#Okulda sızan sarhoş Öğretmen

Ömer Seyfettin 05:25

Ömer Seyfettin

Ömer Seyfettin, Türk yazar, asker, öğretmen. Türk edebiyatının önde gelen hikâye yazarlarındandır. Türkiye kısa hikâyeciliğinin kurucu ismidir. Ayrıca edebiyatta Türkçülük akımının kurucularındandır. Türkçede sadeleşme..

Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül 01:43

Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül

İngiliz Varkey GEMS Vakfı tarafından verilen geleneksel Küresel Öğretmen Ödülü nün bu yılki sahibi Kanadalı Maggie MacDonnell oldu. Birleşmiş Milletler ve birçok ülkeden üst düzey yetkililerin katıldığı Birleşik Arap ..

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek 03:50

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek

Gelecek nesillere robotlar eğitim verecek. Avustralya’dan Avrupa’ya hatta Amerika Birleşik Devletleri’ne kadar bir çok ülkede pilot aşamada bulunan ve çeşitli testlerden geçen robot eğitmenler 24 / 27 Ocak tarihleri aras..

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı 00:37

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başbakan ve bakanların koltukları da geleneksel olarak çocuklara devredilmişti. Basına açıklama yapan çocuk bakanlardan biri, Medeniyetler ittifakı girişimimiz, kült..

Kadın Öğretmene Uçan Tekme Atan Gençler 00:30

Kadın Öğretmene Uçan Tekme Atan Gençler

Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi’nde, alkollü oldukları belirtilen 5- 6 kişilik grup, pansiyondaki 2 öğrenciyi dövüp öğretmen Özgen Adıyeke’ye saldırdı. Saldırganların kadın öğretmene uçan tekme atması, güvenlik kameraları..

  • JET TV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğretmenin Halı Sahada Ölüm Anı Kamerada! 00:38

Öğretmenin Halı Sahada Ölüm Anı Kamerada!

Adıyaman'da, bir öğretmen arkadaşlarıyla maç yaptığı halı sahada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Öğretmenin ölüm anı saniye saniye kameralara yansıdı...

Bursa'da Öğretmene Dayak Kamerada 01:43

Bursa'da Öğretmene Dayak Kamerada

Bursa'da bir kadın öğretmen, okul bahçesinden çıkması için ikaz ettiği öğrencinin annesi tarafından darp edildi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı...

Irkçı Öğretmenden Başörtülü Öğrenciye Çirkin Saldırı 00:46

Irkçı Öğretmenden Başörtülü Öğrenciye Çirkin Saldırı

ABD'nin Tennessee eyaletinde bir öğretmen, sınıf arkadaşlarının gözü önünde Müslüman bir öğrencisinin başörtüsünü zorla çıkardı. Öğretmen, İslamofobik eylemini videoya kaydetti ve bu videoyu sosyal medyada “güzel saçlar”..

Sorduğu Soruyu Bilemeyince Öğrencisini Tokatladı 00:14

Sorduğu Soruyu Bilemeyince Öğrencisini Tokatladı

Bolu Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda görevli G. Y. isimli öğretmen, öğrencilerinden birisinin sorduğu soruyu bilememesi üzerine sınıf tahtası önünde kulağını çekerek kafasına tokat attı. Öğretmeninden şiddet gören çocuğu..

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği 03:59

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği

Afyonkarahisar’da hafta içi zihinsel engelli öğrencilerini hayata bağlamak için mücadele eden 25 yaşındaki kadın öğretmen, hafta sonları ise çocukluğundan bu yana en sevdiği hobisi olan oto tamirciliğini sürdürüyor. Ojel..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek 03:31

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek

(Solist ferman) Tek bir derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağar olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklarda pahalı olsa olurmusu..

Adnan Oktar'ın Kedicik Beril Koncagül İle Dans Etmesi 02:37

Adnan Oktar'ın Kedicik Beril Koncagül İle Dans Etmesi

Adnan Oktar, Güzel Kediciği Beril Koncagül ile AŞık Mahsuni Şerif'in Han Sarhoş Hancı Sarhoş parçasında dans ederek eğlenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 2.414 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayakta Duramayan Dayıların Kavgası 00:28

Ayakta Duramayan Dayıların Kavgası

Sarhoş Adamların komik kavgası.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tankla Markete Gelip Alkol Çalan Adam 00:53

Tankla Markete Gelip Alkol Çalan Adam

Rusya'da gerçekleşen olayda sarhoş bir adam, Rus askeri sürüş okulundan bir tank çalarak geldiği süpermarketten alkol çalmış. Markete gelirken bazı araçları da hurdaya çeviren sarhoş adam alkolünü de aldıktan sonra polis..

  • JET TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Unutamadım (Kaç Kadeh Kırıldı) 04:30

Müslüm Gürses - Unutamadım (Kaç Kadeh Kırıldı)

Unutamadım Söz: Şakir Askan Müzik: Burhan Bayar Düzenleme: Burhan Bayar Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şim..

  • PengoTV tarafından
  • 3.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle 1:12:03

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hırsızlık çetesini çökerten bir adamın mücadelesi anlatılır. Hüseyin bir kadeh içki içmek için bara gider. İçeride sarhoş bir müşteriden başka kimse yoktur. Biraz sonra gelen esrarengiz bir adam yeşil g..

Sarhoşluğun verdiği şerbetle kendinden geçen adamın anları 01:36

Sarhoşluğun verdiği şerbetle kendinden geçen adamın anları

Sebebi ne olursa olsun, yeter ki kafanız güzel olsun zira aksi “sarhoş”luk olmuyor. Farsçada “ser” kelimesi “kafa, baş”, “hoş” da bildiğiniz gibi “güzel”, “memnun edici”, “sevimli” demek. Adam gibi içene..

  • PengoTV tarafından
  • 185 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen - Ela 03:10

Reynmen - Ela

Reynmen Ela Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Gözlerime bak bu kez, gözlerime bak Nasıl oldu gözlerine kandım Nasıl o..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Nükleer Reaktörün Çevresini Kaplayan Devasa Radyasyon Kalkanı 03:33

Nükleer Reaktörün Çevresini Kaplayan Devasa Radyasyon Kalkanı

1986 Çernobil faciasında hasar gören nükleer reaktörden sızan radyoaktif maddeyi bir nebzede olsa tıkamak için 260 metre genişliğinde ve 110 metre yüksekliğinde 1.6 milyar dolarlık bir çelik kalkan yapıldı...

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Roma Tatili (1953) Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:07

Roma Tatili (1953) Türkçe Dublaj Film İzle

Bir ülkenin güzeller güzeli genç prensesi olan Ann, uzun bir Avrupa seyahatine çıkar. Roma'ya vardığında ise sahip olduğu hayattan iyice sıkıldığını fark eder. Gereksiz protokoller, sahte nezaketler ve prenses olmanın ..

  • Film İzle tarafından
  • 10.453 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı 00:29

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı

Rusya, Çeçenistan'daki bir askeri üsse düzenlenen saldırıda 6 Rus askerin öldüğünü duyurdu. Saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üstlendi. Rusya Ulusal Muhafızları'ndan yapılan açıklamaya göre 'silahlı eşkiyalar' ol..

Lise Devriyesi - 10.Bölüm Fragmanı 00:40

Lise Devriyesi - 10.Bölüm Fragmanı

TRT 1’in yeni gençlik dizisi olan Lise Devriyesi izleyenlere liseliler ile polislerin hayatından bir kesit sunmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Yahya Samancı’nın yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Ozan Dolunay, Doğan ..

New York'ta Yangın- 32 Yaralı 00:24

New York'ta Yangın- 32 Yaralı

BD'nin New York kentinde 12 katlı bir apartmanın kazan dairesinden kaynaklanan yangında 32 kişi yaralandı. New York kentindeki Murray Caddesi’nde bulunan 12 katlı binanın, kazan dairesinde borudan sızan gaz yangına ned..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında 01:07

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında

İngiltere Başbakan Theresa May’in üst düzey diplomatlar önünde yapacağı Brexit konuşmasına kilitlendi. Sızan bilgiler May’in, yumuşak geçiş beklentilerinin aksine kapsamlı bir hamleye hazırlandığı yönünde. Göreve geldiği..

Kimliksiz Fragman 00:36

Kimliksiz Fragman

Yeraltı dünyasını sızan bir polis, acımasız suç çetesini çökertmeye çalışıyor! ''Kimliksiz'' TV'DE İLK KEZ Cumartesi 20.00'de!..