birzamanlarının fotoğrafının önünde O, o deli değil O buraya kadar olduğuna inanıyor Her yerde onu görüyor O onu ayakta bekliyor Bir gül elinde Öbü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum 04:27

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum

Ne oldu karıştı her şey Korktum sözüm bir adım geriye Şimdi duyor musun Her şey ama her şey geçer Sakinsin biraz derdin var Kendi kendine dünyayı ters cevirmişsin Bir şey biliyor musun Ben doğduğumdan beri hep b..

Indila - Love Story-Piano 01:33

Indila - Love Story-Piano

L'âme en peine Il vit mais parle à peine Il l'attend Devant cette photo d'antan Il, il n'est pas fou Il y croit c'est tout Il la voit partout Il l'attend debout Une rose à la main A part elle, il n'attend rien ..