#Okulda i̇şi̇ni̇ze Çok yarayacak basi̇t ve hari̇ka 25 tüyo

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021) 01:33

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021)

Ölüdeniz’de orman yangını çıktı! Belediye başkanından açıklama.. Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü turistlik bölgesi Ölüdeniz'in Ovacık mevkiinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekibin alevlere..

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi yanan kadının evini yaptırdı 03:40

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi

Şarkıcı #DemetAkalın, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki büyük yangında evi yanan Alzheimer hastası Fatma Öksüzoğlu için verdiği sözü tutarak prefabrik ev yaptırdı. Haftaya tamamlanması beklenen evin girişine 'Demet Akalın..

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD 1:38:38

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD

Ezel 16. Bölüm ÖzetnnEzel öyle bir koz geçirdi ki eline, artık Ezel için değil, Ömer için umut var. Ama oyun bitmedi. İntikam planında açık kalan tek uç kapatılmalı, Serdar da cezalandırılmalı. Bu kanlı oyun, ancak o zam..

  • Dizi TV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 3 yıl önce
MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuvalarına kavuştu 03:57

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuv

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında evleri yanarak kullanılamaz hale gelen İlyas Şahin ile eşi Günay Şahin, yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Osmaniye Mahallesi'nde yaşayan ve 29 Temmuz'da ba..

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor 05:43

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, bu yıl yaklaşık 40 bin ton kuru fasulye üretimi beklediklerini söyledi. Bitlis'te 15 gün önce hasadına başlanan kuru fasulye Türkiye'nin yüzde..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

İdo Tatlıses - Yağmurlar 03:34

İdo Tatlıses - Yağmurlar

Yağmurlar şarkı sözleri ile Ben senden ayrı kalmadım hiç istemem bunu Sevmek öyle şeydir sen ne istesen de bu Yan yanayız dediklerimle şimdi yokum Farkına varmadım ne aptalım ben yokum Bana oynadın Seni istemedim hiç ..

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video) 03:05

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video)

BEN YOKUM Bulursan kendini yasta Şakın suçu bana atma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Pişmanlıklar asla Fayda etmez unutma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Canımı mı acıtmaya çalışıyosun Ba..

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı 04:25

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 53'üncü tabliye bloğunun montajı yapıldı. Her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındak..

Gülşah Kömür - Yokluğunda 03:57

Gülşah Kömür - Yokluğunda

Yokluğunda şarkı sözleri ile Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o derdini Benden almadığın Sabret sonu aynı değil Söylüyorum Dinle, rüyaların her gün aynı Olmayacak Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o ..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Ezel - Rasta 02:01

Ezel - Rasta

Rasta şarkı sözleri ile Bütün işler yalan dolan Çok gezdik sokakta yok seni soran B be beybi gelip katlanan 5 yada 10 tüm ataklar filan Gelebilirsen maximum tavan Ezel mi piyasaya damgayı vuran Kirli sokaklar kirveler..

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada! 02:13

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Tüfekçikonak Mahallesi'ne inen ayı panik yaşattı. Vatandaşlar araçla kovalayarak yolunu kaybetmiş olan ayıyı ormanlık alana yönlendirdiler. Olay gece saatlerinde İnegöl'ün kırsal Tüfekçiko..

Salman Solma - Ayrıldık 04:54

Salman Solma - Ayrıldık

Ayrıldık şarkı sözleri ile Yokluğum ölüm gibiydi hani sana Neden böyle olduk anlatsana Nasıl geldik biz en sona Susma biraz da sen Konuşsana Sen bana böyle düşkünken Ben senin için ölmeye hazırken Ne olduğu bilinmez b..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden 03:54

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden

Kırıldım Yüreğimden şarkı sözleri ile Bebekler gibi seni koynumda pamuklara sarmadımmı yar İlk görüşte sana Deliler gibi Tutulmadımmı yar Geceyi Gündüze çeviripte seninle Mutlu olmadımmı yar Yazımı son Bahara Gönlümüde..

Tamer - Biri Vardı 04:27

Tamer - Biri Vardı

Biri Vardı şarkı sözleri ile Siyah degibeyazdi sana olan bütün bu duygularim, Dayanilir gibi degiartik senli rüyalarim Cözülür yavas yavas dügmeler, Arzular beden tüm hücreler, Bak kopuyor kiyametler koptugu yerdeyim ..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Fulin - Korkularım Var 02:52

Fulin - Korkularım Var

Korkularım Var şarkı sözleri ile Yanıma yanaştın bir kere savaşıp niye kaçtın İki kulaç attım ölümü sevenler gibi yaptım Dağda çobandım olsun tertemizdir alnım Çok yara aldım hiçbiri koymaz yine yaksın Firari yazgım y..

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Damarlarınızı Rahatlatmak İçin Bu Besinleri Tüketin Kalp Krizi Geçirmezsiniz ! 09:00

Damarlarınızı Rahatlatmak İçin Bu Besinleri Tüketin Kalp Krizi Geçirme

Sümüğün, diğer adıyla mukusun sadece burnumuzda olduğunu düşünenler bu videomuzdan sonra çok şaşırabilirler. Vücut sıvılarımız ulaşması gereken yerlere ulaşamaz ise, vücudumuz yeteri kadar beslenemez ve eksik kalan vitam..

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı 02:53

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı

Lyrics: Veysel Mutlu, 6iant, Shikss Beat: Kalifor Mix & Mastering: Kalifor Director: Tsumi Edit: Tsumi VFX: Tsumi & Razxr Blade Creative Director: Tsumi Producer: Cihad ÖZBULUT Yaralı şarkı sözleri ile Belki ben çok ..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 2 yıl önce
YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli koruma görevi insana yüklenmiştir 34:24

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli kor

#emelozugur #fatihçıtlak #allah #kainat #ölüm #anarahmi #hücre #melek #hzadem ???? İnsanı öldürecekler sonra geri diriltecekler‼️ ???? Son insan öldüğünde Allah paydos edecek‼️ Tüm kainat kapanacak‼️ ????Ana rahminde b..

  • STUDIO AS tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kanser olmayan kişiye, KANSER TEDAVİSİ Mİ BAŞLATILIYOR⁉️ 30:59

Kanser olmayan kişiye, KANSER TEDAVİSİ Mİ BAŞLATILIYOR⁉️

????Masamda hiç açmadığım çekmecede üzerinde çok gizli “ yazan mektup buldum‼️ ????Şekerle kanser arasında hiçbir ilişki yoktur. Şeker kanseri tetiklemez‼️ ????25 bin lira olan kongreye, hiçbir doktor kendi parasıyla gi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce