#Okulda i̇şi̇ni̇ze Çok yarayacak basi̇t ve hari̇ka 25 tüyo

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem  Kaçını Biliyorsunuz 04:51

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem Kaçını Biliyorsunuz

Konu: Bu videoda çocuk kaçırma olaylarında en çok kullanılan 10 yöntemi ve yapılması gerekenleri derledik. İyi seyirler.. 10. Yardım İsteme Çocuk kaçırmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri onlardan yardım isteme..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı kırmızı mercimek, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, pul biber, kekik. Mercimek Çorbası Tarifi..

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi 01:55

3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi

Malzemeler: 3 adet şeftali, 1 tepeleme yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı limon suyu. Bu yaz serinlemek için yaptığım tariflerin başında soğuk içeceklerden sonra sorbeler geldi. Benim için tek başına şahane bir tatlı öğünü..

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi 03:44

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi

Malzemeler : Yarım tavuk göğsü, 2 su bardağı su, 1 bardak süt, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 çay bardağı tel şehriye, Tuz, İsteğe bağlı dere otu, maydanoz. Hasta çorbası olarak da bilinir Tavu..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En Kolay Pasta Tarifi  Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl Yapılır 06:19

En Kolay Pasta Tarifi Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl

En kolay pasta tarifi için malzemeler 2 paket krema 1 paket kremşanti (eğer çok katı bir kıvam istiyorsanız iki paket kullanın) Bir paket mascarpone (250 gr veya labne peyniri kullanabilirsiniz) Yarım çay bardağı toz şek..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Patates Cipsi Tarifi 04:24

Fırında Patates Cipsi Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 1 çay kaşığı tuz. Patates cipsini sevmeyen kimse yoktur sanırım. Ola ki siz sevmiyorsunuz evde seven birileri mutlaka vardır..

Paranormal Olaylar Savaş Bölgesinde 1 Hafta Geçirdik 22:22

Paranormal Olaylar Savaş Bölgesinde 1 Hafta Geçirdik

Dikkat! Suriye sınırı yakınlarında Dünyada ilk olarak bir haftaya yakın kalıyoruz. Kaldığımız süre zarfınca başımıza türlü hadiseler geliyor. Unutamayacağımız anılar biriktirdik... Suriye sınırını aştık, gerek Türkiye iç..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Ouıja İle Ruh Çağırma Seansı 35:50

Paranormal Olaylar Ouıja İle Ruh Çağırma Seansı

Bilinen en eski Ouija tablaları 1200 ve 540 yıllarına dayanır.Bir çok farklı kültür ve dinde çeşitli şekil ve modellerde ouija mevcuttur.Bunların bir çoğu ölen bir ruh ile iletişime geçmek için veya Cinler gibi varlıklar..

  • JET TV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çernobil Terk Edilmiş Sovyet Hastanesi 38:38

Çernobil Terk Edilmiş Sovyet Hastanesi

Çernobil faciası yaşandıktan sonra terk edilmiş bir hastane.Fakat bildiğiniz sıradan hastanelerden değil...Burası Sovyet Rusya (SSCB) döneminde yapılan gizli araştırmalara ve deneylere ev sahipliği yapmış.Yapılan deneyle..

  • JET TV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi 05:17

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi

Yarım kilo asma yaprağı ( 400 gr ) 25 adet kadar dolmalık kuru Ptlıcan İç Malzemesi icin 2 su bardağı pirinç 300-400 gr kıyma ( bir corba kasesi kadar) 3 dis sarımsak 2 adet buyuk boy sogan 2 corba kasigi domates salç..

 Susamlı Fındıklı Tarçınlı Kurabiye Tarifi 05:34

Susamlı Fındıklı Tarçınlı Kurabiye Tarifi

Hiç şüphesiz yaptığım enn nefis kurabiye tariflerinden birisi. Tarif defterinizde mutlaka olmalı arkadaşlar,çok ama çok güzel, eminim sizler de çok seveceksiniz. Susamlı Fındıklı Tarçınlı Kurabiye Malzemeler; 125 gr. t..

Fanatik Kedinin Dünya Kupası Heyecanı 01:00

Fanatik Kedinin Dünya Kupası Heyecanı

Gaziantep'te Ali Savcı isimli vatandaşın yolda bularak sahiplendiği ve torunu tarafından Limon ismi verilen kedi futbolu çok seviyor. Savcı ile birlikte her akşam televizyonda Dünya Kupası maçlarını izleyen kedi, hiçbi..

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Mutfağın Meleği Şebnem 01:59

Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Mutfağın Meleği Şebnem

Gelinim Mutfakta 84. Bölümde Özlem, yanında getirdiği melek kanatlarını Şebnem'e taktı ve onu mutfağın meleği ilan etti. Şebnem, Cansu'nun karnındaki bebeğine bir hediye verdi. Gülen suratlı bir yastık. Cansu, bu hediye..

  • BETA tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle 1:44:55

Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle

Michael MacCauley ailesi için eski işi olan polis memurluğunu bırakıp sigortacılık işine 10 yılını vermiştir. Karısı ve oğlu ile para sıkıntısı da olsa mutlu bir hayat yaşamaktadır ve üniversiteye başlayacak olan oğluyla..

Superman'in Ölümü - The Death of Superman Türkçe Dublaj İzle 1:20:54

Superman'in Ölümü - The Death of Superman Türkçe Dublaj İzle

Superman'in Ölümü - The Death of Superman animasyon filminin Yönetmeni:Jake Castorena, Sam Liu ve Senaryosunda:Gerard Jones, Dan Jurgens, Karl Kesel yer almaktadır. Abd yapımı Animasyon, Aksiyon, Bilim-Kurgu türündeki fi..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle 1:59:28

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle

Muhteşem ve tuhaf kahramanımız Wade yani Deadpool bu sefer suçluları tamamen yok etme görevine kendini adıyor. Ancak bu defa suçlulardan bir tanesini elinden kaçırıyor ve gece bunun bedelini çok ağır ödüyor. Çünkü Wade'i..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Black Mirror Bandersnatch Türkçe Dublaj İzle 1:25:46

Black Mirror Bandersnatch Türkçe Dublaj İzle

Black Mirror Bandersnatch filminin yönetmeni David Slade ve senaryosu Charlie Brooker tarafından yazılmıştır. İngiltere ve Abd yapımı olan film Dram, Gizem, Bilim-Kurgu türündedir. 02 Aralık 2018 (ABD)'de yayınlanan film..

Vahap Kök - Git Dedin 04:34

Vahap Kök - Git Dedin

Vahap Kök - Git Dedin Dinle Git Dedin şarkı sözleri ile Kaç gün oldu Senden haber almadım Sürgün oldu Bu yürek böyle yanmadı Sen istedin ben çare oldum Gözlerinden sevgi umdum Sen istedin ben hep çare oldum Gözler..

Seva - Deli Kızım 03:10

Seva - Deli Kızım

Seva - Deli Kızım Dinle Deli Kızım şarkı sözleri ile Kime dedim kime dedim, öyle bakma çok beklersin Emri vaki gelmez bana, o hayatı sevemedim Dedikodu yalan sözler, çok uzak dursunlar benden Boşverdim özüm belli, an..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilge Nila - Geçer 03:33

Bilge Nila - Geçer

Bilge Nila - Geçer Dinle Geçer şarkı sözleri ile O günlerde hayallerden beklediği çok şey vardı Derinliklerde yatan eksik duygular kaldı Topladığı güller solardı, söylediği sözler yorardı Tek bir istediği vardı ama k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezgi Enes - Yapma N’olursun 02:36

Ezgi Enes - Yapma N’olursun

Ezgi Enes - Yapma N’olursun Dinle Yapma N’olursun Ananas gibi, ahududu gibi. Ama daha çok avokado gibi tabi. Bunu ben bilirim, bir de benim gibileri. İnan ki, inan ki… Denedin bizi ruhumun ikizi. Sandım aynı parmakları..

Olcay Çakın - Yana Yana 03:17

Olcay Çakın - Yana Yana

Olcay Çakın - Yana Yana Dinle Yana Yana şarkı sözleri ile Gönlümde aşkın yüreğimde yangın Hasret acısı yakar derinden Sensiz geçen günleri sildim birer birer İnan çok pişman oldum ben Sana güvendim ben ölesiye Senin ..

Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam 03:59

Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam

Benim Her Şeyim Tamam şarkı sözleri ile Oturdum düşündüm kendi kendime beni Ne çabuk geçti zaman Unuttum her şeyi Başka biri vardı, şimdi bambaşka biri Önce bir ayna söyledi bunun sebebini Öyle günler var ki Yalnızlıkt..

Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması 08:40

Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması

Demet Şener'in Seren Serengil'e yaptığı açıklama Canım Seren'im. Bu zamana kadar benim arkamda durduğuğun, haklı ve güzel yorumların için doğru durduğun için bu kadar baskılara rağmen bu kadar net konuştuğun için sana ö..

  • BETA tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi 08:12

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'da hayatını kaybeden şarkıcı Ahmet Kaya'nın ailesi de isterse mezarının Türkiye'ye getirilmesi için gereğini yapacaklarını belirtti. Merhum Sanatçı Ahmet Kaya'nın da katıldığı konserden anla..

  • BETA tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce