#Okulda i̇şi̇ni̇ze Çok yarayacak basi̇t ve hari̇ka 25 tüyo

Çelik - Selam Söyle 03:43

Çelik - Selam Söyle

Sevgimden usanmış mı o kıza selam söyle Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Sözümü unutmuş mu hani çok seviyordu Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Elimi sallasam ellisi Biri gider gelir birisi Ne sanmış bu kız kendini..

Serdar Ortaç - Asrın Hatası 05:34

Serdar Ortaç - Asrın Hatası

Bir kere sevdi gönül Mevsim bahar olsa da Yandı tutuştu gönül Kalbi bir taş olsa da Bin kere söylüyorum Bir kere dinlesen Bak yine söylüyorum Aşk için ölmese de Değmez sana değmez Aşkın öyle çok büyük ki Kimse..

Hande Yener - Yalanın Batsın 04:46

Hande Yener - Yalanın Batsın

Sorsam bana benden yakındın Şimdi neden uzaktasın Hayal kurup hep inandırdın Yalanın batsın yalancısın Kapına köleyim desen inanır mıyım Yalvarırken seni görsem inanır mıyım Yeni aşk hayatında mutluluk dilerim Dö..

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti 06:02

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti

Rusya ve Türkiye’de çok sayıda suçtan yargılanan Çerkez Cengiz lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, 10 aylık hapis cezasını yatmak üzere 100 araçlık konvoyla cezaevine gitti. Şıklaroğlu cezaevi yolunca gençlere okuyun çağrısı yapt..

Fransadaki Gurbetçilerimizin İçler Acısı Fakir Düğünü ... 04:20

Fransadaki Gurbetçilerimizin İçler Acısı Fakir Düğünü ...

Evet arkadaslar ilk videomu yolladim ama yayinlanmadi saglik olsun, Bu video da Fransadaki Gurbetcilerimiz icler acisi fakir dugununu gostermek istedim... Madem ulkemizi cok seviyorsunuz, o zaman memleketinize geri donu..

  • JET TV tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek 00:35

Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek

Ülkede güzel şeyler de oluyor! Adı Kuyu onun. İstanbul Beykoz'da yaklaşık 30 santimetre çapında 70 metre derinliğindeki bir kuyuya düştü. Düşmesinden bu yana 10 gün geçti. Kuyu çok dar olduğundan çıkarılması mümkün gör..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek 05:40

Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek

(Natalia) Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Κι απ' όπου περάσεις Κάνεις καταστροφές Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Και πίσω σου αφήνεις Πληγωμένες καρδιές (Mustafa) Aşka yürek gerek anlasana Her defa yanıyor..

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz 03:33

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz dinle Beni sara sara Bana baka baka gitmeseydin Seni düşünmemek Olanlara üzülmemek çok zor Geçen yıllara ağladım yana yana Sen giderken Seni anlamak ya da seni unutmak Çok zor. Ap..

  • Candy tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamze Taşkından Tuğçeye Ağır Sözler! 15:11

Gamze Taşkından Tuğçeye Ağır Sözler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Gamze Taşkın herkesin Tuğçe Ekim'i çok sıcak bulduğunu ama kendisinin onu hissetmediğini ve diğer yarışmada halk oylamasıyla en dobra ödülünü a..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda 03:10

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda dinle Talihsiz Bir Sevda! Seni gördüğüm o anda Birdenbire içimde sızı hissettim Birdenbire kalbimin içinde fırtınalar esti Daha ne olup bittiğini anlamadan Kolunda birini gördüm O an an..

  • Candy tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu  Yeni ve Yeni Kalanlar 03:45

Sezen Aksu Yeni ve Yeni Kalanlar

Gelenlere gidenlere Gönülden sevenlere Ümidi yeşertenlere Bir şiirden süzerek Ekmeği bölüşerek Hayatı yüceltenlere Kavganın barışmanın Zamanla yarışmanın Değerini bilenlere Doğanın düşüncenin Hayatın hakikatin Önünde di..

Survivor Burçak Elendikten Sonra İlk Paylaşım!! 01:32

Survivor Burçak Elendikten Sonra İlk Paylaşım!!

Burçak Tuncer elendikten sonra ilk paylaşımını yaptı.Instagram hesabından fotoğraf paylaşıp altına şunları yazdı:Güneşli bir Dominik sabahından herkese merhaba! Survivor maceram burada sona erdi. İyisiyle kötüsüyle çok f..

  • ANKA tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET 03:50

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Antakya yöresinin..

Kahraman Deniz - Şeytanlar 05:11

Kahraman Deniz - Şeytanlar

SÖZLER: eğer yetmiyorsa sana sözlerim, bak, içimde neler biriktirmişim doğrularımı saysam, faydası yok kendime ne yalanlar söylemişim! yudumları sayarım, meyim bitmesin diye dertlerim sayılmaz, ama yenisi eklendi, niye?..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeytan ve Deccalin Gizemini Gözler Önüne Seren Film ! 15:22

Şeytan ve Deccalin Gizemini Gözler Önüne Seren Film !

Şeytanın Avukatı. Bir çok film şeytanı ve onun gizemini konu edinmiştir. Ama bu film diğerlerinden farklı olarak şeytanın bir çok sırrını ortaya döküyor. Bu sırlarını öylesine derin bir şekilde karşımıza çıkarıyorki bazı..

  • ANKA tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi 05:22

Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi

Bundan binlerce sene önce yeryüzünün büyülü devirlerinde insanolunun gözlerine perde inmemişken efsanevi bir adam yeryüzünün ve gökyüzünün efendisi olmuştu. Cinlere insanlara ve hayvanlara hükmeden bu adam Hz. Süleyman p..

  • ANKA tarafından
  • 1.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı 01:11

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldikten sonraki ilk dış gezisini gerçekleştirdiği Suudi Arabistan’da yaklaşık 350 milyar doları bulan ikili anlaşmalara imza attı. Bunun 110 milyar dolarlık kısmını silah ve askeri mühi..

Anket Film izle 1:42:02

Anket Film izle

THE CLEARSTREAM AFFAİR – ANKET 2014 TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE Ülke içindeki karışıklıklar piyasaları çok etkilemektedir. Bu etkilemeden dolayı borsalar ve ülkede etkilenmektedir. The Clearstream Affair – Anket 2014 filmi de ..

  • Tv Series tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patatesli Büzgü Börek Tarifi 03:15

Patatesli Büzgü Börek Tarifi

Çabucak yapılan lezzetli patatesli büzgü börek tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık sunumuyla lezzetli patates harcı ile damak lezzeti uygun börek tarifini denemenizi tavsiye ediyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayab..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi 02:29

Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi

Milföy hamuru ile pratik bir şekilde hazırlanabilecek gözleme tarifini paylaşmak istiyoruz. Özellikle çocukların çok seveceği pratik börek tarifi arıyorsanız tavada yapabileceğiniz az malzemeli çok kolay bir tarif. Milf..

Nohut Yemeği Tarifi 02:08

Nohut Yemeği Tarifi

Anadolu'nun topraklarında yetişen nohut yaklaşık 8.000 yıllık tarihe sahip. Çok eski bir besin kaynağıdır. Nohutun bir çok faydası vardır. A vitamini açısından zengin. Bol miktarda mineral , kalsiyum ,magnezyum ve potas..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Etli Kesme Hamur Çorbası 02:11

Etli Kesme Hamur Çorbası

Et suyu ile besleyici hem de çok lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? Bugün sizlere etli kesme hamur çorbası tarifi ile karşısındayız. Et parçalarının ve minik hamur parçalarıyla lezzetli at sulu çorba tarifimizi sizl..

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 01:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Lebeniye Çorbası Tarifi 00:18

Lebeniye Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle 01:00

Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle

Yıllardır birbirlerini bekleyen Faryalı ile Yıldız, nihayet yeniden bir araya gelmişlerdi. Hemen akabinde Aslı'nın, Maya ile Faryalı'nın kızı olduğunu öğrenmiş; ikili arasına bir duvar daha örülmüştü. Maya'nın Bodrum'a g..

AVM’de Evlenme Teklifi Eden Gencin Çabası Hüsranla Sonuçlandı 01:13

AVM’de Evlenme Teklifi Eden Gencin Çabası Hüsranla Sonuçlandı

Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı Dubai’de Hintli bir gencin evlilik teklifi beklenmedik bir tepki sonucu hüsranla sonuçlandı. 3 ay önce tanıştığı sevgilisine AVM’de hazırladığı bir plan ile evlenme teklifi eden gencin ..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
7 Yaşındaki Çocuğun Elektrikli Kaykay ile Alkışa Şayan Şovu (Hoverboard) 08:02

7 Yaşındaki Çocuğun Elektrikli Kaykay ile Alkışa Şayan Şovu (Hoverboar

Hoverboard Nedir? Hoverboard, bilim kurgu filmlerinden esinlenerek icat edilen bir uçan kaykay prototipiydi aslında. Günümüzde ise, satışı fırtına gibi esen; prototip olmaktan çıkıp belli şirketler tarafından tasarlanabi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.625 görüntüleme
  • 7 yıl önce