#Okulda i̇şi̇ni̇ze Çok yarayacak basi̇t ve hari̇ka 25 tüyo

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Belet - Gönlüme Sor 04:43

Murat Belet - Gönlüme Sor

Gönlüme Sor Ne kadar çok istedim ne kadar çok yanmışım O Kutlu yollarına bakarken ağlamışım Şimdi yine hasretin dağlıyorken içimi Göndermek zor geliyor hacı kafilesini İhramları giymişler yürüyorlar yollarda Tüm ümmet..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aqua Barbie Girl 03:21

Aqua Barbie Girl

- hi barbie! merhaba barbie - hi ken! merhaba ken - you wanna go for a ride? gezintiye çıkmak ister misin? - sure, ken! tabi ken - jump in! atla - ha ha ha ha! I'm a barbie girl in the barbie world barbie dü..

Sıla - Zor Sevdiğimden 03:34

Sıla - Zor Sevdiğimden

Niye gidemiyorum biliyor musun? Çünkü emek verdiysen zor. Meydan okuma öyle hemen Dur, neden diye sor. Niye susuyorum anlıyor musun? Çünkü anlattıkça zor. Bükme dudağını hemen Otur o zaman hesabını sor. Çok sevdiğimden d..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman-Yaşamak 03:32

Rafet El Roman-Yaşamak

Rafet El Roman - Yaşamak dinle Yaşamak değil bizi şartlar öldürecek Hayatın yükü değil, telaş ürecek Yaşamak değil bizi bu hırs bitiriyor Bu ne arz, bu ne talep Doyumsuz kılıyor Aaaah Bilmelisin yaşamayı, sevmelisin Hay..

  • Candy tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hadise: ''Eurovision’da Türkiye’yi Tekrar Temsil Etmek İstiyorum'' 02:14

Hadise: ''Eurovision’da Türkiye’yi Tekrar Temsil Etmek İstiyorum''

Son günlerde Türkiye’nin yeniden Eurovision’a katılma ihtimaliyle ilgili olarak düşünceleri sorulan Hadise, şunları söyledi: “Eurovision çok önemli bir konu. 2009’da katılmıştım ve sonra ülke olarak çekildik. Anlıyorum b..

  • ANKA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı) 04:20

Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı)

Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Sarı renge kar..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cihangir’de Nefes Kesen Narkotik Operasyonu 05:56

Cihangir’de Nefes Kesen Narkotik Operasyonu

Operasyonda bir saunaya giren ekipler, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirirken çok sayıda şüpheliyi de gözaltına alındı. Narkotik köpeği “Eros” ile yapılan aramalarda da 'skank' diye tabir edilen uyuşturucu madde el..

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana 03:10

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana

Size şimdi, ‘’Kırk yılda bir gibisin…’’ desem, neler gelir aklınıza? Onca kablo arasından zar zor ortaya çıkmış, ses dünyamızı kirleten günümüz gürültülerinden bir şarkı değil, değil mi? Yıllar yıllar önce, sanırım 20..

  • PengoTV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Ai̇le Arasında  Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı 09:20

Ai̇le Arasında Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı

KM yapımın yeni filmi Aile Arasında , 1 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak. Yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Gülse Birsel'in kaleme aldığı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleşti. Galada bası..

  • BETA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller 12:30

Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller

Demet Özdemir kız çocukları için düzenlenen bir gecede kendi çocukluğuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çocukken oyuncu olmayı hayal ettiği söyleyen Demet Özdemir, “ Ben balık burcuyum, çok fantastik hayaller kurarım, da..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı 02:18

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı

25 Aralık 2013 yılında vefat eden usta sanatçı Adnan Şenses, vefatının 4. yılında bugün saat 14.00’’da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yakın dostu Selami Şahin de Adnan Şenses’in anma törenine katılmak..

  • BETA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da 03:55

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da

Donizetti'nin Aşk İksiri Viyana Devlet Operası'nda sahneleniyor Donizetti'nin Aşk İksiri adlı eseri isteksizce operaya uyarladığı söylenir. Benjamin Bernheim'ın başrolünde Viyana Devlet Operası'nda gösterime giren eserd..

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..