#Okulda i̇şi̇ni̇ze Çok yarayacak basi̇t ve hari̇ka 25 tüyo

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 İzle 1:29:34

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 İzle

Yapım: 2017 - ABD IMDB Puanı: 7.8 Yönetmen: Pierre Coffin , Chris Renaud , Kyle Balda ve Eric Guillon Gru, Balthazar Bratt ile yaptığı mücadelenin ardından suç dünyasından uzaklaşmaya, huzurlu bir hayat sürmeye karar ver..

Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı 03:25

Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otelde vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın cenazesi, cenaze namazının kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii’ne getirildi. Camiye çok sayıda ünlü isim akın etti. Caminin avlusu..

  • ANKA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki Havalandırma Krizi 03:10

Aleyna Tilki Havalandırma Krizi

Aleyna Tilki’nin Edirne konserinde vantilatör krizi yaşandı. Genç sanatçı Tilki’nin konser verdiği kapalı spor salonunda hava sıcaklığı 45 dereceyi bulurken sahnede havalandırma ve vantilatör olmaması krize neden oldu. S..

  • ANKA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti 05:06

Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti

Beylikdüzü Belediyesinin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında şarkıcı Buray sahne aldı. Buray sahnede seslendirdiği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Beylikdüzü Belediyesi..

  • ANKA tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayrılığına Sebeb Gösterilen Ogan Şenyolcu Kim 03:01

Ayrılığına Sebeb Gösterilen Ogan Şenyolcu Kim

Eda Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu'dan açıklama geldiKasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Alişan ile Eda Erol ayrıldı. Ayrılık nedeninin Eda Erol'un, eski sevgilisi Ogan Şenyolcu olduğu iddia edildi. Çık..

  • ANKA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump  K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil 01:00

Trump K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil

Kuzey Kore krizinde yoğun diplomasi trafiği yaşanıyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump , Kuzey Kore’nin hidrojen bombası denemesinin ardından İngiltere, Avustralya ve Çin liderleriyle telefon görüşmesi ..

Erdoğan'dan,  Zafer Çağlayan' Yanıtı 05:50

Erdoğan'dan, Zafer Çağlayan' Yanıtı

Erdoğan'dan ' Zafer Çağlayan' yanıtı: Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zafer Çağlayan'ın adının ABD'deki iddianamede yer almasına ilişkin, Bizim eski Ekonomi Bakanımıza yönelik atıla..

Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü 02:15

Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü

Sultanahmet Cami ve Rumeli Hisarı başta olmak üzere bir çok Osmanlı eserinde kullanılan ‘Pembe Kayalar’ ilginç jeolojik yapısıyla her yıl binlerce turisti ağırlıyor. Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken mahallesinde..

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 01:15

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda 40 yıldır mağarada yaşayan 57 yaşındaki Kemal İnbaşı ..

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda 02:17

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda

Vizyondaki 12. gününde 305 Bin sinema seyircisine ulaşarak yılın korku filmi olmaya ve serinin izleyici rekorunu kırmaya emin adımlarla ilerleyen Siccin 4’ün yapım şirketi Muhteşem Film, filmin en çok konuşulan sahneleri..

  • ANKA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk  - Kaanın Öfkesi Ayperiyi Kaybettiriyor 03:30

Ver Elini Aşk - Kaanın Öfkesi Ayperiyi Kaybettiriyor

Kaan, yanlış olaydan dolayı yüklendiği Ayperi'nin gitmesine neden oluyor! Emin Ağa, Kaan'a resti çeker ve Antep'e gelmemesi durumunda evinden çıkmasını ister. Kaan, kararlıdır ve Emin Ağa'ya kafa tutar. Bu olaydan sonra ..

  • ANKA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Cevap 02:04

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Ceva

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecinin terör suçundan tutuklanan gazetecilerle ilgili 'Trump'a hakaret edenler içeride değil' sözlerine 'Hapiste dedi..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

İşte 1 Milyonluk Soru 04:45

İşte 1 Milyonluk Soru

Kim Milyoner Olmak İster’de geçen sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Çağdaş İrfan Yıldırım, dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde 1 milyonluk soruya kavuştu. Kim Milyoner Olmak İster’in birçok kişi t..

  • JET TV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final) 00:49

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final)

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı 01:00

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film  Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Du

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

İstanbullu Gelin 19. Bölüm Fragmanı 00:58

İstanbullu Gelin 19. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında  Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi. 03:03

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi.

Fransa'nın en iyi futbol takımlarından biri olan Paris St. Germain'in maçlarını oynadığı Parc des Princes stadyumuna çok yakın bir yerde bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu, beş şüpheli gözaltına alındı. Daily ..

Ebru Yaşar  Yeşillenirim 05:04

Ebru Yaşar Yeşillenirim

Hani beni çok seviyordun Yerlere göklere koyamıyordun Bende kek gibi sana inanıp Her gece yolunu gözlüyordum Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin ..

Yildiz Tilbe  Sevdanin Tadi 03:47

Yildiz Tilbe Sevdanin Tadi

Tükenir biter gider bitmez dediğin aşklar Geriler teslim olur savaşçı umutlar Kurşuna dizilir hep doğmamış duyguların Yine de çıkar bir yerden tadı sevdanın Her acı büyütür içindeki çiçeği Dönersin kendine budur aş..

Gönül Akkor  Beterin Beteri Var 06:01

Gönül Akkor Beterin Beteri Var

senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutlul..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Gönül Yazar  İşte Benim Dünyam 04:22

Gönül Yazar İşte Benim Dünyam

Sen benim içimde bir korkulu rüya Her gün sevip sardığım bir hülyasın Yokluk ateşten gömlek Sensizlik ölüm gibi Rüyam,hülyam,benim dünyamsın Kanımda,canımda,alın yazımda Bir sen varsın bir de ben şu dünyada Nazar değmesi..

Flakka Kullanan Adam (Uyuşturucunun Zararları) 01:40

Flakka Kullanan Adam (Uyuşturucunun Zararları)

Flakka, zombiye dönüştürdüğü öne sürülen yeni nesil uyuşturucu olarak sosyal medya gündeminde yer alıyor. İçerdiği bileşenler dolayısıyla ağrı ve acıya duyarsızlık hissi veren Flakka, saldırganlık etkisi nedeniyle de hal..

  • JET TV tarafından
  • 2.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce